banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Нама ни Ред Бул не даје крила!!! Страшно! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Bice muke sa onim konjusarima u zadnjem kolu.

mislis da bi austrijanci mogli da imaju muke sa onim konjusarima iz srbije? ja ne vjerujem...mislim da ce oni to lagano da dobiju

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
vb87 je napisao:
I to je to. Rezultat na kraju i odlican!

Bice muke sa onim konjusarima u zadnjem kolu.

Ma da izgubimo da se ne brukamo dalje,daj boze da ih ovo malo trgne ali cisto sumnjam

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mi smo, ustvari, fenomenalni...imamo jedan bod iz dvije utakmice, a da u te dvije utakmice nismo ni u jednom trenutku utakmice bili u vodstvu, vec samo dva puta sveukupno uspjeli da izjednacimo (na 29:29 protiv islanda i 1:1 protiv danaca).

seade, velemajstore! koji ce nam qrac stojkovic i tubic u timu, kad imamo velemajstore vilovskog i kojica, pored kojih bi i moja nepokretna baba postigla 10 golova...

nazalost, kojicu je samo 30 godina. sto znaci da ce jos makar 10 godina biti prvo desno krilo reprezentacije. a vilovski je jos mladji.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Mi ćemo sasvim sigurno da razbijemo Austriju jedan razlike i tako prođemo u sljedeći krug, ali samo zato da bismo se tamo još gore izbrukali. Varam li se ili se ukrštamo s Hrvatima u drugom krugu? Ko god da je u pitanju, čeka nas najmanje jedan dvocifren poraz. Ja uopšte ne znam šta ove naše balerine rade na prvenstvu. Sasvim sigurno je da ne igraju. Ako su mislili da gledaju druge kako igraju, mogli su to vala i s tribina. Rukomet je mnogo interesantniji kad igraju dvije ekipe umjesto jedne. Pa majku mu, čak smo i u fudbalu uznapredovali, postali koliko-toliko respektabilni, a u ovom prokletom rukometu se raznorazne analfabete na nama iživljavaju već godinama (naravno, ne mislim na Dance, već uopšteno govorim). Sjećam se ko da je juče bilo kad smo na prvom prvenstvu poslije sankcija uzeli bronzu i nismo bili zadovoljni. Eeeee, plakaćemo mi još za Tutom i Škrbićem i Neđom i Peruničićem... Pa da ta generacija sad zaigra, sa svojih 40+ godina, pomeli bi ove primadone s terena.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Milanko Djeric je napisao:
mi smo, ustvari, fenomenalni...imamo jedan bod iz dvije utakmice, a da u te dvije utakmice nismo ni u jednom trenutku utakmice bili u vodstvu, vec samo dva puta sveukupno uspjeli da izjednacimo (na 29:29 protiv islanda i 1:1 protiv danaca).

:lol: na zalost smijesno je, mada bi mozda bilo bolje reci da je ova cinjenica - otuzna...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

seade, velemajstore! koji ce nam qrac stojkovic i tubic u timu, kad imamo velemajstore vilovskog i kojica, pored kojih bi i moja nepokretna baba postigla 10 golova...

nazalost, kojicu je samo 30 godina. sto znaci da ce jos makar 10 godina biti prvo desno krilo reprezentacije. a vilovski je jos mladji.

Taj Kojić mi je jedna od najvećih misterija u istoriji našeg sporta. Tu negdje sa Duškom Tošićem, ali njega više nema u fudbalskoj reprezentaciji, a ovaj tukan će po svoj prilici igrati još 350 godina. Meni je jednostavno neobjašnjivo da SVAKI selektor koji dođe uzima njega za desno krilo, uprkos tome što čovjek očigledno nema više od dvije moždane ćelije, a i pojma nema s rukometom. U čemu je trik? Pa onaj crni Žikica Milosavljević, koliko god ne bio savršen, za ovog je univerzalni genije, čak i sad kad ima sto godina.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
drug je napisao:

:lol: na zalost smijesno je, mada bi mozda bilo bolje reci da je ova cinjenica - otuzna...

Oplakoh :lol: :lol: :lol: A na zalost je istina :(

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Mi ćemo sasvim sigurno da razbijemo Austriju jedan razlike i tako prođemo u sljedeći krug, ali samo zato da bismo se tamo još gore izbrukali. Varam li se ili se ukrštamo s Hrvatima u drugom krugu? Ko god da je u pitanju, čeka nas najmanje jedan dvocifren poraz. Ja uopšte ne znam šta ove naše balerine rade na prvenstvu. Sasvim sigurno je da ne igraju. Ako su mislili da gledaju druge kako igraju, mogli su to vala i s tribina. Rukomet je mnogo interesantniji kad igraju dvije ekipe umjesto jedne. Pa majku mu, čak smo i u fudbalu uznapredovali, postali koliko-toliko respektabilni, a u ovom prokletom rukometu se raznorazne analfabete na nama iživljavaju već godinama (naravno, ne mislim na Dance, već uopšteno govorim). Sjećam se ko da je juče bilo kad smo na prvom prvenstvu poslije sankcija uzeli bronzu i nismo bili zadovoljni. Eeeee, plakaćemo mi još za Tutom i Škrbićem i Neđom i Peruničićem... Pa da ta generacija sad zaigra, sa svojih 40+ godina, pomeli bi ove primadone s terena.

potpis za sve ovo

htjeo sam da neko napise ako se sjeca,ko je jos sve igrao u generaciji nedjo,perunicic,skrbic,peric,aco knezevic....

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja koliko mogu da se sjetim, mi bukvalno svaku utakmicu gubimo ubjedljivo od početka. Izuzetak su oni mečevi protiv Danaca i Nijemaca na prošlom prvenstvu, ali i to mi se čini da smo vodili isključivo zahvaljujući ludoj sreći (tipa kad kao i obično nemamo nikakvu akciju u napadu i onda kad sudije dignu ruke Ilić krkne loptu s 10 metara i da go).

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Harvester je napisao:

potpis za sve ovo

htjeo sam da neko napise ako se sjeca,ko je jos sve igrao u generaciji nedjo,perunicic,skrbic,peric,aco knezevic....

Moje sjećanje kako starim sve je gore i gore, ali čini mi se da su tu bili Žikica Milosavljević, Rastko Stefanović, Igor Butulija, branio Beli Stojanović iiiii... dođavola, trenutno više ne mogu da se sjetim.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
mandrak je napisao:
Harvester je napisao:

potpis za sve ovo

Moje sjećanje kako starim sve je gore i gore, ali čini mi se da su tu bili Žikica Milosavljević, Rastko Stefanović, Igor Butulija, branio Beli Stojanović iiiii... dođavola, trenutno više ne mogu da se sjetim.

belog sam se i ja sjetio,a ove sam skroz zaboravio,cak i butuliju.
eh to su bila vremena kad smo i hrvate derali

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 22:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Još ću početi da navijam da izgube protiv Austrije :lol: :lol: Pa ne, ako pobjedimo ili igramo neriješeno idemo dalje, a tamo nas čekaju Hrvati pred kojima ne bi da se sramotimo.. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
FireKeyboard je napisao:
Još ću početi da navijam da izgube protiv Austrije :lol: :lol: Pa ne, ako pobjedimo ili igramo neriješeno idemo dalje, a tamo nas čekaju Hrvati pred kojima ne bi da se sramotimo.. :)

Mozda ce konacno protiv Hrvata dobiti motivaciju?
Nisu mi jasni nikako ovi nasi, u klubovima igraju savrseno, igraju u najboljim klubovima i vecina su i najbolji pojedinci u tim klubovima a kad dodju u reprezentaciju gdje bi trebali biti jos motivisaniji, oni k'o klade.
Sa pozicije pivota 1 gol, i to kad se Nikcevic nekako provukao na liniju, sa krila 1 gol. Ostalo odapni sa 9 metara pa ak' udje, udje. Je li onaj Sead uopste pravio taktiku?? Kojic jeste tipicno odbrambeni igrac, ali brate ni kontru ne zna da istrci, pa kad nama 2 najsporija igraca, Lapcevic i Vilovski trce kontre :roll:
Seada sutnuti pod hitno.
Uzeti Austrijance cisto da odmjerimo snage sa Hrvatima jer ce tu svako dati svoj maksimum. Pa makar izgubili. A onda put kuci i traziti novog trenera.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Taj Kojić mi je jedna od najvećih misterija u istoriji našeg sporta. Tu negdje sa Duškom Tošićem, ali njega više nema u fudbalskoj reprezentaciji, a ovaj tukan će po svoj prilici igrati još 350 godina. Meni je jednostavno neobjašnjivo da SVAKI selektor koji dođe uzima njega za desno krilo, uprkos tome što čovjek očigledno nema više od dvije moždane ćelije, a i pojma nema s rukometom. U čemu je trik? Pa onaj crni Žikica Milosavljević, koliko god ne bio savršen, za ovog je univerzalni genije, čak i sad kad ima sto godina.

pa, kako se ja sjecam, dusan tosic je u to vrijeme bio decko jelene karleuse. kontam, mora da se karleusa je*ala sa nekim iz saveza da bi njen decko igrao u prvom timu i tako se prodao. i uspjelo je, kupio ga je verder, i poslije vise nikom nije palo na pamet da ga zove ni na najsire moguce spiskove.

u cemu je kvaka sa kojicem, to mi nije jasno. eto, prije ovog prvenstva sam uspio sam sebe da ubijedim da je on ustvari dobar odbrambeni igrac. ali, sad kad pogledam, protivnicka lijeva krila (dakle, oni koji idu na njega u napadu) su nam u dvije utakmice dali 19 golova. covjek svaki put zakasni u odbrani i ostavi ogroman prostor protivnickom krilu, i to je onda rutinski gol. to se ne desava "ponekad", cak ni "cesto", to se desi SVAKI JEBENI PUT. PA JEBEMU MATER VISE. a taj debil nam je JEDINO desno krilo u rosteru za prvi dio takmicenja. sad, posto protivnici znaju da je on jedini na toj poziciji i da je potpuno bezopasan, trom i glup, tako da im je odmah mnogo lakse da organizuju odbranu.

u cemu je problem sa nasom igrom, to je jako lijepo opisao rastko stojkovic u jednom intervjuu na balkan-handball.com prije pocetka prvenstva. ne mogu sad da nadjem intervjuu, ali su ga pitali, s obzirom da mu je trener u klubu bogdan venta, koji je bio i trener poljske na proslom SP kad su nas oni ispratili sa 12 razlike, kako komentarise tako visoku pobjedu poljaka tada? on je rekao "kompletna nasa igra se bazirala na ukrstanju pozicija i sutevima bekova. venta, koji perfektno analizira protivnika, je to uvidio, postavio visoku trojku i cetvorku. tako, kod suteva, blok brani blizi ugao, golman dalji. izblokirali nam suteve, iskontrirali nas, i to je to. nikakva mudrost. mi tada nismo imali dva proigravanja na crtu, jer nasa igra to nije dozvoljavala".
i kako se onda moze desiti da godinu dana poslije tako procitane nase igre, efendija postavi POTPUNO ISTU taktiku, i to protiv danaca?! danas nismo imali NI JEDNO, ali bukvalno NI JEDNO JEDINO proigravanje na pivota, i JEDNO (1) progravanje na krilo. kako je moguce da se u utakmicu krece sa ISTOM taktikom koja nam je na pocetku utakmice protiv islanda donijela minus od 5 golova, sa toskicem na krilu?! i, naravno, odmah smo gubili 4-2, i tek onda se idiot sjetio da bi se mozda krilo nikcevic snasao bolje na poziciji krila od toskica.
jbt, pa mi imamo dva sasvim solidna lijeva krila, markovica i nikcevica, koja su zbog idiotske taktike potpuno neiskoristena. imamo dobrog pivota toskica, jednog jos boljeg na tribinama (najboljeg igraca tima u kojem, uzgred, igra i danac henrik knudsen), i najboljeg tamo negdje daleko u danskoj (koji je bio dovoljno dobar da ga kiel kaparise dvije godine prije isteka ugovora, ali nije bio dovoljno dobar da odigra i minutu pod cveletom na SP...inace, sada je najbolji strijelac danskog prvenstva i igra u timu koji je tamo ubjedljivo prvi na tabeli, a na kraju sezone ide u kiel). takodje su svi oni neiskoristeni.

kuka se kako nemamo srednjeg beka, a imamo srednjeg beka koji je proglasen za igraca mjeseca u francuskoj (a inace, u francuskoj igraju jos neki minorni srednji bekovi, kao sto je karabatic), a njega nema ni na najsirem spisku. rijec je o urosu mitrovicu, da ne bude zabune. i onda, do pred sam kraj poluvremena veceras, efendija rotira sesuma, nenadica, ilica (!), andjelkovica na toj poziciji, da bi se na kraju sjetio da, kad vec gubimo 7 razlike, tu ubaci vuckovica, koji je bio jedan od najboljih igraca protiv islanda...

itd itd, mogo bi do sutra ovako. mogo bi sad da pisem da se sa nasim reprezentacijama vec 10 godina radi potpuno neplanski i diletantski, da je jedini mali period kad je licilo da ima nekog plana bila etapa pod vujovicem, koja se neslavno zavrsila. mogo bi da pisem kako mi nemamo 2 igraca koji imaju preko 100 nastupa u reprezentaciji (a danci ih imaju 7-8), kako nama igraci debituju sa 29 godina u reprezentaciji, kako se vrhunski talenti sesum i nenadic upropastavaju, ali kakva je svrha. nas rukomet je mrtav, i to je to. zato, ako boga znaju, nek nas oni austrijanci pospreme tamo gdje nam je mjesto, jer je ovo obicno mucenje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 03:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam doduše izbrojao dva dodavanja na pivota, ali to je bilo prisilno, u trenucima kad smo imali igrača manje i kad je na toj poziciji igrao Nikčević :lol: A i dobili smo dva penala odatle.

Mislim da je odgovor na pitanje zašto ponovo igramo s taktikom koju je Venta pročitao vrlo jednostavan - Hasanefendić možda nije vidio taj intervju 8)

Bilo bi vrlo lijepo kad bi se odjednom ispostavilo da je ovo preuranjena prvoaprilska šala naših i da se sad raspomame i sve rasture, ali desiće se ono najgore - dobićemo Austriju (jedva nekako), u Sportu će da pišu kako se, eto, oporavljamo, kako je ta pobjeda znak boljih igara i sl., a onda ćemo u drugom krugu taman da postavimo Hrvatima dupe na penal da bi nas nabili desetak razlike (a pošto Tadić nije htio da dođe na inauguraciju novog hrvatskog predsjednika, možda bude i 15). Ova reprezentacija je jedna potpuna propast. Čak nije ni toliko strašno što smo izgubili, koliko je iritirajuće gledati kako mamlaz Kojić pravi idiotski faul za penal i isključenje na početku utakmice, kad još nismo gubili 7 razlike, kako Ilić nonšalantno puca penal ko da se nalazi na igralištu na Čairama a ne na Evropskom prvenstvu, kako svaki put nekim čudom protivnik izgubi loptu pola sata vijećaju "Oćemo u kontru? Nećemo? Oćemo? Ma ajd ipak nećemo, ko će brate sad trčat...". Uopšte nisam zadovoljan ovim i ne vidim nikakav napredak u odnosu na igru pod Cvetkovićem, čak naprotiv, vidim i neki nazadak jer se jasno sjećam da smo pod Cvetkovićem u jednoj utakmici imali kontru.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 07:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Malo sam precijenio istocne komsije.Danci igraju kao sat.Brzo,jednostavno i efikasno.Nije jos nista gotovo za Srbiju.Ako ne dobiju Austriju onda stvarno nisu trebali ni ici na ovo prvenstvo.Trebali su pustiti nas da mi uzmemo mjeru Austrijancima. :lol:
Ne znam gdje su navijaci Srbije?Nije Austrija na kraju svijeta.Ne mogu da vjerujem da je vise Danaca bilo na tribinnama.
Ne predajite se...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ja nespremniju grupu rekreativaca odavno niam vidio na nekom velikom takmicenju...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mislim da je odgovor na pitanje zašto ponovo igramo s taktikom koju je Venta pročitao vrlo jednostavan - Hasanefendić možda nije vidio taj intervju

inace, stojkovic je u tom intervjuu rekao i nesto tipa "siguran sam da se nasa igra sada ne bi mogla tako lako procitati"...mozda ga je zbog toga sead poslao na klupu.

Citiraj:
Bilo bi vrlo lijepo kad bi se odjednom ispostavilo da je ovo preuranjena prvoaprilska šala naših i da se sad raspomame i sve rasture, ali desiće se ono najgore - dobićemo Austriju (jedva nekako), u Sportu će da pišu kako se, eto, oporavljamo, kako je ta pobjeda znak boljih igara i sl., a onda ćemo u drugom krugu taman da postavimo Hrvatima dupe na penal da bi nas nabili desetak razlike (a pošto Tadić nije htio da dođe na inauguraciju novog hrvatskog predsjednika, možda bude i 15).

da, proci cemo vjerovatno grupu, i onda na hrvate, ruse i norvezane. hrvati ove godine igraju mnogo slabije nego svih prethodnih. gledo sam njihovu utakmicu protiv anonimusa iz ukrajine i bili su ocajni 50 minuta utakmice. na kraju dobili na iskustvo. poenta je sto i njihove velike mlade nade (kopljar, gojun, duvnjak) igraju ocajno lose (kao i nasi nenadic i sesum), lackovic im je povrijedjen, pa im se sva igra svodi na akrobacije balica i proigravanja na vorija. i njihova vrhunska generacija polako izduvava, a nemaju odgovarajuce zamjene. sto znaci da bismo mogli da izvucemo poraz od nekih 5-6 razlike od njih. rusi su ti koji ce da nas raskantaju sa 10 razlike, a sa norvezanima cemo da odigramo nerijeseno.

Citiraj:
Ova reprezentacija je jedna potpuna propast. Čak nije ni toliko strašno što smo izgubili, koliko je iritirajuće gledati kako mamlaz Kojić pravi idiotski faul za penal i isključenje na početku utakmice, kad još nismo gubili 7 razlike, kako Ilić nonšalantno puca penal ko da se nalazi na igralištu na Čairama a ne na Evropskom prvenstvu, kako svaki put nekim čudom protivnik izgubi loptu pola sata vijećaju "Oćemo u kontru? Nećemo? Oćemo? Ma ajd ipak nećemo, ko će brate sad trčat...".

to sto nemamo kontre je posljedica jednostavne cinjenice da imamo daleko najsporije igrace na kompletnom prvenstvu, i da igramo bez krila. nikcevic je bukvalno jedini igrac koji u nasoj reprezentaciji moze da istrci kontru, a i on vise nije u igri nego sto jeste. u odbrani imamo volove i tromine lapcevica, kojica, vilovskog, toskica, koji ne bi mogli potrcati ni da im zivot zavisi od toga. a i osjecaj za dodavanje im je kao kod slijepca koji je izgubio osjecaj za ravnotezu. tako da i kad osvoje loptu u odbrani, kontra ostaje samo mislena imenica.
ilic je jedan od vecih problema ove reprezentacije, iako je njen najbolji igrac. jednostavno, vrlo rijetko se odigra ikakva izradjena akcija koja bi njega ostavila na sutu i dala mu priliku da pokaze ono sto zna. a od njega se ocekuje da cini cuda, tako da cesto krece u solo akcije i siluje loptu.

Citiraj:
Uopšte nisam zadovoljan ovim i ne vidim nikakav napredak u odnosu na igru pod Cvetkovićem, čak naprotiv, vidim i neki nazadak jer se jasno sjećam da smo pod Cvetkovićem u jednoj utakmici imali kontru.

napretka u igri u odnosu na cvetkovica nema. ali nema ni nazadka. jednostavno, cvetkoviceva igra je prosla na 2-3 utakmice u hrvatskoj na SP (a i od te tri utakmice, pobijedili smo samo norvezane, izgubili od danaca i igrali nerijesno sa nijemcima) prvenstveno zato sto je bila iznenadjenje za sve. pojavili smo se prvi put na velikom takmicenju i iznenadili mnoge. kad je ta igra bila procitana, desile su nam se poljska, svedska, poslije toga bih i rusija u kvalifikacijama. i na jedvite jade pobjeda protiv svajcarske u nisu. jedina razlika je sto sead ipak pokusava nesto da promijeni, ma kako glupavo to radio, dok je cvele samo stajao i gledao kako nas poljaci i svedjani pune, nista nije mijenjao i nadao se, valjda, nekom cudu.
nas najveci problem i tada i sada je bila igra u odbrani i cinjenica da oko 3/4 golova primamo tako sto protivnicki igrac ostane sam na 6 metara (ili sa krila, ili na pivotu), i to onda bude rutinska realizacija. razlog cega su puzevi i nesposobnjakovici koji igraju odbranu.

i, na kraju, procitah par komentara gdje ljudi brane seadovu taktiku sa dva pivota. postoje teorije da je to dobra taktika, jer bi, teoretski, pivoti trebalo da stvaraju prostor bekovima tako sto ce navuci na sebe protivnicke odbrambene igrace i ostaviti bekove u izglednim suterskim pozicijama. ili, ako to ne prodje, da se ide na proigravanje na liniju i realizacija ili sedmerac. no, problem je, kazu, sto su nasi pivoti obicni debili koji ne znaju da navuku na sebe igrace, a sto su nasi bekovi tromine koje samo znaju da pucaju, ne i da asistiraju.
moguce da je ovo sve tacno. ali zasto onda, dovraga, nema stojkovica u timu i zasto andjelkovic, kao nas jedini iole pokretan bek, ne igra vise?! ono malo vremena sto je igrao, stojkovic je u pripremnim utakmicama i protiv francuske u nisu bio odlican u iznudjivanju sedmeraca i rvanju na crti.

Citiraj:
Malo sam precijenio istocne komsije.Danci igraju kao sat.Brzo,jednostavno i efikasno.Nije jos nista gotovo za Srbiju.Ako ne dobiju Austriju onda stvarno nisu trebali ni ici na ovo prvenstvo.Trebali su pustiti nas da mi uzmemo mjeru Austrijancima.

crni kukavce, kome vi da uzmete mjeru? ako nisi pratio vase slavne pretkvalifikacije za sljedece sp, odrzane prije par dana, vi ste tamo jedva pobijedili fince, rutinski ispusili od rumuna i niste dosli ni do baraza za SP. prema tome, tishu mishu, imate vi vecih briga...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 11:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Danska krila 14 golova, naša 1 i to Nikčević presjekao loptu i sam istrčao kontru... doboljno govovri o inteligenciji bekova... Igrač više se, kada sam ja igrao malo taj rukomet prije 15-ak godina, rješavao tako što lopta ide ne krilo, a kod nas se šuta sa 10-11m preko bloka... Što se tiče odbrane, da li su Danci toliko brzi, ne vjerujem... prije da su naši bekovi toliko drveni u odbrani, a Kojić... nemam riječi... Nisu nas služili golmani, tako da ovaj poraz i nije toliko razočaranje jer je svakako bio očekivan... Austrijanci nam prižili malu šansu remijem sa Islandom...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]