banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Avg 2010, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Мислим да је публика већ у првом полувремену рекла довољно о томе шта мисли о Антићу а и ја дијелим њихово мишљење.
Човјек је господин.. треба да остане.
Мислим да смјена неће доњети ништа добро. :(

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 21:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Један је Радомир Антић. Вечерас нисмо имали среће, то и Жигић стара шепртља.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Sad poslije utakmice mogu reći da mi je prilično svejedno hoće li Antić otići ili će ostati.
Nisam ništa očekivao, ali ne mogu da ne postavim sam sebi par pitanja.
Kako je moguće prebaciti okvir gola sa 0,5 m?
Da su Fabregas, Xavi i Iniesta Srbi da li bi uspjeli istisnuti Milijaša i Petrovića iz reprezentacije?

Sve u svemu nije dobro, ali nije ni crno. Nismo ni imali sreće. Mada promašiti ono što naš napadač promaši je urođeni talenat a ne nesreća. Antić ako ode neće mi nedostajati, nije on jedini trener na svijetu, sa igračima koje ima moglo bi i moralo puno bolje. A nemam ništa protiv i da ostane. Ipak je ovo samo prijateljska i ne mora ništa da znači.
Od sad samo navijam i ništa ne komentarišem, niti se nerviram. Taman nam Estonija uvaljala 3 komada u gostima ko ga jebe. Ajmo Orlovi. Ne vrijedi se sikirati.
Sreća pa su Italijani u žešćem qrcu.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ја да сам на мјесту Жигића, опасно бих се запитао да ли сам изабрао прави позив у животу!? У реду, сваког играча кроз каријеру прате успони и падови, неријетко нападачи закажу али ово што се дешава са нашим репрезентативцима прелази у ноншалантност. По мени нема небитних утакмица, пријатељских и такмичарских него су све утакмице националног тима, баш то - игра за нацију. Ако тај исти Жигић не може у 20 утакмица да постигне гол онда ту онда наилазимо и на проблем селектора. Истина је и да немамо нападача на "извоз" али алтернатива мора да постоји. Није се он преплатио на то мјесто у тиму, и у ствари до кад више да толеришемо све промашаје. Што се мене тиче он је већ пресељен на клупу.

Citiraj:
Da su Fabregas, Xavi i Iniesta Srbi da li bi uspjeli istisnuti Milijaša i Petrovića iz reprezentacije?

Сјајно речено! Свако нормалан се треба запитати да ли је репрезентација једино мјесто гдје поменути и њима слични једино могу играти док остатак сезоне пресједе на клупама у клубовима средњег или нижег ранга. Очигледно голови и игре током сезоне нису мјерило за позив у национални тим. Са овим ставовима селектора се не слажем уосталом ни као већина српске јавности, што не значи да сам за његову смјену. Да је реалност мало другачија и да се Антић свакодневно не надмудрује са разноразним фудбалским одборима и комисијама, вјероватно би више времена посветио овим детаљима.

Утисак вечери није горе побројано него:

Citiraj:
Komentator RTS - a potvrdio da je lično video kako redari oduzimaju transparent podrške selektoru na kome nije bilo nijedne ružne reči.

Navijači na stadionu u Humskoj su jasno stavili do znanja šta misle o planu IO FSS da Antić bude smenjen, odnosno da ne vodi više reprezentaciju Srbije.

Ali, ono što je mnoge zanimalo je gde su najavljeni transparenti podrške srpskom selektoru.

Kako je tokom prenosa meča rekao komentator nacionalne TV, Aleksandar Stojanović, takvi natpisi su oduzimani na ulasku na stadion.

Nije u pitanju neka poruka uvredljive sadržine, Stojanović je rekao da je dvojici momaka oduzet transprarent bez ijedne uvredljive reči.

Komentar nije potreban...

Преузето са: спортске.нет

Иако сам га једно вријеме интензивно подржавао овај човјек је превршио све границе. Схватио сам да је преливода од СП али овако нешто нисам очекивао. Иако сам поборник идеје да се систем гради годинама и противник сам смјена на блиц, тјерање овог југословена је први приоритет наше фудбалске организације, уколико постоји...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja sam sto posto ubijeđen da od Toletove ostavke nema ništa. Jednostavno čovjek je nedodirljiv. Ovo oduzimanje transparenata stvarno nije potrebno komentarisati.
Mafije se nikad nećemo riješiti, nema šanse. Džabe se mi napinjemo.
A što se tiče Žige i Pantelije, naših uzdanica, jedina nada je da FIFA podigne tužbu zbog skrnavljenja fudbalske igre. Nije mi jasno, ako se već znalo da Lazović neće igrati, zašto se nije zvao neki drugi napadač, a ovako je mudro pozvan četvrti golman. Mogao se i Jovanović probati u špicu sa banderom, ovako samo zauzima mjesto odličnom Tošiću. Obradović umjesto Kolarova me takođe tjera da stavim prst na čelo, nadam se da je to samo u prijateljskim.
Znam da je rezultat u drugom planu ali jednostavno mislim da o ovim nefudbalsikim stvarima ne vrijedi raspravljati. Tu se ništa neće promijeniti. Ako ode Karadžić doći će neki novi mafijaš i tako u nedogled.
Da dodam još da je ohrabrujuća činjenica da je Subotić odigrao solidno i da za promjenu nije kriv za go.
Golman je linijaš. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
sto se tice sastava, mislim da antic ima nedoumice oko izbora kolarov/obradovic, subotic/lukovic, milijas/ninkovic, a ostalo je manje vise poznato. u kvalifikacijama ocekujem da ce Antic, ako bog da pa ostane selektor, igrati sa sastavom stojkovic, ivanovic, vidic, lukovic/subotic, kolarov, krasic, stankovic, ninkovic, kuzmanovic, jovanovic, zigic - bar meni se cini da ce izgledai ovako, i najbolje sto imamo.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Подржавам сваког селектора који изостави Жигића из репрезентације.
Игра у другом полувремену добра.
Тошић, Коларов и Ђуричић јако добро. Петровић је одиграо сасвим солидно. Красић осим једног продора прилично слабо.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 07:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ne zovu se u reprezentaciju uvijek i samo oni najbolji, a Antić je poznat po tome da jako teško mijenja članove tima. Jednostavno je jako bitno da se unutar ekipe uspostavi određen nivo kohezije, jer je mnogo bitniji kvalitet kolektiva od prostog zbira kvaliteta pojedinaca unutar njega. Isto je uradio i Ivković nepozivanjem npr. Rakočevića koji je prošle godine (ovu ne računam jer ga je Efes tj. Ataman uništio) bio u jako dobroj formi, a čak je i ove mogao da se progura u 12 bez obzira na nešto slabiju formu...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Vratite nam V. Stojkovica. Ovaj novi golman je smehotresan. Osim toga, vrijeme je da se pozivi za reprezentaciju prestanu slati Milijasu i Petrovicu.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Acrobatico je napisao:
Vratite nam V. Stojkovica. Ovaj novi golman je smehotresan. Osim toga, vrijeme je da se pozivi za reprezentaciju prestanu slati Milijasu i Petrovicu.

Овај "нови" голман је сигурнији од Стојковића једно 10 пута. Имао је једну лошу интервенцију за 90 минута остало све сјајно. Добар преглед игре, одлучан и одличан на истрчавањима. Ако се дода да су му ово почетни наступи за репрезентацију он ће за пар утакмица тек да покаже шта зна.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 14:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Petrović je dobar, Milijaš očajan, Stojković najbolji golman kojeg imamo...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ono sinoć definitivno nije bilo dobro... Mišljenja sam da Antića treba ostaviti za selektora, ali mora i on malo da savije leđa i prihvati sopstvene greške. Ovako on udara u klin, savez u ploču i tu nema ni fudbala ni igre, a bogami ni uspjeha reprezentacije. Bojim se da je i on počeo da se inati i previše i da je, samo iz inata, pozvao iste igrače za ovu prijateljsku utakmicu, kao i za SP. U prilog tome, podatak da je za prijateljsku utakmicu, pozvao četiri golmana... Mislim da je on izgubio podršku, te da mu je proradila sujeta, uz naravno i dalje gorak ukus, prilično loših izdanja sa prvenstva i kazne kojom su ga odrapili iz FIFA. Budimo realni, za pola stvari, sam je kriv, jer nije sebi smio da dozvoli da laje na sudiju, bez obzira na sve. Da li je Larionda pogriješio i oštetio Srbiju, nije toliko bitno, koliko činjenica da on kao primjer igračima i čovjek sa tolikim iskustvom, to nije sebi smio da dozvoli. Kapelo je, po toj logici, istom tom Lariondi, nakon osmine finala, trebao da otkine glavu...

Druga stvar je ta podrška iz saveza. Da se mi ne lažemo, Antić je dobro znao, kad je dolazio, za koga će da radi i ko ga postavlja na to mjesto. Nije živio na Marsu, proteklih 10-ak godina, pa da ne zna kakva je situacija u Savezu i oko njega. Karadžić ga je doveo kao posljednji pokušaj da sebi sačuva fotelju i ako to Antiću nije bilo jasno, onda je u najmnju ruku neinformisan o stvarima vezanim za srpski fudbal, što je opet nedosupstivo... Sad, kad je Tole, sebi obezbjedio još vremena na čelu srpskog fudbala, zahvaljujući dobrim rezultatima u kvalifikacijama, Antić ostaje bez podrške, a municiju da pucaju u njega po medijima, sam daje prilično lošim izdanjima reprezentacije u posljednjih nekoliko utakmica... Sve u svemu, olako je uletio u svu tu priču, jer u vrijeme izbora novog selektora, pred prethodne kvalifikacije, on praktično nije ni spominjan kao kandidat, a onda je iznenada psotavljen na to mjesto.

Ovo sve navodim, čisto da se malo distanciramo od tog predstavljanja njega kao neke cvjećke ili sveca.
Sa druge strane, ostajem pri mišljenju da je odradio solidan, samo solidan posao i da treba da ga nastavi u narednom ciklusu i to je to. Takmičarske utakmice najbolje će pokazati stanje stvari...

Ne sviđa mi se recimo, što Antić nije za utakmicu sa Grčkom, pokušao da pronađe bar neka alternativna rješenja na kritičnim pozicijama. Napad je tup i ako je recimo Dragan Mrđa, najbolja alternativa Žigiću, koji prilično dugo van forme, mogao je baš i da započne utakmicu, da odigra 90 minuta, čisto radi uvida u mogućnosti... Milijaš? Ja sam stvarno gotivio tog igrača, dok je igrao za Zvezdu, ali objektivno, on je i kad je maksimalno spreman, igrač prosječnih fizičkih mogućnosti i da bi bio koristan, mora da bude u top formi, što sad nije slučaj.
Dakle mogao je, i morao, da pronađe neka nova rješenja u nedostatku napadača koji bi bio u formi, da uigra neku alternativu za poziciju desnog beka, gdje je opet reprezentacija dosta tanka.
I vidim da se opet pominje neki manjak sreće. Ako reprezentacija u dvije uzastopne utakmice, napravi nekoliko odličnih prilika i potom ih ne realizuje, onda se ne govori o nedostatku sreće, nego o slaboj realizaciji, što je opet segment fudbalske igre, na kome mora da se radi...

Plašim se i da je ovdje u pitanju sukob, zbog kojeg najviše trpi upravo reprezentacija. Antić tjera svoj inat u pogledu taktike i izbora igrača, a Karadžić i kompanija, žele da ga smijene i to iz dva razloga. Ostali su bez planirane zarade na SP, a Antiću prije toga dali astronomski ugovor. Druga stvar je što vjerovatno i Karadžića plaši uticaj jednog velikog imena, kao što je Antić, na klupi. Dakle imaju dva dobra razloga da ga smijene i nemojte se zavravati da je Tole naivan i da već ne zna, kako to da uradi najbezbolnije po sebe. Bojim se da je on malo jači igrač, nego što mnogi misle...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
i meni je postalo poprilicno svejedno hoce li antic otici ili ostati. do sp, a i poslije njega sam ga vrlo gotivio, ali postao je toliko arogantan i bahat da je poceo da me nervira. ono idiotsko pricanje u trecem licu na konferencijama za stampu, odbijanje da odgovori na bilo koje pitanje koje mu ne odgovara, jeftino kvazipatriotsko skrivanje iza podrske naroda, sve to postaje i previse glupo. a i ovu prijateljsku utakmicu je potrosio potpuno bezveze, apsolutno nista novo nije probano. jednostavno je poceo da se ponasa kao da ga se vise nista ne tice...
i ako ostane, ocekujem nas veliki pad u sljedecim kvalifikacijama. medjutim, kad vidim koje su mu alternative (petkovic, jokanovic, muslin) prosto me jeza hvata nad perspektivom naseg fudbala

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 18:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Antić treba da ostane jer Srbija boljeg nema! Samo što nevjerujem da će preživjeti
hajku ovih govana iz saveza i novinara...Žalićemo mi za njim,već u ovim kvalifikacijama...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ово је невиђен спрдачина и зајебанција! Колико су "јаки" челници савез на језику а на дјелима ни приближно, показало се данас на фамозној сједници којом је требало смјенити селектора. Караџић је јак толико да погура Партизан кад запне, у свему осталом је немоћан. Шта је све изговорио у задњих седам дана мислио сам да ће селектор остати не само без плате већ и да ће попити једну родитељску од већ поменутог предсједника савеза.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 20:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Gocias je napisao:
Ово је невиђен спрдачина и зајебанција! Колико су "јаки" челници савез на језику а на дјелима ни приближно, показало се данас на фамозној сједници којом је требало смјенити селектора. Караџић је јак толико да погура Партизан кад запне, у свему осталом је немоћан. Шта је све изговорио у задњих седам дана мислио сам да ће селектор остати не само без плате већ и да ће попити једну родитељску од већ поменутог предсједника савеза.

Sta je bilo, nisam upoznat? Moze li se negdje nesto vise procitati?

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Са званичног сајта ФСС:

Citiraj:
Одржана 16. седница Извршног одбора ФСС (ВИДЕО)
Разматран је статус селектора "А" тима, Радомира Антића, и усвојена оставка селектора младе репрезентације, Ратомира Дујковића

У београдском хотелу „Хајат" одржане су седнице Одбора за хитна питања односно 16. седница Извршног одбора Фудбалског савеза Србије. На конференцији за медије, одлуке органа представницима медија саопштио је Томислав Караџић, председник наше организације.

■На ток и одлуке данашњих седница наших органа значајно су утицале иницијативе селектора Антића и његовог тима у циљу налажења решења које ће бити најбоље за српски фудбал. Разговори су почели јуче, настављени данас и морају да буду завршени до уторка, како би се, вероватно у среду, поново састао Извршни одбор - рекао је председник Караџић.
Друга тачка дневног реда била је неопозива оставка коју је Извршом одбору поднео Ратомир Дујковић, селектор селекције до 21 године.

■Велика је фудбалска штета што једна генерација неће учествовати на завршном турниру Европског првенства. Господин Дујковић као моралан човек резултатски неуспех доживео је као одговорност, поднео оставку коју је Извршни одбор прихватио. Одлучено је да Стручни одбор до уторка предложи кандидата који ће водити У 21 селекцију у последње две квалификационе утакмице, против Хрватске и Кипра, а потом ћемо тражити решење за следећи квалификациони циклус - рекао је председник Караџић.
Председник Караџић најавио је да ће преговори о будућој сарадњи са селектором Радомиром Антићем, начином вођења тима на четири квалификационе утакмице колико траје суспензија ФИФА бити настављени у понедељак.

■Од првог тренутка жеља нам је била на пронађемо модел за компромис како бисмо наставили сарадњу са Радомиром Антићем који две године ради са екипом, најбоље је познаје и било би најсврсисходније да настави започет посао. Стручној комисији Фудбалског савеза Србије, Одбору за хитна питања односно Извршном одбору најважнији део преговора биће модел вођења тима у поменутим квалификационим утакмицама. Верујемо у најбоље могуће решење - закључио је председник Караџић.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
По завршетку првог дела јучерашњег рада Извршног одбора ФСС његов председник Караџић је казао:

– Волео бих да Антић остане и да наставимо сарадњу. Међутим, о томе не одлучујем само ја, већ сви чланови Извршног одбора. Надам се да ћемо доћи до позитивног решења.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2010, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ako je ona taraba od selektora u Hrvatskoj mogla ostati na poziciji nakon debakla u kvalifikacijama, onda ne znam zasto se uopste i razmislja o Anticevom odlasku?

samo malo da promijesa redove (gdje je sulejmani?)... i daj boze da iskopa nekog napadaca i bice sve ok....

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2010, 18:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
nije problem antic nego mafijas karadzic

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]