banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2010, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Борис Кујунyић: РТРС признала да није испоштовала налог РAК-а
Datum: 09.03.2010 22:00
Autor: Жељка Домазет
Дигитализација, на сву срећу, није горући проблем у БиХ, али јесте значајан технолошки изазов за БиХ. РТРС није кажњена због почетка дигиталног емитовања, него због неовлашћеног уласка у РФ спектар, што је РТРС и признао у својим дописима упућеним Aгенцији, одмах по отварању случаја.
Тако је на питања "Гласа Српске", упућена директору Регулаторне агенције за комуникације Кемалу Хусеиновићу, одговорио шеф бањолучке канцеларије те агенције Борис Кујунyић.

Он је потврдио да је Хусеиновић поднио тужбу због неисплаћивања додатка, али је рекао да не може то да коментарише, јер је ријеч о приватној тужби

http://www.glassrpske.com/vijest/3/drustvo/36409/cir/Boris-Kujunyic-RTRS-priznala-da-nije-ispostovala-nalog-RAK-a.html

Pročitajte čitav intervju ako vas zanima.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 01:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
babic je napisao:
- Посебно истичемо чињеницу да је за овакву одлуку гласао и члан Савјета РAК-а и директор "Енергоинвеста" у Сарајеву Сеад Мулабеговић, који је заједно са Кемалом Хусеиновићем, још 2006. године, вршио илегално тестно емитовање WiMAX опреме. Ево једног лијепог примјера на којем Aгенција може да докаже исправност свог рада, али и података медијима који истражују криминал и корупцију да разоткрију једну велику аферу.

Komedija prvi cin :lol:

babic je napisao:
- На сједници нам је смањена казна са 100.000 на 75.000 марака уз образложење да је то урађено јер су јавни сервиси у тешкој финансијској ситуацији.

Komedija drugi cin :lol:

babic je napisao:

Истиче да је занимљиво и то да директор РAК-а управо ради дисертацију из техничких наука код доктора Златка Лагумџије, лидера СДП-а БиХ, са темом о "независној улози РAК-а у БиХ".

Komedija treci cin :lol: ( pogotovo boldovani dio )

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
RAK vodi aktivnosti.
:lol:
Izvala godine.

:) Pardon kolega, htjeli ste reci, decenije :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 13:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Nov 2009, 02:33
jel ko primjetio da na 39 uhf ide nvi digitalni kanal KAPITAL NET... evo vidim prenose poslovni kurs sa alternativne

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 00:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
mojaBanjaluka je napisao:
jel ko primjetio da na 39 uhf ide nvi digitalni kanal KAPITAL NET... evo vidim prenose poslovni kurs sa alternativne

Imaju dozvolu za digitalnu mrežu u .hr
Dobili je prije mjesec-dva i odma' startali :wink: , a zbog prelijevanja signala može se 'vatat i u RS :wink:

Ev' link: http://www.jutarnji.hr/kapital-network-je-jedini-dobio-koncesiju/557636/

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
DIGITALIZACIЈA-SAV NOVAC BHRT-u?

Pojedinci iz Ministarstva saobraćaja i komunikacija BiH i BHRT-a lobiraju da 5,3 miliona KM namijenjenih za digitalizaciju javnih emitera bude uplaćeno BHRT-u, poslije čega bi ta medijska kuća dijelila novac RTRS-u i FTV-u.

"Određeni lobistički krugovi pokušavaju da izlobiraju odluku resornog ministarstva BiH da sav novac, koji je odobren za digitalizaciju javnih TV emitera, bude uplaćen na račun BHRT-a", rekao je član Komisije za saobraćaj i komunikacije Parlamentarne skupštine BiH Željko Kuzmanović.

On je dodao da se time otvara prostor da uprava BHRT-a utiče na izbor preduzeća koje će obavljati poslove u vezi sa digitalizacijom, ali da predstavnici iz Republike Srpske neće dozvoliti ovakav način raspodjele novca.

"Ako bi se to desilo, BHRT-u bi bila data i mogućnost da utiče na projekte u vezi sa digitalizacijom i postavlja određene uslove RTRS-u i FTV-u prilikom odobravanja novca", upozorio je Kuzmanović za "Glas Srpske".

Predsjednik Upravnog odbora BHRT-a Marija Putica rekla je da bi imovina, koja nastane u procesu digitalizacije, odnosno uređaji za linkovsko povezivanje Sarajeva, Banjaluke i Mostara, trebalo da budu vlasništvo BHRT-a.

"Savjet ministara BiH treba da kaže kome će donirati tu imovinu. Novac za digitalizaciju neće biti uplaćen na račune javnih TV emitera, već će Savjet ministara BiH kupiti tu opremu i donirati je emiterima", istakla je Putica.

Član Upravnog odbora FTV-a Igor Soldo rekao je da "ideja o uplati novca na jedinstven račun nije neizvodiva ako se, prije toga, precizno definiše način odobravanja i raspolaganja".

Predsjednik Upravnog odbora RTRS-a Radmila Čokorilo rekla je da ne postoji pravni osnov da Savjet ministara BiH finansijska sredstava za digitalizaciju uplati na račun BHRT-a, jer bi prema Zakonu o javnom RTV sistemu za digitalizaciju javnih servisa trebalo da bude zadužena buduća korporacija, a ona kao četvrti pravni subjekat nije registrovana.

B.T.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 17:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Pojedinci iz Ministarstva saobraćaja i komunikacija BiH i BHRT-a lobiraju da 5,3 miliona KM namijenjenih za digitalizaciju javnih emitera bude uplaćeno BHRT-u, poslije čega bi ta medijska kuća dijelila novac RTRS-u i FTV-u.
...

Jes, da se prebaci BHRT-u 5,3 miliona kermi, a BHRT duguje više od 21 milion kermi. :confused2:
I ako bi prebacili te pare sjetio bi se neko od povjerilaca da blokira račun i naplati dug :wink:
PA onda piši propalo što se tiče digitalizacije :lol: Bar digitalizacije BHT-a i FTV-a.
RTRS je u prednosti. Počeli sa digitalizacijom :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 02:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
BL Boy je napisao:
...

Jes, da se prebaci BHRT-u 5,3 miliona kermi, a BHRT duguje više od 21 milion kermi. :confused2:
I ako bi prebacili te pare sjetio bi se neko od povjerilaca da blokira račun i naplati dug :wink:
PA onda piši propalo što se tiče digitalizacije :lol: Bar digitalizacije BHT-a i FTV-a.
RTRS je u prednosti. Počeli sa digitalizacijom :D

'jest u prednosti kad su od Mileta dobili lovu za istu, inace da toga nema i oni bi bili u debelom minusu. Sto se tice pocetka sva tri javna emitera ce morati poceti u isto vrijeme, jer ipak je rijec o javnom servisu tj.jednoj korporaciji.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 02:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Sto se tice pocetka sva tri javna emitera ce morati poceti u isto vrijeme, jer ipak je rijec o javnom servisu tj.jednoj korporaciji.

:confused3:

Nisu jedna korporacija!!! Nit' će bit'.
Svaki od tri javna emitera je pravni subjekt.

Al' treba bit' osnovana korporacija, kao još jedan zaseban pravni subjekt, koji će dijeliti lovu za digitalizaciju. A još nije osnovana. Nit' će bit' uskoro, kako je krenulo.

Čovječe, pa ti si sam gore okačio vijest:
BL Boy je napisao:
Predsjednik Upravnog odbora RTRS-a Radmila Čokorilo rekla je da ne postoji pravni osnov da Savjet ministara BiH finansijska sredstava za digitalizaciju uplati na račun BHRT-a, jer bi prema Zakonu o javnom RTV sistemu za digitalizaciju javnih servisa trebalo da bude zadužena buduća korporacija, a ona kao četvrti pravni subjekat nije registrovana.

Komentarišeš nešto, da je jedna korporacija, a sam si okačio vijest koja demantuje tvoje tvrdnje :confused2:
Il' pokušavaš progurat' nešto? :wink:
Il' ti neki pojmovi nijesu razumljivi :iconbiggrin:

BL Boy je napisao:
'jest u prednosti kad su od Mileta dobili lovu za istu, inace da toga nema i oni bi bili u debelom minusu.

Nije da ih branim, al' sigurno se nisu zadužili 21 milijun kermi, k'o neki. :wink:

Nego, kol'ko je Vlada RS dodijelila kermi RTRS-u za digitalizaciju? :wink: Ono, već kad znaš cifre i kad' znaš da bi bili u minusu da nije bilo te love za digitalizaciju.
Jel' misliš na ona sredtva za medije? Da li ta lova može pokrit' digitalizaciju?
Kol'ko je RTRS u plusu?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 04:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
BHT ne zna sa parama i ne smiju dati njima.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
BL Boy je napisao:
Sto se tice pocetka sva tri javna emitera ce morati poceti u isto vrijeme, jer ipak je rijec o javnom servisu tj.jednoj korporaciji.

:confused3:

Nisu jedna korporacija!!! Nit' će bit'.
Svaki od tri javna emitera je pravni subjekt.

Al' treba bit' osnovana korporacija, kao još jedan zaseban pravni subjekt, koji će dijeliti lovu za digitalizaciju. A još nije osnovana. Nit' će bit' uskoro, kako je krenulo.

Čovječe, pa ti si sam gore okačio vijest:
BL Boy je napisao:

Komentarišeš nešto, da je jedna korporacija, a sam si okačio vijest koja demantuje tvoje tvrdnje :confused2:
Il' pokušavaš progurat' nešto? :wink:
Il' ti neki pojmovi nijesu razumljivi :iconbiggrin:

BL Boy je napisao:
'jest u prednosti kad su od Mileta dobili lovu za istu, inace da toga nema i oni bi bili u debelom minusu.

Nije da ih branim, al' sigurno se nisu zadužili 21 milijun kermi, k'o neki. :wink:

Nego, kol'ko je Vlada RS dodijelila kermi RTRS-u za digitalizaciju? :wink: Ono, već kad znaš cifre i kad' znaš da bi bili u minusu da nije bilo te love za digitalizaciju.
Jel' misliš na ona sredtva za medije? Da li ta lova može pokrit' digitalizaciju?
Kol'ko je RTRS u plusu?

Pa dobro nije jos, ali ce biti jer to im je uslov za EU, uostalom stranci ih vec vide kao takve pa kad prodaju prava recimo za LS onda ih prodaju ovim trima kucama smatrajuci ih kao jednu, tako sto ovi izmedju sebe dogovaraju da jedan dan prenosi BHRT, a ostala dva entitetske tv.
Jeste ja sam okacio vijest, ali svaka vijest od RTRS se mora citati sa rezervom jer zna se ko njome upravlja, a taj koji upravlja njemu nije u cilju zajednicka korporacija. Jednom prilikom je to i izjavio. Ne ne mislim da je od tih para. To koliko je Vlada RS raznim grantovima i sl. dala RTRS to se jos ne zna, ali sigurno da su u pitanju velike pare. Takodje ne zna se tj.jos nisu rasvjetljene ni za malverzacije prilikom izgradnje RTV doma i sl. to ce tek doci na dnevni red jednog dana, ali sigurno da RTRS nije uspjesna kako se zeli prikazati. Ali koliko god da je dato, to njima ovi i odradjuju besplatnim marketingom u informativnom programu gdje pisu hvalospijeve na njihov racun.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 17:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Pa dobro nije jos, ali ce biti jer to im je uslov za EU, uostalom stranci ih vec vide kao takve pa kad prodaju prava recimo za LS onda ih prodaju ovim trima kucama smatrajuci ih kao jednu, tako sto ovi izmedju sebe dogovaraju da jedan dan prenosi BHRT, a ostala dva entitetske tv. Jeste ja sam okacio vijest, ali svaka vijest od RTRS se mora citati sa rezervom jer zna se ko njome upravlja, a taj koji upravlja njemu nije u cilju zajednicka korporacija. Jednom prilikom je to i izjavio.

Korporacija o kojoj ti pričaš se treba tek' registrovati i to kao zaseban pravni subjekt. Tačka. Nema dalje nit' će bit'.
To nije informacija sa RTRS, već rezultat dogovora! A kako je krenulo, od tog novog pravnog subjekta neće bit' niš ;)
Prava za LŠ nešto su sasMA drugo :wink:

A ovo je tema o DVB-T u B.LuKi ;)

BL Boy je napisao:
To koliko je Vlada RS raznim grantovima i sl. dala RTRS to se jos ne zna, ali sigurno da su u pitanju velike pare.

Sve odluke Vlade RS su dostupne javnosti.
Sve pare koje je RTRS dobiJo budu naznačene u "onom jednom dokumetntu" ;) kojeg dostavljaju jednom godišnje NS RS.
Svi podaci su javni! I sve se zna!

Ponovo, ti tvrdiš u svojim postovima da je Vlada (odnosno Mile kako si napisao) dala RTRS-u pare za digitalizacij:
BL Boy je napisao:

Gdje? Kada? Nađi.

Citiraj:
sigurno da RTRS nije uspjesna kako se zeli prikazati.

RTRS ne duguje više od 21 miliJun, a tol'ko duguje BHRT (BHT koja ima slabu gledanost duguje više od 21.000.000 KM). FTV je takođe u dugovima. RTRS jedini posluje pozitivno. Imaš podatke o poslovanju svih javnih emitera, pa pročitaj. Dostupni su javnosti!

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam ja istrazni sudija da trazim(postoje indicije kao i za zgradu vladeRS), a sud RS to nece nikad potegnuti dok god je SNSD na vlasti, znaci ceka se da sidje sa vlasti Do-dick pa ce onda isplivati sav prljav ves, polako. Nisam rekao da nisu ova dva u gubitku, vec samo kazem da bi i RTRS bio na istom da nije pomoci vlade. Sto se tice korporacije ona mora biti formirana kako bi se krenulo u digitalizaciju, to je predvidjeno i strategijom koju je usvojio savjet ministara BiH, a o tome se i u ovom textu dole govori, znaci bice sad kad o tome mozemo diskutovati.
Citiraj:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 18:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Nisam ja istrazni sudija da trazim(postoje indicije kao i za zgradu vladeRS), a sud RS to nece nikad potegnuti dok god je SNSD na vlasti, znaci ceka se da sidje sa vlasti Do-dick pa ce onda isplivati sav prljav ves, polako. Nisam rekao da nisu ova dva u gubitku, vec samo kazem da bi i RTRS bio na istom da nije pomoci vlade. Sto se tice korporacije ona mora biti formirana kako bi se krenulo u digitalizaciju, to je predvidjeno i strategijom koju je usvojio savjet ministara BiH, a o tome se i u ovom textu dole govori, znaci bice sad kad o tome mozemo diskutovati.
Citiraj:

Ponovo pišeš da nije bilo pomoći Vlade da RTRS bi bio u gubitku.
A NE ZNAŠ ni koliko je u plusu RTRS NITI ZNAŠ koliko su dobili para od Vlade RS.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znači, presmiješno. :smajlikojisevaljapopoduodsmijeha:
:lol: :lol: :lol:

I naravno da svu lovu za digitalizaciju emitera ne treba davati BHRT-u, već podijeliti na tri emitera, ako već nema niš' od tog četrvtog subjekta koji bi dijelio kerme.
K'o što je rek'o File, BHRT ne zna sa parama :wink:

Ovo je tema o DVB-T(!) i ja nisam pomenuo zgradu RTRS-a, već ti! I to drugi put zaredom u 24h! :wink:
Ima tema o RTRS-u, pa piši tamo.
I po ko zna koji put pominješ Dodika. Imaš pdf Politika, pa tamo piši kol'ko oš!

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
BL Boy je napisao:
Citiraj:

Ponovo pišeš da nije bilo pomoći Vlade da RTRS bi bio u gubitku.
A NE ZNAŠ ni koliko je u plusu RTRS NITI ZNAŠ koliko su dobili para od Vlade RS.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znači, presmiješno. :smajlikojisevaljapopoduodsmijeha:

I naravno da svu lovu za digitalizaciju emitera ne treba davati BHRT-u, već podijeliti na tri emitera, ako već nema niš' od tog četrvtog subjekta koji bi dijelio kerme.
K'o što je rek'o File, BHRT ne zna sa parama :wink:

Ovo je tema o DVB-T(!) i ja nisam pomenuo zgradu RTRS-a, već ti! I to drugi put zaredom u 24h! :wink:
Ima tema o RTRS-u, pa piši tamo.
I po ko zna koji put pominješ Dodika. Imaš pdf Politika, pa tamo piši kol'ko oš!

tacno ne znamo ni ja ni ti koliko je Davidovicu gurnuto love ispod stola, ali znam da RTRS bez pomoci ne bi bio uspijesan, jer niti ima neki dobar program koji bi generisao profit, niti ima neki marketing jak pa ne vidim po kom osnovu su oni bili uspjesniji od druga dva javna emitera. Ko sto vec rekoh taj cetvri ce biti kad-tad. Sto se tice ovog pominjanja zgrade RTRS, pa govorimo o RTRS-u i njegovom poslovnom rezultatu tako da je to relevantno, kao sto je relevantno pomenuti i politicara koji pomaze toj medijskoj kuci, jer politika ima uticaja na rad javnih servisa u BiH, tako da kada govorimo o ovoj temi se ne moze iskljucivo govoriti samo o nekoj tv kuci bez pominjanja politike, jer to bi bilo zanemarivanje cinjenice da politika vrsi uticaj i uredjivacku politiku na javnim servisima. Ko sto rekoh otom-potom izace na vidjelo malverzacije, pa ce se tada i vidjeti koliko je ko zaista bio uspjesan u tim aranzmanima sa integralom i sl.

Citiraj:
izgradnja zgrade RTRS-a sporna je zbog ugovora koji je direktor ove medijske kuće Dragan Davidović potpisao sa preduzećem "Integral inženjering" u vlasništvu Slobodana Stankovića.

Prema ugovoru, vlasnik Integrala Slobodan Stanković dobio je u posjed desetine miliona maraka vrijednu lokaciju u centru Banje Luke, a zauzvrat bi RTRS trebao dobiti četiri sprata u novoj zgradi koju na toj lokaciji gradi "Integral rnžinjering".

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 00:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
BL Boy je napisao:
tacno ne znamo ni ja ni ti koliko je Davidovicu gurnuto love ispod stola, ali znam da RTRS bez pomoci ne bi bio uspijesan, jer niti ima neki dobar program koji bi generisao profit, niti ima neki marketing jak pa ne vidim po kom osnovu su oni bili uspjesniji od druga dva javna emitera. Ko sto vec rekoh taj cetvri ce biti kad-tad. Sto se tice ovog pominjanja zgrade RTRS, pa govorimo o RTRS-u i njegovom poslovnom rezultatu tako da je to relevantno, kao sto je relevantno pomenuti i politicara koji pomaze toj medijskoj kuci, jer politika ima uticaja na rad javnih servisa u BiH, tako da kada govorimo o ovoj temi se ne moze iskljucivo govoriti samo o nekoj tv kuci bez pominjanja politike, jer to bi bilo zanemarivanje cinjenice da politika vrsi uticaj i uredjivacku politiku na javnim servisima. Ko sto rekoh otom-potom izace na vidjelo malverzacije, pa ce se tada i vidjeti koliko je ko zaista bio uspjesan u tim aranzmanima sa integralom i sl.

Citiraj:
izgradnja zgrade RTRS-a sporna je zbog ugovora koji je direktor ove medijske kuće Dragan Davidović potpisao sa preduzećem "Integral inženjering" u vlasništvu Slobodana Stankovića.

Prema ugovoru, vlasnik Integrala Slobodan Stanković dobio je u posjed desetine miliona maraka vrijednu lokaciju u centru Banje Luke, a zauzvrat bi RTRS trebao dobiti četiri sprata u novoj zgradi koju na toj lokaciji gradi "Integral rnžinjering".

:roll: :roll: :roll: :roll:

Ovo je trolanje.
Rekao si da je RTRS dobio pare za digitalizaciju,covek te pitao koliko i kad,a ti umesto odgovora pricas o Dodiku,rtv domu,Davidovicu...

Ovo je 3 ili 4 put kako pokusavas da skrenes temu u politiku.I uvek isto.Za sve ti kriv SNSD :confused2: Vec su moderatori upozoravali kako ovo nije forum za politiku.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 10:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Izgleda da je lakse zakljucati neke teme nego nekima objasnjavati da se manu politike.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Izgleda da je lakse zakljucati neke teme nego nekima objasnjavati da se manu politike.

pa pricati o RTRS-u i o njihovim uspijesima, a ne pomenuti kako su do istog dosli je neuvaziti sve cinjenice, znaci ako je neko uspijesan dajte da vidimo da li je to zato sto ima dobar program, upravljanje ili zato sto ga neko pomaze, ali dobro vidim da nekima smeta da se dira u politiku necu vise o tome. Sto se tice upozorenja moderatora nisam ih dobio, tako da ne znam o cemu anoniman prica.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 17:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Sto se tice upozorenja moderatora nisam ih dobio, tako da ne znam o cemu anoniman prica.

:roll: :roll: :roll:
Aj pogledaj koji je naziv podforuma, pa zaključi sam.
Zar ti mora moderator na svakoj temi napisati da se držiš teme.

BL Boy je napisao:
pa pricati o RTRS-u i o njihovim uspijesima, a ne pomenuti kako su do istog dosli je neuvaziti sve cinjenice, znaci ako je neko uspijesan dajte da vidimo da li je to zato sto ima dobar program, upravljanje ili zato sto ga neko pomaze, ali dobro vidim da nekima smeta da se dira u politiku necu vise o tome.

Here we go again!

Ovaj je neumoran lik
Trol i po!

A tema je...
...DVB-T u Banja LuKi!
Vataš li ti DVB-T signal na televizoru, il' znaš neku novost iz ove tematike? Il 'oćeš da diskutuješ o uvođenju takove tehnologije? :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
BL Boy je napisao:
Sto se tice upozorenja moderatora nisam ih dobio, tako da ne znam o cemu anoniman prica.

:roll: :roll: :roll:
Aj pogledaj koji je naziv podforuma, pa zaključi sam.
Zar ti mora moderator na svakoj temi napisati da se držiš teme.

BL Boy je napisao:
pa pricati o RTRS-u i o njihovim uspijesima, a ne pomenuti kako su do istog dosli je neuvaziti sve cinjenice, znaci ako je neko uspijesan dajte da vidimo da li je to zato sto ima dobar program, upravljanje ili zato sto ga neko pomaze, ali dobro vidim da nekima smeta da se dira u politiku necu vise o tome.

Here we go again!

Ovaj je neumoran lik
Trol i po!

A tema je...
...DVB-T u Banja LuKi!
Vataš li ti DVB-T signal na televizoru, il' znaš neku novost iz ove tematike? Il 'oćeš da diskutuješ o uvođenju takove tehnologije? :wink:

pa ti si prvi prikacio komentar da je rtrs u prednosti i sad ti smeta sto se prica o rtrs, daj bjezi. nisam ja taj koji ide mimo teme nego ti ja sam pricao o procesu digitalizacije javnih emitera, oni imaju signal u BL ne znam sta je tu mimo teme.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 18:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
pa ti si prvi prikacio komentar da je rtrs u prednosti i sad ti smeta sto se prica o rtrs, daj bjezi. nisam ja taj koji ide mimo teme nego ti ja sam pricao o procesu digitalizacije javnih emitera, oni imaju signal u BL ne znam sta je tu mimo teme.

Pa zar nije u prednosti? I još pozitivno posluju.

A ti odma' ošo u Politiku.:confused2:
Imaš dve teme o PTPC na prvoj i drugoj strani ovog podforuma, pa piši tamo o Davidoviću, RTV domu i čemu već nisi pis'o na ovoj temi. :roll: A političare da i ne pominjem. Niđe veze. :roll: A tema DVB-T u B LuKi. Tako da ti je poglupa tvrdnja da ne znaš šta je mimo teme. :confused3:

Jel' moraš trolati i ovu temu?
Jel' potrebno da te opet moderatori opominju?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]