banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2010, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ajde dodjite na gradski 16og da vidite kako fudbal treba da se igra.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Petrović je rekao i da ne razmišlja o napuštanju selektorske pozicije.

„Ne znam zašto bi se povlačio. Ako se izgubi jedna utakmica, nema razloga za povlačenje i bežanje. Idemo dalje. Ekipa je sastavljena od 22 igrača, neki imaju žute kartone kao što je Vidić koji neće moći da igra. Od ovih drugih igrača mi ćemo napraviti najbolji tim.“

Italijo, smiluj nam se! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Igru necu komentarisati jer ko je gledao utakmicu, vidio je. Mi da nismo onako srecno, na odbiju, dali gol, ne bi ga dali ni da se igralo 100 godina.

Ali samo cu reci ovo:
Pobiti svu onu seljacku stoku koja je zvizdala Stojkovicu. Gamad jedna retardirana, i takvi nama dolaze da navijaju za reprezentaciju???

Crknite svi od reda debili!!

Van pameti je da neko moze staviti ispred klub prije reprezentacije, da ne pominjem da je meni licno ta navijacka subkultura nesto najnize do cega moze danasnji covjek da dodje, da je nekome to prioritet u zivotu...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
tako je! hrabri pizon nece pobjeci! mozemo mi pogubiti sve utakmice do kraja kvalifikacija, ali on opet nece kukavicki pobjeci! jer kakav bi to covjek bio koji napusta tim poslije kratkog vremena...eh, da, sjetio sam se! pizon! pa on je pobjego iz temisvara poslije tri utakmice u kojima je, kako topuz karadzic rece, "imao samo mnogo nerijesenih rezultata, ali nije izgubio utakmicu".
vidite kako je to samo taj pizon veliki covjek. ko i onaj sto ga je doveo tu gdje jeste

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
da je meni licno ta navijacka subkultura nesto najnize do cega moze danasnji covjek da dodje, da je nekome to prioritet u zivotu...

a o tome bi se mogli romani napisati. grupa maloumnika koji pljackaju bezninske stanice i premlacuju ljude na smrt dodje da drzi igracu predavanje o "casti i moralu" zato sto je preso u rivalski klub, a pederima o tome sta je "prirodno, cestito i hriscanski"

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kakav jad i cemer,umjesto da idemo naprijed i napredujemo mi se vracamo u doba jermenije,azerbejdzana....

yebo vas bata djora,i pizon i karadzic i ko ih je pretplatio da nas vode cijeli yebeni vijek,najgore sto ovo nema sanse da dotakne onog majmuna toleta,covjek je pri imenovanju pizona ladno izjavio da nam evropsko i nije za moranje.

plakacemo mi za misterom,to je sigurno.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sad kad vidim svoj odlicni komentar na FB-u, moram da ga okacim i ovde

pita od govana moze biti jedino govnjiva. to se odnosi i na igrace i na selektora i na savez, onako sve u paketu

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
ma ljudi i ta italija je njesra....ni oni ne igraju kao sto se ocekuje od njih... jedino sto je sigurno u toj utakmici je 0-2 na tiketu a ocekujem nerjesen rezultat..mislim da nas nece dobiti..uprkos vecerasnjoj igri..

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 23:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nema vise vremena za bilo sta, 45:38.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Tommy Vercetti je napisao:
Ajde dodjite na gradski 16og da vidite kako fudbal treba da se igra.

Potpis!

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gocias je napisao:
Ко ће да одговори на питање зашто у репрезентацији играју играчи који су у клубовима зацементирали своје мјесто - на клупи!

Na to odgovor nema niko ,sustinko pitanje i nas najveci problem...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zato sto je neko nekad davno rekao "u reprezentaciju se tesko ulazi, ali jos teze izlazi"

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
zato stankovic nece nikad izaci

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 00:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Караџић и компанија морају да оду ,а познато је да се србин с власти скида само пушком тако да ...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 00:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Tole, Pizon, i pola tima - mrs napolje!

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Pih. Svi se raspekmezili odmah nakon jednog poraza. Pa i u prošlim kvalifikacijama smo izgubili od Francuske, pa smo na kraju bili prvi u grupi.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 01:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Od pizona ocekivano...stojkovicu po zasluzi...Igraci dodjite da setamo zajedno 10.10 !!!

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 01:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne slazem se sa ovima sto zale za Anticem.Bilo je ocito da sa njim vise ne ide. Nismo mogli pobjediti nikoga,ni Novi Zeland,ni Poljsku,ni Grcku,ni Ganu,ni Australiu,ni Sloveniju...u zadnjih desetak utakmica smo pobjedili samo Njemacku i to srecno,iako smom imali igraca vise,branili smo se,Podolski promasio penal,pa precka....Ako neko smatra da je uspjeh plasman na SP,to smo ostvarivali i sa trenerima koji su primali 3000 maraka mjesecno (Santrac),ili 5000 eura (Petkovic),a vojnik Srbije (Antic) je primao 100 000 evra mjesecno :oops: :oops: :oops: ,iako 10 godina prije toga nije mogao naci posao nigdje jer je sa zadnja tri kluba koja je vodio ispao u drugu ligu!Radi se o Oviedu,Celti,i vjerovali ili ne,Atletico Madridu....Covjek je narcis,davao je takve izjave kao da je sa njim poceo srpski fudbal i da ce bez njega nestati,a siguran sam da sad negdje likuje zbog ovog poraza i uz kokice cita komentare po portalima gdje vecina zali za njim. Deset puta sam ga cuo kako govori da je prije njegovog dolaska utakmicama prisustvovalo po 2000 gledalaca,uhvatio se jadnik one utakmice protiv Poljske kad je sve bilo vec izgubljeno,a niko da se nadje da misteru pokaze slike krcate Marakane protiv Portugala,Belgije,Spanije ili BiH!!
Kvalifikacije su daleko od izgubljenih,odigrana su samo tri kola,i sad treba biti Srbin i ostati uz reprezentaciju,kakva je takva je,mi bolju nemamo. A ne kao oni sugavi beogradjani veceras,kojih ne vjerujem da je bilo vise od 2000,ako odbijemo ljude iz RS,unutrasnjosti Srbije,Crne Gore....a bolje bi bilo da ni te 2000 nije doslo,jer su jako doprinijeli porazu vrijedjanjem svega i svacega od prve minute....A ponasanje jedne navijacke grupe veceras i zvizdanje golmanu SVOJE reprezentacije,me samo utvrdilo u misljenju da je mnogo bolje bilo dok uopste te navijacke grupe nisu ni postojale,nijedna! I ne cudi me zasto ne postoje,ili bar nisu tako javno eksponirane,navijacke grupe najjacih klubova na svijetu,tipa Barcelona,Real Madrid,Man Utd,Chelsea....Kod nas vec te grupe upravljaju pojedinim klubovima,predsjednici im se slihtaju,veceras vidim da bi vodili i politiku Saveza....Nakon cjelokupne atmosfere veceras mogu samo jedno reci. Ono sto su skandirali Kosovo je Srbija,mozda i jeste,ali Beograd nije Srbija. Na igrace nisam mnogo ljut,koliko na ove popratne stvari,i navijacu za njih svim srcem i u utorak protiv Italije i drhtati za svaku loptu.Zamjeram im samo jednu stvar,a to je da je istu ovu Estoniju prije godinu ili dvije,u ovim zadnjim kvalifikacijama,pobjedila BiH u Zenici sa 7-0,ako se ne varam,ono kad je Ciro bio. Ako to nije bila Estonija nego neko drugi,neka me neko ispravi,izvinjavam se.Morali smo nekako naci nacin da se izdignemo iznad svega i pobjedimo bar 1-0,ali yebiga,ja jos ne gubim nadu da mozemo biti bar drugi na kraju i kroz baraz otici na evropsko.

Srecno momcima u Genovi u utorak!

PS Slazem se jedino sa ovima koji su gore tvrdili da je vrijeme da se ova garnitura ostarjelih ljudi smijeni,od Toleta,Djore do svih njihovih potrcaka,ali ne samo da ode Tole kao sto publika trazi,vec kompletno rukovodstvo koje je tu vec tridesetak godina.

Poslednji put menjao Schlager dana 09 Okt 2010, 09:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 03:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
da je meni licno ta navijacka subkultura nesto najnize do cega moze danasnji covjek da dodje, da je nekome to prioritet u zivotu...

a o tome bi se mogli romani napisati. grupa maloumnika koji pljackaju bezninske stanice i premlacuju ljude na smrt dodje da drzi igracu predavanje o "casti i moralu" zato sto je preso u rivalski klub, a pederima o tome sta je "prirodno, cestito i hriscanski"

Љуби те мајка паметног...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 09:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]