banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 21:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2010, 15:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 17:45
Nemate vi, gospodo praznovjerci, argumenata.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Boksi je napisao:
114_AhmeD je napisao:
Islam moraš da vidiš kroz Kur'an i tradiciju Muhammeda salallahu alejhi ve sellem,

Ako treba da se ugledam na Muhameda, treba da imam buljuk žena, a jedna od njih da bude 12-godišnja djevojčica? Hvala ti na takvoj "duhovnosti".

Jesi ti uskovidan čovječe :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Boksi je napisao:
Znači, i Uroš i Muhamed bili su pedofili.

Ja ne znam ima li ovaj forum moderatore ili administratore ikako kad dozvoli ovako da se vrijeđaju tuđe svetinje.

Vjeruj mi da ima ljudi koji bi te zbog tih rijeci za glavu skratili, a onda se neki žale mudžehedinima :roll:

Koja netolerancija i primitivizam ........

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
114_AhmeD je napisao:
Boksi je napisao:

Ja ne znam ima li ovaj forum moderatore ili administratore ikako kad dozvoli ovako da se vrijeđaju tuđe svetinje.

Vjeruj mi da ima ljudi koji bi te zbog tih rijeci za glavu skratili, a onda se neki žale mudžehedinima :roll:

Ovih sto vrijedjaju verbalno ili onih sto zbog obicne rijeci sijeku glavu...ili i jednih i drugih?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
114_AhmeD je napisao:
Boksi je napisao:

Ovih sto vrijedjaju verbalno ili onih sto zbog obicne rijeci sijeku glavu...ili i jednih i drugih?

onih koji pocinju

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 17:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

114_AhmeD je napisao:

A kako se zovu oni koji se seksaju sa 12-godišnjim djevojčicama, kao što je to radio Muhamed?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

114_AhmeD je napisao:

onih koji pocinju

Bez zelje da nekoga branim ili opravdavam...po tebi je normalno nekome, zbog uvrede, osjeci glavu???!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 18:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Tema je Obecanje krscanima. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 18:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 09:34
Lokacija: BL dok me nisu izgurali kundacima, bajonetima, opancima...
Boksi, Ferdinand, ne jedite govedinu!
Eno u gornjim komentarima detaljno objasnjeno. A ako treba ja cu da dodam:
Cak i danas, 2010-te, u nekim krajevima i drustvima je tradicija i uobicajeno da se djevojcice udaju vec kao djeca. One, medjutim, ostaju kod svojih roditelja do prve menstruacije i tek tada se sele u novo domacinstvo.

Ahmed je zapoceo ozbiljnu temu kojoj bi trebalo prici s respektom. Na zalost, ovaj forum tome nije dorastao.
A, bezbeli, ni ja.
Ja jesam heretik i bez obzira na moje religijsko ubjedjenje, smatram da je neophodno da se vjernoci sporazumiju na "grassroot level" kad vec, na zalost, o tome ne brinu vjerske vodje.

Ps. Vozdra Kim (i ostali), nisam Aaron. A on i meni nedostaje :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BrozTvrtko je napisao:
Boksi, Ferdinand, ne jedite govedinu!
Eno u gornjim komentarima detaljno objasnjeno. A ako treba ja cu da dodam:
Cak i danas, 2010-te, u nekim krajevima i drustvima je tradicija i uobicajeno da se djevojcice udaju vec kao djeca. One, medjutim, ostaju kod svojih roditelja do prve menstruacije i tek tada se sele u novo domacinstvo.

Ahmed je zapoceo ozbiljnu temu kojoj bi trebalo prici s respektom. Na zalost, ovaj forum tome nije dorastao.
A, bezbeli, ni ja.
Ja jesam heretik i bez obzira na moje religijsko ubjedjenje, smatram da je neophodno da se vjernoci sporazumiju na "grassroot level" kad vec, na zalost, o tome ne brinu vjerske vodje.

Ps. Vozdra Kim (i ostali), nisam Aaron. A on i meni nedostaje :D

Ja nisam skrenuo sa teme nego postavio podpitanje...ako ne odgovara nemoj da citas.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Boksi je napisao:
114_AhmeD je napisao:

A kako se zovu oni koji se seksaju sa 12-godišnjim djevojčicama, kao što je to radio Muhamed?

Nemoj bez znanja pričati, tebe baš da zanima odgovor uzeo bi više knjigu, pričao učenim ljudima i onda sud donio. Ti su požurio baciti ljagu na drugog .

@ferdinand

Nema nepravda sva iste stepene. Razlika je kad se neko šprda na tvoj račun od psovanja tvojih svetinja.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali to onda govori o njemu kakav je. Ne opravdava odsijecanje glve pobogu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 20:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

114_AhmeD je napisao:
Nemoj bez znanja pričati, tebe baš da zanima odgovor uzeo bi više knjigu, pričao učenim ljudima i onda sud donio. Ti su požurio baciti ljagu na drugog .

Ne pričam ja, nego to kažu Muhamedovi ahbabi. Eto, još jednom, reci nam: da li neko ko se smatra nekim Božjim poslanikom, i učini nešto što je po svim zakonima užasno, dakle oženi se za djevojčicu od 12 godina i spava s njom, može biti slavljen od strane miliona "vjernika", ili se taj njegov čin običnim rječnikom zove - pedofilija?

A odsijecanje glave - tu priču prosipaj svojoj braći talibanima, istinskim sljedbenicima Muhamedove "religije".

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 23:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Boksi je napisao:
da li neko ko se smatra nekim Božjim poslanikom, i učini nešto što je po svim zakonima užasno, dakle oženi se za djevojčicu od 12 godina i spava s njom, može biti slavljen od strane miliona "vjernika", ili se taj njegov čin običnim rječnikom zove - pedofilija?

Po kojim svim zakonima matare ti???

Da nije po Frojdovim, Tita ti???

Oznaceno ti je crvenom sta si napisao, znaci O Ž E N I S E-kasnije kazes da se to zove podefilija.

De mi reci matare ti tvoje jel to normalno.

Pa znas li ti ko su pedofili??

Znas li ti definiciju pedofila ???

Pa od kad se pedofil SE ZENE, a da ti ne kazem da se BRINU SE O ZENI

Jel vidis koliki si oximoron izvalio moronu jedan. (pa nek me odmah banuju ali nisam mogao izdrzati).

Pa znas li ti psihologiju pedofila, i njihove zrtve.

Pa ko je bila Aisa r.a.???

1) 4. po redu prenosilac hadisa

2) komentator hadisa

3) fakih u serijtskopravnoj nauci, ono sto ti razumijes kao PRAVNIK u tvom govoru ili ADVOKAT

4) fetve donosila, bila SUDIJA U prevedenom tebi jeziku

A sad pored Ajise r.a.koja bi ti mogla biti doktor da ti kazem i Usamu Ibn Zejda vojskovodju koji je vodio kompletnu muslimansku vojsku, konjanike, strijelce, logistiku, bavio se taktikom izvidnicom strategijom i svim onim sto treba jednom GENERALU.

A znas li koliko je imao godina

17.

Hajde da vidim da neko upravlja PENTAGONOM s 17 godina starosti, da vidim tog generala, oficira, podoficira, cak vojnika s 17 godina u tvojoj zamisljenoj ateistickoj glavi...

Ne postoji

Pa shvatas li ti kontekst istorije i bilogiju zenskog tijela i kad je ono zrelo za brak.

Mislis s 18 godina, ma dje si to cuo.

U BiH je brak dozvoljen s 16 u hrvatskoj 14. Kao osoba tad psihicki i fizicki zrela...koliko ima budala i s 18 godina.

Zensko je fizicki zrelo za brak kad udje u pubertet a i sto tako i muskarac....a kad je ko psihicki zreo to nije znao ni tvoj Frojd.

Bože dragi...odoh unijeti drva utrnu mi se vatra. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
koliko ima budala i s 18 godina

Po ovom tvom postu se vidi da ih ima i starijih.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 00:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Oficir s ruzom je napisao:
Po kojim svim zakonima matare ti???

Sve je to divno i krasno, Ajša je mogla kasnije i da stekne doktorat na Univerzitetu "Apeiron" u Zenici, ali - šta misliš šta je 12-godišnjoj djevojčici, koja još vjerovatno ni prvu menstruaciju nije imala (dakle nije bila ni biološki zrela za polne odnose), čika-Muhamed radio prve bračne noći?

I naravno, vješto si zaobišao pomenutu poligamiju, kojoj je vragolasti Mujo tako rado pribjegavao da bi zgrijao svoje stare kosti... Šta misliš kako su se u duši osjećale te njegove silne žene, koje su svog voljenog muškarca morale da dijele sa drugima?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 01:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Ti vjerovatno znas iz prve ruke kako je to sve bilo, pa prosvijetli nas zivotati.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 11:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ima nekih Buharijevih i Utmanovih hadisa, otkrivaju pikantne detalje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 12:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Talibane, ti si tempirana bomba!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Boksi je napisao:
114_AhmeD je napisao:

Ne pričam ja, nego to kažu Muhamedovi ahbabi. Eto, još jednom, reci nam: da li neko ko se smatra nekim Božjim poslanikom, i učini nešto što je po svim zakonima užasno, dakle oženi se za djevojčicu od 12 godina i spava s njom, može biti slavljen od strane miliona "vjernika", ili se taj njegov čin običnim rječnikom zove - pedofilija?

A odsijecanje glave - tu priču prosipaj svojoj braći talibanima, istinskim sljedbenicima Muhamedove "religije".

Ma jašta, do sad su milijarde ljudi blesavi i ne znaju za Aišu r.a, a ti si pametan :) .
Ne moraš ići do talibana, odi u Sarajevo, predstavi se i reci to što si napisao ovdje pa ćeš da vidiš reakciju ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]