banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Sep 2010, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Vuk_samotnjak je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Што се Јовановића тиче, лично мислим да је то играч који је бљеснуо једну сезону онако баш добро, упао у репрезентацију и сада ћемо да га гледамо до краја каријере без обзира што су му игре очајне.

Ko daje garancije da se ovo nece desiti i sa Kleom kad danas sutra ode iz Partizana u recimo jedan HSV, jel Pantelic razvaljivao u Herti i Ajaxu jel Zigic digao iz mrtvih Santander pa opet nisu imali tu svoju moc u reprezentaciji.
Po cemu to Kleo zasluzuje dres Srbije a ne jedan crnac ako je dobar Kleo kao napadac onda je dobar i crnac kao vezni ili kinez kao golman...

Разлика је што је Клео белац и не би ми било мрско да га видим у дресу Србије, уколико то заслужи својим играма.
Црнца не би волео да видим у дресу Србије и то је све. Једноставно ми је то неприродно.
Гледам некидан Меккејлеба у дресу Македоније. Ужас.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2010, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Да је црнац и ја бих био против позива. Нисам расиста али црнац ипак не.

ako nisi za to da stranac zaigra za reprezentaciju srbije, to je sasvim ok. ali ako si za to da stranac zaigra, ali samo pod uslovom da nije crnac, to je onda rasizam. ma koliko se mi pravili da nije :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2010, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Citiraj:
ja bih prije reko da nam ne treba bosko jankovic, nego da nam ne treba kleo

Auuuuu ovo je pobjednička :confused3:

Citiraj:

Imamo i nagradu publike :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2010, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Citiraj:
ja bih prije reko da nam ne treba bosko jankovic, nego da nam ne treba kleo

Auuuuu ovo je pobjednička :confused3:

Citiraj:

Imamo i nagradu publike :lol:

Не прави се паметан. Дао сам и појашњење. Не желим да видим црнца у дресу Србије и то је то. А наравно да нисам расиста јер да јесам не би ми био Мореира омиљени играч у Партизану.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2010, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja sam da za Srbiju igraju Dragan, Zoran, Ilija, Miralem, Adem... nase gore list nisam za to da igraju Kleversoni, Adi, Gey... koliko god bili dobri.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 00:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
A meni je recimo u interesu da reprezentacija pravi dobre rezultate pa makar i sa Kleom u napadu,jer sa onim balvanima nema za sad od toga nista.Cim se nadje neko ko je u formi i ko bi mogao mjesto njega,neka odma Kleo ode,a za sad neka proba.Nista nemam protiv.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da se Kleov sin rodi i Srbiji ka bih ga prihvatio, ali ovako reprezentacije pocinju nalikovati na klubove. Nemas spic igraca, ma nema problema ima ih u brazilu :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Hertzog je napisao:
Da se Kleov sin rodi i Srbiji ka bih ga prihvatio, ali ovako reprezentacije pocinju nalikovati na klubove. Nemas spic igraca, ma nema problema ima ih u brazilu :roll:

Problem je što mi nemamo pravog napadača još od vremena Save Miloševića, Mijatovića, Kovačevića... znači, to je period od nekih 10 godina, što je previše za reprezentativni nivo. Neka Cleo igra, ako se pojavi neko kvalitetno ''domaće'' rešenje nije problem zahvaliti se brazilcu. ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imali smo krize i pre, a imacemo ih i posle. Ako zaigra Kleo, zaigrace ih jos i bicemo kao Nemacka, samo sto se kod njih ti stranci radjaju u D, a mi cemo ih uvoziti

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Објективно гледано, ни са Клеом, ни са било којим странцем ми нећемо направити неки велики успјех у фудбалу. Нпр. Прва 4 на неком такмичењу. Стога, чему довођење странаца? Даћемо који гол више, касније ћемо киксати и то је то. Ако се квалификујемо са Клеом, на ЕП не изађемо из групе, или изађемо па добијемо по п****, питаћемо се, што нам је ово све требало. За мене је исто црнац и странац. Једна ријеч, странац. Овај расизам овде је срећом-смјешан. Иначе би био тужан.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Imali smo krize i pre, a imacemo ih i posle. Ako zaigra Kleo, zaigrace ih jos i bicemo kao Nemacka, samo sto se kod njih ti stranci radjaju u D, a mi cemo ih uvoziti

hm, meni ovaj argument, koji je spomenuo i neko od nasih igraca/vrlih trenera, uopste nije jasan. prvo, po cemu se to zakljucuje? jel ja to propustam neku armiju brazilaca, argentinaca, kamerunaca, nigerijaca koji u niskom startu cekaju da zaigraju za srbiju, i samo gledaju sta ce biti sa kleom? imala je i poljska olisadebea jos prije 10 godina, pa ne vidim da im je sada reprezentacija prepuna stranaca. jos je hiljadu takvih primjera (pa i japan je imao jednog naturalizovanog brazilca).
drugo, prica o 'strancima koji guse domace talente', koja se takodje plasira, je izrazito glupa. kao sto neko rece, mi 10 godina cekamo da se u reprezentaciji pojavi centarfor kalibra save milosevica, pa nikako da docekamo. i nema ga ni u najavi. i mlade reprezentacije muku muce za centarforima. sta, jel cekamo da mrdja sa svojih 26 godina odraste, stasa i odjednom postane ubojit centarfor? poenta je da se o kleu ne bi ni razmisljalo da ima ijedan 'domaci' centarfor koji bi mogao da igra zajedno sa zigicem u napadu. kleo je u odlicnoj formi, samim tim sto je uveo partizan u LS uradio je vise za srpski fudbal nego mnogi drugi koji igraju za reprezentaciju, ima zelju da igra za srbiju, i, sto se mene tice, time apsolutno zasluzuje poziv.
trece, na sta to lici njemacka reprezentacija? na tim ljudi rodjenih u njemackoj, koji njemacku vide kao svoju domovinu, govore njemacki jezik. uostalom, i da nisu rodjeni u njemackoj, pa sta? ne doprinose oni svojim igrama fudbalskom savezu turske, brazila, bosne, nisu pare koje je njemacka zaradila trecim mjestom (zahvaljujuci ozilu i ostalima) otisle u fs indonezije.

glavno pitanje je sta je uopste reprezentacija srbije. ako je to reprezentacija srba, onda tu nema mjesta za ljajica i sulejmanija. a obojica su mladi i u prilicno dobroj formi. ako je to reprezentacija svih onih koji su rodjeni u srbiji, onda tu ne bi bilo mjesta za kuzmanovica, subotica, pa prije za milosevica.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije ni azil za strance, sta koji moj imamo naturalizovati igrace, posveti se mladjim kategorijama i ciao... Ako ima dobar igrac odlicno, ako nema onda cemo biti 15. na FIFA-inoj listi i ucestvovati na svakom drugom prvenstvu i dobro...

Cuj kleo uradio vise za srpski fudbal nego drug jer je uveo partizan u LS, pa zato je i doveden u klub, kao pojacanje, smesno je to porediti, znaci Italija treba naturalizovati celi tim Intera jer su osvojili LS... Doveden je kao stranac u klub da bi bio pojacanje, a ne kao stranac u reprezentaciju...

A za nemacku sam rekao da kod njih igraju "stranci" koji su rodjeni u toj zemlji, a sa Kleom to nije slucaj... Celi zivot zivim sa prosecnim rezultatima svoje reprezentacije, tako da mogu i dalje, ako nekad dodje neka generacija koja ce postici neki veci uspeh super, ovako mislim da nema potrebe za uvozom reprezentativnih igraca... Ko je rodjen na ovim prostorima neka igra za reprezentaciju, pa makar on bio Li Hun Tong

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa kuzmanovic nije rodjen na ovim prostorima, pa se niko ne buni zato sto on igra za reprezentaciju

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Da *ebote ja sam kontao da je Kuzmanović iz Modriče. To su ovi prostori, kontam i ja... Ili je iz Dervente. Kad ono rođen u Švicu.
Ma joj šta ste zapeli oko tog Klea ako je tolika frka neka promjeni prezime nek bude ne znam... Kleverson Karadžić, neka ga Tole usvoji.
Neka igra... Više mi svejedno.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
pa kuzmanovic nije rodjen na ovim prostorima, pa se niko ne buni zato sto on igra za reprezentaciju

Pa nije da mi je drago, ali opet nas je covek i eto ako se moraju uvoziti igraci, neka barem budu poreklom nasi ljudi... Mislim da imamo dovoljno veliku dijasporu i da se tu mogu naci kvalitetni igraci... Ako to nije dovoljno onda ga pisaj, ne moze nam ni jedan Kleo pomoci

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Hertzog, da skratimo priču: Kleo je za sve naše napadače - Maradona i Pele zajedno. I da, Ljaljić i Sulejmani nisu Srbi, kako sad oni odjednom ispadoše dobrodošli u reprezentaciju Srbije u kojoj ''treba da igraju samo Srbi'' ?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citas onako kako tebi odgovara... Nisam ja napisao da samo Srbi trebaju igrati za reprezentaciju, nego ljudi koji su rodjeni u Srbiji, a ako vec imamo preku potrebu da uvozimo igrace neka to bude neko sa ovih prostora, pa makar bio mestom rodjenja Japanac... Ne sporim ja kleov kvalitet nego poreklo... Citaj malo sta pisem...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Чињеница је да ми имаом највише проблема са нападачком линијом. Актуелни нападачи у репрезентацији су грозоморни. Када погледам младу ни тамо не видим никога ко би могао да израсте у врсног нападача типа Милошевић. Од играча који тренутно нису у репрезентацији а можда би могли некада да буду, можда једино Калуђеровић може да израсте у доброг нападача али то је све на дугом штапу.
Тако да Клео (ако настави добро да игра!) треба да буде позван. Да је играч одбране или средине не би га требало звати јер смо ту добро попуњени.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Silvio Dante je napisao:
Чињеница је да ми имаом највише проблема са нападачком линијом. Актуелни нападачи у репрезентацији су грозоморни. Када погледам младу ни тамо не видим никога ко би могао да израсте у врсног нападача типа Милошевић. Од играча који тренутно нису у репрезентацији а можда би могли некада да буду, можда једино Калуђеровић може да израсте у доброг нападача али то је све на дугом штапу.
Тако да Клео (ако настави добро да игра!) треба да буде позван. Да је играч одбране или средине не би га требало звати јер смо ту добро попуњени.

A Vojo Ubiparip??? 8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 17:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Silvio Dante je napisao:

Од Мрђе би могло бити нешто.Дијелим мишљење о Клеу. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]