banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Ubedljiva pobeda Zvezde nad Benetonom

Slika

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u poslednjem kolu Grupe F Evrokupa Beneton rezultatom 104:83 (23:29, 28:20, 23:17, 30:17). Crveno-beli u TOP 16 fazu ulaze kao pobednici grupe.

Petorica košarkaša crveno-belih zabeležili su dvocifren košgeterski učinak u pobedi nad Benetonom, a najefikasniji su bili Majk Tejlor sa 24 i Elmedin Kikanović sa 22 poena. Kapiten Tadija Dragićević dodao je 17 poena, Filip Videnov 15, a Marko Kešelj 12. Geri Nil je postigao 20 poena za Beneton, Kelvin Rivers je dodao 18, Si-Džej valas 14, a Davor Kus još 11.

Pobednik duela, ali i Grupe F, odlučen je u samom finišu, pošto je Beneton rano poveo sa 10:3, a Zvezdi je dugo trebalo da nadoknadi taj zaostatak i stekne osetniju prednost. Sredinom druge četvrtine Zvezda je, pre svega zahvaljujući presingu u odbrani i raspoloženom Majku Tejloru, preuzela vođstvo posle
serije od 13:4 (36:33).

Prednost je polako rasla do kraja utakmice, iako se Beneton najviše zbog dobrog šuta za tri poena držao u igri do poslednje četvrtine. Pet uzastopnih poena Kešelja, međutim, Zvezdi su u 32. minutu doneli vođstvo od 79:66 kojim je Benetonov otpor bio slomljen. U 39. minutu Zvezda je vodila i sa 23 poena razlike - 99:76. Zvezda je tako smenila Beneton na prvom mestu Grupe F u kojoj je ostvarila pet pobeda uz samo jedan poraz što će joj doneti i lakše protivnike u TOP 16 fazi. Druga faza Evrokupa igraće se od 26. januara do 9. marta.

Izvor: Blic

Au čovječe kakva pobjeda.. živa rasturačina. Uživao sam u fenomenalnim rolama Teylora.. zaista momak pun samopuzdanja..

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Svidja mi se camac...brz je kao zvrk, skocan, spretan, malo sut steka, ulaz savrsen....
Nije nas isao sut za tri, al nadoknadili smo to dobrom odbranom.....

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Iako su svi bili na nivou, mene je Teylor oduševio.

Kakva brzina, pokretljivost, dribling.. čovjek ima savršen ulaz. I kad promaši, lik se ne vraća u odbranu već odma napada pleja i krade loptu :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Иако сам рекао да нећу, опет сам гледао. Сјајан меч! Колико су само претрчали не могу да вјерујем!

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Sjajna pobjeda svakako, a raduje i pristup igri i želja da se pobjedi sa što većom razlikom. Trifa je ubrzao igru, oslobodi igrače u fazi napada i tek sad mi je žao što je onomad otišao iz Zvezde. Mislim da je izuzetan trenerski potencijal... Međutim, ništa se neće napraviti, ako se nakon 2-3 poraza Trifunoviću uruči otkaz, a sadašnji tim se ospe na kraju sezone. Kako god se završi sezona, jedan trener MORA da ima kontinuitet u radu sa timom, u kojem će konstanta biti osnova od 6-7 igrača. Na kraju ove sezone, uz Kešelja i Bjelicu, ni odlazak Dragićevića, neće biti toliko strašan, ali mora se zadrćati i osnova tima... Da se konačno, uspostavi neki sistematski rad, a ne da se svake sezone ispočetka sastavlja tim... Samo u tom slučaju, mogli bismo se nadati boljim danima i dobrim rezultatima u kontinuitetu...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 03:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
:occasion5:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2010, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Хоће ли неко више угасити ово од назови КК? Па након двије три године полако испочетка.

Пораз од Олимпије...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dragićević napustio Zvezdu, traži ga PAO

Slika

Registraciona komisija Košarkaškog saveza Srbije usvojila je zahtev Tadije Dragićevića da raskine ugovor sa Crvenom zvezdom i kapiten "crveno-belih" je postao slobodan igrač.

Odluka je doneta zbog toga što Crvena zvezda duguje Dragićeviću plate iz prošle i ove sezone.
Crvena zvezda ima rok od sedam dana da se žali na odluku Registracione komisije KŠ ili da se dogovori sa Dragićevićem pod kojim uslovima bi pristao da ostane u klubu.
Ukoliko za sedam dana ne dođe do dogovora, Dragićević će moći bez obeštećenja da pređe u drugi klub.
U međuvremenu je u grčkim medijima objavljeno da je za Dragićevića zainteresovan Panatinaikos, jer je trener šampiona Evrope Željko Obradović u ključnom delu sezone ostao bez Kostasa Carcarisa, koji je slomio prst.

Izvor: Blic

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 20:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rim dočekao Dragićevića

Slika

Italijanski mediji navode da će Lotomatika dolaskom Tadije Dragićevića postati znatno kvalitetnija ekipa. Dojučerašnji kapiten Crvene zvezde zadovoljan ishodom.

Tadija Dragićević je stigao u Rim, piše rimski Mesađero, naglašavajući da je njegovim dolaskom Lotomatika, bar na šest meseci, dobila igrača koji uspešno može da pokrije više pozicija.
"Srećan sam što sam došao u Rim, ekipu koja je proteklih sezona igrala Evropligu i gde je donedavno igrao i Bodiroga. Sa velikom sam pažnjom pratio ovaj tim i siguran sam da će mi u Rimu biti dobro. Cilj mi je da pomognem da Lotomatika postigne što bolje rezultate", rekao je Dragićević.

Mesađero takođe piše da će dolaskom Dragičevića sa spiska igrača ispasti Francuz Erv Ture, kao i da će dolazak bivšeg kapitena crveno-belih predstavljati korak napred, bar što se kvaliteta tima tiče.

Ipak, navodi list iz italijanske prestonice, ostaje otvoreno pitanje kako će se Dragićević snaći u novoj sredini, jer do sada nije igrao van granica Srbije, ali je u NLB ligi postizao u proseku 12,6 poena, uz 4,5 uhvaćenih lopti. U Evrokupu Dragićevićeva statistika je 13,8 poena i 2,8 skokova.

Zadovoljan je i trener Rimljana Mateo Bonicioli, koji je rekao da se Dragićević odlično uklapa u ostatak ekipe.

"Drago mi je što je došao, jer je on deo slagalice koji nam je nedostajao", rekao je Bonicioli.

Izvor: RTS

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pobijeda protiv Ceha....Nije lose...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 20:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pobjeda obezbjeđena pred sam kraj meča.. no hajde de, valjda će im ovo biti podstrijek za bolje rezultate u buduće jer su u NLB ligi potpuno podbacili i pitanje je da li će se uspijeti kvalifikovati za iduću sezonu u Evro kupu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 00:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sad valjda ima para što ne moraju Tadiji vratiti pare da dovedu nešto jako pod koš...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Sondri je napisao:
Sad valjda ima para što ne moraju Tadiji vratiti pare da dovedu nešto jako pod koš...

Нема тога код нас, још од Јове Станојевића...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A Kimani?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebo mater, ne mogu da vjerujem da ne mogu dovesti neku sirovinu visoku 220cm, nekog poljaka ili rusa... Ima ih na tone...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Lale Lučić novi predsednik KK Crvena zvezda!

Trofejni trener Vladislav Lale Lučić preuzeo vođstvo kluba koji se nalazi u teškoj situaciji. Završena jednoipogodišnja era Slobodana Vučićevića.
Slika
Crvena zvezda konačno ima prvog čoveka kluba, pošto je upravni odbor u petak uveče prelomio i jednoglasno izabrao Vladislava Lučića na mesto predsednika.Istovremeno je prihvaćena ostavka Slobodana Vučićevića koji je zapravo još prošlog leta hteo da se povuče iz kluba, posle raskida saradnje sa Svetislavom Pešićem.

Upravni odbor izabrao je i dva nova člana, Gorana Đakovića i Dragana Ristića.

Vladislav "Lale" Lučić je poznat kao veliki zvezdaš i trener koji je donosio titule i muškoj i ženskoj ekipi crveno belih.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 10:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma tim se totalno raspada.. i sadašnje rezultate koje postižu igrači na parketu su previše.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Blackwood je napisao:
Ma tim se totalno raspada.. i sadašnje rezultate koje postižu igrači na parketu su previše.

Hoces da kazes da igraci nemaju kvalitet?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 19:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Realno gledano, malo stvari shvataš "šta autor želi da kaže". Niko nije dovodio u pitanje kvalitet igrača, naprotiv, tu su sjajni pojedinci, borbeni.. Teylor, Radivojević, Kikaknović, Stević, Kešelj.. ali rade pod vrlo teškim finansijskim uslovima, koji su zaista neizostavni segment kada se spomene "KK Crvena Zvezda".
Jedan državni klub imati tako mali i tanak budžet je sramota. Prvo države, a zatim i svih sponzora "u kojima se vidi kakvi su Zvezdaši".
Dakle, osnovni problem su finansije i finansiranje igrača, jer može lako doći do "razdruživanja" ako se nastavi ovakav negativan trend budžeta kluba.
Novi predsednik kluba.. pa i može Bože moj.. neće sigurno donijeti milione koji su prijeko potrebni Zvezdi.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Blackwood je napisao:
skeva je napisao:

Realno gledano, malo stvari shvataš "šta autor želi da kaže". Niko nije dovodio u pitanje kvalitet igrača, naprotiv, tu su sjajni pojedinci, borbeni.. Teylor, Radivojević, Kikaknović, Stević, Kešelj.. ali rade pod vrlo teškim finansijskim uslovima, koji su zaista neizostavni segment kada se spomene "KK Crvena Zvezda".
Jedan državni klub imati tako mali i tanak budžet je sramota. Prvo države, a zatim i svih sponzora "u kojima se vidi kakvi su Zvezdaši".
Dakle, osnovni problem su finansije i finansiranje igrača, jer može lako doći do "razdruživanja" ako se nastavi ovakav negativan trend budžeta kluba.
Novi predsednik kluba.. pa i može Bože moj.. neće sigurno donijeti milione koji su prijeko potrebni Zvezdi.

Nisu ni drugi klubovi mnogo boljem polozaju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]