Citiraj:
sve je to u redu, al gdje nadje bas fejsu...pa to je jedini makar polu-igrac u partizanu...sa ostalim se slazem
Imaš pravo za Fejsu dođavola, ali u trenutku mi niko drugi nije pao na pamet. No bitna je suština
Kad sve sve sastavi, nema tri i po i pristojna igrača u Zvezdi i Partizanu zajedno, igra je na nivou pedesetih godina prošlog vijeka, fizička sprema je takva da nakon 70 minuta trčanja protiv Borca, Jagodine ili BSK-a iz Borče, igračima vječitih ispadaju jezici do koljena od umora, predsjednici klubova su elokventna gospoda, emancipovani i obrazovani ljudi sa visokim školama, okruženi saradnicima koji su redom vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, pa stvarno mislim da nema razloga da neko bude zabrinut za budućnost srpskog fudbala.
Citiraj:
Toliko smo pljuvali pizona zbog kadua....eto nam kadua...
Je..ga nije Kadu Dijego ili Kaka, pa da momentalno čim mu se pruži prilika, odigra maestralno. U subotu je komplet tim odigrao kriminalno, tako da ni on nije mogao da odskoči, mada je penal izveo amaterski. Plus, što je počeo meč na lijevoj strani, što mu definitivno nije prirodna pozicija... Iskreno, ja ga nisam nešto ni mirisao kad je došao, u smislu da sam ga vazdizao u nebesa, kao da je vrhunski igrač, ali u ništavnoj konkurenciji, dok Zvezda ne pokazuje ni naznake igre, on bi, kao jedini pravi kreator igre, morao da ima mjesta u timu. Problem je što je on i pod stalnim opterećenjem, jer ne smije da pravi greške. Ubijeđen sam da će ga Pižon već u narednoj utakmici zalijepiti za klupu, a ako Zvezda pobijedi taj meč, sa iste te klupe, neće se skoro pomaći. Tako da je momak pod stalnim pritiskom, a da može lako da se izbori sa tim, ne bi ni orao fudbalske njive po crnogorskim i srpskim livadama, nego bi igrao u nekoj pristojnijoj ligi. Više mi bode oči to da Blažić i pored konstantnog dokazivanja sopstvene nespremnosti i fudbalskog neznanja, konstantno dobija priliku.