banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2010
PostPoslato: 20 Jan 2010, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Schumacher trazio od FIA-e (i dobio) odobrenja da zameni broj sa Rosbergom, kao sujeveran je sa parnim brojem na bolidu pa je trazio da dobije broj 3 umesto 4... Koje prosipanje suplje price, jednostavno covek nece da vozi "drugi" bolid u timu i samim tim pokazao ko ce biti gazda u Mercedesu, Nick ce morati jos malo da priceka... Taman se jadan ponadao da su mu se karte poklopile i da je dobio pravu priliku, kad ono Schumi promeni stvari :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alonso provozao stari bolid ali sa novim bojama... evo kako bi trebao izgledati Ferrari sa Santanderom
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo i vozacke postave u Ferrari-u
Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Znaci ne mogu navijati za Ferrari kad vidim Alonsa, jednostavno ne mogu! On jeste odlican vozac, sve to stoji, ali toliko ga ne podnosim da ne mogu opisati :) A i tu je Schumacher, tako da :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 20:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2010, 16:01
Mislim da ce ova sezonbiti extra. Pratim F1 vec 15tak godina i ovo je prvi put da ne mogu docekati sezonu. Svaki dan visim na netu trazeci nesto novo......

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nema meni druge, ja cu da galamim Renault Power ove sezone :oops: :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Nema meni druge, ja cu da galamim Renault Power ove sezone :oops: :D

V@nja u dresu svog novog omiljenog tima :lol: :lol: :lol:
Slika
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Svaka sramota je manja od one kad ti Alonso vozi za omiljeni tim .. time se tjesim :lol:

Salu na stranu - timovi kao timovi - ove sezone moji 'favoriti' su Kubica, a onda potom Kobayashi pa Schumacher. Izmedju ostalih sta se bude desavalo - manje mi je vazno :oops:

Druga stvar bi bila da je BMW ostao u F1 :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Extra slika :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
VITALIJ PETROV, ruski pilot i aktualni doprvak u GP2 seriji, natjecanju iz kojeg Formula 1 regrutira talente, pod svaku cijenu želi voziti za jednu od momčadi u Formuli 1 već ove sezone.

Stoga je za 19 utrka u 2010. protiv Schumachera, Buttona, Hamiltona, Vettela, Masse i ostalih majstora brzine spreman ponuditi 15 milijuna eura.

Njemački Bild piše o toj bizarnoj ponudi istodobno se pitajući:

"Je li Rusu u krvi više vodke ili benzina?"

"Želim u Formulu 1, želim obračun s najboljima", izjava je kojom Petrov demantira eventualnu neozbiljnost informacije.

Novac, tvrdi, može skupiti preko bogatih ruskih sponzora poput Sberbanka ili Gazproma, koji su spremni uložiti golem novac da napokon vide jednog Rusa u najelitnijemu trkaćem natjecanju.

Za njega bi mogli biti zainteresirani u momčadima poput Renaulta, Camposa i USF1, koji još nsu kompletirali niti vozačku ekipu niti godišnji budžet, koji se penje u Formuli 1 i do 100 milijuna eura godišnje.

Willi Weber, dugogodišnji menadžer Michaela Schumachera, potvrđuje da financiranje momčadi od strane vozača nije zapravo ništa novo u Formuli 1.

"U tom svijetu samo top-piloti zarađuju dobar novac. Ostali moraju zapravo ulagati da bi sudjelovali. Tko to jednom učini, obično to mora nastaviti tijekom cijele karijere. Osim ako je ekstratalent..."

Jedan od takvih, piše Bild, bio je baš Michael Schumacher, koji je 1991. godine platio 200.000 maraka da bi nastupio u debitantskoj utrci za Jordan. Kasnije je u Ferrariju zarađivao 30 milijuna eura na godinu.

Neka da meni 5 miliona, imam ja coveka u Bugojnu koji ce mu sve srediti :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svi timovi su se slozili da se ukinu DD difuzori tako da ih necemo videti na bolidima, uz to i McLaren je objavio da ce prezentacija njihovog bolida moci da se gleda uzivo na njihovom sajtu, tako da svi ljubitelji F1 mogu da pogledaju novi bolid iz prve ruke :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nick Heidfeld potpisao za Mercedes i bice testni i rezervni vozac, tako da su kompletirali tim u Nemackom duhu... Tacno bih navijao za njih da je bilo koja druga marka vozila umesto MB-a :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Hertzog je napisao:
Nick Heidfeld potpisao za Mercedes i bice testni i rezervni vozac, tako da su kompletirali tim u Nemackom duhu... Tacno bih navijao za njih da je bilo koja druga marka vozila umesto MB-a :D :D :D

da je možda npr Volkswagen Golf iz Wolfsburg -a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne nego BMW ili Porsche :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo ga Merdža... Mastovito nema sta... Jesu im ovo patike Panther :lol: :lol: :lol:

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 20:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://www.formula1.com/gallery/launches/2010/469.html

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni se svidja kako je uradjen bolid 8) 8) 8)
Slika
Ferrari presents F10 at Maranello

Ferrari has become the first team of the decade to unveil its new car after the covers were taken off the F10 in Italy on Thursday morning. This year's contender from Maranello is the first for former double World Champion Fernando Alonso as the Scuderia aims to pick up the Drivers' title it last claimed in 2007.

With drivers and other team representatives present at the team's Maranello base on Thursday morning, Ferrari's launch was broadcast live on its website as its 2010 car was revealed.

Despite a short outing on the private Fiorano test track with Massa at the wheel, in order to shoot a promotional video, its first official pre-season testing will be in Valencia next week, with the Brazilian driving on Monday before handing over to Spaniard Alonso for the following two days of running.

As seen earlier in the month, courtesy of a commercial filming at Paul Ricard for partner Santander, the car features chiefly white front and rear wings plus barge boards of the same colour as the Spanish bank becomes title sponsor of the team.

Aerodynamically, the wheelbase has been increased in order to accommodate the larger fuel tank for a season in which mid-race refuelling is banned.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Fino izgleda, ali meni se ne svidja vozac koji ce biti u njemu ;>

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 12:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Meni se svidja kako je uradjen bolid 8) 8) 8)
Slika
Ferrari presents F10 at Maranello

Ferrari has become the first team of the decade to unveil its new car after the covers were taken off the F10 in Italy on Thursday morning. This year's contender from Maranello is the first for former double World Champion Fernando Alonso as the Scuderia aims to pick up the Drivers' title it last claimed in 2007.

With drivers and other team representatives present at the team's Maranello base on Thursday morning, Ferrari's launch was broadcast live on its website as its 2010 car was revealed.

Despite a short outing on the private Fiorano test track with Massa at the wheel, in order to shoot a promotional video, its first official pre-season testing will be in Valencia next week, with the Brazilian driving on Monday before handing over to Spaniard Alonso for the following two days of running.

As seen earlier in the month, courtesy of a commercial filming at Paul Ricard for partner Santander, the car features chiefly white front and rear wings plus barge boards of the same colour as the Spanish bank becomes title sponsor of the team.

Aerodynamically, the wheelbase has been increased in order to accommodate the larger fuel tank for a season in which mid-race refuelling is banned.

Hahahaha, prestigao si me pukao mi net pa nisam postovao. Inace extra izgleda, ciste linije....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]