banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Sep 2010, 20:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dobro ti izgleda.....Kakve sam ja sve stvari čuo o njoj od koleginice koja je radila na RTRS-u......Sirovina na kvadrat.Al' ove naše političare ne možeš obuzdati drugačijim načinom vođenja....Pogledaj onog Škoru na ATV-u....Čovjek se prosto izgubi u svojoj emisiji ako se nađe par "glasnijih" gostiju....Biljana bi njih obuzdala.Kad lupi šakom od sto... :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Škoro-Knežević dvije dijametralno različite osobe.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
manitu je napisao:
Mislim da je odlicna stvar ova koalicija NS sa Zdravkom Krsmanovicem, i mislim da sigurno postaju parlamentarna stranka.
Kao nova stranka vec se suocavaju sa raznim etiketiranjem iz Banjaluke i Sarajeva. Mislim da to samo pokazuje da su iskreni, da su nova nada i siguran sam da ce zauzeti znacajno mjesto na ljevici RS i BIH.

Slazem se da se razlikuju od drugih. Ali i Dodik je prije desetak godina bio takav, a pogledaj u sta se sad pretvorio. Ipak, nema bolje opcije. Zato je bolje probati njih, nego Dodika, Ivanica i SDS koji su vec oprobani i pokazali kakvi su. Ono sto ukazuje da je Krsmanovic na pravom putu je da ga ne vole ni Dodik i Silajdzic.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
јан_де je napisao:
Изгледа ми к`о нека сељанчура која је преко ноћи из опанака ускочила у штикле и сад продаје неку памет....
Апсолутно нема смисла за водитељски занат...

Vazno je da se ona iskvarcala.

Sjecam se kada ju je Mile stao propitivati u sred emisije. Sa je koeficijent 1? Ta emisija je bila odlicna. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јоој шта су ти избори, па ни сам не знам колико је сала за физичко и нових путева отворио Додик у задњих мјесец дана. ево и на Петрићевцу постављају расвјету на оном дијелу према Мотикама, иако је речено да ће само мотике добити расвјету и то се ради до 8 навече да би се све стигло. отворена је и фонтана на кружном току. код мене у селу данас почело асфалтирање иако су рекли да неће бити асфалта....
куд нису избори сваки дан :)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 20:43 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Sep 2010, 19:26
jellyfish je napisao:
manitu je napisao:
Mislim da je odlicna stvar ova koalicija NS sa Zdravkom Krsmanovicem, i mislim da sigurno postaju parlamentarna stranka.
Kao nova stranka vec se suocavaju sa raznim etiketiranjem iz Banjaluke i Sarajeva. Mislim da to samo pokazuje da su iskreni, da su nova nada i siguran sam da ce zauzeti znacajno mjesto na ljevici RS i BIH.

Slazem se da se razlikuju od drugih. Ali i Dodik je prije desetak godina bio takav, a pogledaj u sta se sad pretvorio. Ipak, nema bolje opcije. Zato je bolje probati njih, nego Dodika, Ivanica i SDS koji su vec oprobani i pokazali kakvi su. Ono sto ukazuje da je Krsmanovic na pravom putu je da ga ne vole ni Dodik i Silajdzic.

Da, ali Dodik nije imao nikoga da mu se suprotstavi i ukaze na greske. Ovdje imas ljudi iz BL, SA koji nece dozvoliti da se to desi njima. To je ipak pretpostavka, opet vrijeme ce najbolje pokazati.
Bas to, najbolji su oni koji su trn u oku ovih laznih nacionalista.
I jos jedna bitna stvar. SNSD i SDP u imenu imaju socijademokratiju koja oznacava opciju ljevice. Ko moze danas smatrati ove dvije stranke socijaldemokratskim? Lazno predstavljanje treba kazniti na izborima.
Inace Nasa stranka je izazvala gnijev pojedinih politicara iz Sarajeva zbog ovoga.

Citiraj:
Naša stranka: Poziv gradonačelnika Sarajeva u vezi Dobrovoljačke je politički pritisak

Poziv gradonačelnika Sarajeva da se zabrani skup u Dobrovoljačkoj ulici koji je MUP Kantona Sarajevo prethodno odobrio je politički pritisak na nezavisne organe unutrašnjih poslova, saopćeno je iz Naše stranke.

„Izlazeći ovom gestom iz okvira svojih nadležnosti i ovlaštenja gradonačelnik Sarajeva je grubo zaprijetio jednoj od osnovnih demokratskih sloboda kakva je sloboda mirnog okupljanja.

U okolnostima u kojima je krhka bosanskohercegovačka demokratija pred dnevnim izazovima Naša stranka očekuje od nosilaca izvršne i zakonodavne vlasti da principijelno i kontinuirano štite demokratske slobode i ljudska prava“, izjavio je član Izvršnog odbora Naše stranke Srđan Dizdarević.

Naša stranka poziva gradonačelnika Behemna da stane u zaštitu osnovnih ljudskih prava i sloboda među kojima su posebno važna sloboda mirnog okupljanja i sloboda govora.

"Pozivamo sve državne organe i sve političke faktore da puže podršku MUP-u Kantona Sarajevo i učini sve da najavljeni skup prođe bezbjedno i mirno, te u skladu sa zakonom", navodi se u saopćenju Naše stranke.

Isto tako, Bojan Bajic, predsjednik NS je jasno osudio i Dodikovo negiranje Srebrenice. Mislim da je bitno ici ovako otvoreno bez dlake na jeziku.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Sve je to fino, al kako kazu stari; ne sije se marama uoci bajrama, tako su i oni okasnili na ovaj voz....mozda za 4 godine, ako bude drzave, sad ga uzima Lemi i Zlaja, pa ako dotad ne zarate, vjerujem da ce NS i Krsmanovic nesto moci poslije ovog kruga....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
@manitu
Ajd malo sjaši sa reklamiranjem vaše stranke.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...neka i manitua...malko ce se razocarati poslije treceg kad shvati kolika je kolicina krkanluka sirom ove drzave i kas shvati da narod zasluzuje vlast koju bira...dobro prase nemozes kupiti bez 100 km a losek glasaca mozes i za 10...

...kao ilustracija...

Усисавање народа

Умиљато јагње двије сисе сиса.

Тако збори наш гласачки народ, у којем живе и преживљавају још само умиљате партијске овце које су се дочепале државне сисе.

Јесте да је само једна,пошто су остале резервисане за највеће народне синове, али и из ње како-тако капље.

За разлику од ових сисара, преостали дио народа припада глодарима.Оним контејнерским.

Зато је поглед на чак двије сисе нашем народу несвакидашњи догађај.

И зато за млатарање сисама постоји сто хиљада валидних разлога. Јесте да то може бити и поскупо, али је коначни ефекат непроцјењив.

Јер је добро да сисари и даље остану у нади да све што за сада имају могу удуплати.

И јер је боље да глодари од дерта глођу нешто испод себе, него да навале на с муком стечене воћњаке.

И како бисмо послије ове представе сви, осим заслужних изузетака, и даље наставили да сисамо весла по разним рафтинзима.

Да ли је за ментално и опште здравље народа боље да се у Мојој кући усисава, или да се народ у истој „догоди“, сазнаћемо за који дан.

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 21:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
clanovi nase stranke bi vise koristili ovoj zemlji da su se retorikom i djelovanjem baziranom na anacionalizmu organizovali kao dio civilnog drustva koje je sustinski neophodno da demokratija dobije stvarno znacenje.. bez istinski jakog civilnog drustva osudjeni smo na partitokratiju i njene drustvene metastaze...mizeran ucinak koji ce stranka ostvariti na izborima rezultirace njenim tavorenjem na dnu politicke scene a inercija ovdasnjih politickih strujanja mogla bi je lako i ugasiti, naivno je razmisljati da koncept koji oni nude moze politicki rezultirati...jasno je koji politicki subjekti ovdje prolaze a nasa stranka me podsjeca (mozda je nespretno poredjenje) na nekog ko u folk klubu pusta rock balade, to je dobro ali jednostavno to vecina ljudi ne slusa...nije mi jasno sta rade sa onim Krsmanovicem, covjek je najgora kombinacija logorejicara i podmuklog lokalnog smutljivca koji se ne skida sa ego-tripa(vjerujem da jos nije oprao ruke nakon rukovanja sa Bajdenom)...uz Mihaljicu i Spirica najodvratnija politicka pojava...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 21:46 
Administrator
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8xkBzwVj51Q[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
_zoka je napisao:
Od 500 kila?

MINIMUM ! :D

A prilog, naravno, glamocki krompir.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 22:58 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2010, 01:19
Najbolje bi bilo bojkotovati izbore.
Ne postoji nijedna politicka opcija na BH politickoj sceni koja zadvrednjuje da bi se zbog njega-nje izaslo i utrosilo vrijeme.
Vecina njih su igraci koji postoje 20-ak godina ,i konstantno presipaju iz supljeg u prazno,samo sto mjenjaju dresove kako im to odgovara.
Da zlo bude vece ,niko nov i normalan se ne pojavljuje. I ovi mladji su vec uslifovani po sablonu svojih starijih kolega ili bolje reci ucitelja. Tako da se sve svodi na isto.
Samo se busaju nekim nacionalnim ponosom i patriotizmom,valjda kontajuci da se narod stalno peca na isti. A ustvari ih zabole i za jedno i za drugo.
Medjutim,zeludci su sve manji. Nazalost nasu,vecina naroda ipak daje podrsku tim konjima,nebitno o kojoj opciji govorim.
Mogao bih za svakoga od njih dati neki pogrdan epitet,ali mrzi me i izgovarati njihova imena.
Njima savrseno odgovara ovaj nered i haos u politici,jer samo na taj nacin nece morati da ispostavljaju racun nikome i nizasta.

Primjera radi,u BiH (RS i FBiH)je od potpisivanja Dejtona ,pa do ove godine ,uslo blizu 40 milijardi stranih investicija,preko kredita,donacija i sl. (mozda i vise)
Od toga se moze uci u trag za samo 6 milijardi,dok za ostalo...izgleda nikome nista.
Jos jedan primjer...Ako bi nekim slucajem posrnula njemacka privreda,sa samo pola od navedenih sredstava ,bi stajala na jakim nogama ponovo,a samo se od toliko love kod nas moze napraviti bijeda.

E pa nije nikom nista.
Nece niko samo tako dati toliko love bud zasta,a da ih ne trazi nazad.
Kad se podvuce crta,i kada se pokaze zavrsni total na racunu,onda ce da izmisle neku pizdariju i sukob da opet sakriju svoj lopovluk,sto kod nas nece uopste predstavljati problem,jer mi i dalje padamo na patriotske fore kojima nas pumpaju nasi izborni kandidati,dok nijedan od njih ,nije da nema rjesenja,nego niko od njih i ne zeli da rijesi postojece probleme.

Bitno je napraviti ekonomsku krizu,jer je svaka ekonomska kriza dobar preduslov za pocetak rata.
A tvorci svega toga smo MI...svojim losim izborom.
Revolucija bi bila najbolje rjesenje,kao i javni linc svih kandidata,ali toga nece vjerovatno biti,zato je BOJKOT moj izbor.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Općina za koju se glasa

BAWA LUKA

http://izbori.ba/default.asp?col=trazi

:lol:
Ne bi me iznenadilo za naredne izbore da piše

Citiraj:
Općina za koju se glasa

BAWA LooK@

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 07:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
Citiraj:
Revolucija bi bila najbolje rjesenje,kao i javni linc svih kandidata,ali toga nece vjerovatno biti,zato je BOJKOT moj izbor.

.
Ne revolucija vec gradjanska neposlusnost u njenom radikalnom obliku ..daleko u smo mi od tog stanja svijesti..
njihova mantra je ista..budzet,budzet mi dajte...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Bojkot je nikakav izbor. Imao bi smisla kada bi izbori bili važeći ako izađe određen postotak registrovanih glasača. U našem slučaju bojkotom samo daješ veću težinu glasovima onih koji glasaju.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Veselo, veselo! :D Nakon izbora vidjećemo koji je novi sastav benda. :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VKXeo-gpXDc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 10:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Vidi se da Mile uživa.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Samo cu citirati kolegu. Ko ne zna ko je doticni gospodin, u cosak do kraja casa.
Citiraj:
Kad primitivci
uzjasu na vlast
ispada iz igre
dostojanstvo i cast

Jer kao govna
kroz kanalizaciju
plivaju komunisti
kroz privatizaciju

Bivsi generali
kroz demokraciju
bivsi pacifisti
kroz mobilizaciju

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jedna stvar se da zapaziti, u strahu su za Radmanovu poziciju, pa su krenuli po Ivaniću prljavo kao nikad do sad. Ako se on probije u predsedništvo, to ga vraća na veliku scenu, a to im ne treba nikako za naredne izbore. Ne ulazeći u to da li je dotični dobar ili ne, čisto jedna "opservacija".

Citiraj:
Bojkot je nikakav izbor. Imao bi smisla kada bi izbori bili važeći ako izađe određen postotak registrovanih glasača. U našem slučaju bojkotom samo daješ veću težinu glasovima onih koji glasaju.

U ovom slučaju bojkot je glas za aktuelnu vlast, za koju pretpostavljam da ima vjerne birače koji manje-više u istom sastavu izlaze svaki put. Ne kažem da treba, ili ne treba, glasati za njih, samo ukazujem na jednu činjenicu. Ko nije zadovoljan stanjem, a ne glasa, glasa za SNSD. Ko je zadovoljan, a ne glasa, opet glasa za SNSD.

Moje mišljenje je da su se preko svake mjere razgoropadili i opustili i da je barem jaka opozicija potrebnija nego ikad, ili će privatna država postati još privatnija. Kad pogledaš Dodikov nastup imaš utisak da slušaš vođu totalitarne države. Šta moć uradi od čovjeka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]