Citiraj:
Slazem se da ima ljudi koji su zavrsili ekonomiju pa nakon nekoliko godina iskustva jednostavno nisu neki strucnjaci. Ili masinaca koji ne znaju rijesiti najobicniji integral. Slazem se da ima ljudi koji su zavrsili Harvard i platili skolovanje na desetine hiljada dolara, i opet nakon godina iskustva nemaju pojma o pravu (npr).
Poenta? Kvalitet nekog fakulteta se mijeri iskljucivo kvalitetom znanja, osobe (odnosno vise njih) koja je zavrsila pomenuti fakultet, nakon nekoliko godina prakse.
Kao što sam napisao pamet se besplatno dobija, a iskustvo se skupo naplaćuje.
Ako si ti naturalni tupan možeš imati sve diplome svijeta džaba ti bilo!
Ja nisam ni neuk ni priglup a išao sam na državni fakultet znam kakav je to kazamat i zatupljivačnica sa programima iz 1960 godine vrijeme kad je naše školstvo pratilo svijet odavno je za nama....
Ako smo tako dobri ajde probaj da na kraju prve godine bilo kojeg faksa na univerzitetu da upišeš sledeći semestar recimo u Beču? Hoćeš al zamalo!
Uostalom dosta tih privatnih fakulteta je međunarodno priznato i ima odlične profesore.
Ako je državni fakultet težak ne znači da je najbolji, to ti je kao nekad kad si kupovao muzičku liniju pa je najteža najbolja, što bi po vama bilo da je bolji drveni radio lampaš od muzičke linije ultra slim tehnologije!
Ako je to sve istina što smo prvi odozada u Evropi po svemu?
Svi nam zavide po svijetu da imamo najbolje sudije i advokate na svijetu sa najboljim sudskim sistemom na svijetu, ekonomija nam je jedna od najjačih u regionu i naši ekonomski stručnjaci su vodeći u svijetu, elektro i mašinska industrija sa svojim stručnim kadrom su u vrhu svjetskih trendova, a tek naša medicina...i onda svizac zamota čokoladu
Dajte molim vas ljudi kakav Harvard i Oksford dođite na Univerzitet u BL pa će svi da se otimaju za vašu stručnost, nema plišanih fotelja al zato imamo amfiteatar koji prokišnjava, tvrde drvene klupe(na njma se bolje pamti!), nadrndane psihopate od profesora i nezagrijane prostorije zimi! Uslovi da bi nam Spartanci pozavidjeli