banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2010, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
На ТВ само преко ТВ Арена, први канал. За нет не знам :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne nadjoh nigde na netu prenos... pas mater :angry4: :angry4: :angry4:
Zna li neko u kojoj postavi je Zvezda krenula

Vrh

Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 27 Feb 2010, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Crvena Zvezda-Jagodina 15000 gledalaca :D
Vodimo 1:0

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zvezda 1-0 Jagodina

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gotovo,1:0,promašen penal i to je to.Izgleda(nisam gledao) "mršavo" na terenu za razliku od tribina :D (15 iljadarki za Jagodinu :lol:)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 18:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Јел то опет пенал? :lol:

Чуо сам да се Нинков на центру бацио, а судија свирао пенал.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
skypostman je napisao:

aha..a pritom se sapleo o busen :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
http://www.crvenazvezdafk.com/crvena-zvezda-jagodina-1-0-2981-c2-content.htm

Citiraj:
GOL! 1:0, 37. minut. Novi faul ispred gola gostiju, na samoj ivici kaznenog prostora je fauliran Perović posle prodora. Lopti su prišli Lazetić i Bogdanović, ali su možda i neočekivano proigrali Ignjatijevića, koji sa 20 metara donosi vođstvo našem timu, svojim prvim golom u crveno-belom sredu. Brigel česititamo!

Ako ne lažu 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да кренемо, само не знам гдје :wink:

Ево једна сличица за почетк која осликава данашњу утакмицу, барем актере на терену.
Slika

Од овосезонских појачања ни једно није добило прилику нити у стартних 11 нити са клупе. Од ирача пролазну оцјену на данашњој утакмици може добити само Нинков (зар је неко уопште сумњао?) и донекле Игњатијевић пошто је постигао го, додуше трудио се и са продорима али у формацији онако катастрофалној без лијевог крила није могао више. Каду као да је пао са марса па му пред меч обули копачке и рекли игра, ни креативности ни разигравања - ништа! Савио тотално не функционише без Исаха, Лазетић игра само неких 60-ак минута и ту лежи идеална шанса за Лазовића али не опет, нека Николе он је перспективан ... :roll:. Перовић и Лекић заједно 0+. Као шлаг на торту на полувремену умјесто Кадуа улази супер креатор Блажић, тад кад се нисам расплако нећу никад. Јел треба уопште напомињати да ништа није урадио ... :roll:. Ако се ишта не може оправдати то је улазак Николића, уствари његов останак у Звезди уопште. То ми је убједљиво најнеталентованији играч којег сам икад видио...

Преко свега могу прећи али највише ме брине то што се она слога са почетка сезоне потпуно изгубила. Сада почиње трка за самопромоцију, ипак ваља на љето пут под ноге, Русија, Украјина, Узбекистан, Румунија, Бугарска...

П.с. Нинков је пао кад су излазили из тунела, судија се није ни једног тренутка премишљао па је одмах показао не бјелу тачку ...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
skypostman je napisao:

Имаш снимак овдје. Нинков се бацио у празан простор 12 метара изван шеснаестерца, затим устао, узео пиштаљку од судије и сам показао на бијелу тачку.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nisam gledao utakmicu, ni detalje, ali se iz pročitanih komentara da zaključiti dosta toga.
Opet je dozvoljeno da protivnik, stvara šanse da na Marakani, opet se igralo bez lijevog veznog (krila), opet je sviran jedanaesterac i opet su osvojena tri boda bez igre.

Sad nije moje da palamudim, ali moram da konstatujem da ja jednostavno ne vjerujem da i pored 15 dovedenih igrača u dva prelazna roka, i dalje ne postoji igrač koji bi mogao da pokrije lijevu stranu. Kao za inat, Pižon još i onog grešnog Blažića uvodi u igru i umjesto da bar njega gurne lijevo, on ga stavlja za glavnog kreatora igre.

Mislim, sad se može reći da su važna tri boda i da velike ekipe osvajaju bodove i kad igraju loše, ali majku mu, ta se fraza upotrebljava u situacijama, kad tim igra dobro pa napravi seriju od par loših utakmica, a Zvezda ovako igra konstantno i ja bih morao sa žaljenjem da konstatujem da te pripreme odrađene u Turskoj, nisu donijele apsolutno ništa.
Ne znam, možda je to trenutna slabost, početak drugog dijela sezone, koji je odnio igru, ali prilika da se pokažu na djelu, nikad nije bila povoljnija. Lijepo vrijeme, odlična posjeta na stadionu, ne previše renomiran protivnik i šta se desi... 1:0 uz očajnu igru i pogodak koji je splet srećnih okolnosti, a Stamenković opet vadio kestenje iz vatre i spašavao pobjedu. Tako se ne ide u Evropu i sa ovakvom igrom se ne mogu mazati oči ljudima, pričajući o ulasku u Ligu šampiona. Što je još gore i od tih 15-ak hiljada ljudi, koliko sam čuo da je bilo, dobar dio će već za iduću utakmicu, dobro promisliti da li da dođe i da opet gleda to mučenje. Navijačima svaka čast na odanosti i konstantnoj posjeti, ali oni mogu da napune sjevernu tribinu, ostatak stadiona treba da popune obični ljubitelji fudbala, a oni neće dolaziti da gledaju anti-fudbal...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Toliko smo pljuvali pizona zbog kadua....eto nam kadua...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 19:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Jagodinci: Pokradeni smo na Marakani!

http://www.sportal.rs/news.php?id=22193

"Звездино пролеће" :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ko o cemu, kurva o postenju. kad su oni u rekordnom roku dosli od regionalne lige koju igraju lokalni soferi dosli do prve lige (period koji se, nekim cudom, poklapa sa usponom onog ljubitelja zirafa), pretpostavljam na "sasvim legalan nacin", nisu se bunili. sad, kad su naisli na malo krupnije ribe, pa se i njih potkrada, onda su udarili na zalopojke o "nepostenom takmicenju". klasika.
isto tako ce i delije sad malo da skrenu pogled, prave se da je sve bilo regularno, a sutra kad im neki svedjanin ili norvezanin u evropi ne sudi penal, bice "jadni mi, svi nas mrze"

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Citiraj:
Jagodinci: Pokradeni smo na Marakani!

http://www.sportal.rs/news.php?id=22193

"Звездино пролеће" :lol:

Уф, само сам чекао :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Najjače će sad biti kad krene forumski obračun i dokazivanje ko i kako namješta utakmice. Zvezda je poštena, a Partizan nije i obrnuto. I jedni i drugi pošteno osvajaju bodove, bez dogovora ispod stola i sudijskih namještaljki, pa je vjerovatno to razlog, zašto i jedni i drugi pucaju u Evropi ko prezrele bundeve. Mora da se u toj Evropi igraju sve same namještaljke, pa suvi kvalitet raznih velemajstora poput Bogdanovića i Blažića, te Fejse i Petrovića, ne može da ispliva na površinu u tom moru nepoštenih zakulisnih igara. Da ne spominjem genijalane i nadasve perspektive trenerske vizionare Pižona i Plavog, dokazanih vrhunskih stručnjaka, čija je stručnost i fudbalska filozofija cijenjena sve do zemalja trećeg svijeta.

Iskreno, malo sam bacio pogled na pregled sa Zvezdine utakmice i moram reći da je kod penala za Zvezdu, bilo elemenata za prekršaj, ali mi se čini da ono 7 od 10 sudija, sigurno ne bi svirali. Na stranu to što je Ninkov išao na to da padne preko igrača, pa je sve ispalo prilično komično. Dajem glavu da bi se ozbiljan sudija, na to samo nasmijao. Uostalom na utakmici je valjda dosuđeno 50 prekršaja, tako da se tu o ozbiljnoj igri ne može ni pričati. Kad se uzme u obzir da je faul sviran na svakih, skoro dva minuta, uzevši pritom u obzir aute, kornere i ostale prekide, s pravom se zapitam, koliko je tu moglo da bude efektivne igre. I kakve?
I poslije kažu da fudbal u Srbiji zaostaje za Evropom. Pa on ne zaostaje, nego više nije ni na guzu. Već je odavno iskenjan i leži u šolji, samo što, iz samilosnih razloga izgleda, niko još nije povukao vodu...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Najjače će sad biti kad krene forumski obračun i dokazivanje ko i kako namješta utakmice. Zvezda je poštena, a Partizan nije i obrnuto. I jedni i drugi pošteno osvajaju bodove, bez dogovora ispod stola i sudijskih namještaljki, pa je vjerovatno to razlog, zašto i jedni i drugi pucaju u Evropi ko prezrele bundeve. Mora da se u toj Evropi igraju sve same namještaljke, pa suvi kvalitet raznih velemajstora poput Bogdanovića i Blažića, te Fejse i Petrovića, ne može da ispliva na površinu u tom moru nepoštenih zakulisnih igara. Da ne spominjem genijalane i nadasve perspektive trenerske vizionare Pižona i Plavog, dokazanih vrhunskih stručnjaka, čija je stručnost i fudbalska filozofija cijenjena sve do zemalja trećeg svijeta.

Iskreno, malo sam bacio pogled na pregled sa Zvezdine utakmice i moram reći da je kod penala za Zvezdu, bilo elemenata za prekršaj, ali mi se čini da ono 7 od 10 sudija, sigurno ne bi svirali. Na stranu to što je Ninkov išao na to da padne preko igrača, pa je sve ispalo prilično komično. Dajem glavu da bi se ozbiljan sudija, na to samo nasmijao. Uostalom na utakmici je valjda dosuđeno 50 prekršaja, tako da se tu o ozbiljnoj igri ne može ni pričati. Kad se uzme u obzir da je faul sviran na svakih, skoro dva minuta, uzevši pritom u obzir aute, kornere i ostale prekide, s pravom se zapitam, koliko je tu moglo da bude efektivne igre. I kakve?
I poslije kažu da fudbal u Srbiji zaostaje za Evropom. Pa on ne zaostaje, nego više nije ni na guzu. Već je odavno iskenjan i leži u šolji, samo što, iz samilosnih razloga izgleda, niko još nije povukao vodu...

sve je to u redu, al gdje nadje bas fejsu...pa to je jedini makar polu-igrac u partizanu...sa ostalim se slazem :D

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2010, 01:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
sve je to u redu, al gdje nadje bas fejsu...pa to je jedini makar polu-igrac u partizanu...sa ostalim se slazem

Imaš pravo za Fejsu dođavola, ali u trenutku mi niko drugi nije pao na pamet. No bitna je suština :D
Kad sve sve sastavi, nema tri i po i pristojna igrača u Zvezdi i Partizanu zajedno, igra je na nivou pedesetih godina prošlog vijeka, fizička sprema je takva da nakon 70 minuta trčanja protiv Borca, Jagodine ili BSK-a iz Borče, igračima vječitih ispadaju jezici do koljena od umora, predsjednici klubova su elokventna gospoda, emancipovani i obrazovani ljudi sa visokim školama, okruženi saradnicima koji su redom vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, pa stvarno mislim da nema razloga da neko bude zabrinut za budućnost srpskog fudbala.

Citiraj:
Toliko smo pljuvali pizona zbog kadua....eto nam kadua...

Je..ga nije Kadu Dijego ili Kaka, pa da momentalno čim mu se pruži prilika, odigra maestralno. U subotu je komplet tim odigrao kriminalno, tako da ni on nije mogao da odskoči, mada je penal izveo amaterski. Plus, što je počeo meč na lijevoj strani, što mu definitivno nije prirodna pozicija... Iskreno, ja ga nisam nešto ni mirisao kad je došao, u smislu da sam ga vazdizao u nebesa, kao da je vrhunski igrač, ali u ništavnoj konkurenciji, dok Zvezda ne pokazuje ni naznake igre, on bi, kao jedini pravi kreator igre, morao da ima mjesta u timu. Problem je što je on i pod stalnim opterećenjem, jer ne smije da pravi greške. Ubijeđen sam da će ga Pižon već u narednoj utakmici zalijepiti za klupu, a ako Zvezda pobijedi taj meč, sa iste te klupe, neće se skoro pomaći. Tako da je momak pod stalnim pritiskom, a da može lako da se izbori sa tim, ne bi ni orao fudbalske njive po crnogorskim i srpskim livadama, nego bi igrao u nekoj pristojnijoj ligi. Više mi bode oči to da Blažić i pored konstantnog dokazivanja sopstvene nespremnosti i fudbalskog neznanja, konstantno dobija priliku.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/spor ... zana!.html
mali srpski klubovi su izgleda u čestom zasjedanju,sarađuju,planiraju,dogovaraju se... :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
live je napisao:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/103499/Rat+Zvezde+i+Partizana!.html
mali srpski klubovi su izgleda u čestom zasjedanju,sarađuju,planiraju,dogovaraju se... :D

imaju li ova dvojica zajedno 4 osnovne? :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]