banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 01:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Feb 2010, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Већ сам коментарисао неке групе, кад смо код Хрватске конкретно, видим они се већ радују пролазу а заборављају како су извисили у овiм недавно завршеним квалификацијама баш зато што су унапријед све подцјенили. Заборављају да су Грци јако тешка репрезентација кад је предвиђање у питању. Како вјетар дува они тако играју, а што се Израелаца тиче они из године у годину све више напредују па би ове године коначно могли искористити прилику. Исто тако имају и двa терена на истоку који су све сем лагани ...
Када су шансе у питању за прво мјесто у групи мислим да ће равноправно конкурисати све три побројане репрезентације. Благу предност ипак дајем Хрватској.

А што се Билбије тиче, говори се да ће до почетка првенства све бити готово са држављанством тако да ће надам се бити позван у А тим наше земље :). Ипак још увијек је све на рекла-казала тако да треба сачекати...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 23:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
misljenja sam da smo dobili dobru grupu,i mogu se opkladiti da cemo biti ispred zabara,sto znaci prvi .

sto se ostalih tice,hrvati ce se prosetati kvalifikacijama,ne vjerujem da ce dva puta da kiksaju.

crna gora ce u najboljem slucaju uzeti dva 3-4 boda.

bosna nema sanse medju prve dvije,ali je lijepo da se nadaju da ce osvetiti irce :lol:

ostale grupe su totalno bezveze,nigdje grupe smrti :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 02:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Grupa smrti postoji:
engleska (sa svojim kiksevima)
bugarska
vels
svajcarska
crna gora

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 08:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Grupa nam je dobra jedino me brine to što Italijani ne kiksaju u mečevima sa ekipama koje su daleko od njihovog kvaliteta. Slovenija na domaćem terenu je zajebana ekipa i svima će biti teško da tamo naprave rezultat. Sjevernu Irsku ne doživljavam kao ekipu koja može da igra na duge staze i nadam se da ćemo kod njih gostovati kad bude evidentno da ne mogu do drugog mjesta. Estoniju i Farska Ostrva nema potrebe da komentarišem.
Takođe jedva čekam stvaranje euforije u Federaciji povodom reprezentacije BiH, čak bi volio da do zadnjeg meča budu u igri i onda da opet u zadnjem meču izgube :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bornheim je napisao:
Interesuje me jer sam zbunjen o kojoj se reprezentaciji ovdje govori..Nasoj ili komsijskoj ?

У Шведској немири.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Grupa smrti postoji:
bugarska
vels
svajcarska
crna gora

Pa i nije neka ''grupa smrti''. Iskreno, Englezi će da se prošetaju kroz ovu grupu, Švica bi trebalo da bude druga, takođe bez većih problema, jer su najozbiljniji od svih ekipa. Bugari već godinama nisu pretjerano ubjedljivi, Vels posljednja dva-tri ciklusa kvalifikacija igra na nivou Jermenije i Azerbejdžana, što će reći da mogu da iznenade jednom u 15 utakmica. Crna Gora je još uvijek relativna nepoznanica glede njene stvarne moći. Nije ih baš lako pobijediti, ali nije lako ni izgubiti od njih (mislim da su u prošlom ciklusu imali jednu pobjedu, šest remija i tri poraza). Tako da, ne vidim po čemu je ova grupa ''smrtnija'' od naše, naprotiv.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Mi smo dobro prosli, moglo je mnogo gore. Francuska je tu farvorit i bice vjerovatno prva, nama preostaje borba za 2mjesto koje realno mozemo ostvariti. Eh sada mi smo najveci protinici sami sebi, ako Susic uspije uklopiti neke stvari sve je moguce.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Popokatepetl je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Grupa smrti postoji:
bugarska
vels
svajcarska
crna gora

Pa i nije neka ''grupa smrti''. Iskreno, Englezi će da se prošetaju kroz ovu grupu, Švica bi trebalo da bude druga, takođe bez većih problema, jer su najozbiljniji od svih ekipa. Bugari već godinama nisu pretjerano ubjedljivi, Vels posljednja dva-tri ciklusa kvalifikacija igra na nivou Jermenije i Azerbejdžana, što će reći da mogu da iznenade jednom u 15 utakmica. Crna Gora je još uvijek relativna nepoznanica glede njene stvarne moći. Nije ih baš lako pobijediti, ali nije lako ni izgubiti od njih (mislim da su u prošlom ciklusu imali jednu pobjedu, šest remija i tri poraza). Tako da, ne vidim po čemu je ova grupa ''smrtnija'' od naše, naprotiv.

Daleko od toga da navijam za CG. Ali Vucinic je izgleda u konstantnom porastu forme, Kranjcar im je sad selektor, a takvoj jednoj ekipi selektor sa strane moze biti plus.
Jeste da Bugari nisu ubjedljivi, ali bas zato - kao sto su se Rumuni osramotili na proslim kvalifikacijama, sigurno je da Bugari imaju potencijal.
Engleska zaista moze da se proseta kroz kvalifikacije, ali isto tako moze napraviti bar upola veliki kiks kao sto je to bilo u prvoj epizodi sa Hrvatskom. U tom slucaju, stvari teze da se zakomplikuju mnogo vise nego sto je to mogucnost u ostalim grupama...
Ono sto hocu reci je da mi je drago da mi nismo u ovoj grupi. Pod MI naravno mislim na Srbiju.

Sto se tice Hrvatske najbolje sto oni mogu u ovom momentu (sa indisponiranim selektorom i reprezentacijom) je drugo mjesto.
BiH ubjedljivo u borbi za 3 i 4 mjesto u grupi.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Banjalucki_Behar je napisao:
Mi smo dobro prosli, moglo je mnogo gore. Francuska je tu farvorit i bice vjerovatno prva, nama preostaje borba za 2mjesto koje realno mozemo ostvariti. Eh sada mi smo najveci protinici sami sebi, ako Susic uspije uklopiti neke stvari sve je moguce.

Pa i niste....slazem se da je moglo gore, al moglo je i mnoooooogo bolje... Rumunija je zeljna dokazivanja i siguran sam da ce ovo kvalifikacije odigrati 100 puta bolje....Bjelorusija je vise nego nesrecno gubila u ovim kvalifikacijama, a ko je gledao utakmice znace o cemu pricam.... Albanija moze svakog da iznenadi.... Tako da...sretno komsije...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemoj zaboraviti da je u tom ciklusu Engleska imala nešto kvalitetniju grupu (Hrvatska, Rusija i Izrael sigurno su teži rivali od Švice, Bugarske i Crne Gore), da je imala lošijeg selektora, slabo igrala, imala manjak samopouzdanja, pa čak i sreće, i opet samo zahvaljujući nevjerovatnim okolnostima nisu otišli na prvenstvo. U ovoj grupi, i da kiksaju tu i tamo (pod kiksom mislim na neki remi u gostima), teško da im neko nešto može.

A što se CG tiče, imaju nekoliko zaista dobrih igrača, ali još nemaju tim. Nisam siguran da mogu nešto posebno uraditi u ovom ciklusu, jer imaju ne toliko tešku koliko izjednačenu grupu, bez potpunih autsajdera, tako da bi za njih treće mjesto bio veliki uspjeh.

BiH, po mom laičkom mišljenju, ima težu grupu nego u prošlom ciklusu, i svakako težu nego što sad misle. Sad BiH više nije autsajder, nema faktora iznenađenja, rezultat se očekuje, a to je otežavajuća okolnost. Albanija nije neka ekipa, ne daju mnogo golova, ali malo i primaju, i kod njih se niko nije naigrao. Bjelorusija je takođe opaka ekipa, i Ukrajinci i Hrvati su živu glavu protiv njih izvlačili. Rumuni ne mogu biti lošiji nego sad. Može BiH i do drugog mjesta (iako se ne sjećam kad je Francuska posljednji put dobro odigrala kvalifikacije, mislim da su one za Euro 2008 izuzetak, trebalo bi da ovladaju ovom grupom, jer na njihovu sreću, nema Srbije :D ), ali teže nego u proteklim kvalifikacijama. U ovoj grupi će biti ''klanja'' i rasipanja bodovo na sve strane, jer nijedna ekipa (osim Francuza) nije dovoljno dobra da sigurno pokorava u gostima.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Pa i niste....slazem se da je moglo gore, al moglo je i mnoooooogo bolje... Rumunija je zeljna dokazivanja i siguran sam da ce ovo kvalifikacije odigrati 100 puta bolje....Bjelorusija je vise nego nesrecno gubila u ovim kvalifikacijama, a ko je gledao utakmice znace o cemu pricam.... Albanija moze svakog da iznenadi.... Tako da...sretno komsije...

Naravno danas svi igraju fudbal i svako svakoga moze pobjediti. Medutim mi imamo sada jako kvalitetnu repku, i 2 mjesto je savim logicno. Mislim da ce biti dosta teski utakmice i da ce upravo Albanija mnogima pomrsiti racune. Rumunija je vec dugo u krzi, nemaju igre, sto neznaci da se nemoze promjeniti, ali u oveme treuntku smo bolja ekipa, sto ce mo morati opravdati.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 16:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
skeva je napisao:

Naravno danas svi igraju fudbal i svako svakoga moze pobjediti. Medutim mi imamo sada jako kvalitetnu repku, i 2 mjesto je savim logicno. Mislim da ce biti dosta teski utakmice i da ce upravo Albanija mnogima pomrsiti racune. Rumunija je vec dugo u krzi, nemaju igre, sto neznaci da se nemoze promjeniti, ali u oveme treuntku smo bolja ekipa, sto ce mo morati opravdati.

U potpunosti se slažem. Mislim da je BH repka sazrila i da je napokon vrijeme da ode na neko veliko takmičenje. Predvidjam borbu izmedju Francuske i BiH za prvo mjesto, a ovi ostali po meni nemaju šanse.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mišo je napisao:
skeva je napisao:

U potpunosti se slažem. Mislim da je BH repka sazrila i da je napokon vrijeme da ode na neko veliko takmičenje. Predvidjam borbu izmedju Francuske i BiH za prvo mjesto, a ovi ostali po meni nemaju šanse.

Zbog ovog ce BiH i zavrsiti treca u grupi, ili jos nize, jer ovakve izjave nemaju realnu podlogu. BiH se ne bi mogla boriti sa Francuskom za to prvo mjesto ni da se radi o BiH i Francuskoj iz prethodnih kvalifikacija. Na jednog Dzeku Francuzi imaju najmanje 3 podjednako dobra napadaca, i nekoliko boljih, ista stvar sa Misimovicem. Na vecini ostalih pozicija to je nebo i zemlja. A ne treba ni smetnuti s uma cinjenicu, koju izgleda mnogi zaboravljaju, da BiH u proslom ciklusu, protiv jedine tri jake ekipe imala skor 0-1-5, uz gol razliku 4:11. I na cemu onda pocivaju izjave tipa "borice se sa Francuskom za prvo mjesto" osim na iluzijama, i kad padne samar u Bjelorusiji ili Albaniji, opet ce se potegnuti prica oko saveza i sve tako ukrug.
Licno bih volio da se BiH konacno plasira na neko takmicenje, ali to se nece postici smijesnim busanjem u prsa, vec mudrom igrom, i srecom u barazu.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 18:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
@popo...

A po čemu je to Slovenija realno mogla parirati Rusima??? Nisu jači ni na jednoj jedinoj poziciji pa su ih izbacili i idu na SP. U fudbalu je više puta dokazano da ovakva pravila jednostavno ne važe, pogotovo kad se priča o reprezentacijama. Jedino što je BH repki potrebno je prava atmosfera u i oko nje. Kakvi crni Francuzi... Još ako sudija bude Irac :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
A ne treba ni smetnuti s uma cinjenicu, koju izgleda mnogi zaboravljaju, da BiH u proslom ciklusu, protiv jedine tri jake ekipe imala skor 0-1-5, uz gol razliku 4:11.

Jesi ti ovo sanjao ili tek usnio :D

BiH je 2 puta dobila Belgiju uz skor 6-2, igrali smo nerjesno sa Turskom i izgubili, i naravno protiv Spanije 2puta izgubili i a kraju bili ostavili Tursku i Belgiju iza nas. Ovaj nas optimizam pociva na tome da smo reprezentacija koja je trenutno najjaca od njenoga postojanja. Uz Dzeku, Misimovica, Salihovica, Pjanica, Begovica, koji su mladi i cine okosnicu ekipe, pojavio se mladi Seferovic(najbolji igrac na SP do18god koji je igrao za Svicarsku koji ce igrati nas) koji je neki dan potpisao za Fiorentinu.

Druga stvar Susic se pokazao kao jako opreznim i nedize nikakvu euforiju, koja nam se redovno odbija od glavu. Francuska je velesila, ali ekipa koja se provukla kroz kvalifikacije, a znamo kako je prosla u barazu.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
francuska sigurno nece dozvoliti sebi opet da strijepi do zadnjeg minuta, pa da zna da li ide ili ne ide na EURO. mislim da ce se oni prosetati grupom, a ostali sta uspiju da naprave.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Druga stvar Susic se pokazao kao jako opreznim i nedize nikakvu euforiju, koja nam se redovno odbija od glavu. Francuska je velesila, ali ekipa koja se provukla kroz kvalifikacije, a znamo kako je prosla u barazu.

To je najvaznije, Srbija dok je igrala pocetak kvalifikacija islo joj je odlicno (ne kazem da kasnije nije) ali onda je dosao taj famozni mec sa Francuzima u Beogradu koji bismo definitivno uzeli da se nije digla onolika medijska frka oko te utakmice.
Znaci ne dizati frku i ne postavljati odmah ocekivanja kao sto to Hrvati rade, Hrvati su istog dana na svim medijima objavili kako su dobili laku grupu. Ja odem na teletekst RTS-a i tamo su ljudi samo fino napisali ko je u grupi sa Srbijom i to je to. Ni vise ni manje.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
A ne treba ni smetnuti s uma cinjenicu, koju izgleda mnogi zaboravljaju, da BiH u proslom ciklusu, protiv jedine tri jake ekipe imala skor 0-1-5, uz gol razliku 4:11.

Jesi ti ovo sanjao ili tek usnio :D

BiH je 2 puta dobila Belgiju uz skor 6-2, igrali smo nerjesno sa Turskom i izgubili, i naravno protiv Spanije 2puta izgubili i a kraju bili ostavili Tursku i Belgiju iza nas. Ovaj nas optimizam pociva na tome da smo reprezentacija koja je trenutno najjaca od njenoga postojanja. Uz Dzeku, Misimovica, Salihovica, Pjanica, Begovica, koji su mladi i cine okosnicu ekipe, pojavio se mladi Seferovic(najbolji igrac na SP do18god koji je igrao za Svicarsku koji ce igrati nas) koji je neki dan potpisao za Fiorentinu.

Rekao sam protiv tri jedine jake ekipe, Turske, Spanije i Portugala, Belgija je vecini bila kanta za nabijanje tako da to i nije uspjeh na kojem se moze graditi euforija kakva se gradi. Francuska je bila druga iza Srbije koju je i pobijedila, a to drugo mjesto im uglavnom nije bilo ugrozeno, cak su skoro do kraja bili u igri za prvo. Sa druge strane, BiH je, pored solidnih igara, drugo mjesto osvojila iskljucivo zahvaljujuci kiksevima Turske. Mada tu ima solidnih igraca, osim Dzeke, nijedan ne spada bas u top klasu, a odbrana je poprilicno kilava, a napad nema rjesenja protiv ekipa koje igraju cvrstu odbranu.
Ne zeleci da umanjujem uspjeh, samo cu ponoviti da treba biti realan i spustiti loptu. Procijeniti sta su realni ciljevi, a sta mazanje ociju javnosti da bi se prikrile mucke u savezu. Drugo mjesto i baraz bi bio realan cilj za ekipu kojoj je u svim dosadasnjim kvalifikacijama bas to jedno jedino drugo mjesto i baraz najveci uspjeh. Naravno da svaku priliku za sto bolji plasman treba iskoristiti, ali nametati timu nepotrebno i nerealno breme nekog favorita je glupo. I ne zanositi se pricama o Slovencima. Jeste da je cinjenica da su iskoristili los dan Rusije, ali to ne umanjuje znacaj njihove pobjede. Njima je ovo vec treci nastup na velikom takmicenju, znaci u tom savezu se ozbiljno radi, za razliku ovog privatluka u BH savezu, gdje nema ni planiranja, ulaganja u buducnost, sve na ho-ruk.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 19:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Bolan, ne igra teletekst fudbal. :lol:
Bosna ce biti prva u grupi, a plasman na EP cemo ostvarti tri kola prije kraja kvalifikacija. 8)
Srbija ce popusiti od azura i mozda prodje dalje u barazu.Ponavljam mozda.
Ostali nisu toliko vazni.
Da, Hrvati mozda prodju, a mozda ne. 8)
To bi bilo ukratko.Opsirnije iduce godine u jeku kvalifikacija.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wolfsburg_rapsodija je napisao:
Bolan, ne igra teletekst fudbal. :lol:
Bosna ce biti prva u grupi, a plasman na EP cemo ostvarti tri kola prije kraja kvalifikacija. 8)
Srbija ce popusiti od azura i mozda prodje dalje u barazu.Ponavljam mozda.
Ostali nisu toliko vazni.
Da, Hrvati mozda prodju, a mozda ne. 8)
To bi bilo ukratko.Opsirnije iduce godine u jeku kvalifikacija.

Uvijek sam cijenio ironiju i salu na vlastiti racun. To osvjezava razgovor i odrzava duh britkim i budnim. Zasto bi se bilo ko ljutio i jedio, kada kazu "ko gubi ima pravo da se ljuti".

Podebljano bi se, na jednom metajezickom nivou, naravno, moglo odnositi na dijalekticki karakter tvojih pisanija 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]