veverushka je napisao:
Nika2411 je napisao:
prevarena bila svaki put, varala nikad! ma tko želi varat- samo jedan savjet---- nemoj biti u vezi, jer nemožeš govoriti da nekoga voliš i varat ga jer sereš! a na kraju samo povrijediš nekoga!
Mozda da promenis taktiku u buducoj vezi?
nemam zašto ( bar ja tako mislim ), jer ja sam takva da ne vjerujem dok mi ne dokažeš suprotno, a puno je cura koje funkcioniraju drugačije... on mene prevari nakon 2tjedna veze, vau meni to ništa ne znači! jer iovako ionako to sam očekivala jer se to danas tako jednostavno radi! neželim biti pesimist, samo sam realna i kažem funkcioniram da ne vjerujem dok mi ne dokažu suprotno! tri veze, pri prevare i onda četvrta došla, dečko ima iste poglede na život ko i ja... prevara mu je isto šta i meni, nakon nekog vremena me čak zamolio ako ga prevarim samo da ga ostavim jer lakše će preboljeti prekid nego prevaru!
neznam čemu biti u vezi i varati, pa ako ti se šara okolo onda odi i šaraj jer nemaš pravo nekome to raditi, nisi glavni lik kugle zemaljske, nego i drugi imaju pravo na sreću i poštovanje! a najvažnije poštovanje jer osobe to zaslužuju!
Banja Luka 0710 je napisao:
Nisam bas aktivna na ovom forumu, ali odlucih da se ukljucim na ovu temu..

Obicno se drzim onog "sve po zaslugama", ako sam ja dobra prema tebi, ako te postujem, i obrnuto, mislim da nema razloga da dobijem isto! Ne volim lazi u vezi, bile sitne ili krupne, lazi su lazi, a kamoli prevaru! Uostalom, ako ne zelim samo jednog momka pored sebe, zar nije jednostavnije svima da to radimo dok smo slobodni, mozes upoznavati koga zelis, biti s kim zelis, tako necemo nikoga povrijediti, i svi srecni...

Kad volim, volim samo jednu osobu i samo njoj sam posvecena u potpunosti, i naravno ocekujem da mi se isto i vrati..
svaku riječ i ja mislim! apsolutno svaku, ko da sam ja pisala!
Vjevoricinus je napisao:
Nika2411 je napisao:
prevarena bila svaki put, varala nikad! ma tko želi varat- samo jedan savjet---- nemoj biti u vezi, jer nemožeš govoriti da nekoga voliš i varat ga jer sereš! a na kraju samo povrijediš nekoga!
Samo zmijenite uloge. "Nameci pravila, izludjuj i zastrasuj..." N. Comski - Americka definicija kontrole.
Ja ne namjeravam da to ponovo iskusim. Dok posumnjam, ma dok nesto ruzno sanjam - odmah dizem galamu. Tebi isto savjetujem.
Partneri nas mnogo ozbiljnije shvataju kada ih maltretiramo.
Bez zeze - mene privlace tako "te" - droljisime - te nemam pravo da budem iznenadjen. Nevolja nastaje kada se vezem za jednu takvu. Ova najnovija, od prije dvije odine, je matora i zivi u strahu da joj je ovo posljednji voz... sto ne znaci da me ne bi varala kada bismo se vjencali.
Zato imam plan.
"Bas me briga za nju" plan... sit sam zajebancije na moj racun.
Ne daj na sebe. Pozz
hvala na savjetu, ponekad pomislim- Hvala Bogu na svim gadostima koje sam doživjela jer da nisam samo bi patila zbog malih stvari koje ubijaju psihički! jer prestrašno mi je vidjeti cure od 17god kako si uništavaju život jer ih je prevario... dao Bog da im je to najveći problem u životu, da im se ništa gore ne dogodi! a danas je tako, sve je nekako izvrnuti, pak one koje su ''opake'' dečke vrte oko malog prsta... a valjda to tako treba biti!
još jednom hvala na savjetu.
pozz veliki
iako mislim da prevara u nekim ozbiljnijim godinama može čovjeka jako povrijediti, i zbog toga nebi trebali ne poštovati druge...
puno sam se napisala, razvezala

pozz svima, neću više hahhaha