banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jan 2010, 03:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
M:tel to introduce new price for international SMS

Bosnian telecommunications operator M:tel will introduce new prices for SMS services for postpaid and prepaid customers from 1 February 2010. The price of SMS services is unchanged for messages to the mobile networks of Bosnia and Herzegovina, Serbia, Montenegro, Slovenia, Croatia and Macedonia, while the new price of SMS services for all other countries will amount to BAM ..

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2010, 08:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
BL Boy je napisao:
Sastanak NS BIH i BH Telecoma

Uprava BH Telecoma je čestitala novoizabranom selektoru BH Reprezentacije Safetu Papetu Sušiću i poželjela mu uspjeh u budućem radu izrazivši želju za daljom dobrom saradnjom sa NS BIH
sa sastanka BHT-a i NS BIH

Jučer je Safet Sušić i zvanično predstavljen na konferenciji za medije u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, čime počinje era pod vodstvom jednog od najboljih fudbalera koje je BiH ikada imala.

Sigurno je da je pred Sušićem vjerovatno najteži zadatak nego svim ostalim selektorima u istoriji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Sve osim plasmana na Evropsko prvenstvo 2012. godine smatralo bi se neuspjehom. Takav imperativ, niko prije Papeta nije imao.Sušić je u naslijeđe od Miroslava Blaževića dobio kompaktnu ekipu, sa nekoliko vrhunskih pojedinaca, koji su u samom vrhu svjetskog fudbala. Prva zvijezda svakako je Edin Džeko, Miralem Pjanić bi ove godine trebao potvrditi neosporan talent, dok je Asmir Begović kvalitetno, dugoročno rješenje na golu Zmajeva.Uz Spahića, Ibiševića, Salihovića i ostatak Zmajeva, Bosna i Hercegovine se više ne može smatrati autsajderom, pa samim tim porazi od ekipa kao što su recimo Mađarska ili Litvanija ne mogu imati opravdanja.Ova je generacija naših fudbalera spremna za plasman na veliko takmičenje, kao što je to predstojeće Evropsko prvenstvo. Međutim, BiH više niko neće potcijenjivati, s obzirom na ogroman rast reputacije našeg tima u svijetu, pa samim tim će biti teže dolaziti do bodova, ali odlike velikih ekipa su pobjeđivanje i kada je najteže. Upravo zato je pred Safetom Sušićem veoma težak zadatak odgovoriti očekivanjima javnosti, ali i samih igrača. Više nikog neće zadovoljiti plasman u baraž, niti treće mjesto. Cilj je jasan. Evropsko prvenstvo.

BH Telecom je potpisao ugovor o marketinškoj saradnji sa NS BIH krajem 2009. godine. Uprava društva na čelu s generalnim direktorom BH Telecoma, mr. Nedžadom Rešidbegovićem, koja je bila domaćin današnjem sastanku, poželjela je novoizabranom selektoru BH Reprezentacije Safetu Papetu Sušiću puno uspjeha u budućim izazovima u vođenju naših zmajeva i izrazila nadu za nastavkom dobre saradnje sa NS BIH.

Proširenje 3G/HSPA mreže? Sniženje cijena ULTRA (prepaid) usluga? Uvođenje dodatnih pogodnosti za sve korisnike? To izgleda nije prioritetno, važnije je da su oni sklopili Ugovor sa Fudbalskim savezom BiH? Ma divno...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2010, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Escobar jeste prioritetno to, ako si citao tekst o ocekivanim finansijskim rezulatima za 2009.godinu na toj press konferenciji su jasno ukazali na sve ovo sto si ti rekao i naglasili to kao prioritete i pravce djelovanja BH Telecomovog poslovanja u 2010. upravo je apostrofirano to prosirenje 3g mreze i snizenje cijena u svim segmentima, da li ce biti realizovano ostaje da se vidi.

Sto se tice sponzorstva sa Fudbalskim savezom BiH mislim da je to dobar potez i da konacno preuzmu sponzorstvo glavnih sportskih klubova i sportskih desavanja koja mogu da im donesu neku korist bilo u marketinskom ili u nekom drugom smislu(dosad je bio ocajan izbor sponzorisanih manifestacija i sl.). Ipak je fudbal najpopularniji sport, a fudbalska repka atraktivna i medijski dosta pristutna tako da je i opravdan ugovor sa njima.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
BL Boy je napisao:
M:tel to introduce new price for international SMS

Bosnian telecommunications operator M:tel will introduce new prices for SMS services for postpaid and prepaid customers from 1 February 2010. The price of SMS services is unchanged for messages to the mobile networks of Bosnia and Herzegovina, Serbia, Montenegro, Slovenia, Croatia and Macedonia, while the new price of SMS services for all other countries will amount to BAM ..

Double shit! Znaci poskupljuju poruke za inostrastvo. Derikoze :angry4:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
jellyfish je napisao:
Double shit! Znaci poskupljuju poruke za inostrastvo. Derikoze :angry4:

viewtopic.php?p=982603#p982603

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znaci oko 15 feninga s pdv-om, a bilo 11. Skuplje oko 30 posto :-?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tačnije poskupiće na 0,14KM sa
PDV, tj za 27%
Jako malo SMS poruka šaljem na navedene destinacije, tako da me zaista ne pogađa. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Od jula moguće mijenjati operatera i zadržati broj

BANJALUKA, SARAJEVO - Građani BiH će od jula ove godine moći promijeniti operatera fiksne ili mobilne telefonije, a zadržati stari broj.

To će značiti da će, na primjer, korisnik "BH Telecoma" moći preći na "M:tel" mobilnu mrežu, a zadržati stari 061 predbroj, ili obrnuto.

U Regulatornoj agenciji za komunikacije (RAK), koja je propisala uvođenje ove mogućnosti, kažu da pravilo 32/2008, koje je usvojeno još 2008. godine i trebalo da počne da se primjenjuje prije šest mjeseci, predviđa između ostalog i uvođenje centralne administrativne baze podataka prenesenih brojeva...

Izvor: http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vije ... -broj.html

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 14:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

To su najavljivali i prošle, a i pretprošle godine, pa od toga nije bilo ništa tako da i ovu informaciju neću uzeti za ozbiljno sve dok se ne krene implementirati ovu uslugu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bogami bice nesto od ovoga ovaj put, dok pominju i to da su ranije to zapoceli ovaj put je to to vjerovatno.

Rendzer cijena sms kod mtela je 6 kf ako kazes da ce biti 12 kf pa nek je i sa pdv to je duplo.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 16:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam poredio sa standarnom tarifom na pre paidu koja je najzastupljenija, gdje je SMS 0,11km sa pdv
Drugo je postpaid, Šalji tarifa ili Kuliraj (i to samo u of peak).
ništa mi ne znači ovo poskupljenje, i malo kome će značiti.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
Ja sam poredio sa standarnom tarifom na pre paidu koja je najzastupljenija, gdje je SMS 0,11km sa pdv
Drugo je postpaid, Šalji tarifa ili Kuliraj (i to samo u of peak).
ništa mi ne znači ovo poskupljenje, i malo kome će značiti.

pa vecina ti je na salji tarifi od 6 kf cijenim bar 50% korisnika. to ej i logicno poskupljenje jer puno vise znaci korisnicima taj sms ka recimo Americi nego ka nekome ko je ovdje, a samim tim ako vise znaci onda i treba da bude skuplji, dosta operatera vani ima takvo tarifiranje tako da nista novo. ne kazem da ce znaciti mnogo jer vecina sms je upucena unutar zemlje, ali samo kazem da je za vecinu to posklupljenje vise od 30% kao sto kazes tj.duplo (tu moras racunati i post paid, kod njih je isto 6kf poruka).

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2010, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Uzmem danas da probam mtlevom 3g poziv. Nazovem friend broj, pricao nekih 13-14 minuta, i skinulo mi oko 4.5KM otprilike. Zar nije cijena obicnog i 3g poziva ista, ovo me izadje 3-4 puta skuplje?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2010, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Možda nema u video pozivu frend broja???
Provjeri u kol centru, mada trebalo bi da ima jer znam da su video pozivi u okviru VPN grupe besplatni (isto kao i obični pozivi prije),

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2010, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da video poziv u promotivnom periodu ne obuhvata poziv ka frend brojevima tj.cijena je ista kao kad pricas sa br. koji nije frend broj tj. 0,28km/min je cijena video poziva(zvao frend ili neki drugi broj isto je).

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 00:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Jan 2010, 00:41
ljudi moze jedno pitanje iskreno da li ce ikada u ponudi nasih operatera biti iphone 3g ili 3gs mislim,zna li ko mozda shta u vezi toga,u Hrvatskoj vec ima i to odavno....

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 00:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Kako nekoga moze zanimati bilo koji telefon u ponudi operatera, kad je u najboljem slucaju jeftiniji 20% nego u prodavnici? Mislim na BiH.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 01:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Jan 2010, 01:04
mwade je napisao:
ljudi moze jedno pitanje iskreno da li ce ikada u ponudi nasih operatera biti iphone 3g ili 3gs mislim,zna li ko mozda shta u vezi toga,u Hrvatskoj vec ima i to odavno....

Ne vjerujem...

Da bi neko od nasih operatera prodavao i-phone mora biti u direktnom kontaktu sa Apple-om i imati njihovo odobrenje za pretplatnicku prodaju telefona.

+ Novi i-phone bi kod nas bio nerazumno skup u odnosu na neke druge zemlje..Tako da ispod 1300 - 1500 km (mislim na pretplatu) ne bi prosao...pitanje je da li taj tel. toliko vrijedi.???

E sto se tice Hrvatse i i-phone-a ima jedna caka...Koliko ja znam (mozda grijesim) njihovi operateri ne mogu prodavati i-phone, nego samo apple, tj. da bio kupi tel. preko pretplate moras potpisati ugovor sa apple-om (koji ima izaslanstvo u Zagrebu).

Ovo sam prije par mjeseci procitao u nekom Hrvatskom magazinu, mislim da je bio GamePlay.

Nadam se da sam pomogao.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 12:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Tolikih para ne vrijedi da je zlatan.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
escobaR_ je napisao:
Tolikih para ne vrijedi da je zlatan.

Ne vredi ni trecinu:)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]