banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 22:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Srbin vehabija
PostPoslato: 13 Maj 2010, 15:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
breskvica je napisao:
i nije mi jasno zasto pise Srbin i to velikim slovom pa vehabija, kako onda moze biti Srbin?? gdje je tu logika..on nije Srbin, nego musliman, bosnjak, islamista ili sta li je vec ne znaju ni sami vjerovatno..sa imenom Mirza..onda su znaci vecina muhameda, muharema, mirza, fahrudina, sabahudina itd po Bosni Srbi? :-?

Ni meni nije jasno zasto pise Srbin, on kad je presao na islam vise nije Srbin i nema sa Srpskom vjerom ama bas nikakve veze sasvim glupo naslov cisto provokativan.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 15:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Vuk_samotnjak je napisao:
breskvica je napisao:
i nije mi jasno zasto pise Srbin i to velikim slovom pa vehabija, kako onda moze biti Srbin?? gdje je tu logika..on nije Srbin, nego musliman, bosnjak, islamista ili sta li je vec ne znaju ni sami vjerovatno..sa imenom Mirza..onda su znaci vecina muhameda, muharema, mirza, fahrudina, sabahudina itd po Bosni Srbi? :-?

Ni meni nije jasno zasto pise Srbin, on kad je presao na islam vise nije Srbin i nema sa Srpskom vjerom ama bas nikakve veze sasvim glupo naslov cisto provokativan.

Srbin je Srbin a vjera je stvar izbora......evo ja ovde u komsiluku imam srbe koji su protestanti,jehovini svjedoci .........poznajem i neke ateiste,agnostike itd Mesa Selimovic nije bio pravoslavac bio je musliman ali je bio Srbin,Ivo Andric je Srbin katolik itd

ko kaze da srbi moraju biti samo pravoslavni hriscani

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 20:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ozna ajd nemoj sada filozofirati, znas dobro sta zelimo da kazemo.. ako se neko izjasnjava kao Srbin poput Ive Andrica ili Selimovica,a sve pismeni ljudi svjesni nekih cinjenica sto se tice istorije i njihovih korijena (sto je dobro za nas Srbe) to je onda druga stvar.. ali ovdje je kompletno obrnuta situacija, jer se ovaj lik odrekao srpstva i porijekla i presao u (radikalni) islam, promjenio ime i identitet i sada je vehabija, znaci kako on moze i dalje biti Srbin? i Srbi svaki put sami sebi uskacu u stomak , kada dobrovoljno tvrde da je on vehabija, terorista itd a i dalje Srbin..boze sacuvaj, jel mozemo biti tako glupav narod?? em smo cetnici, zlocinci, ubijali jadne muslimane gdje smo stigli pa sada i sami imamo radikalne islamiste.. :roll:
ako se ovaj digne u vazduh pisace u vijestima: srbin ubio muslimana :P

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
filozof sa vrbasa je napisao:
Pa ovo je strašno, ovog Srbina bi trebalo objesiti na trgu Krajine da bude primjer ostalim Srbima, ne trebaju nam problemi kao u Srbiji.

Kao i tog tvog. Taj je jos ranije zagazio u nesto cega nije bas potpuno svestan.
Inace, gmaza mozes gledati veceras u emisiji "Otvoreno" na Novoj TV. lol
Citiraj:
ako se ovaj digne u vazduh pisace u vijestima: srbin ubio muslimana

Al doslovno! :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
breskvica je napisao:

:lol:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 21:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Mene više zabrinjavaju izvori...Press "moćna i jaka kuća" - vjerovatno s mnoštvom CIA agenata i FBI specijalista za "teroturizam"...

Milioni svih nekakvih agencija i ljudi u crnom kojima je dovoljna da upere prstom i ledeni smo/ste...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
breskvica je napisao:

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 16:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51

Zato što Srbin ne znači pravoslavac.Evo ja sam Srbin,a nisam pravoslavac.Nisam pripadnik ni jedne konfesije.
Mary Juana je Srbin,a nije pravoslavac.Lavić je Srbin,a nije pravoslavac.
Eh da.......ne postoji srpska vjera...... :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 21:26 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
znaci covjek je Kinez, al po vjeroispovijesti hriscanin i sad je on Srbin il Hrvat..svasta..

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 22:32 
Zoka zeli reci da ne mjesate religiju i nacionalnost...

Poslednji put menjao Milan dana 15 Maj 2010, 09:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 06:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2010, 07:50
Zoka nisi srbin
Ne krstis se
Izdo si mater i cacu

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 07:38 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
izdo i deda, babu i sta sve jos.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 08:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
ozna je napisao:
breskvica je napisao:

Srbin je Srbin a vjera je stvar izbora......evo ja ovde u komsiluku imam srbe koji su protestanti,jehovini svjedoci .........poznajem i neke ateiste,agnostike itd Mesa Selimovic nije bio pravoslavac bio je musliman ali je bio Srbin,Ivo Andric je Srbin katolik itd

ko kaze da srbi moraju biti samo pravoslavni hriscani

U vecini se slazem sa tobom. Ali reci da su Mehmed Mesa Selimovic i Ivo Andric Srbi je za hahaha. Oni su prije svega Bosanci.
I poslije svih prepirki i naglabanja oni ce ostati veliki ljudi koji su dosli iz Bosne i Hercegovine. Uostalom , Srbi cak ne zele izgovoriti puno ime bosnjackog pisca,nego ga krste u Mesa. :) Kao Dobrica Cosic je bio dobar drug sa Mehmedom Selimovic, i zna da je pisac bio Srbin.haha
Mogu misliti sta bi pisac napisao o tim sto ga svojataju da je na ahiret preselio 10 tak godina kasnije. Vjerovatno bi se ljubav prema Mehmedu
preinacila u najvecu mrznju, kako to obicno biva.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 09:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Apr 2010, 13:28
Što miješate nacionalnost sa religijom.
Nacionalnost nasljeđuješ od roditelja i nemaš je potrebe mijenjati dok religiju imaš priliku promjeniti.
Religija je privatna stvar i rezultat vlastite spoznaje.
Na kraju krajeva ima nas koji smo iz mješovitih brakova pa imamo potpuno slobodu da izabremo šta god hoćemo ali i da baštinimo i jedno i drugo.
Dijete sam iz mješovitog braka i osjećam SVOJIM sve ono štoje pozitivno iz naroda moje mame ali i sve što je pozitivno iz naroda mog tate.
Posebno sam sretna što su mi roditelji antifašisti i što su mene odgojili u tom miljeu.

U ovom konkretnom slučaju je problem samo to što je tip radikalan!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 09:26 
spavac je napisao:
tensSa je napisao:
Don't be a debil, Zoka zeli reci da ne mjesate religiju i nacionalnost...

posto ovo bi nakon mog posta, samo cu reci nisi me skontao... :wink:

A nisam na tebe mislio, nisam ni skontao da si postovao nakon Zoke. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 10:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Gorugoth je napisao:
Zoka nisi srbin
Ne krstis se
Izdo si mater i cacu

Buraz,Srbi su bili Srbi i prije nego što su postali hrišćani....tako da.......nemaš pojma.....knjigu ruke....

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Apr 2010, 13:28
Jel to znači da među Srbima ne smije biti ni ateista?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Religija je nekada znacila i nacionalnost, kada se radjao muslimanski narod. Naravno da danas religija nema veze sa nacionalnosti.
Medjutim, ako je neko Srbin ne mora da znaci da ne moze da bude izdajnik. Ali to je druga prica.

Sta je poenta? Ocigledno je da momak nije normalan. Mislim da cemo se tu sloziti. Treba samo pogledati sliku.

Slika

Ovde je samo cudo da je Srbin prsao ovoliko i na ovaj nacin, dok kod Muslimana ovakvi nesrecni slucajevi nisu tolika rijetkost.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 12:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2010, 07:50
_zoka je napisao:
Gorugoth je napisao:
Zoka nisi srbin
Ne krstis se
Izdo si mater i cacu

Buraz,Srbi su bili Srbi i prije nego što su postali hrišćani....tako da.......nemaš pojma.....knjigu ruke....

Cova zajebavam se...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 13:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Besparica je napisao:
Sta je poenta? Ocigledno je da momak nije normalan. Mislim da cemo se tu sloziti. Treba samo pogledati sliku.

Pa recimo iz tvog avatara mogu i ja zakljuciti isto...ili ako bih vidio tvoju sliku u novinama da zakljucim da ni ti nisi normalan (tek tako da zakljucim), nema potrebe da porazgovaramo, zatim da psihijatar da neki svoj arsin...ali eto dok se to ne desi poci cemo od toga da nisi normalan (Mislim da cemo se tu sloziti).

Besparica je napisao:
Ovde je samo cudo da je Srbin prsao ovoliko i na ovaj nacin, dok kod Muslimana ovakvi nesrecni slucajevi nisu tolika rijetkost.

uh sta rece osta ziv..lipo "nesretnih slucajeva"...

Besparica je napisao:
Ocigledno je da momak nije normalan. Mislim da cemo se tu sloziti. Treba samo pogledati sliku
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]