BL Boy je napisao:
Pa dobro nije jos, ali ce biti jer to im je uslov za EU, uostalom stranci ih vec vide kao takve pa kad prodaju prava recimo za LS onda ih prodaju ovim trima kucama smatrajuci ih kao jednu, tako sto ovi izmedju sebe dogovaraju da jedan dan prenosi BHRT, a ostala dva entitetske tv. Jeste ja sam okacio vijest, ali svaka vijest od RTRS se mora citati sa rezervom jer zna se ko njome upravlja, a taj koji upravlja njemu nije u cilju zajednicka korporacija. Jednom prilikom je to i izjavio.
Korporacija o kojoj ti pričaš se treba tek' registrovati i to kao zaseban pravni subjekt. Tačka. Nema dalje nit' će bit'.
To nije informacija sa RTRS, već rezultat dogovora! A kako je krenulo, od tog novog pravnog subjekta neće bit' niš

Prava za LŠ nešto su sasMA drugo
A ovo je tema o DVB-T u B.LuKi

BL Boy je napisao:
To koliko je Vlada RS raznim grantovima i sl. dala RTRS to se jos ne zna, ali sigurno da su u pitanju velike pare.
Sve odluke Vlade RS su dostupne javnosti.
Sve pare koje je RTRS dobiJo budu naznačene u "onom jednom dokumetntu"

kojeg dostavljaju jednom godišnje NS RS.
Svi podaci su javni! I sve se zna!
Ponovo, ti tvrdiš u svojim postovima da je Vlada (odnosno Mile kako si napisao) dala RTRS-u pare za digitalizacij:
BL Boy je napisao:
'jest u prednosti kad su od Mileta dobili lovu za istu, inace da toga nema i oni bi bili u debelom minusu.
Gdje? Kada? Nađi.
Citiraj:
sigurno da RTRS nije uspjesna kako se zeli prikazati.
RTRS ne duguje više od 21 miliJun, a tol'ko duguje BHRT (BHT koja ima slabu gledanost duguje više od
21.000.000 KM). FTV je takođe u dugovima. RTRS jedini posluje pozitivno. Imaš podatke o poslovanju svih javnih emitera, pa pročitaj. Dostupni su javnosti!