banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2010, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
majlili je napisao:
ja sam u hotelu bosna, u onoj novoj kristalnoj dvorani.. sve extra.. 220 ljudi i super.. dekoraciju sama.. akvarijumi, ribice i ostale budalestine...

nova kristalna dvorana?
kako to izgleda i koliko kosta?
zvuci mocno, ali to je moj flesh u glavi na osnovu imena :lol: :lol: :lol:

sve pohvale za to sto si deko radila sama. :D
nego, kako mislis ribice?
ono ribice u akvarijumu na stolu?
sorry, ali meni je to malo morbidno. :-?
(mada o ukusima ne treba raspravljati)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 19:25 
ne znam koliko kosta, bilo je malo skuplje nego kod ostalih, ali smo znali gazdu pa je bio neki popust.. ne znam.. morala bih izracunati..
meni je najljepsa i najelegantnija u gradu.. otidji pa pogledaj..
sve je bilo bijelo i zeleno, tj. ona sampanj boja i zelena.. svi ukrasi od zelenog voca koje je tad postojalo, nezrelo grozdje, jabuke, kruskice i td.
brsljan, akvarijumi su bili sastrane sa srebrnim tj. bijelim ribicama, onim kao zlatne sto su, ali u toj boji.. to su bile dugacke posude ukrugle a duboke sa vodom i zelenim brsljanom a unutra ribice..
biile su i velike posude kao velike case sa stopicom, i unutra zelena voda, od boje za torte, a gore nad tim bijeli i zeleni cvjetici koji padaju sa strane preko posude.. ne znam kako da objasnim.. :)
i mozes od njih traziti onaj sto sa vocem, kao neki tzv. slapovi voca, mada kad bolje promislim nema tu nekih slapova, al ajd, i onda kasnije, oni nasjeku to voce kao mezu na ovale i posluze gostima... to nije skupo a simpaticno je..
i ono najbitnije, nikad, ali nikad ne bih nikom preporucila da naruci tortu u manji.. ne znam kako je kod drugih, cula sam da imaju neke zene i privatno rade, ne znam, ali u manji su bili takva prevara..
narucila sam prekrasnu tortu, kao paketici, od marcipana, neobicna i fina, ne sa onim bijelim slagom vec bas onako mat, kao vjestracka, na slici divna, kad sam je vidjela nije bilo pojma o toj sa slike.. to mi je jedina zamjerka sa svadbe.. izvedba tih kockastih paketa i od istog materijala masne je bila katastrofalna, kao da je pravio neki klinac u prvom osnovne od plastelina.. da sam mogla tuzila bi ih, i napravila haos tamo, ali nisam bila u mogucnosti iz subj. razloga, ali im to nikad necu zaboraviti.. najgora moguca reklama..

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 23:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Mar 2010, 23:41
Organizacija Vjencanja "ELEGANT" Banja Luka. Sve vrste usluga po vasoj zelji.....
http://www.agencija-elegant.com

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 10:21 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Maj 2009, 11:46
Ćao,nova sam na forumu, ali mislim da vam mogu pomoći,pošto sam se skoro udala.
Što se tiče organizacije svadbe,toplo vam preporučujem agenciju Bonsai.Zanči ljudi bukvalno odrađuju sve,ali SVE,od cvijeća ,uređenja prostora hrane ,dekoracije prostora,foografija itd.Kontakt mob.:065-000-313
gospodin se zove Nenad.
A što se tiče muzike,uf nagledala sam se svega i svačega.Nisam htjela neke nafurane tipove ili nekakav krkanluk,pa mi nije bilo teško da pogledam i preslušam nekih 15-tak bendova u Banja Luci. Na kraju sam se odlučila za Balkan Puls Band.Likovi su nevjerovatni! Osim što sviraju sve i svašta,ljudi zrače nekakvom toplom energijom i veseli su.Nisu mi gnjavili goste sa nekim bezveznim pjesmama da bi neko platio naruđbu.Tako da ih toplo preporučujem :065-954-296 Vojislav.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
andjela987 je napisao:
Ćao,nova sam na forumu, ali mislim da vam mogu pomoći,pošto sam se skoro udala.
Što se tiče organizacije svadbe,toplo vam preporučujem agenciju Bonsai.Zanči ljudi bukvalno odrađuju sve,ali SVE,od cvijeća ,uređenja prostora hrane ,dekoracije prostora,foografija itd.Kontakt mob.:065-000-313
gospodin se zove Nenad.

...i slucajno mi je tata. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 15:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Apr 2010, 15:08
imam jedno malo smjesno pitanje :-) posto nezivim u banjaluci, nadam se da mi se oprasta! moj buduci pripada opstini laktasi a ja banjaluci. jeli se mi moramo u opstini u laktasima vjencati, ili je to moguce i u banjaluci?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 15:29 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Apr 2010, 15:08
i jos nesto: dali je moguce prvo crkveno da se vjenca i da maticar np. kasnije dodje u salu - naravno sve na isti dan?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 19:11 
nije obavezno da se vjencate ni u bl ni u laktasima, mozete i u bijeljini.. to nema veze s tim iz kojeg ste grada..
a naravno da moze prvo crkveno pa opstinsko i obratno.. kako kome vise odgovara..

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 14:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Maj 2010, 16:05
Slika

Slika

Evo nesto lepo i novo.Ovo su knjige gostiju za vencanje sa ukrasnim koricama od satena u njoj gosti upisuju razne zelje i poruke mladencina za uspomenu.Ono sto je zanimljivo je da se korice mogu napraviti da izgledaju kao vencanica znaci puno cipke,bisera i perli a ostaje vecna uspomena jer je ispisana zeljama nasih prijatelje i rodbine.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 10:54 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Maj 2009, 11:46
suncokret je napisao:
Zdravo svima,

Trabam uskoro da pocnem sa pripremam mog vjencanja pa bi mi trebalo malo ideja ... :)
Svadba je u Banja Luci... koji bendovi su dobri, fotografi, sale... sve sta vi mislite da je dobro

Hvala

Pozzz!!!!!
Toplo ti preporučujem da, što se tiče organizacije svadbe, se konsultuješ sa profićima ,tipa agencija "ELEGANT". Znači,ljudi imaju sve za svadbe od dekoracija do vjenčanice i sl.
A što se bendova tiče,uvek ih hvalim na sva usta, Balkan Puls Band.Mnoge sam preslušala i našla zamjerke,ali su me ovi oduševili. Repertoar im je vrhunski ,rade i zabavnu i narodnu muziku, mladi ,puni energije,veseli. Koliko znam rade u nekoliko kafića po BL. Vrijedi otići poslušati ih.
Ovo je broj od šefa orkestra 065-954-296.
Sretno !

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Mozete li mi dati preporuku za neki bend? Vidim da je andjela pohvalila Balkan Puls Band, sta ostali kazu? Zanima me i narodska i zabavna muzika. Da li Vikom Bend svira i na svadbama? :lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Hristov nam se zeni??? vec smo negdje nabrajali,Endzi i Lela naprave dobru atmosferu kao i Mijat(Moderato bend)na svadbama...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Meni su Vikomice super. :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Hristov je napisao:
Da li Vikom Bend svira i na svadbama? :lol:

Samo kad se neka od članica udaje. :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fala azdajice! :fadein: Ajmo jos malo prijedloga, nisu valjda sve nezenje ovdje, koga ste uzimali da vam svira na svadbi?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Hristov je napisao:
Fala azdajice! :fadein: Ajmo jos malo prijedloga, nisu valjda sve nezenje ovdje, koga ste uzimali da vam svira na svadbi?

ne znam,postao si mi sumnjiv a i sladoled jos dugujes :lol: jos jedan solidan bend vizantijsko plavo

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Faja. Ja kumujem, pa zato. A sto se tice sladoleda, izgleda da cu poci putem kojim idu kukavice :D

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 09:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Hristov je napisao:
Faja. Ja kumujem, pa zato. A sto se tice sladoleda, izgleda da cu poci putem kojim idu kukavice :D

:lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 13:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Sep 2010, 13:02
www.vizantijskoplavo-band.com
Bend za sve vrste zabava.....
Mozete nas pronaci i na Facebook-u:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1838318905

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 13:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Maj 2010, 16:05
Dekoracija i unikatni ukrasi na potpuno nov nacin sa kristalima.

KRISTALNO VENCANJE
www.kristalnovencanje.com

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]