О
Бишићу је требало да пише. Пардон, пишем са бабиног лап топа па ми прескачу типке...
Ti si jarane jedan CETNICKI TROL kojeg nazalost ovde trpe zbog neidentifikovanih emocija ali u sustini si bale koji Radovana kao boksera upamtio nije i koji kao i g.lavic na duhovnosti ima svoju publiku na cetnickoj istoriji i tu bi trebao da se ogranici ( ko Fikret onomad na crnoj hronici ) provalio si se dovoljno sa Bishicem i lagano odplivaj nizvodno budi musko odplutaj na nazionalno osvijetene teme.
Пих, ја сам стварно мислио да се он презива Би
шић. Мада нисам упознат превише са каријером поменутог ("и то ми је неки спорт, бију се са другима и додирују се оним знојавим телима").
Површно сам упознат са његовом каријером али сам се дефинтивно утриповао да се он презива Бишић уместо Би
сић.
До мене (и сад смајли који се удара у чело).
Иначе, ако се не варам у БЛ постоји традиоционални турнир који носи његово име. И то је један начин да се некоме захвали за промоцију града и заслуге за град.
Кад смо већ код спорта, помиње се РК Борац. Па ако један Добој сваке године може традиционално да окупи све најјаче екипе из окружења онда би то Бања Луци требао да буде још мањи проблем и да се и на тај начин шампионска генерација РКБ очува од заборава.
Зока, како може да ти смета предлог за Бенеша јер он није из БЛ и о Србима је причао то шта је причао, а не смета ти што Ферхад-паша није из БЛ а да ли је лоше говорио од Србима не знамо али знамо да сигурно није другачије према њима поступао него како су тада радили и остали.
Оно што је изградио, изградио је да служи тада владајућој класи и вери, од тога користи сви остали нису имали.
Свака њему част што је он градио али он је градио пролазне ствари типа оставе за жито, ханове и сл. Једино што је иза њега конкретно остало је џамија. Никако ту не видим неку посебну заслугу за Бања Луку осим да је дефинтивно допринео истој стварајући од ње један трговачки центар дешавања у том делу Крајине.
Херцог, Јефто је ипак Јефто.

[/quote][/quote]