Ma i ja ću da se držim razmjere 1/72, a ovaj F-14 u 1/144 radim kao poklon. Što se tiče 1/72 Revell ima odličnih maketa, konkretno mlaznjaka jer me to područje zanima, vidio sam taj Harrier tamo na polici ali ga nisam kupio jer mi lično nije previše zanimljiv avion (za razliku od SAAB Draken-a

) i ne znam ništa o maketi, možda je prepak Hasegawe, kao i Draken, koji je odlična maketa.
Odlične makete u 1/72 su im i Tornado IDS, Gr.1 i ECR (za razliku od Tornado ADV, koji je neki stari Italeri kalup koji se loše uklapa), zatim Eurofighter jednosjed i dvosjed, F-16 takođe jednosjed i dvosjed su odlični, pa onda novi kalupi za F-22 Raptor i F/A-18E Super Hornet (oba su došla u Merkator, ali su brutalno skupi

), zatim F-4F fantom kojeg sam radio, izviđački fantom RF-4E, takođe i MiG-21 kojeg su povukli iz proizvodnje, pa treba požuriti s kupovinom, a isto važi i za odlične MiG-31 i Su-24 (Zvezdini kalupi).
Što se tiče F-14, čuo sam da je pristojna ali ništa posebno, takođe isto važi i za Mirage2000 (koji sam radio). Su-25 je prilično loš, F/A-18A, Lightning i Mirage F.1 su neki stari kalupi s izdignutom panelizacijom

T-2 i Hawk su, čini mi se, stari kalupi firme Matchbox, prilično primitivni ali generalno tačni što se tiče dimenzija. Nekad su pakovali i strai Hasegawin Su-27, dosta netačan ali pristojan, ali mislim da se to danas teško može naći...
A evo i onog Harriera, ne vidi se baš najbolje ali mi se nekako čini da i on ima izdignute panele
http://www.model-making.eu/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=142650