ne znam koliko kosta, bilo je malo skuplje nego kod ostalih, ali smo znali gazdu pa je bio neki popust.. ne znam.. morala bih izracunati..
meni je najljepsa i najelegantnija u gradu.. otidji pa pogledaj..
sve je bilo bijelo i zeleno, tj. ona sampanj boja i zelena.. svi ukrasi od zelenog voca koje je tad postojalo, nezrelo grozdje, jabuke, kruskice i td.
brsljan, akvarijumi su bili sastrane sa srebrnim tj. bijelim ribicama, onim kao zlatne sto su, ali u toj boji.. to su bile dugacke posude ukrugle a duboke sa vodom i zelenim brsljanom a unutra ribice..
biile su i velike posude kao velike case sa stopicom, i unutra zelena voda, od boje za torte, a gore nad tim bijeli i zeleni cvjetici koji padaju sa strane preko posude.. ne znam kako da objasnim..
i mozes od njih traziti onaj sto sa vocem, kao neki tzv. slapovi voca, mada kad bolje promislim nema tu nekih slapova, al ajd, i onda kasnije, oni nasjeku to voce kao mezu na ovale i posluze gostima... to nije skupo a simpaticno je..
i ono najbitnije, nikad, ali nikad ne bih nikom preporucila da naruci tortu u manji.. ne znam kako je kod drugih, cula sam da imaju neke zene i privatno rade, ne znam, ali u manji su bili takva prevara..
narucila sam prekrasnu tortu, kao paketici, od marcipana, neobicna i fina, ne sa onim bijelim slagom vec bas onako mat, kao vjestracka, na slici divna, kad sam je vidjela nije bilo pojma o toj sa slike.. to mi je jedina zamjerka sa svadbe.. izvedba tih kockastih paketa i od istog materijala masne je bila katastrofalna, kao da je pravio neki klinac u prvom osnovne od plastelina.. da sam mogla tuzila bi ih, i napravila haos tamo, ali nisam bila u mogucnosti iz subj. razloga, ali im to nikad necu zaboraviti.. najgora moguca reklama..