Ride on the storm je napisao:
Sitno je, al sam te skonto

copy paste u word, pa povecao size
nisi morao u word, samo pritisneš Ctrl i + da uvećaš slova u pretraživaču i Ctrl i - da smanjiš. a imaš i foru da umjesto plus i minus okrećeš kolutić na mišu dok držiš Ctrl pa će ti se sve uvećavati tj. smanjivati

kolko si ti ti to aparata testiro? jesi ti neki techno freak?

ili radis u nekoj prod.
ahahahah

ni jedno ni drugo

volim fotografiju to mi je kao neki hobi,mada nažalost nemam keša za pravi fotoaparat. a mrzim da se fotografišem, ali volim uvijek da školjcam i da fotografišem druge. pogotovo dok sam bio u gimnaziji i dok sam išao na folklor prošlo mi je kroz ruke jedno 20 različitih fotoaparata minimalno. neke sam imao kod sebe na nekoliko dana, a neke sam imao samo na kratko. koliki sam freak za fotografiju, znao sam ko ludak da stojim ispred zgrade i da napravim po 50 slika jednog te istog cvijeta, da bih to onda prebacio na komp i obrisao 48 i ostavio dvije fotke koje mi se najviše dopadaju

i tako uvijek

kad sam išao sa folklorom u Hrvatsku tu sam baš pretjerao, samo prvi dan u Plitvicama napravio sam 350 fotografija i onda sam stao jer je bila malena memorijska kartica pa nije bilo više mjesta

sto se mene tice, razmislicu jos da li da uzmem gore pomenuti nikon, il da ganjam sto jeftiniji taj samsung...
ako imaš keš uzmi nikon. jednom ćeš dati te pare i imaćeš dobar fotoaparat dugo vremena. ali na tebi je da razmisliš. ipak ide nova godina treba dosta para

јан_де je napisao:
Дакле, из свега наведеног Никон се намеће као најбоља опција...
aha