Zozon je napisao:
Nekad je Milorad Dodik bio jedan od tih koji je bio odlučan, bar je obećavao, da provede drugačiju politiku. Nema tu puno filozofije, nije odradio posao i ajmo doviđenja. Nastranu emocije i ljubav kao on zajebava one u Sarajevu. Ustvari nezajebava on one u Sarajevu već pomaže kolegi Silajdžiću da ima dovoljno mase za svoje zajedničke biznise. Po meni dosadni su obojica, ponavljaju se ko ispucale gramofonske ploče i vrijem je da odu. Ta kritična masa o kojoj Aragon piše ja lično mislim da je daleko. Prije bih se složio sa ERROR-om da možemo bar prelo im pokvariti ali nešto bitno napraviti to nikako nemože. Pošto sam vanserijski optimista a i u životu sam se uvjerio da se mogu stvari pomjeriti s mjesta samo ako se to dovoljno želi, mogu vam reći da je odavno vrijeme da mjenjamo filozofiju. Ta filozofija treba da se pozdravi sa nama, našim, njihovim, lijevim i desnim već mjestom gdje živimo, analizom stanja i hitnom potrebom za prilagođavanjem u datoj situaciji. To podrazumjeva da se manemo emocija i da krenemo raditi nešto. BiH i RS kao njen di mora pod hitno da ima strategiju i planove za budućnost. Isto tako raditi na tome konkretno. Počev od infrastukture, prirodnih resursa, proizvodnje, turizma i kulture. Dok got mi plemenski budemo gledali stvari ovako će nam biti.
Svaka čast na postu!!!
Ali gledajući neko veče AmpliDUDU

na ATV-u gdje blesavi narod glasa sa 85% da je ova Vlada dobro radila za svoga mandata (ajd da smanjimo i 30% s obzirom da su većinom glasali SNSD pristalice) to je opet veoma puno.
Ono što bih najviše volio je da SNSD koalicija nema većinu u RS Skupštini...