Ne slazem se sa ovima sto zale za Anticem.Bilo je ocito da sa njim vise ne ide. Nismo mogli pobjediti nikoga,ni Novi Zeland,ni Poljsku,ni Grcku,ni Ganu,ni Australiu,ni Sloveniju...u zadnjih desetak utakmica smo pobjedili samo Njemacku i to srecno,iako smom imali igraca vise,branili smo se,Podolski promasio penal,pa precka....Ako neko smatra da je uspjeh plasman na SP,to smo ostvarivali i sa trenerima koji su primali 3000 maraka mjesecno (Santrac),ili 5000 eura (Petkovic),a vojnik Srbije (Antic) je primao 100 000 evra mjesecno

,iako 10 godina prije toga nije mogao naci posao nigdje jer je sa zadnja tri kluba koja je vodio ispao u drugu ligu!Radi se o Oviedu,Celti,i vjerovali ili ne,Atletico Madridu....Covjek je narcis,davao je takve izjave kao da je sa njim poceo srpski fudbal i da ce bez njega nestati,a siguran sam da sad negdje likuje zbog ovog poraza i uz kokice cita komentare po portalima gdje vecina zali za njim. Deset puta sam ga cuo kako govori da je prije njegovog dolaska utakmicama prisustvovalo po 2000 gledalaca,uhvatio se jadnik one utakmice protiv Poljske kad je sve bilo vec izgubljeno,a niko da se nadje da misteru pokaze slike krcate Marakane protiv Portugala,Belgije,Spanije ili BiH!!
Kvalifikacije su daleko od izgubljenih,odigrana su samo tri kola,i sad treba biti Srbin i ostati uz reprezentaciju,kakva je takva je,mi bolju nemamo. A ne kao oni sugavi beogradjani veceras,kojih ne vjerujem da je bilo vise od 2000,ako odbijemo ljude iz RS,unutrasnjosti Srbije,Crne Gore....a bolje bi bilo da ni te 2000 nije doslo,jer su jako doprinijeli porazu vrijedjanjem svega i svacega od prve minute....A ponasanje jedne navijacke grupe veceras i zvizdanje golmanu SVOJE reprezentacije,me samo utvrdilo u misljenju da je mnogo bolje bilo dok uopste te navijacke grupe nisu ni postojale,nijedna! I ne cudi me zasto ne postoje,ili bar nisu tako javno eksponirane,navijacke grupe najjacih klubova na svijetu,tipa Barcelona,Real Madrid,Man Utd,Chelsea....Kod nas vec te grupe upravljaju pojedinim klubovima,predsjednici im se slihtaju,veceras vidim da bi vodili i politiku Saveza....Nakon cjelokupne atmosfere veceras mogu samo jedno reci. Ono sto su skandirali Kosovo je Srbija,mozda i jeste,ali Beograd nije Srbija. Na igrace nisam mnogo ljut,koliko na ove popratne stvari,i navijacu za njih svim srcem i u utorak protiv Italije i drhtati za svaku loptu.Zamjeram im samo jednu stvar,a to je da je istu ovu Estoniju prije godinu ili dvije,u ovim zadnjim kvalifikacijama,pobjedila BiH u Zenici sa 7-0,ako se ne varam,ono kad je Ciro bio. Ako to nije bila Estonija nego neko drugi,neka me neko ispravi,izvinjavam se.Morali smo nekako naci nacin da se izdignemo iznad svega i pobjedimo bar 1-0,ali yebiga,ja jos ne gubim nadu da mozemo biti bar drugi na kraju i kroz baraz otici na evropsko.
Srecno momcima u Genovi u utorak!
PS Slazem se jedino sa ovima koji su gore tvrdili da je vrijeme da se ova garnitura ostarjelih ljudi smijeni,od Toleta,Djore do svih njihovih potrcaka,ali ne samo da ode Tole kao sto publika trazi,vec kompletno rukovodstvo koje je tu vec tridesetak godina.