banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 09:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2011, 21:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Nakon dugoo vremena odgledah francusku komediju iz sezdesetih godina ' Covjek iz Ria '.Glavna uloga Zan Pol Nosonja Belmondo.Ako zelite da ubijete neobavezno 2 sata i pustite mozak na pasu nije lose.Belmondo citav film od nekoga bjezi,tj . njega proganjaju ili on nekoga proganja,dakle zahebancija.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 01:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slika

Taxi (1998.)
7 / 10

U poslednje vrijeme sam, nakon one malo ozbiljnije ''art'', zagrizao i na uvijek zanimljivu i svježu francusku mainstream produkciju, pa sam se nakon Anđela Čuvara, Posjetioca 1&2 i prvog Asterixa & Obelixa konačno podsjetio i sretnih srednjoškolskih dana krajem 1990-tih. Sjećam se, zbog već zaključenih ocjena bio sam oslobođen pet časova, pa smo drugar i ja otišli u Palas i gledali prvi Taxi :D
Ovaj blesavi ali jako zabavni serijal u Bessonovoj produkciji dobar je i uspješan primjer kako privući publiku - da je nastao u Americi, ovo bi bilo optuženo za žestoku reciklažu, ali Francuska, Pariz, brutalni marsejci, njihove nježne i zavodljive žene, francuski hip hop soundtrack, i visokooktanska akcija i potjere po lijepim i čistim ulicama, e to je već nešto drukčije od Diesela, Walkera, šarenih japanskih jurilica i sexy latinoamerikanki.
Jednostavna, lepršava pričica o adrenalinu i humoru sklonom španjolcu Danielu Moralesu (uobičajeno zabavni Sami Naceri) koji postaje taxi-driver (konstantne reference na De Nirov i Scorseseov klasik), život mu čine njegov bijeli Peugeot 406 (modifikovan po mjeri 007) i predivna sexy djevojka Lilly (tada još uvijek nepoznata Marion Cotillard :love4: :love7: ), zbog prebrze vožnje biva priveden od strane šeprtljavog policijskog istražitelja koji ne može položiti vozački (odlični Frederic Diefenthal), a on mu daje ultimatum da mu neće oduzeti vozačku i radnu dozvolu ako mu pomogne u hvatanju njemačke kriminalne organizacije koja pljačka banke. A sve to uz cinične zvuke Misirloua iz Tarantinovog Pulp Fictiona.
I šta više hoćeš od filma? Zar mu dati nisku ocjenu samo zato što je po hollywoodskoj formuli?
Zapravo, Besson sam zaslužuje nisku ocjenu, dozvolio je remake iz 2004., ali možda je to i pozitivna stvar, jer Hollywood je i tu dobro otresao :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Halpert dana 17 Jan 2011, 01:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Dear John - Bolji je Notebook 10 puta tačno (poredim ga s njim jer je slična tematika), ovo je ružna neubjedljiva patetika, sa još gorom i neubjedljivijom glumom, maltene bez radnje, bez emocija. Jedina svijetla tačka je onaj otac njegov bolesni.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 13:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
The Tourist - joj sranjeta, majko mila...
Ne znam kad sam zadnji put gledao nesto ovako prazno i to jos u kinu. I pored (relativno) dobrih glumaca i vrece dukata, napravili su nesto ocajno. Ja bih napisao bolji scenario i to na teskom mamurluku...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Lucky Luke
Slika

kad sam pogledao trailer ovog filma pomislio sam da je ovo nesto bas dobro. medjutim, .... film jeste onako cudan ima bas dosta cudnih kadrova, smjesnih scena ali ima i smornih dijelova. poneka francuska ruzna faca da bude sto smjesnije. moze se pogledati ali na mene nije ostavio neki utisak.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 14:29 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
The Green Hornet....definitivno najgluplji film za 2011..

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jel' toliko los? :(
Ja ga taman htio otici pogledati u kino ovih dana :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 16:10 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
mislim da sam ti jedne prilike dao sajt koji koristim za skidanje, pored btjunkie(na btjunkie nema ove verzije, evo sad gledam)pa ako nemas posaljem ti veceras...film nije vrijedan ni 1KM ulaznice za kino..

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ma imam ja odakle skinuti sve novije filmove, to nije problem, al' ovako neke za koje sam se nadao da ce biti dobri radije gledam u kinu.
Idem sutra gledati Tangled svakako. To mora biti dobro :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Vanja javi kakav je crtić, pošto mi djelje zanimljivo i gledljivo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 20:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Jan 2011, 03:56
Montevideo-Bog te video

Film je predobar!:)
Inače nisam neki ljubitelj domaćih filmova ali ovaj je van granica dobrog domaćeg filma.
Prepun je psovki i presmiješnih scena,ima i ozbiljnije scene,glumci su sjajni a priča je ustvari sastavljena od par priča.

Priča o fudbalu,novim prijateljstvima,ljubavi i načinu kako se sve može zapetljati....
A kad Sergej Trifunović zagalami i počne psovati... tačno uživaš gledajući ga takvog :D

Film je jednostavno je ostavio veliki utisak na mene i definitivno ga idem opet gledati :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 01:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
natali87 je napisao:
Film je predobar!:)
Inače nisam neki ljubitelj domaćih filmova ali ovaj je van granica dobrog domaćeg filma.
Prepun je psovki i presmiješnih scena,ima i ozbiljnije scene,glumci su sjajni a priča je ustvari sastavljena od par priča.

Na koji nacin velika kolicina psovki moze da utice na kvalitet filma, nije mi nikako jasno.

Inace pogledah Date night

http://www.imdb.com/title/tt1279935/

Slika
Simpatican filmic, za opustanje. Interesantna komedija sa par smjesnih scena. Moze se pogledati u trenutcima dosade. Ocjena 6.5/10.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 08:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
bzvz je napisao:

Na koji nacin velika kolicina psovki moze da utice na kvalitet filma, nije mi nikako jasno.
.

Meni je baš to minus filma.Nikako se tolika vulgarnost ne uklapa u film koji pokušava predstaviti građansko društvo,"elitu",koja je postojala 1930-ih u Beogradu.Na jeftin način se pokušala kupiti publika.Minus do neba.
Sergej kao Sergej,stalno ista uloga,toliko zanemariva da mi je trebalo par sekundi da se sjetim koga je uopšte glumio.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pa psovke vjerovatno prave razliku između dobrog filma, i jebeno dobrog filma :D

Meni je Sergej takođe bio vječito isti i dosadan.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 13:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ma smor žešći.Po meni,njegov najveći i jedini doprinos popularnoj kulturi je gostovanje u pjesmi "Odvedi me" koju je izveo zajedno sa Evom Braun na dodjeli nagrade "Bruklin"...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slika

Kissing Jessica Stein (2002.)
5 / 10

Ništa posebno za istaći u vezi ove lagane ženske dramedijice, osim možda uvijek solidne Jennifer Westfield u glavnoj ulozi.
Samo za žensku publiku.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
prljavi hari......

samo cu reci:
I know what you're thinking, punk. You're thinking "did he fire six shots or ... you've gotta ask yourself a question: "Do I feel lucky?

http://www.imdb.com/title/tt0066999/

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Prljavi Hari je najbolji izvor badass citata u univerzumu...Jedino bi mu Grayson iz bulletstorma mogao prići blizu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Now I know why they call him 'Dirty' Harry. He gets the shit end of the stick every time.

Džontra je napisao:
Jedino bi mu Grayson iz bulletstorma mogao prići blizu...

PULL UP YOUR SKIRT AND STRAP THAT DILDO ON! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 16:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Misery..dobar triler.Kathy Bates odlična.ocjenu ću prepisati sa IMDB 7.8.
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]