banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2010, 22:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Eugene aj ne seri matere ti? Ko da si bio na Golom otoku pa ti Juga smeta! Kosovo su Šipci uzeli natalitetom i to odavno!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
nepokoreni je napisao:
Eugene aj ne seri matere ti? Ko da si bio na Golom otoku pa ti Juga smeta! Kosovo su Šipci uzeli natalitetom i to odavno!!!

A ko je ono 46' Srbima protjeranim sa Kosova u ww2 zabranio povratak na Kosovo, a šipcima koji su bježali iz Albanije dopuštao naseljavanje na kosovu?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da, a oni su bili kolonisti poslije 1 sv rata, ali su zato dobili najplodniju zemlju u Banatu i Sremu sve sa alatom, oteto od Švaba...još im je Tito napravio uslugu do tada nisu imali struju i klozet u kući!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tito je namjerno držao kosovo kao nerazvijeno samo da bi Srbi išli odatle, a znao je da je i tako nerazvijeno kosovo šipcima bilo amerika, jer šipci su prirodno zaostali, sve je to tile znao i planski radio.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 16:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne lupaj gluposti eugene sve republike su izdvajale dohotke za nerazvijena područja odn. Kosmet, njima je pasovalo da budu nerazvijeni jer su živjeli od socijale ostalih. A Šipac je imao prosječno po petoro-šestoro djece, a brat Srbin jedno-dvoje e to nas je dotuklo kontaš?
Nisi živio ovdje a napadaš ono što ne razumiješ!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 16:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Било како било, ми смо попушили.. Косово више није наше...
Наше светиње и наша колијевка је остављена на милост и немилост шиптарском олошу....

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
A Šipac je imao prosječno po petoro-šestoro djece, a brat Srbin jedno-dvoje e to nas je dotuklo kontaš?

Imali su i Srbi sa kosova dosta djece, ali je Srbe sjebao Tito zabranom povratka Srba i uvoz šipaca iz Albanije, a naravno i to što sam već pomenuo da su se mnogi Srbi iseljavali za boljim životom jer je kosovo u Jugi bilo dno dna, a šipcima je i takvo bilo Amerika.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
nepokoreni je napisao:
Da, a oni su bili kolonisti poslije 1 sv rata, ali su zato dobili najplodniju zemlju u Banatu i Sremu sve sa alatom, oteto od Švaba...još im je Tito napravio uslugu do tada nisu imali struju i klozet u kući!

Можда су били повратници након егзодуса под Чарнојевићем.
Јеси некада размишљао о томе?

Срби су на КиМ били већина све до Прве сеобе Срба.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:

Bilo pa prošlo više nisu i kraj priče.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Citiraj:

Bilo pa prošlo više nisu i kraj priče.

Ако буду слушали твоје приче ускоро ће бити мањина и тамо где су данас већина.

Овде није проблем што ти мислиш "јебеш Косово, Срби тамо нису већина", него што си ти спреман да би одбранио Тита и Партију (намерно великим словом пишем), да искривљујеш не само сопствену историју, него и сопствене мисли.

Теби је прва асоцијација на забрану повратка Србима на КиМ била: То су били колонијалисти (ваљда то оправдава потез, иако ми није јасно по ком систему се водио записник ко је био колонијалиста а ко не, или су само колонијалисти бежали са КиМ?), а није ти пало на памет да су то можда уствари били повратници јер су можда били потомци Срба који су протерани у Првој сеоби.

То је један велики проблем твог размишљања.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To sam rekao i stojim iza svojih riječi! Kad već vučeš za jezik i veći si Srbin od mene pazi jednu stvar: ja sam 1999 otišao u Srbiju u BG kad su bombe padale da se prijavim kao dobrovoljac za odbranu vjekovne srpske kolijevke ako krene NATO kopneno. E kad sam došao tamo otrijeznilo me šta sam čuo i vidio. Kosovo je davno otišlo samo mi to još nećemo da priznamo. Šipaca ima preko milion na KiM a Srba ni 200.000 ko je kome većina? Šipci imaju po sedmoro djece a Srbi po jedno. Da nas je Tito i Partija što toliko prezireš nije dirao i zabranjivao opet bi bilo isto, jer su Srbi primali izbjeglice iz Albanije kao dobrodošle i to nam se odbilo od glavu. Naime ja sam druga generacija u porodici što je poturio dupe na Kosovu za braću Srbe, dok je Gedžu bolio qrac sjedio je kod kuće! Misliš da je gedžo iz Kruševca slao sina na Kosovo ili iz Kikinde? Idući put idi s Bogom da braniš Sveto Kosovo, dok BG mangupi se kriju po podrumima od poziva ja neću!!!!
Pretjerano sereš za nekog ko nema pojma!

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
непокорени, теби свака част ако си ти то уистину урадио.
е сад, да се вратимо Тити.
јесте, зајебао је Србе.
зајебао их је јер је хтео Албанију у Југославији.
према послератном споразуму Албанија је са Косовом требала да буде седма република Југославије и да тако направе неку мини Балканску федерацију.
зато је Тито дозволио шипцима да долазе на Косово, да одобровољи Енвер Хоџу и да му покаже да је он стварно спреман за то.
но овај га је добро зајебао.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 15:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bravo, skontao si
Naime u to vrijeme čitave čete Albanske vojske su bježale u YU dignutih ruku i tražile azil a mi im davali spasavali ih onog ludaka Hodže pa su nam lijepo vratili...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
To sam rekao i stojim iza svojih riječi! Kad već vučeš za jezik i veći si Srbin od mene pazi jednu stvar: ja sam 1999 otišao u Srbiju u BG kad su bombe padale da se prijavim kao dobrovoljac za odbranu vjekovne srpske kolijevke ako krene NATO kopneno. E kad sam došao tamo otrijeznilo me šta sam čuo i vidio. Kosovo je davno otišlo samo mi to još nećemo da priznamo. Šipaca ima preko milion na KiM a Srba ni 200.000 ko je kome većina? Šipci imaju po sedmoro djece a Srbi po jedno. Da nas je Tito i Partija što toliko prezireš nije dirao i zabranjivao opet bi bilo isto, jer su Srbi primali izbjeglice iz Albanije kao dobrodošle i to nam se odbilo od glavu. Naime ja sam druga generacija u porodici što je poturio dupe na Kosovu za braću Srbe, dok je Gedžu bolio qrac sjedio je kod kuće! Misliš da je gedžo iz Kruševca slao sina na Kosovo ili iz Kikinde? Idući put idi s Bogom da braniš Sveto Kosovo, dok BG mangupi se kriju po podrumima od poziva ja neću!!!!
Pretjerano sereš za nekog ko nema pojma!

Свака теби част али то ти не даје никакво право да пљујеш то тој земљи и народу.

Иначе, Срба сада на КиМ има преко 100.000 а преко 200.000 је протерано.

Да ли је неко из Кикинде и Крушевца ишао или није, не знам али знам да мобилизацију сигурно нису спроводили по Бања Луци.

А кад се водиш том логиком, ја сам био а он се крио и код нас има људи који су се крили а долазили су неки људи из Војводине, Београда, са Косова, итд. да се боре за српство овде.

Ти би свој потез 1999 требао да сматраш за частан а не да га гледаш као велики зајеб у животу.

И овде није поента да ли смо ми изгубили Косово или не, већ је поента да ти браниш Тита који и јесте предао Космет шиптарима у руке (из разлога којег је Александар написао) а Србе којима је повратак био забрањен означаваш колонијалистима (није ми јасно како пресељење са једног комада српске земље на други може да буде колонијализам али по теби очигледно може) да би ћопавог одбранио.
То можемо и да рефлектујемо на данашњи период. Хрватсја протерала Србе из Лике, Кордуна, Баније, итд. али ко их беје, били су колонијалисти.
То је твоје размишљање.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 16:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ти би свој потез 1999 требао да сматраш за частан а не да га гледаш као велики зајеб у животу.

Ja se toga ne stidim, ponosim se sa tim, samo su me razočarali Srbi! Na svakog junaka buljuk izdajnika!
Kolonijalizovao je Srbe lično kalj Aleksandar i davao im zemlju, po ratnim zaslugama svojim junacima. E tad je počelo sranje po Kosovu jer su i poslije 1918 pa do danas bile čarke sa Arnautima upravo zbog toga. E zato je Tito zabranio povratak na KiM, ali im je dao Srem i Banat...da bi sačuvao mir i da se dodvori Albaniji jer smo bili veliki prijatelji tad, čak smo im slali oružje i kadar za obuku....e to je bio zaheb.
Oni su dosta divalj narod i žive po kodeksima iz srednjeg vijeka, a kote se ko zečevi tako da da su krupan zalogaj. Ovo za Hrvatsku što spominješ to je genocid, na KiM smo jednostavno nadbrojani...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Bravo, skontao si
Naime u to vrijeme čitave čete Albanske vojske su bježale u YU dignutih ruku i tražile azil a mi im davali spasavali ih onog ludaka Hodže pa su nam lijepo vratili...

Bravo skontao si ti, ono što ti cijelo vrijeme govorimo, kako nas je ustaša Joža skupa sa srbima otpadnicima koji su se pokomunistili izjebo, ne samo po pitanju KiM već po pitanju svega i zbog toga je danas Srbija i srpski narod nakon tu gdje jeste, na dnu dna.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hvala na prosvjećenosti eugene...
Hajd onda malu u demokratsku i slobodnu ponosnu Srbiju pa se tamo nastani al ne u BG nego u Prokuplje ili Lebane milina jedna kako je divno u istini i demoNkratiji....
Da vidiš kako prosvijećeni Srbin je8e u glavu...

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 01:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Citiraj:

Ja se toga ne stidim, ponosim se sa tim, samo su me razočarali Srbi! Na svakog junaka buljuk izdajnika!
Kolonijalizovao je Srbe lično kalj Aleksandar i davao im zemlju, po ratnim zaslugama svojim junacima. E tad je počelo sranje po Kosovu jer su i poslije 1918 pa do danas bile čarke sa Arnautima upravo zbog toga. E zato je Tito zabranio povratak na KiM, ali im je dao Srem i Banat...da bi sačuvao mir i da se dodvori Albaniji jer smo bili veliki prijatelji tad, čak smo im slali oružje i kadar za obuku....e to je bio zaheb.
Oni su dosta divalj narod i žive po kodeksima iz srednjeg vijeka, a kote se ko zečevi tako da da su krupan zalogaj. Ovo za Hrvatsku što spominješ to je genocid, na KiM smo jednostavno nadbrojani...

Ти једноставно не капираш шта ја теби хоћу да кажем.
Указујем ти на усађени осећај "дежурног кривца" који је овом народу усађен на силу од стране комуниста, па сада "демократа", па кроз МЗ, итд.
Теби је асоцијација на КиМ прва била: Колонијалисти
Неком другом асоцијацја на Лику, Кордун, итд. је: Па сами смо криви, нисмо хтели аутономију у Хрватској, итд.
Сутра када нам Рашку отму биће иста прича.

Поента је да ми ништа не чинимо да се ослободимо наметнутог осећаја кривице за сва срања која су похарала Балканом.
Има наше кривице сигурно али она је у односу на остале најмања.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 07:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ama kontam ja tebe šta ti govoriš, nego Srbi uvijek rade da udovolje drugima i uvijek na svoju štetu. 1918, 1941, 1991, 2000, 2008 svaki put na istim stvarima pravimo zajeb. Što reče Čorba: Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubiješ on oće opet!

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

"Галуп": Сви Албанци за Велику Албанију

Идеју стварања Велике Албаније подржало је 81 одсто испитаника Албанаца на Косову и Метохији, 62 одсто у Албанији и 51 одсто у Македонији, показује најновије истраживање које је за потребе ЕУ начинила агенција "Галуп".

Сада се већ јавно прича о Великој Албанији: Ко је следећа жртва?

Суштински, како показује истраживање, Албанци подржавају једино идеју о уједињењу Албаније, Космета и западне Македоније, док је на питање да ли подржавају унију Космета и Албаније потврдно одговорило 33,7 одсто испитаника у Албанији и 29,2 одсто на Косову и Метохији, преносе београдски медији.

Истраживање које је за потребе ЕУ спровео "Галуп" прва је анкета о подршци стварању Велике Албаније у протеклих десетак година.

Претходно је Међународна кризна група 2004. године објавила мање истраживање те врсте, према чијим је резултатима уједињење свих територија на којима Албанци чине већину подржавала петина испитаника.

"Велика Албанија" или "Природна Албанија" како је присталице зову у последње време, обухвата Албанију, Космет, западну Македонију, југ Србије и делове Црне Горе и Грчке.

Иначе, МЗ уопште није узимала за озбиљно овај проблем, мислећи да је то идеја неких занесењака и сањара, који немају подршку у народу.

http://www.nspm.rs/hronika/protojerej-m ... vamaq.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]