banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Jeste li i kako varali?
One night stand 11%  11%  [ 16 ]
Ušao-la sam u drugu vezu 7%  7%  [ 10 ]
Kres kombinacija 8%  8%  [ 12 ]
One night stand (varao-la sam jednog partnera više puta) 8%  8%  [ 12 ]
Ušao-la sam u drugu vezu (varao-la sam jednog partnera više puta) 8%  8%  [ 11 ]
Kres kombinacija (varao-la sam jednog partnera više puta) 12%  12%  [ 17 ]
Nisam varao-la 47%  47%  [ 68 ]
Ukupno glasova : 146
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Prevare u vezi?
PostPoslato: 17 Maj 2010, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Ne daj Boze nikome...
Moj drugar je imao slicno iskustvo. Prevari ona njega, pa on nju... i, andjelchici mali, priznaju jedno drugom, kao eto - oni se vole i ne zele da lazu jedno drugo, sad oboje lizu nekom trecem dupe... A imali su nesto sto rijetko ko ima... je''''s budale, od njih nikad piloti.
Jedan drug posumnja, psiholog, da ga zena vara, iako je ona to vjesto krila, i odluci da je prati. Prati, prati... i uprati. Skuzio sve iz daljine, sacekao da se mufljuz izljubi s njom i da se udalji, uhvatio je za ruku i odveo mami i tati (njenim roditeljima) i smirenim tonom objasnio njenim matorcima kakva im je kcerka (dok je goropadnica plakala od srama)... Ha ha ha... Tsar.
I mene je bivsa jednom(?) prevarila, i jedva je cekala da se zakacimo da mi to prizna... Jest me malo jace pogodilo... zato sto sam znao da je istina... da nije u afktu... al' cica je skorpija u podznaku i ne uzima taoce. Cica je nju na smrt obrukao pred svima koji je poznaju, onako pacovski... ko najgori sljam. Valjda joj je kasnije bilo zao... sto mi je priznala. :lol: :lol: :lol:
Generalno gledano, ne smetaju mi ti sto varaju, al' smetaju mi smizle sto nemaju kicmu i ne mogu da zive sa svojim malim prljavim tajnama pa jedva cekaju da da se pokaju i da traze oprost. To je, za mene, definicija drolje. Varaj, mala, dok god ja ne znam za to - mirna Bosna.
Ja licno nisam nikada varao.
Al' nema te zene koju ne bih ostavio da mi se sutra svidi neka mladja, uspjesnija, zanimljivija.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
@andjelak:
ok.
Moguce da si imala vise srece ngo pameti, ali mene stvarno interesuje kako je moguce:..ali ako ti se ne prica, ok.

@ Vjevo, druze, to zadnje - ok. Ostavio, da...nije vise to to, ili jednostavno "nesto drugo" ima veci "potencijal" - fanfare, kraj, zavesa i idemo dalje. A u po' treceg cina trcati u drugu salu me nikad nije privlacilo, ali ne kazem da se ne bi moglo desiti...
Ovo sa znanjem-ne znanjem ti je interesantna ideja...mada, ja cu sad (k'o smizla) reci da ne vidim poentu - ovo koje je varalo ce znati, mislice o tome, drugacije ce se ponasati...ovo drugo ce nesto nanjusiti...ili prosto nacuti...onda malo vriske, krvi, Husqvarna testera i nikako cetvrti cin (kad smo vec kod pozorista...)
eh?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 17:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Maj 2010, 17:46
prevarena bila svaki put, varala nikad! ma tko želi varat- samo jedan savjet---- nemoj biti u vezi, jer nemožeš govoriti da nekoga voliš i varat ga jer sereš! a na kraju samo povrijediš nekoga!

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Nika2411 je napisao:
prevarena bila svaki put, varala nikad! ma tko želi varat- samo jedan savjet---- nemoj biti u vezi, jer nemožeš govoriti da nekoga voliš i varat ga jer sereš! a na kraju samo povrijediš nekoga!

Mozda da promenis taktiku u buducoj vezi?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Nika2411 je napisao:

Samo zmijenite uloge. "Nameci pravila, izludjuj i zastrasuj..." N. Comski - Americka definicija kontrole.
Ja ne namjeravam da to ponovo iskusim. Dok posumnjam, ma dok nesto ruzno sanjam - odmah dizem galamu. Tebi isto savjetujem.
Partneri nas mnogo ozbiljnije shvataju kada ih maltretiramo. :lol:
Bez zeze - mene privlace tako "te" - droljisime - te nemam pravo da budem iznenadjen. Nevolja nastaje kada se vezem za jednu takvu. Ova najnovija, od prije dvije odine, je matora i zivi u strahu da joj je ovo posljednji voz... sto ne znaci da me ne bi varala kada bismo se vjencali.
Zato imam plan.
"Bas me briga za nju" plan... sit sam zajebancije na moj racun.
Ne daj na sebe. Pozz

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ima jedna grupa na fb, zove se nesto kao "voli i bices sjeban, sjebi i bices voljen". E to ocrtava svu realnu situaciju. Ljudi jednostavno vole zlo i tu se ne moze nista. Tuzno ali istinito. :roll:

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 22 Maj 2010, 18:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 13:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Feb 2008, 01:04
Nisam bas aktivna na ovom forumu, ali odlucih da se ukljucim na ovu temu.. :)
Obicno se drzim onog "sve po zaslugama", ako sam ja dobra prema tebi, ako te postujem, i obrnuto, mislim da nema razloga da dobijem isto! Ne volim lazi u vezi, bile sitne ili krupne, lazi su lazi, a kamoli prevaru! Uostalom, ako ne zelim samo jednog momka pored sebe, zar nije jednostavnije svima da to radimo dok smo slobodni, mozes upoznavati koga zelis, biti s kim zelis, tako necemo nikoga povrijediti, i svi srecni... :)
Kad volim, volim samo jednu osobu i samo njoj sam posvecena u potpunosti, i naravno ocekujem da mi se isto i vrati..

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 15:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Maj 2010, 17:46
veverushka je napisao:
Nika2411 je napisao:

Mozda da promenis taktiku u buducoj vezi?

nemam zašto ( bar ja tako mislim ), jer ja sam takva da ne vjerujem dok mi ne dokažeš suprotno, a puno je cura koje funkcioniraju drugačije... on mene prevari nakon 2tjedna veze, vau meni to ništa ne znači! jer iovako ionako to sam očekivala jer se to danas tako jednostavno radi! neželim biti pesimist, samo sam realna i kažem funkcioniram da ne vjerujem dok mi ne dokažu suprotno! tri veze, pri prevare i onda četvrta došla, dečko ima iste poglede na život ko i ja... prevara mu je isto šta i meni, nakon nekog vremena me čak zamolio ako ga prevarim samo da ga ostavim jer lakše će preboljeti prekid nego prevaru!
neznam čemu biti u vezi i varati, pa ako ti se šara okolo onda odi i šaraj jer nemaš pravo nekome to raditi, nisi glavni lik kugle zemaljske, nego i drugi imaju pravo na sreću i poštovanje! a najvažnije poštovanje jer osobe to zaslužuju!

Banja Luka 0710 je napisao:
Nisam bas aktivna na ovom forumu, ali odlucih da se ukljucim na ovu temu.. :)
Obicno se drzim onog "sve po zaslugama", ako sam ja dobra prema tebi, ako te postujem, i obrnuto, mislim da nema razloga da dobijem isto! Ne volim lazi u vezi, bile sitne ili krupne, lazi su lazi, a kamoli prevaru! Uostalom, ako ne zelim samo jednog momka pored sebe, zar nije jednostavnije svima da to radimo dok smo slobodni, mozes upoznavati koga zelis, biti s kim zelis, tako necemo nikoga povrijediti, i svi srecni... :)
Kad volim, volim samo jednu osobu i samo njoj sam posvecena u potpunosti, i naravno ocekujem da mi se isto i vrati..

svaku riječ i ja mislim! apsolutno svaku, ko da sam ja pisala!

Vjevoricinus je napisao:
Nika2411 je napisao:

Samo zmijenite uloge. "Nameci pravila, izludjuj i zastrasuj..." N. Comski - Americka definicija kontrole.
Ja ne namjeravam da to ponovo iskusim. Dok posumnjam, ma dok nesto ruzno sanjam - odmah dizem galamu. Tebi isto savjetujem.
Partneri nas mnogo ozbiljnije shvataju kada ih maltretiramo. :lol:
Bez zeze - mene privlace tako "te" - droljisime - te nemam pravo da budem iznenadjen. Nevolja nastaje kada se vezem za jednu takvu. Ova najnovija, od prije dvije odine, je matora i zivi u strahu da joj je ovo posljednji voz... sto ne znaci da me ne bi varala kada bismo se vjencali.
Zato imam plan.
"Bas me briga za nju" plan... sit sam zajebancije na moj racun.
Ne daj na sebe. Pozz

hvala na savjetu, ponekad pomislim- Hvala Bogu na svim gadostima koje sam doživjela jer da nisam samo bi patila zbog malih stvari koje ubijaju psihički! jer prestrašno mi je vidjeti cure od 17god kako si uništavaju život jer ih je prevario... dao Bog da im je to najveći problem u životu, da im se ništa gore ne dogodi! a danas je tako, sve je nekako izvrnuti, pak one koje su ''opake'' dečke vrte oko malog prsta... a valjda to tako treba biti!
još jednom hvala na savjetu.
pozz veliki

iako mislim da prevara u nekim ozbiljnijim godinama može čovjeka jako povrijediti, i zbog toga nebi trebali ne poštovati druge...
puno sam se napisala, razvezala :) pozz svima, neću više hahhaha

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Šta znam, jes' to sve fino i krasno, ali što se oko toga toliko morališe? Prevara, pa šta? Zadržiš to za sebe, ili ona zadrži za sebe, i nema prevelike štete. Ako se pretvori u nešto više, onda ok, raskid i to. Ali kad bi svaki put kad prevariš ili obrnuto raskidao, pa bože moj, samo bi to radio!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 17:39 
Ali nije o tome rijec nego o postovanju, koji djavo ja radim sa svojom zenom ako je ne postujem, a varanje je valjda stvar nepostovanja...o tome se radi...sta ce mi zena koju ne postujem...zasto onda ostajati sa istom?
Zato sto pere, pegla i cisti????

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa to je samo pod uslovom da varanje izjednacimo sa nepostovanjem. Ali, posto to nije slucaj, onda ne mozemo ni stvari uvijek postavljati na taj nacin. Sa zenom ostajes jer je volis i jer vam je lijepo i sta ja znam iz kojih sve razloga ljudi ostaju zajedno. Varas zato sto si faca, sto ti se moze, sto tesko odolijevas iskusenjima, sto volis da j*bes, sto si prokleti kuckin sin, takodje je mnogo razloga.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 07:40 
Citiraj:
Varas zato sto si faca

Imam dva prijatelja koji su drndali istu ribu, a obojica imaju djevojke...nevjerovatno koliko su mislili da su face jer su guzili doticnu...
Jos je bila prica:"Vidjeces kad budes u duzoj vezi kako je"...valjda su mislili na to da je monotono...ko ce ga znati...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 07:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Varanje je stvar (ne)morala i vaspitanja, a vjernost stvar morala i srca.

Neko neće varati (čak i ako osjeti potrebu) jer mu kodeks časti to ne dozvoljava a nekome to ne znači ništa i povodi se za instinktima.

Nemam poseban stav prema osobama koje varaju, čak ih i ne osuđujem, to je stvar ličnog izbora, ali prvenstveno treba obratiti pažnju na to šta kojim činom dobijamo a šta gubimo.
Ako nešto što činimo rezultira štetom u kasnijem periodu onda bolje ne činiti to, ma kako privlačno i primamljivo bilo.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Talija, uglavnom se slazem sa tvojim postom, ali mogu takodje primijetiti da je poprilicno uopsten. Isti se moze skoro od rijeci do rijeci odnositi i na zagadjivanje planete, pusenje, prejedanje, itd, ali se oko tih stvari ne stvara tolika buka, kao oko varanja.

Bas zato mi je cudno, svi imamo gomilu losih navika, stvari koje cinimo a koje ostavljaju posljedice, medjutim, mnogo njih smo spremni da tolerisemo i ne obracamo paznju. Sa druge strane, varanje se uvijek posmatra kao nesto posebno, odvojeno, sto zasluzuje drugaciji tretman i trenutnu osudu. Jednostavno, ne mislim tako.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Talija, uglavnom se slazem sa tvojim postom, ali mogu takodje primijetiti da je poprilicno uopsten. Isti se moze skoro od rijeci do rijeci odnositi i na zagadjivanje planete, pusenje, prejedanje, itd, ali se oko tih stvari ne stvara tolika buka, kao oko varanja.

Bas zato mi je cudno, svi imamo gomilu losih navika, stvari koje cinimo a koje ostavljaju posljedice, medjutim, mnogo njih smo spremni da tolerisemo i ne obracamo paznju. Sa druge strane, varanje se uvijek posmatra kao nesto posebno, odvojeno, sto zasluzuje drugaciji tretman i trenutnu osudu. Jednostavno, ne mislim tako.

Uopšteno sam i pisala, jer svaki pojedinačni slučaj bi zahtjevao široko obrazlaganje.
Zašto bi varanje posmatrali odvojeno od bilo kakvog drugog (hajde da kažemo nepoželjnog) oblika ponašanja? Ne pravim tu baš nikakvu razliku.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 13:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Popokatepetl je napisao:
Šta znam, jes' to sve fino i krasno, ali što se oko toga toliko morališe? Prevara, pa šta? Zadržiš to za sebe, ili ona zadrži za sebe, i nema prevelike štete. Ako se pretvori u nešto više, onda ok, raskid i to. Ali kad bi svaki put kad prevariš ili obrnuto raskidao, pa bože moj, samo bi to radio!

jel ovo tvoje misljenje?sta ce ti djevojka zasto si u vezi?
slazem se da se o prevari ne treba moralisati i nesto iscudjavati,ali ostatak posta mi je nejasan...
ako se uzbudjujes zbog treba koje mozes da pojebes ,tebra ,budi sam, predaj se tom osjecaju.
ne nego nam treba suknja pod koju se ko pizde moramo povremeno sakriti.
isto vrijedi i za ribe koje su nesigurne pa moraju imati momka, da ih zastiti?! :roll: , i ako nisu zadovoljne s njim, pa si daju za pravo da se praskaju sa strane.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Krenes dobro, a onda skroz lose zavrsis. I nepotrebno generalizujes. Niti svim momcima treba suknja ispod koje se sakrivaju (neke cure vise i ne nose suknje uopste), niti su sve cure nesigurne pa moraju imati momka. Cemu tako iskljucivo glediste? Prije bi se moglo reci da su nesigurni oni koji po svaku cijenu insistiraju na monogamiji, divljaju od ljubomore i ne znam ti sta jos. Ne znam, vjerovatno ne pridaju svi varanju jednaku tezinu, zato i nastaju ovakve razlike u misljenjima i stepenu osude. Meni su, recimo, pusaci i njihove navike prosto neshvatljivi, ali ne mogu da ih tek tako osudjujem. Ne znam kako funkcionise njihov mozak. Iako vjerovatno vecina shvata da je to potencijalna opasnost za njih i druge, ja ih ne mogu nazvati nerazumnim.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Talija je napisao:
Varanje je stvar (ne)morala i vaspitanja, a vjernost stvar morala i srca.
Neko neće varati (čak i ako osjeti potrebu) jer mu kodeks časti to ne dozvoljava a nekome to ne znači ništa i povodi se za instinktima.

Kodeks časti??? Streljački vod! Posljednja želja! Još jedna cigareta!
Šta je moral? Šta je srce? Postoji li neka univerzalna definicija za ove kategorija koja ne podleže individualnom preispitivanju?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 07:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Daljac je napisao:
Šta je moral? Šta je srce? Postoji li neka univerzalna definicija za ove kategorija koja ne podleže individualnom preispitivanju?

e jbg, fali ti jos samo ko sam ja i koja je svrha mog postojanja :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 07:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daljac je napisao:

Univerzalna definicija? Pa evo hajde da uprostimo:
Ako te varanje (prvo partnera pa onda i sebe) čini većim čovjekom, mudrijim, produhovljenijim ok, onda to i čini.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]