banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2010, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Imaš li neki link za Slušaj vamo?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Što se Patke tiče, davno je bilo to kad smo bili ružni, pametni i mladi.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Manaki je napisao:
neka mod odluči da li bi trebalo da interveniše.

Слажем се. Ево одговора овдје, а нека модератор одлучи да ли да остане овдје, да иде у неку другу тему или да се брише.
Manaki je napisao:
Bilo kome van ex-yu, posrbljavanje hrvatskog teksta koje međutim je za razumijevanje tog teksta apsolutno nepotrebno (dovoljan dokaz za to su ministarstva iz BiH, CG i Srbije, koja se ove godine ubiše da nekako dobiju od Hrvatske stotine hiljada strana regulacija za ulazak u EU, koje su sve na hrvatskom – jer to je jezik koji se u tim republikama savršeno dobro razumije pa ne mora da se pobosančuje, pocrnogoriše i posrbljava), vonja. To je prosto tako, a ako ne vjeruješ, idi van pa ih pitaj za dojam. A ovaj forum čitaju i ljudi van ex-yu.

Аман, човјече! Чујеш ли ти себе?
Шта ме брига за туђим предрасудама? Твојим или неким ко чита а живи ван екс-Ју?
Ја ископирао текст. Туђи. Неко ће мислити да сам због тога овакав или онакав? Па нека мисли! Шта је наредни закључак, закључићеш на основу мог аватара да сам женско?

Још једном: нешто ти није јасно (одакле ми овакај текст)? Питај, пријатељу! Ако не питаш већ правиш неке конструкције и карактеришеш људе (макар и хипотетички), то су предрасуде!
Пун си их. Прочитај свој кометар на моју намјерно убачену ријеч "свјетоназор". Ја се зајебавао, пала ми на памет та ријеч док сам куцао и рекох, ајде да је убацим. А Манаки има потребу да ми појасни ту ријеч, па оде на Теофила и СПЦ и заврши са неком патетиком.

Око осталих глупости ("билдање ега", "воњање", "зашто неко преводи са хрватског на српски?")... Отвори тему о томе. На пдф Човјек и друштво, рецимо. Зашто су људи националисти, зашто постоје два језика, српски и хрватски, шта све људи чине да би задовољили его... Ако ти нешто значи, пређи моје постове на форуму и видјећеш много копираних текстова на латиници (рецимо са Б92 или Index.hr) са линком на те чланке у оригиналу. За овај инкриминисани нисам знао извор, па га нисам ставио.И да, једем искључиво Ледо сладолед, љетујем у Истри, омиљени домаћи бенд су ми КУД Идијоти.

И ја сам будала што се упуштам у овакве расправе са непознатим особама...

Онтопик: Ове глупости око Јуре и Хоуре (извињавам се ако сам груб)... Као, нешто нису били, али су имали предиспозиције, па су као постали националисти. Па се ти као ограђујеш од њих, као супер су били као клинци, али кад су им бркови порасли, сад су то други људи којих се ужасаваш, и њих и њиховог дијела...

Ух!...Укратко, и један и други наведени примјер те демантују. Ти то можеш објашњавати да су пукли (као да ти знаш како је приватно Јајо гледао на хрватство почетком осамдесетих), да су почели да истражују националну историју, да су се продали, бла, бла... Ствари једноставно нису биле црно-бијеле, нису сви људи који су били дио Новог таласа били имуни на национализам, ма колико ти налазио неке изговоре.

Е, а ово ми је супер:
Manaki je napisao:
Citiraj:
Или прича "рокер националиста је оксиморон"... Ко каже?
Tebi neke osnovne stvari nisu jasne o rokenrolu?

Ааааааааааааа!!!... па онда иде: Хоура није рокер, а Гиле из Оргазма јесте (а Гиле је одавно постао карикатура оног Гилета који је написао Златног папагаја).
Ево нису ми јасне! Појасни ми, молим те! Ко је дефинисао појам рокера? Ко издаје лиценце? Како се то мјери (убацио си ову глупу фразу "мора да има рокенрол у глави")? Коме се треба пријавити неко да му се забрани коришћење префикса "рокер"? Рецимо, Цане је велики рокер, али снимио човек пјесме на стихове владике Николаја и окренуо се Цркви и Богу. И сад, коме да пријавим Цанета? Ко сад може да каже да ли је Цане рокер или није? Ево, Манаки ће са лакоћом: "Хоура није, Гиле јесте....Цане? Хм.... Није!"

Каква инфантилна прича!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

STRATOKASTEL je napisao:
Nadovezaću se malo, off topic:
Inter armes musae silent (ako se dobro sjećam latinske izreke iz gimnazije). U ratu muze ćute. Jura Stublić, jednostavno, nije 1991. godine mogao pjevati o ljubavi i tu muziku prodavati. To u ratu niko (ili malo ko) nije htio da sluša. On je mogao da bira između odlaska na front ili pjesme kao što je ova. Kada sam je prvi put čuo, došlo mi je da vrištim, jer ako zanemarimo par stihova tipa "vi budete uvijek prvi", mislim da je ovo najbolja antiratna pjesma nastala tih nesretnih godina. Čak i ako je tretiran kao nacionalista, pa pobogu, po čemu se razlikuje od svih ostalih u ZG, SA, BG i BL tih godina. Lično poznajem dobar dio onih koji su činili (i čine) banjalučku scenu, još od 80-tih. Kad se zarakijamo, krenem da ih zezam da su se prodali seljacima, a oni sliježu ramenima i kažu da su mogli da biraju da li da rade pjesme o 1. korpusu ili da budu obučeni i poslani u isti. To mi je ljudski i mogu da shvatim. U jedno opako vrijeme, kada su nestale sve vrijednosti, pa i ideali novog talasa, bilo je važno samo preživjeti.

Болдирана реченица једноставно није тачна.
Могао је Јура без те пјесме. Могао је написати своју верзију Слушај вамо! (своју антиратну) и јасно рећи: не пуцајте, људи. Могао је да ћути као многи други. Од чега су живјели Милан и Цане тих година? Нису пјевали такве пјесме. Од чега је живјео Лајнер у Загребу?
И погледај му званични спот за ту пјесму. Униформе, аутомати, гори Дубровник, па и снимци Краља Александра и неких српских бораца из 1. свјетског рата (ђе то нађеше!). Као да Томпсонов спот гледам! Рећи да је то антиратна пјесма, чак боље од Слушај вамо! је по мени бесмислено.

Често прозову Балашевића или Чолу за пјевање "И ја сам видео Тита маршала" или "Друже Тито, ми ти се кунемо", а они кажу: таква су била времена, морали смо, бла, бла. Глупости! Једноставно хтјели су то, да профитирају!
Јосипа Лисац је најбоља пјевачица бивше Југе, па није имала потребу да снима такве пјесме. Једноставно, имала је личност и сјајан глас.

Poslednji put menjao shoole dana 21 Maj 2010, 18:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 18:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2007, 10:54
shoole je napisao:
Коме се треба пријавити неко да му се забрани коришћење префикса "рокер"?
kakve zabrane i licence, kakve kurci palci? može svako da se naziva kako hoće, kao što i sebe, jel, Good Charlotte nazivaju pankerima, ali to što su si nadjenuli prefiks na znači da to jesu. kome? pa to je stvar pojedinačne percepcije. naravno da ne treba da piše ni u kakvoj knjizi krštenih "e on jeste roker. licencirani". uvijek sam protiv nekakvih proglasa drugima (oko nečije namjere da proglasi određene bendove najboljima ikad juče sam se baš pokačio ovdje, vidio si valjda). kad ja napišem "on je roker" to znači "ja smatram da je roker i vjerujem da moje mišljenje dijeli svako ko razumije o čemu je rokenrol". ali to je naravno mišljenje. nije proglas. laskaš mi ako insinuiraš da se moje izjave treba uzeti kao uzor, osim nekih oko kojih si se sad usplahirio. ne mogu ispred svake svoje rečenice da stavljam "po mom mišljenju". pa nisi ti juče otkrio forume, da ljude za tu stvar prozivaš. da je to što pišu samo njihovo mišljenje. ajde! bravo.

Citiraj:
Рецимо, Цане је велики рокер, али снимио човек пјесме на стихове владике Николаја и окренуо се Цркви и Богу. И сад, коме да пријавим Цанета? Ко сад може да каже да ли је Цане рокер или није? Ево, Манаки ће са лакоћом: "Хоура није, Гиле јесте....Цане? Хм.... Није!" Каква инфантилна прича!
PO MOM MIŠLJENJU, ono što treba uraditi je pročitati ponovo početak ove rečenice te potom skočiti desno od ovog zareza, nečije bavljenje Bogom ne implicira nacionalizam. I Tišma je bio posvećen Bogu, a nema većeg antinacionaliste od njega (dao sam link na intervju s njim na nekoj od prethodnih strana). Crkva? Ja ne znam da je Cane spominjao Crkvu. Boga da, ali tu instituciju ja ne znam da je. Prvi put čujem. Niti da je propagirao pravoslavlje, kao recimo Galija. Čovjek pjevao o molitvi Bogu, ko što milion američkih muzičara pjeva već decenijama o Bogu (God, Lord, bla bla) u svojim stihovima. Nikakav tu srpski nacionalizam ne vidim. I ti onda o nekim predrasudama. Ajd popij jedno ladno.

S onom ti se idejom, jednom-nacionalista-oduvijek-nacionalista duboko ne slažem, ali ne namjeravam išta dalje o tome reći. O ostalom mi se takođe ne da, ali vidim da i dalje imaš potrebu da dokažeš da si "lažno optužen" (Ledo sladoled i ljetovanje u Istri, ej! i ti pričaš o infantilnim idejama?!). Nisi optužen, utuvi si to, nego si upitan od nepoznate osobe (koja nema pojma šta si ranije pisao na forumu, što ti je lijepo i istakla, ali ti je, javno, kosim čak slovima, istakla mogućnost, i čak vjerovatnoću, da tvoji raniji postovi pričaju priču o tebi kao o neopterećenoj osobi - što si ti izgleda pročitao i istog časa zaboravio).

Ne namjeravam se dalje nadmudrivati s ovim offtopicom. Ovo je od mene posljednje.

Poslednji put menjao Manaki dana 21 Maj 2010, 19:18, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 18:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Могао је Јура без те пјесме. Могао је написати своју верзију Слушај вамо! (своју антиратну). Могао је да ћути као многи други. Од чега су живјели Милан и Цане тих година? Нису пјевали такве пјесме.

Sa ovim se slažem, ali i dalje ta pjesma nije ono kakvim si to ti predstavio i mislim da sami ti stihovi ne dokazuju da je autor nacionalista (što možda, opet ponavljam, jeste, ali to iz stihova mislim da ne možemo da zaključimo). pogledaj šta je napisao u njima.

Citiraj:
Често прозову Балашевића или Чолу за пјевање "И ја сам видео Тита маршала" или "Друже Тито, ми ти се кунемо", а они кажу: таква су била времена, морали смо, бла, бла. Глупости! Једноставно хтјели су то, да профитирају!
Ne znam da li je Jura pjesmu pisao radi para ili jer je osjetio poriv da kaže te stihove ili jer je osjetio poriv da nekom pjesmom svrsta hrvatski rok na hrvatsku stranu u ratu (kao Gobac npr s jednom tupavom pjesmom). ne znam. ali ako je radi para, ne vidim kako selling out nekoga čini nacionalistom? čini ga prodanim, to je sve. biti prodan ne znači biti nacionalista;većina tukaca je iskreno bila popušila nacionalističku ideologiju, a ne radi para (manjina ne - to su oni što su fino obrnuli lovu). Edit: ček, pod profit ti možda nisi mislio isključivo na pare. u tom slučaju se slažem s poređenjem. YU rokeri su te pjesme pjevali da se uližu, što je jedan tip profita. Čola sto posto. Za Balaševića ne znam, on je možda stvarno vjerovao u poruku "računajte na nas". S tim u vezi ima intervju nekidan s Patkom. Objašnjava Čonta kako je razlog što Patka nije imala političkih pjesama to što u Srbiji tako nešto ne bi bilo dopušteno, za razliku od demokratičnije Slovenije, gdje se tada kod jednog benda pojavio stih "Ne računajte na nas", što bi i Čonta volio da je mogao da kaže. ali nije mogao, pa nije ni pokušavao.

Citiraj:
Јосипа Лисац је најбоља пјевачица бивше Југе, па није имала потребу да снима такве пјесме. Једноставно, имала је личност и сјајан глас.
Ja bih mogao nešto da ti kažem o njenoj ličnosti u kontekstu u kom pričamo, ali neću. Uključuje neke crne poznate osobe iz Hrvatske, i razvila bi se bljak diskusija. Nisi dovoljno informisan o nekim od stvari o kojim pišeš, samo ću to da zaključim.

dosta i s ovim offtopicom. gotov sam s oba. ja se vraćam ontopic.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 19:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Prljavo kazalište - Crno-bijeli svijet (1980)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=891V5nni_Vo[/youtube]
pjesma sa ska ritmom Britanije (kojim su originalno crnački imigranti s Jamajke zarazili dio britanske omladine), koja se referiše na 2 Tone ska bendove koji su bili na čelu britanskog antirasističkog pokreta (izdavačka kuća je sebe nazvala 2 Tone jer su bendovi za svoje članove birali i bijelce i crnce). tone znači i ton i boja, jel.
pomenuti pokret (dosta koncentrisan oko muzike) je na uličnim demonstracijama vodio krvave okršaje s pripadnicima engleske pro-arijske ultradesne političke stranke National Front.ž

Pjesmu su napravili Piko Stančić i Jasenko Houra.

Poslednji put menjao Manaki dana 21 Maj 2010, 19:45, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Biće da je baš ovo bila prva pjesma na ovim prostorima urađena u ska ritmu (hvala za podsjećanje). Inače, ska kao pokret i nije bio mnogo zastupljen, možda novosadska laboratorija je imala elemente, ali su oni više radili konceptualne albume (kao npr. Telo). Dugme je uradilo čistu komercijalu sa "Svi marš na ples", čak su uradili i live album 5. april u Kulušiću (hramu novog talasa u Zagrebu). Ali to se nipošto ne može tretirati kao novi talas, već samo mlaćenje para na istom.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 07:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Al' usrašte temu.......

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Aj vako...da ne bi ja sad tu ganjao sta treba a sta ne treba pobrisat neka ostanu ti postovi.....al dalje molim da se drzite teme....

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 17:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

narode, polemika je ispala grdna, slažem se, ali evo šta takođe znam. ništa ne izvlači iz ljudi informacije, kreativno mišljenje i oslanjanje na argument tako dobro kao žustro sukobljavanje u oftopicima koji su dijelom ontopik. to je zapravo zdrava stvar koja može da se dogodi temi (ako je njena suština prikupljanje informacija). naravno, srećom postoje moderatori rasprave koji je usmjeravaju tako da stvari ne odu predaleko. mislim da ovdje nije pređena ta neka granica dobrog ukusa, raspravu smo vodili kao ljudi bez obzira na blatnjavost tematike (shoole mi je baš gotivan sagovornik) i zato svaka čast moderatoru što je postove ostavio.

dobro je to i uradio, jer pogle članka (Press, 2009) na koji naiđoh danas, koji o novom talasu priča upravo u nekim od kategorija u kojima smo se ja i shoole pokefali, a u koje ne bih zašao i uvukao i sagovornika da smo htjeli biti fiiini i ne talasati forum:

Citiraj:

(zanimljiv je i komentar nekog čitaoca na dnu strane, kao i komentar Rada Bulatovića, advokata i bivšeg šefa BIA-e, koji je kao funkcioner u Savezu studenata Beograda pomogao izdavanje prvog singla Idola)

naletih na članak tražeći na googlu, kojih to Slovenaca su ti stihovi "Ne računajte na nas", jer nisam znao (al znao sam da će to garant biti ili Buldožer ili Pankrti). primijetićete da autor članka, inače i sam panker iz novog talasa, i njegovi sagovornici u njemu, koriste neke iste teze, pa i par formulacija, i čak pojedinih riječi, koje ja ostavih na temi (a u p m, sad zvučim kao loveless; sad sam se ujebo). neko će da pomisli da je to dokaz da su se uvriježile neke dogme o novom talasu koje masa sad samo reciklira, ali neko drugi će da pomisli da ako toliko ljudi gleda stvari isto, onda tu možda ima istine. moguće da će i jedni i drugi biti djelimično u pravu.

da onima koje odbijaju postovi s puno teksta privučem pažnju, evo slika novinarovih sagovornika:
Slika Slika Slika

pretpostavljam da ćete i vi zaključiti da se jugoslovenski novi talas ne može ni približno rasvijetliti bez razmišljanja o društveno-političkom okviru '70-ih i '80-ih, kao što slično ne može ni ska, reggae, hip hop. ali ex-yu novi talas pogotovo. onaj ko ne zna pomenuti dio istorije (premlad je pa se ne sjeća, a u školi se to slabo pokriva) Jugoslavije, Istočne Evrope i Zapadne Evrope, a hoće da razumije novi talas, trebaće da se informiše (ja to još uvijek činim). to u doba interneta više nije teško i zahtijeva nula para, a samo malo odgovornosti prema istoriji i kulturi svog podneblja. naravno, nije loše potrošiti i malo para, pa se učlaniti u biblioteku ili otići u dobru knjižaru.

i još jednom, suprotno primjedbama par forumaša, mislim da nije pametno otpisati kao smeće i preskočiti polemiku shooleta i mene. pročitajte je, naći ćete korisnih (čak ključnih) informacija.

Poslednji put menjao Manaki dana 22 Maj 2010, 17:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 17:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Manaki je napisao:
shoole je napisao:
И моја омиљена пјесма са тог легендарног албума (са оним чувеним "Исус је наш мај")

to uopšte nije čuveno, jer ovaj album, iako svi znaju za njega, ima najmanje slušalaca od svih albuma Idola. tako da se o ovom albumu više vrti legende i mitove, nego što se vrti sam album. čisto usput, Vlada Divljan je nedavno izjavio da mu je Rusija (s Odbrane) najdraža pjesma Idola.

Читај шта пише. Не пише "чувени албум" већ "легендарни албум". Легендарни јер је проглашен (по многима) за најбољи албум ЈУ рока. А и слушан је. Тираж му је 50 000 (што јесте мало), али се слушао годинама након објављивања, слуша се и данас (вјероватно у mp3 форми).

Генерално, Нови талас није био тиражна музика. Једноставно, они који су правили ту музику, нису је правили са намјером да буде комерцијална.

(promaklo mi ovo)

a ti razumi šta piše. nisam bio replicirao na tvoj epitet za album, nego na tvoj epitet "čuveno" za dotični stih. taj stih nije čuven, a ako mi ne vjeruješ, otiđi u Beograd u SKC i napravi anketu. više od pola ljudi neće imati blage veze za njega, iako će svi znati nešto da kažu o samom albumu. i onda se vrati ovdje s rezultatima ankete. samo taj protiv-argument prihvatam.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IJgBZjVgi70[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 02:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Manaki je napisao:
a ti razumi šta piše. nisam bio replicirao na tvoj epitet za album, nego na tvoj epitet "čuveno" za dotični stih. taj stih nije čuven, a ako mi ne vjeruješ, otiđi u Beograd u SKC i napravi anketu. više od pola ljudi neće imati blage veze za njega, iako će svi znati nešto da kažu o samom albumu. i onda se vrati ovdje s rezultatima ankete. samo taj protiv-argument prihvatam.

Сјајан лик овај Манаки!
Напише пост и каже "доста офтопика, сад само на тему!". Па након пола сата опет пише офтопик и на крају опет "сад само онтопик". Па након неког времена опет офтопик.
А у овом задњем офтопик посту (цитираном) логика је отприлике ова: "Ја сам у праву, а нисам у праву ако ти одеш у СКЦ и направиш анкету и тако ме увјериш!"

Пријатељу, шта да ти кажем? Вјеруј у шта хоћеш.

За крај овог мог писања мимо теме, ево шта каже један од те екипе која је висила у и испред СКЦ (везано за панкере и национализам):
Citiraj:
“Bio je tu neki inspektor Blanuša koji je imao ogromnu arhivu o beogradskom panku, jer je neki naš ortak, ne zna se ko, napisao na vrhu Balkanske – Komunisti jednako nacisti. To je bilo 1980. Cela ta pank ekipa je bila strogo nacionalno opredeljena. Znači, imali su nekog dedu koji je pobegao u Čikago 1945. ili su bili u nekim srpskim četničkim društvima. To je ekipa koja je, ono, prva pevala ovde na Terazijama “Spremte se, spremte četnici” ili ne znam šta, za 29. novembar skidala zastave sa petokrakom. A onda su nas stalno privodili. Vide nas kratko ošišane, u nezgrapnoj odeći sa nekim bedževima, jer smo mi bili čopor nezbrinute dece; ono, deca ometena u razvoju. Svima smo boli prst u oko boreći se protiv socijalističke depresije. Sve što smo mogli da kažemo jeste - ne”, priča Cane na zrenjaninskom Trgu slobode u Pozorišnom klubu, opušteniji i spremniji za razgovor.

http://partibrejkers.net/?a=/interviews/47.html

И то је то. Ја стајем са офтопиком. Стварно, не ко Манаки.

Прије отприлике пола године Оргазам је свирао у дворани Мејдан (заједничка свирка са КУД Идијотима). Обрадовало ме да је још један члан прве поставе ту (осим Гилета). Наравно, Љуба, Ђулетов брат. Чавке је рахметли, Марина у Лондону, Jовец је у Београду и сваштари.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zRgeU6R1wp4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 02:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K8AHTQTNbWA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=17kei-s67lM[/youtube]
Je l' to ta prica!?

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 02:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
Je l' to ta prica!?

Шта је, дечко, ни теби неће сан на очи? 8)

Да, ово Љуба пјева. А "Небо" је баш прејебена пјесма. Почетни стихови су били графит на једном бањалучком зиду, мислим да је то сад прекречено.

Видиш ти шизова Гилету, баш прави панкерски. :D
Гилетов стари је из наших крајева, негдје са Козаре. Такви смо ми из тих крајева, ружни, клемпави, кракати... и панкери! :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 03:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nema spavanja dok se sve ne popije... 8) !
To su stare (hit) stvari koje ja pamtim, zelim da skontam i ostale price koje se desavale tada.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Sram vas bilo! Par dana ne stignem sve pratiti i vi odmah okrenete kud ne treba! :roll:
Imate sreće što je Freak prvi naišao pošto bih ja sigurno obrisala off, ali ovako neću da se protivim.
U svakom slučaju, svaki daljnji off se briše.

shoole, svaka čast na tekstu od Horvata, jako zanimljiva kritika.
Ti se Manaki nisi trebao odmah primati na to, pogotovo ne u kilometarskom postu :roll: Ako već morate u off onda to barem skratite ili riješavajte preko pp da onaj koga zanima tema ne mora da se smara sa čitanjem vaših prepirki.

Ajd sad nastavite. Sviđa mi se kako se razvija tema, kad izuzmemo ovaj off. Ima se šta pročitati i naučiti.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Najjaca od svih, pogotovo kad dodjes kuci poslije zurke u 7 ujutro i pustis je s ploce na starom gramofonu sa odavno izlizanom iglom.Mislili smo da ploca preskace. :lol:
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=oCYTXR6qeoA[/url]

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Sram vas bilo! Par dana ne stignem sve pratiti i vi odmah okrenete kud ne treba! :roll:

У праву си. Једноставно смо и Манаки и ја тешки за полемике.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NSWWjCzYYU0[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]