mary juana je napisao:
isus nije bog
Konacno, i nije mi jasno kako se ime covjeka moze pisati malim slovom???
mary juana je napisao:
isusov život možemo podjeliti u tri razdoblja, prvo je započelo davno prije nego što je rođen na zemlji. u miheju 5:2 bilo je rečeno da mu je porijeklo "od najjranijh vremena, iz dana nedoglednog vremena". a on sam jasno je rekao da je došao s 'visine', to jest s neba (jovan8:23; 16:28).
I ja imam porijeklo davno, od najdavnijih vremena, i Isus i Muhammed i Adem i Hitler i Karlo Vojtila i ti i svi koji su na forumu...svi smo mi stvoreni davno davno prije naseg tijela.
mary juana je napisao:
drugo razdoblje isusovog života njegov je zemaljski život. on se dobrovoljno podložio bogu koji je njegov život s neba (iz duhovne sfere) premjestio u utrobu bogobojazne židovske djevice pod imenom marija. božij moćni sveti duh, to jest djelujuća sila, 'osjenio' je mariju, prouzročivši da zatrudni i da rodi savršeno dijete (luka 1:34,35).isus nije naslijedi nesavršenstvo jer je njegov život došao iz savršenog izvora. bio je odgajan u skromnom domu kao usvojeni sin tesara josipa i kao prvo od nekoliko djece koliko ih je bilo u toj porodici (isajia 7:14; matej 1:22,23; marko 6:3).
I ja imam drugo razdoblje, nakon sto je moja dusa udahnuta u moje tijelo. Doduse moram priznati nisam savrsen u negrijesenju kao sto je Isa a.s. bio. Ali obojica imamo vec 2 faze.
Covjece daj neko ime napisi velikim slovom, pa ni Mariju, ni Isusa niti Duha Svetog niti cak Boga - nista ne pises velikim slovima...znas Bozanstvo mora imati respect i u pravopisu i u obredu i u govoru...u svemu.
mary juana je napisao:
isus danas: iako biblija izvještava o isusovoj smrti, on je danas živ! ustvari, stotine ljudi iz 1 stoljeća n.e. svojim su očima vidjeli da je bio vaskrsnut (1. korin. 15:3-8) kao što je bilo i prorečeno, kasnije je sjeo s desne strane svog Oca i čekao da u nebu primi kraljevsku vlast (psalm 110:1;jevrejima 10:12,13)
u otkrovenju 19:11-15 kralj isus hrist živo je opisan kako s velikom moći dolazi da bi uništio zle.
Da. Isa a.s. je i danas ziv, i jedina razlika izmedju njegovog i mmog zivota jest ta sto on zivi vec 2 000 godina a ja svega nekoliko decenija i Bog najbolje zna kad će Isa a.s. umrijeti ali definitivno hoce, jer svaka dusa ce smrt iskusiti.
E sad da li je umro, vaskrsnuo itd itd to vec treba pitati njega samog a.s.
Psalmi sami kazu da ga je Jahve spasio.
A da je sjeo s desne strane oca i da sudi ljudima...a zbog cega....a ko mu dade tu vlast, a koji li je taj mrtvac koji moze da sudi umjesto Boga Uzvisenog.
mary juana je napisao:
arhangela mihajla" koji je ustvari isus u predzemaljskom životu, bog je isusa kao onog "koji je rođen prije svake tvari" upotrijebio u stvaranju svega ostalog (kol.1:15; otkrov.3:14).
Uh...brete
mary juana je napisao:
u jovanu1:1 se kaže da je "riječ" (isus u svom predljudskom životu) "u početku" bila s bogom.
Jovan kopiro od Philona, procitaj na grckom 1:1 Theos i Hoteos, ko je Theos a ko Hoteos
mary juana je napisao:
nije nikakvo čudo da se za isusa u kol.1:15 kaže da je on "obličje boga što se ne vidi".
Boga niko nije vidio.