banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 23:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2010, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
ajde ako neko zna gdje moze da se vidi ta Racina mosa sa Gomezom, nek postuje link ili okaci ovde.
Propustio sam tu situaciju.

Hvala!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Пљувачима би било најбоље да се некако самобанују, како иначе да их неко разумије, додуше српски менталитет, јебига...

ПС. Пљувачи ће се сами препознати

evo ja se sam prepoznajem. srpski mentalitet? procitaj malo englesku stampu poslije utakmice sa alzirom, pa ces vidjeti da je nase pljuvanje nula u odnosu na njihovo. a istu tu reprezentaciju ce da podignu u zvijezde ako osvoji medalju. normalna stvar.
jeste, rekli smo svi da su igrali ocajno protiv gane. i ti si rekao da smo igrali lose protiv gane, prema tome, i ti si pljuvac. dakle, ocekujem da se, po svojoj savjesti, samobanujes.

Velika je razlika kad kiksa Engleska koja je 3 favorit za osvajanje prvenstva i kad kiksa neko ko se ni ne svrstava u favorite.

Pod pljuvace ne svrstavam ljude koji kazu da je igra bila losa sto i jest vec ljude koji bi pola reprezentativaca vatili kuci, kao sto je pljuvanje na Krasica koji sa Ganom nije znao kako se zove a protiv Njemacke fenomenalan...
Kad se sve ovo zavrsi treba postaviti pitanje dali Tomislav Karadzic treba da ostane u fotelji FSS posto je on prvi okrenuo leda reprezentaciji i rekao da se treba koncetrisati za kvalifikacije za EURO 2012.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Пљувачима би било најбоље да се некако самобанују, како иначе да их неко разумије, додуше српски менталитет, јебига...

evo ja se sam prepoznajem. srpski mentalitet? procitaj malo englesku stampu poslije utakmice sa alzirom, pa ces vidjeti da je nase pljuvanje nula u odnosu na njihovo. a istu tu reprezentaciju ce da podignu u zvijezde ako osvoji medalju. normalna stvar.
jeste, rekli smo svi da su igrali ocajno protiv gane. i ti si rekao da smo igrali lose protiv gane, prema tome, i ti si pljuvac. dakle, ocekujem da se, po svojoj savjesti, samobanujes.

Гдје си ти пронашао моје пљување?

Разлика између оцјене игре и глобалвног балављења је велика, е сад што је теби писање по овом форуму занимација коју би вјероватно требао усмјерити на неки његов други дио, то је друга ствар. Не бих да ово пређе у неко затрпавање теме, поента је да не волим систем шампиони данас, пичке сутра, да опростите на вулгарности.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:

Velika je razlika kad kiksa Engleska koja je 3 favorit za osvajanje prvenstva i kad kiksa neko ko se ni ne svrstava u favorite.

Pod pljuvace ne svrstavam ljude koji kazu da je igra bila losa sto i jest vec ljude koji bi pola reprezentativaca vatili kuci, kao sto je pljuvanje na Krasica koji sa Ganom nije znao kako se zove a protiv Njemacke fenomenalan...
Kad se sve ovo zavrsi treba postaviti pitanje dali Tomislav Karadzic treba da ostane u fotelji FSS posto je on prvi okrenuo leda reprezentaciji i rekao da se treba koncetrisati za kvalifikacije za EURO 2012.

Вуче, ниси у праву:

Citiraj:
Tomislav Karadžić deli razočaranje nacije.

"Izgubili smo zasluženo, Gana je bila bolja tim, a mi ni senka ekipe iz kvalifikacija. Čudi me da igrači kažu da su im teške noge", rekao je Karadžić srpskih izveštačima u Johanesburgu.

On je dodao da nema podela i da se Nemačka 2006. neće ponoviti.

"Moramo da budemo jedinstveni, da pokušamo da pobedimo Nemačku i zadržimo šansu za osminu finala. Ali, ma šta da se desi turnir moramo da privedemo kraju bez svađa i sukoba", dodao je Karadžić.

Podseća da će se fudbal igrati i posle ovog SP, i da savez čekaju radovi na infrastrukturi, ali i eliminisanju problema domaćeg takmičenja.

Објективно...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 22:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Vuk_samotnjak je napisao:

Престани више прозивати човјека и прочитај цијели интервју:

Citiraj:
SPORTAL.RS u JAR: Karadžić: Dosta plakanja, izabrali smo teži put

[od specijalnog izveštača] - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić žali zbog neuspeha protiv Gane i propuštene šanse da se prekine niz od pet poraza za redom na Svetskim prvenstvima (poslednji put pobeda protiv SAD 1998. u Francuskoj). Karadžić se ne slaže sa mnogim izjavama selektora Radomira Antića i pojedinim igračima posle meča, ali dodaje da u redovima "orlova" nema strujanja koja obično prate posle poraza i da niko nije izgubio nadu u plasman u nokaut fazu.

- Došli smo svi na trening što jasno govori da nam je stalo da provedemo što više vremena sa ekipom, kako u kampu, tako i na samom terenu. Želja je da vratimo atmosferu koja je bila pred duel sa Ganom. Poraz je svima teško pao, pojedini igrači su plakali posle utakmice i sigurno da u kampu vlada neraspoloženje. Ovo je fudbal, izgubili smo utakmicu, imamo još dve do kraja. Izabrali smo teži put, ali šanse još postoje i potrebno je da odigramo dobro protiv Nemačke i Australije - rekao je Karadžić na treningu "orlova", koji se nalazio u prisustvu potpredsednika Ćurkovića i Đorđevića.

Prvi čovek srpske "kuće fudbala" ne krije da bi bio srećan da je na semaforu ostalo 0:0.

- Planirali smo da pobedimo Ganu, sada vidimo i da bi nerešen rezultat bio zadovoljavajući. Bez obzira kako se sve ovo završi, srpski fudbal neće stati. Očekuju nas kvalifikacije za EP, sređivanje infrastrukture, jer kao što znate vlada Srbije je najavila da će graditi deset stadiona sa reflektorima i to će biti veliki projekat.

Stekao se utisak da su se igrači uplašili protiv Gane i igrali u grču.

- Čudno mi je bilo izjave igrača da su im noge teške. Ušli smo na teren bojažljivo, posebno se to videlo u prvom delu. Naš tim, kako u pripremnom periodu, tako i u prvoj utakmici na SP nije ličio na onaj iz kvalifikacija.

Mnogi spominju da se ponovo oseća negativna atmosfera koja je označila kraj u Nemačkoj 2006. godine.

- U kampu nema podela, strujanja koje obično prate ekipu posle poraza. Stanje je korektno. Razgovarali smo o sledećoj utakmici. Nemačka je pokazala najviše do sada. Odigrala je veoma dobro i svakako da nas čeka težak posao. Nekako po pravilu, kako to obično biva, Nemačka neće dobro odigrati protiv nas, niti ćemo mi biti slabi kao protiv Gane, tako da se nadam dobroj utakmici.

Karadžić priznaje da je Srbija zasluženo izgubila od Gane.

- To je moje mišljenje. Imali smo dve, tri šanse. Žigić, Pantelić, najzrelija je bila Krasićeva, tako da smo mogli da rešimo utakmicu. Gana je dobra ekipa, ima brze i snažne igrače, pokazali su određeni kvalitet i zasluženo pobedili.

Predsednik FIFA Sep Blater i prvi čovek UEFA Mišel Platini su, poput mnogih, takođe razočarani nastupom Srbije.

- Platini je navijao za nas, napustio je utakmicu 15 minuta pre kraja zbog obavez. Međutim, dobar deo UEFA i FIFA, kao i sam Blater, ostao je do kraja. Više se očekivalo od nas, ne samo od naših ljudi, već su i svetski mediji smatrali da će Srbija biti iznenađenje. Zato ostaje žal što smo ostavili bled utisak, kao i na sedam, osam miliona naših ljudi u zemlji i dijaspori. Šteta, velika šteta. Idemo dalje, pokušaćemo da kroz ove dve utakmice vratimo nadu, ali moramo u meč ući pametno, iskusno i strpljivo, kako bi priveli kraju ovo SP na najbolji mogući način - zaključio je Karadžić.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 22:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vijest nisam izmislio Ja vec sam je procitao i prenijeo od vrsnog poznavaoca stanja u nasem FSS.

inace, za one koji jos nesto ocekuju...

Citiraj:
Karadžić: "Okrećemo se infrastrukturnim projektima"
14.06.10. 12:05

Dan posle poraza od Gane fubaleri Srbije održali su "trening oporavka" na Rand stadionu, svojoj standaradnoj bazi tokom boravka u Johanezburgu. Atmosfera među igračima bila je vidno na niskom nivou, pa je u jednom trenutku i selektor Antić uzviknuo igračima "'Ajmo malo življe!".

Međutim, čini se da se rezignacija već uselila u tabor "orlova" u Južnoj Africi pošto drugi krug takmičenja niko više ni ne spominje. Sve o čemu se priča su "naredne dve utakmice", što bi se moglo podvesti pod "odrađivanje posla" pred razlaz i odlazak igrača svako na svoju stranu.

U tom stilu govorio je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koji je najavio da se rukovodstvo Saveza već okreće novim zadacima:

- Bez obzira kako se sve završi srpski fudbal ima razloga da se okrene prema novim zadacima, kvalifikacijama za Euro 2012. ili ozbiljnim infrastrukturnim poslovima. Vlada Srbije je najavila da će graditi 10 stadiona sa reflektorima što je veliki projekat, rekao je Karadžić kao da je učešće na Svetskom prvenstvu za nas već završeno.

E sad pitajte doticnog gdje je procitao ovu vijest mozda u nekom Engleskom casopisu posto se stalno poziva na njih.

Ovakav komentar ne bi trebalo da ostavlja prvi covjek fudbala u Srbiji (pod uslovom da je vijest tacna) vec treba da da vjetar u leda igracima da ih podrzi kad im je najteze a ne da se vec poslije prve utakjmice okrece nekim drugim stvarima

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 22:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Извор?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Извор?

Pitaj Milanka njegov komentar sam kopirao

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 23:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Видим, њега сам и питао.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 23:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ja sam taj clanak procitao u novinama i na sportskacentrala.com tako da nije izmisljeno.

edit: http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=81448

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znaci ipak je tacna vijest druze Milanko da kasnije ne bi dolazilo do prozivki na tvoj a i moj racun kad kritikujem Karadzica molio bi te da u buduce ostavis i link sa koje si procitao/kopirao vijest.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 23:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Mar 2010, 16:29
Michigenac je napisao:
ajde ako neko zna gdje moze da se vidi ta Racina mosa sa Gomezom, nek postuje link ili okaci ovde.

Hvala!

http://www.youtube.com/watch?v=u_G6DUKTyJk

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
grozdic je napisao:
Michigenac je napisao:

Hvala!

Ne radi ti link... Skinuli su video.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 00:02 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Mar 2010, 16:29
TaškoBL je napisao:
grozdic je napisao:
Michigenac je napisao:

Hvala!

Ne radi ti link... Skinuli su video.

nema sta, brzi su, svaka im cast ;)

evo moze jedino ovako, kad se ovde ne moze uploadovati nista

http://www.2shared.com/video/2PJPrYCK/s ... ovic_.html

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
link je bio sa www.sportske.net, i oni su prenijeli samo taj dio koji sam ja iskopirao. sad, ako su lagali mene, i ja lazem vas...

Citiraj:

ljudi bili razocarani losom igrom i porazom. opet, nista neobicno. to sto su reakcije mnogih (vjerovatno i mene) bile preostre je samo stvar trenutnog bijesa zbog neocekivanog poraza. idiotizam je jedino prozivanje ovog ili onog da je "nikakav srbin" zbog toga sto je odigrao losu utakmicu.

Citiraj:
поента је да не волим систем шампиони данас, пичке сутра, да опростите на вулгарности

takva je priroda posla fudbalera. tu se ne moze nista promijeniti

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 08:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Međutim, čini se da se rezignacija već uselila u tabor "orlova" u Južnoj Africi pošto drugi krug takmičenja niko više ni ne spominje. Sve o čemu se priča su "naredne dve utakmice", što bi se moglo podvesti pod "odrađivanje posla" pred razlaz i odlazak igrača svako na svoju stranu.

Неки квази новинар жељан сензације износи своје мишљење.

Citiraj:
Bez obzira kako se sve završi srpski fudbal ima razloga da se okrene prema novim zadacima, kvalifikacijama za Euro 2012. ili ozbiljnim infrastrukturnim poslovima. Vlada Srbije je najavila da će graditi 10 stadiona sa reflektorima što je veliki projekat.

Т.К.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
ANDIAMO SRBI! Padaju Kenguri a onda ko naleti iz grupe C!
Samo da procepi u napadu, da nasi vide da i oni znaju dati gol...
:) :D :) :D :lol: :) :) :D :D :wink: :) :fadein: :cat: :D :D :D :P :) 8)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wrH-ydYC19w[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Schwarzer je stvarno klasa od golmana, nije da panicim ali covjek je lud!
Sreca pa ispred njega igraju 4 zblajza... Jos je Moore suspendovan. Bice svasta, ja stvarno ne vidim ko osim Cahilla moze da nam da go... Ajmo Srbijo!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Srbija - Njemačka 1:0, slavlje u Beču

http://www.youtube.com/watch?v=2P_DnHPrhmo

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Pozdrav svima :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]