banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 18 Jan 2011, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nema nama sreća dok nam Švabo ne dođe, ovako ili onako.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Pitam Vas jesu li svi dokumentarni kanali iz Discovery i National Geographic porodice prevedeni tj. titlovni???

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 15:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2008, 19:35
pa malo pratim ove komentare i nebih se bas slozio sa vecinom,sto se tice servisa meni su dosli poslije par sati od poziva,jednom crko modem i jednom nesto nije bilo u redu sa podesavanjem.Inace iz ponude bih izdvojio HBO OD i VOD gdje ima jako puno novih naslova i to besplatno,samo jos da puste sportklubove i to je to.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
dukicas je napisao:
Pitam Vas jesu li svi dokumentarni kanali iz Discovery i National Geographic porodice prevedeni tj. titlovni???

Što mi niko od Vas koji imate IPTV ne odgovori na ovo gore pitanje, jer verovatno ću i ja postati korisnik istog uskoro, a ti kanali me najviše interesuju?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 00:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
Имају превод :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
uveo sam IPTV neki dan..za sada sam prezadovoljan,slika je kristalno cista(stim da mi je i dalje bolja za nijansu na klasicnom DVB-T...posto ovaj glupi uredjaj koristi SCART a ne HDMI),nema one pixelizacije,zamrzavanja slike...

uglavnom,malo sam cackao po netu...veliku ulogu igra i sam televizor...npr. mnogo verovatnoca da cete imati problemesa nekim modelom sonya nego panasonicom...tj. sve zavisi do tv tjunera! jer moj komso prekoputa mene ima SONY BRAVIA,znaci iste su nam instalacije,sve isto..i kod njega se javljaju problemi...

**jos da prosire malo broj kanala(prvenstveno sport club)..i to je to :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Jel ima razlike u kvalitetu interneta kad se uzme i IPTV.
Cuo sam da je brzina malo veca nego obicno.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jeste...oko 2-2.5mbs ...inace,uzeo sam paket od 55km(trebao bih imati brzinu od 1.5)

**UPRAVO SAM SAD TESTIRAO..i zaprepastio se..

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e skonto sam otkud mi ovakvi pogresni rezultati..zbog antivirusnog programa i njegove on line zastite...uglavnom...sad kad iskljucim antivirus,dobijam sledece rezultate...vise puta sam testirao...uglavnom,to je to

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 11:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Prije bih rekao da je nesto drugo u pitanju,a ne antivirus. I kod mene je juce popodne mjerac "poludio" i pokazivao 5 puta vece vrijednosti nego sto bih trebao imati. Jutros je sve normalno.

Mozda su nesto juce testirali i pustili mnogo vece brzine.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 17:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2010, 22:03
lollipop je napisao:
Dokazana teorija.

To je po tebi bitno, ja sam gasio svaku noc STB i ujutro nisam mogao da ga upalim bez iskljucenja i ponovnog ukljucenja u struju i tada sam imao velikih problema, kocio je, sporo mijenjao kanale. Onda su mi rekli na info servisu da ga ne gasim nikako, kao ni modem jer moze raditi konstanto, i otad stvarno nije bilo problema, sve do.... DECEMBRA. Od tada svaki je*eni dan slika steka i pixelizira se u istim periodima svaki dan : od 12h - 17h (otprilike) i nocu iza 1h .

Zvao sam ih prije 7 dana , onda su "nesto restartovali" tamo u centrali, i to je nestalo, sve do sinoc, kad UOPSTE nisam mogao gledati TV koliko je slika bila losa, danas sam TV ugasio u 12h jer me je slika strasno pocela nervirati, a kad sam upalio TV oko 17h i dalje je bilo isto, slika jedva da je mogla da izdrzi sekundu da se ne pokvari. Sad (17:40) problem je nestao. Sutra opet zovem, ako se ovako nastavi, raskidamo ugovor, jer je to moguce, bilo je vec slucajeva da ako nema uslova za kvalitetan prijem signala raskinu ugovor.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 17:43 
Početnik
Početnik

wizzy_bl je napisao:
uveo sam IPTV neki dan..za sada sam prezadovoljan,slika je kristalno cista(stim da mi je i dalje bolja za nijansu na klasicnom DVB-T...posto ovaj glupi uredjaj koristi SCART a ne HDMI),nema one pixelizacije,zamrzavanja slike...

uglavnom,malo sam cackao po netu...veliku ulogu igra i sam televizor...npr. mnogo verovatnoca da cete imati problemesa nekim modelom sonya nego panasonicom...tj. sve zavisi do tv tjunera! jer moj komso prekoputa mene ima SONY BRAVIA,znaci iste su nam instalacije,sve isto..i kod njega se javljaju problemi...

**jos da prosire malo broj kanala(prvenstveno sport club)..i to je to :)

Ja imam Sony Bravia i imam stvarno problema ali je NEMOGUCE da je do toga, jer nisam imao APSOLUTNO NIKAKVIH problema oko pola godine, onda nisam uopste mogao gledati TV, pa sam ih zvao, "nesto su restartovali" i sve je nestalo. Sad opet imam isti problem.

M:TEL-u GONI SE U PM! Stvarno mi pici po zivcima.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka

wizzy_bl je napisao:
e skonto sam otkud mi ovakvi pogresni rezultati..zbog antivirusnog programa i njegove on line zastite...uglavnom...sad kad iskljucim antivirus,dobijam sledece rezultate...vise puta sam testirao...uglavnom,to je to

Slika

Moguce, cuo sam da kaspersky zna da pravi takve scene.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 21:47 
ne znam da li je do tv, jer ja imam lcd samsung u spavacoj a lcd philips ( onaj neki sa kristalnim ekranom, ako to ima veze) i slike i promjene su iste... meni je s pocetka tako stekao i malo usporavao mijenjanje kanala dok nisam preko noci gasila resiver i od tad vise nema tog problema.
a slika se tokom dana ledi na sekund, ali nisam pratila u kom periodu.. nekad jako cesto, a nekad ne primjetim to dugo.. moj cale ima kuci eltu i kaze npr. da je kod nas puno bolji zvuk na nekim kanalima dok kod elte dosta kanala ima los ton..

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 22:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2010, 18:26
Kolika je stvarna brzina interneta i da li je bolji od Zone. Ima li neko iskustva sa Zonom.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kvaliteta slike u odnosu na eltu..je NEUPOREDIVA

sto se tice stopanja slike i slicnih stvari...ja bih prvo proverio instalacije....kakav kabl koristite od uticnice do modema(mozda da ga promenite),da li taj kabl prolazi pokraj struje-uticnice(to zna izazvati smetnje)...ako se i dalje nastavi javljati isti taj probelm..onda je stvarno do mtela(tj..instalacija do stana)

*intenzivno gledam tv,vec par dana..niti jednom mi nije ustopala slika,niti se javila pixelizacija...sve radi perfektno,daj boze da ovako i ostane!!!STB gasim na daljinski,kad ugasim i tv...

**jedini problem,ako ga mogu nazvati...jeste glup meni na STB...tj. previse komplikovano...nema dugmeta NAZAD..teletext je idiotski..moram 3 puta kliknuti da ga upalim,ne mogu saltati stranice levo desno(nema memoriju)...mozda je problem i do mene,ako cemo iskreno..nisam se nesto previse ni trudio da izucavam meni...al ovako na prvu mi izgleda idiotski...

***stvarna brzina interneta je nekih 2mbs...iako je deklarisano 1.5(bar za sada mi je tako...videcemo kako ce se u buducnosti ponasati)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 22:15 
Početnik
Početnik

lollipop je napisao:
ne znam da li je do tv, jer ja imam lcd samsung u spavacoj a lcd philips ( onaj neki sa kristalnim ekranom, ako to ima veze) i slike i promjene su iste... meni je s pocetka tako stekao i malo usporavao mijenjanje kanala dok nisam preko noci gasila resiver i od tad vise nema tog problema.
a slika se tokom dana ledi na sekund, ali nisam pratila u kom periodu.. nekad jako cesto, a nekad ne primjetim to dugo.. moj cale ima kuci eltu i kaze npr. da je kod nas puno bolji zvuk na nekim kanalima dok kod elte dosta kanala ima los ton..

Meni su očigledno uvalili STB sa greškom, jer sam tada malo tražio po netu i neki procenat Amino STB-ova stvarno ima taj problem da ako su ugaseni duze od nekih 1-1,5h nece da se upale bez iskljucenja i ukljucenja u struju. Ali otkad sam ga prestao gasiti nije bilo nikakvih problema, slikom sam prezadovoljan (kad je normalna), a sad sam trazio po netu opet ovo sto je neko gore napisao da postoji razlika u TV uređajima, Sony Bravia ima integrisani IPTV manager, ima onaj meni sa load grafikonom i ta ostala s*anja, ali tu funkciju nisam nikad ni osposobio, a sve i da je problem u samom TV-u, problem sa slikom se ne bi desavao svaki dan u istom periodu i nestao nakon "nekog restartovanja u centrali" kako su mi objasnili ovi iz m:tel-a.

Ih, da se ona samo ponekad zaledi ja bih bio presretan. Pojave se one "kockice" i to ne u samo nekim diejlovima slike, vec se slika potpuno pokvari, pa se stabilizuje na manje od sekunde i onda opet. Mislim nzm do cega je ovo ali cu ih zvati,placam uslugu kao i svako drugi, ako cu ih ja morati zvati svake sedmice da "to nesto" restartuju onda nema smisla nikakvog...

A ovi na servisu su mi najjaci. Sve sto ti znaju reci je da provjeris kablove, da restartujes modem i STB (sa 100x ponovljenim pitanjem jesi li prvo ukljucio modem pa onda STB) + sto me 100x pita "je li ovaj kabal ukljucen u ovo, onaj u ono" kao da sam dosao iz pecine, provjerim i prije nego te zovem jbt, lakse mi je provjeriti nego se s tobom natezati tu. A i inace imam osjecaj da o svemu ovome znaju "trunku" vise od mene, ne mislim na ove tehnicke radnike, vec na ove na info linijama.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka

ranko je napisao:
Kolika je stvarna brzina interneta i da li je bolji od Zone. Ima li neko iskustva sa Zonom.

Zona je smece od interneta,
iz licnog iskustva govorim.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 23:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
jedini problem,ako ga mogu nazvati...jeste glup meni na STB...tj. previse komplikovano...nema dugmeta NAZAD

Plavi taster na daljinskom (onaj u nizu crveni zeleni žuti plavi) ti je funkcija NAZAD

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 08:00 
Axyflion je napisao:

Ih, da se ona samo ponekad zaledi ja bih bio presretan. Pojave se one "kockice" i to ne u samo nekim diejlovima slike, vec se slika potpuno pokvari, pa se stabilizuje na manje od sekunde i onda opet. Mislim nzm do cega je ovo ali cu ih zvati,placam uslugu kao i svako drugi, ako cu ih ja morati zvati svake sedmice da "to nesto" restartuju onda nema smisla nikakvog...

.

e to i meni.. javi sta su ti rekli kad ih nazoves.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]