Boksi je napisao:
da li neko ko se smatra nekim Božjim poslanikom, i učini nešto što je po svim zakonima užasno, dakle oženi se za djevojčicu od 12 godina i spava s njom, može biti slavljen od strane miliona "vjernika", ili se taj njegov čin običnim rječnikom zove - pedofilija?
Po kojim svim zakonima matare ti???
Da nije po Frojdovim, Tita ti???
Oznaceno ti je crvenom sta si napisao, znaci O Ž E N I S E-kasnije kazes da se to zove podefilija.
De mi reci matare ti tvoje jel to normalno.
Pa znas li ti ko su pedofili??
Znas li ti definiciju pedofila ???
Pa od kad se pedofil
SE ZENE, a da ti ne kazem da se
BRINU SE O ZENIJel vidis koliki si oximoron izvalio moronu jedan. (pa nek me odmah banuju ali nisam mogao izdrzati).
Pa znas li ti psihologiju pedofila, i njihove zrtve.
Pa ko je bila Aisa r.a.???
1) 4. po redu prenosilac hadisa
2) komentator hadisa
3) fakih u serijtskopravnoj nauci, ono sto ti razumijes kao PRAVNIK u tvom govoru ili ADVOKAT
4) fetve donosila, bila SUDIJA U prevedenom tebi jeziku
A sad pored Ajise r.a.koja bi ti mogla biti doktor da ti kazem i
Usamu Ibn Zejda vojskovodju koji je vodio kompletnu muslimansku vojsku, konjanike, strijelce, logistiku, bavio se taktikom izvidnicom strategijom i svim onim sto treba jednom GENERALU.
A znas li koliko je imao godina
17.Hajde da vidim da neko upravlja PENTAGONOM s 17 godina starosti, da vidim tog generala, oficira, podoficira, cak vojnika s 17 godina u tvojoj zamisljenoj ateistickoj glavi...
Ne postoji
Pa shvatas li ti kontekst istorije i bilogiju zenskog tijela i kad je ono zrelo za brak.
Mislis s 18 godina, ma dje si to cuo.
U BiH je brak dozvoljen s 16 u hrvatskoj 14. Kao osoba tad psihicki i fizicki zrela...koliko ima budala i s 18 godina.
Zensko je fizicki zrelo za brak kad udje u pubertet a i sto tako i muskarac....a kad je ko psihicki zreo to nije znao ni tvoj Frojd.
Bože dragi...odoh unijeti drva utrnu mi se vatra.