banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 10:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2010, 17:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
Evo da ja prijavim svoje iskustvo sa kablovskim netom blica-lokacija prijedor:Prvo sto placam 384/128 24KM :angry4: ,drugo net stalno puca kad ga ima a vise ga nema nego sto ga ima,prijavio kvar vise puta,prije mjesec dana kao napisali nalog za intervenciju,niko nije dosao,ponovo napisali nalog prije 10-ak dana i dalje niko nije dosao,dosadilo mi vise i zvati,i danas mi se napokon javio na poziv,neko ko se imalo razumije,kao potrudice se da sto prije rijese kao neki nesporazum u firmi,a kad sam pitao da odbiju od cijene rekao mi da napisem zalbu pa da vidimo sta ce biti...
A jednom sam zvao teh podrsku i kazem nema neta nikako imao sam i ranije sam imao tih problema dodje nestane,pita me lik i teh podrske:A kako ste to rijesili prosli put kad vam je nestao net...hehehe ja kontam u sebi zar mi ti nebi trebao pomoci oko toga...
Eto toliko o kablnetu blicovom u PD,znaci kod mene katastrofa...
P.S.Neta nema i dalje

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Kakav je to paket???

Moguće da si u nekoj zoni koja još nije renovirana. Kolega mi radi u Aneksu i znam da su danima visili u Prijedoru jer je ta mreža što su kupili trulež samo takav. Oni se zezali kako mogu samo rupe u zidovima da iskoriste... Sve drugo je za bacanje...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Jesu li počeli već sa prebacivanjem na veću brzinu (1024/192)? Zna li iko kad će na red doći korisnici koji se kače na AP Livnica?

Poslednji put menjao Philby dana 06 Mar 2010, 13:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Rekli su da će to prebacivanje na veću brzinu ići postepeno, dio po dio mreže, i da bi trebalo biti gotovo do 10. marta.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Rekli su da će to prebacivanje na veću brzinu ići postepeno, dio po dio mreže, i da bi trebalo biti gotovo do 10. marta.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2010, 12:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
mangia je napisao:
Kakav je to paket???

Moguće da si u nekoj zoni koja još nije renovirana. Kolega mi radi u Aneksu i znam da su danima visili u Prijedoru jer je ta mreža što su kupili trulež samo takav. Oni se zezali kako mogu samo rupe u zidovima da iskoriste... Sve drugo je za bacanje...

Ma to je onaj stari paket bez vremenskog ogranicenja,tj bez ugovora.Juce dosli zamjenili mi modem i radi,11.5 sekundi posla,samo sto izgleda saradnja BL-PD teh podrske i intervencija nije na nekom zavidnom nivou...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
меди je napisao:
Slika

ekstra ti ova tabela ko šta nudi ;)

cijene su tu negdje koja marka gore dole, e sad pitanje je jedino koliko je koji internet kvalitetan...

npr ja trenutno imam blicov WADSL i prezadovoljan sam sa kvalitetom veza ne puca i slično, ali njihov odnos prema korisnicima to je već nešto drugo...

i još jedno pitanje. koja je ovo firma NSC? Nisam čuo za njih :-? :oops:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Uveo sam Solo WADSL prije nekih 10-ak mjeseci. Bio sam veoma zadovoljan brzinom, uslugom. Istina, u tom periodu bilo je pucanja veze, radili se apdejti softwera, ali nisam nesto pretjerano obracao paznju na to. Ubrzo nakon toga dolazi do promjena. Prvo nam ukidaju vremenski interval potreban za dobijanje nove adrese ( IP ). Bilo je dovoljno se diskonektovati i imao bi novu adresu, ali to je promijenjeno na vremenski period u trajanju od sat, dan :confused2: , ali dobro. Ubrzo nakon toga krecu nove akcije. Tri mjeseca besplatnog neta za nove korisnike i tu mogu da tvrdim da se apsolutno niko nije zalio na takvu akciju. I sam sam dobio 1 mjesec besplatnog neta, tako da mi je to bilo logicno i razumljivo. Treba privuci nove korisnike. Ali ne, treba nas koji smo vezani ugovorom napraviti budalama. Zasto to govorim ? Slijedi "akcija" za nove korisnike, ugovor na 12 mjeseci i 50 km ustede. Drugim rijecima, placaju 25,40 km tih 12 mjeseci i nakon toga mogu slobodno da predju kod drugog provajdera, dok ja i mnogi drugi koji smo vezani na 24 mjeseca placamo 29,20 km za isto. Najavljuje se AKCIJA za nas stare korisnike, ako se mogu tako nazvati. Svi ocekuju povecanje brzina, ali ne. Dobijamo na poklon 6km za uslugu Teen 60. Sta je to ? :confused2: . I sad kao slag na tortu povecanje brzina, gdje smo mi stari korisnici jos uvijek zakinuti. Kao bice nam povecana brzina. Kad ? Za mjesec, dva, tri....

Naravno, to nije sve. Testira se softwer za ogranicavanje konekcija po downloadu i koliko god Blic to negirao, informacija je dobijena od njih samih ( zaposlenika ). Koristice se kad dodje do zagusenja AP , znaci ne uvijek. Procitao sam u prvim postovima ove teme kako neko govori da se par njih buni na HelpDesku. Naravno, ja sam jedan od njih i ne bunim se bez razloga. Sve ovo sto sam napisao je istina i svaki iole obrazovan covjek bi shvatio da tu nesto ne stima. Takodje je veliki problem sto je malo ljudi upoznato uopste sa akcijama blica. Cekam februarski racun, da vidim da li su stavili obavijest ljudima koji placaju 35 km za 1024/256, da mogu da predju na jeftiniji paket uz male izmjene brzina. Ako toga ne bude, onda ce nadam se svima biti jasno kakav je blic internet provajder. I naravno , cim istekne mi ugovor prelazim bilo gdje, samo ne vise kod ovoga idiotskoga provajdera.

I da. Ne moram se bojati da cu biti banovan ili da ce zakljucati temu. Tako Aneks odgovara na sve nase kritike

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Šajin je napisao:
меди je napisao:
Slika

ekstra ti ova tabela ko šta nudi ;)

cijene su tu negdje koja marka gore dole, e sad pitanje je jedino koliko je koji internet kvalitetan...

npr ja trenutno imam blicov WADSL i prezadovoljan sam sa kvalitetom veza ne puca i slično, ali njihov odnos prema korisnicima to je već nešto drugo...

Imas temu o njima... Navigo SC...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Šajin je napisao:

http://www.nsc.ba/ bivsi blwireless

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nova akcija Aneksa.
Smjestite prijatelju :D

Citiraj:
Aneks i dalje vodi računa o svojim korisnicima i nudi im nove pogodnosti. Ovaj put nagrađujemo postojeće korisnike ukoliko preporuče naše pakete usluga svojim prijateljima.
Kada Vaš prijatelj/ica posjeti neko od naših prodajnih mjesta radi potpisivanja novog korisničkog ugovora za usluge Internet pristupa ili kombinovane pakete usluga, potrebno je da pokaže dokaz o uplati Vašeg zadnjeg računa. Vaš mjesečni račun će time biti umanjen za po 10,00 KM za svakog dovedenog prijatelja!

Ukoliko ukupan iznos ostvarenog popusta prelazi vrijednost Vašeg mjesečnog računa za naše usluge, Vaš račun za naredni mjesec će iznositi 0 KM, a ostatak popusta se prenosi u naredni mjesec i odbija od iznosa Vaše mjesečne pretplate.

Napomena: Akcija vrijedi samo za prijatelje koji do sada nisu bili korisnici Aneksovih usluga internet pristupa ili kombinovanih paketa usluga.
Akcija traje od 15. marta do 15. aprila 2010. godine.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Blic je povecao brzine SoloWadsl paketa. Znaci sa 768/128 prebaceno je na 1024/192.. Jos uvijek ne svima, ali postepeno ce povecavati, kao sto su vec rekli. Povlacim svoje optuzbe vezane za brzinu, iako jos uvijek stoji sve drugo sto sam napisao

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Upravo se vratih sa blicovog sajta.Kao i ranije u pregledu mog naloga i dalje stoji ista brzina 768 bla,bla,bla....U zadnje vreme,konekcija nije losa sto se tice surfanja,ali na cs-u ping nenormalno veliki.
Na serverima gde je bio izmedju 20-30 sad je 90-100 a po nekad i vise.
Nisam siguran sta se desava kod njih.
Nadam se da ce konacno doci do tog povecanja brzine,a i do stabilizacije signala.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Meni su juče povećali brzinu, ali još stoji ono 768/128. Valjda će to kasnije, ali nije ni bitno. Bitno je da ide brže.
Nego možete li vi vidjeti pregled saobraćaja za poslednja tri dana? Kod mene stoji prazno, a proteklo je bar 4 GB. Ni to ne smeta, al volim vidjeti koliko mjesečno koristim.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 21:47 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jan 2010, 21:33
Nema neke veze sa ovim što ste pisali do sad ovdje, ali evo mali uvid u cijene u Srbiji.

http://www.sbb.rs/Mix/222/MIX+cenovnik. ... av_start=0

Ove munjevite brzine oko kojih se mi kidamo ni nemaju u ponudi :)

1 KM = oko 50 Dinara (ne da mi se tražiti pravi kurs)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

gavranpero je napisao:
Blic je povecao brzine SoloWadsl paketa. Znaci sa 768/128 prebaceno je na 1024/192.. Jos uvijek ne svima, ali postepeno ce povecavati, kao sto su vec rekli. Povlacim svoje optuzbe vezane za brzinu, iako jos uvijek stoji sve drugo sto sam napisao

A šta ja da radim??? Ja plaćam 39 KM za brzinu 1024/256, a ti za istu brzinu(samo malo manji upload) plaćaš 10 KM manje!!!???

Gdje je tu logika? :(

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Logika ti je da potpises novi uogovor i to je to.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Sinoc udjoh na blic da proverim stanje,i dalje pise 768 bla bla bla ....... i onda cisto iz dosade odem na speedtest.net i odradim merenje brzina download-a 1.25 Mbps ........ kako sam se samo iznenadio :D
Ali ping je i dalje jako veliki....radio sam test na Sanski Most i imam ping 75....... :s

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Logika ti je da potpises novi uogovor i to je to.

eh kad bi to moglo :angry4:

ne dozvoljavaju da potpišem novi ugovor dok mi ovaj ne istekne, znači moram još nekoliko mjeseci da plaćam ovak oveću tarifu pa kad mi istekne ugovor onda mogu da sklopim novi i da plaćam 25KM+pdv kao i ostali

strašno :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]