Naš najveći problem...
Najveći problem svih nas je to što je manje više u zemljama u bivše SFRJ teško je doći do posla i često su mladi primorani da traže sreću što dalje od ovih prostora što je i razumljivo.Vlast(kako prošla tako i sadašnja)skoro uvijek je korumpirana, sklona nepotizmu i zapošljavanju po stranačkoj pripadnosti.Pogledajte Grčku gdje je standarad jako visok,a narod i sindikat su digli motke govnjive na vlast a za nas i naš narod bi sigurno rekli Grci i neki drugi narod iz EU da je „lud narod“ kada trpi ovakvu vlast. Kako narod trpi vlast i njihove mentore iz MZ na.pr, u BiH,gde je standard političara i adminstracije u upravi skoro jednaka EU standardu, dok se je skorio cijela BiH nezaposlena i narod se snalaze na sve načine .Često „privremeno“ odlaze u razne svjetske zemlje,odakle se jedva živi vrate sa manje novca i izigrani od tobože poslodavca.Nije ni narod isti, postoje oni koji „tobože“ nešto rade a zaposleni su preko veze takvi nikako „ne razumiju“ narod koji ne radi( a želi da radi i prvređuje sebi i društvu) ,jer ako bi razumjeli došli bi u sukob sa vlasti ili svojim poslodavcem.
Što dalje od balkanskih rupa
da nebi bili skupa..
sa ološem..
Tako nastaju ljudi Beskućnici
Riječ "beskućnik" ne znači da neko ko nema posla i krov nad glavom.[b]Postoje ljudi koji svoj čitav život tragaju za svojom kućom i mjestom prebivališta, nekada zaradi sebe,a nakada zard drugih[/.Takvi ljudi su бескућници.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... egrad.htmlhttp://www.mondo.rs/s181016/Info/Srbija ... _i_RS.htmlA evo šta kaže dobitnik tako visokog crkvenog priznanja, kakav je орден Светог Cаве....

Reč je o autoputu Požega-Užice-Višegrad, čija izgradnja je u planu, kao i pruzi uskog koloseka između Mokre Gore i Višegrada.
Dodik je obećao građanima Višegrada i da će za pet do 10 godina biti otvoren zajednički projekat autoput od Užica do Višegrada, koja će se kasnije razdvajati u dva kraka prema Romaniji i Trebinju.
Tadićev i Dodikov govor često je prekidan aplauzima, a više od 1.000 ljudi koji su se okupili da dočekaju ćiru, posebno su bili oduševljeni Dodikovičm rečima: "Prvi put je ovde predsednik Srbije i prvi put je ovde Boris Tadić".
Predsednik Srbije i premijer RS dobili su i poklone - velike slike voza ćire, koje je Dodik prokomentarisao: "evo i ja imam ćiru".
Na to je neko iz mase dobacio "imaću i ja autoput"