banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 17:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 22 Dec 2009, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
zamisli, reko je da sa huliganima nece da ima posla, umjesto da im ljubi dupeta ko djuric. eh, taj savo mi se sve vise svidja :)
kamo srece da je hapsenja bilo mnogo vise prije, sad bi "navijaci" znali koje je njihovo mjesto u drustvu. no, nikad nije kasno

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
urbana_extravaganca je napisao:

Нека остане и 20 али остаће 20 правих.
Послужићу се оним слоганом форса: идеологија а не маса!

Боже сачувај шта написа. Каква идеологија, де ми објасни молим те?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 18:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Пар фотографија које су обиљежиле ове изборе:

Slika

Slika

Slika

Ставио бих и четврту на којој вође навијача дижу руке за Ђурића, али је нажалост уклољења са сајта вјероватно на интервенцију истих.

Едит: нађох је на једном од форума...

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 19:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
зипа Сави фаце на оној слици горе... само што не заплаче...

Ево и јединог ко је подржао Саву...
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
skypostman je napisao:

Нека остане и 20 али остаће 20 правих.
Послужићу се оним слоганом форса: идеологија а не маса!

Боже сачувај шта написа. Каква идеологија, де ми објасни молим те?

Ideologija Juga je vrlo jasna, ljubav prema Partizanu i Srbiji, jasna prosrpska nacionalna orijentacija. Prihvatas Jug, prihvatio si i ovo gore navedeno.
Ne prihvatas gore navedeno nemas mesto na Jugu a ni u klubu. Moze neko da misli i drugacije ali onda to zadrzi za sebe a ne poput Save da laje po medijima i kada treba i kada ne treba.
Neko ko je pljuvao po Grobarima, zalaze se za hapsenje Mladica i podrzao je hapsenje i izrucenje Karadzica, taj nema mesto u Partizanu i na nikakvu podrsku Grobara ne moze da racuna.

Svaki zdrav i razuman covek gledace da iz svake price za sebe izvuce ono najbolje ili bar da mu ista ne naskodi (djuric) ali sigurno nece sebi stavljati omcu oko vrata (sto bi Savo Grobarima vrlo rado uradio).
Da li bi ti glasao na izborima za Harisa Silajdzica kada znas da je ovom cilj ukidanje RS? Ja mislim da ne bi.

Citiraj:
eh, taj savo mi se sve vise svidja

Pa posto nije prosao na izborima ima vremena sada na pretek, pa vodi ga kuci da ti sije krompir.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 20:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Са једног другог форума:

Citiraj:
cesto citam poruke na ovom forumu ali do sada nisam pisao pa cisto da se predstavim prvu utakmicu sam gledao 1985 godine igrali smo prijateljsku sa dinamom i od tada se trudim da stignem da odgledam svaku kako na strani tako i na nasem terenu, od kada se juzni front odvojio od agenata ne idem na jug sem kada igramo u rupi.

Samo cu da vas pitam sta je drugacije, 2003 mi je toma agent preprodao karte za LS, a milion puta pre toga cegi i ostali.

Posle smo vikali koalicija, cegi i policija. I onda je dosao taj sveti dan kada se formirala jedina prava navijacka grupa na ovim prostorima JUZNI FRONT, grupa koja nema vodju, koja ne peva o politici, koja ne bije obicne navijace drugih klubova, koja je verna do smrti, koja nema glupe koreografije, koja nema ozvucenja i ostala sranja. I sto je najbitnije sustinu te grupe nisu cinili ljudi koji su formalno organizovani po raznim grupicama vec obicni anonimni zaludjenici partizanom koji su odrasli na starom dobrom engleskom fudbalu i koji su zarazeni ludackim grobarskim duhom osamdesetih.
Istok je bio sve puniji a jug sve prazniji, i taman kada su bili najaci pomire se sa novim agentima, koji su po meni 100 puta gori od starih. Alkatraz je najgora navijacka grupa koja se ikada pojavila na Jugu. Agenti su barem imali grobarski smek i bili prava grobarska stoka, a ovi alkatrazi su oni fenseri ciganski koji samo gledaju kakva ce im biti frizura, koji nemaju pojma sta je pravi grobarski duh. Sta reci o njima kada je jedan od njih bio u ciganskoj ekipi, pa to sve govori o tome koliko je njima stalo do partizana. I vracamo se na predhodno pitanje, sta je drugacije:
2000-2005 agenti, zeka i bjeka
2009 alkatraz, zeka i djuric
Mislite o tome

Ja cu sledecu utakmicu da budem na istoku, kao i svaku predhodnu, mislim da svako ovde treba da razmisli gde ce on biti

Mi vas cekamo na istoku, nismo ujedinjeni, nemamo zastave ni bunjeve,nemamo lepe frizure ni koreografije, cujemo se i bez ozvucenja, nismo nikada navijali za drugi klub, ne zanima nas brankica i ostala sranja, zanima nas samo partizan

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 12:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ајмо мало о фудбалу. Како ствари стоје у овом прелазном року нас изгледа напуштају Љајић и Дијара + можда Раћа уколико стигне "добра" понуда. Од потенцијалних појчања спомињу се Радовић(играо прије пар сезона у Партизану), Саша Илић(велико можда) и највјероватније пар играча из Србије.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Са једног другог форума:

Citiraj:
cesto citam poruke na ovom forumu ali do sada nisam pisao pa cisto da se predstavim prvu utakmicu sam gledao 1985 godine igrali smo prijateljsku sa dinamom i od tada se trudim da stignem da odgledam svaku kako na strani tako i na nasem terenu, od kada se juzni front odvojio od agenata ne idem na jug sem kada igramo u rupi.

Samo cu da vas pitam sta je drugacije, 2003 mi je toma agent preprodao karte za LS, a milion puta pre toga cegi i ostali.

Posle smo vikali koalicija, cegi i policija. I onda je dosao taj sveti dan kada se formirala jedina prava navijacka grupa na ovim prostorima JUZNI FRONT, grupa koja nema vodju, koja ne peva o politici, koja ne bije obicne navijace drugih klubova, koja je verna do smrti, koja nema glupe koreografije, koja nema ozvucenja i ostala sranja. I sto je najbitnije sustinu te grupe nisu cinili ljudi koji su formalno organizovani po raznim grupicama vec obicni anonimni zaludjenici partizanom koji su odrasli na starom dobrom engleskom fudbalu i koji su zarazeni ludackim grobarskim duhom osamdesetih.
Istok je bio sve puniji a jug sve prazniji, i taman kada su bili najaci pomire se sa novim agentima, koji su po meni 100 puta gori od starih. Alkatraz je najgora navijacka grupa koja se ikada pojavila na Jugu. Agenti su barem imali grobarski smek i bili prava grobarska stoka, a ovi alkatrazi su oni fenseri ciganski koji samo gledaju kakva ce im biti frizura, koji nemaju pojma sta je pravi grobarski duh. Sta reci o njima kada je jedan od njih bio u ciganskoj ekipi, pa to sve govori o tome koliko je njima stalo do partizana. I vracamo se na predhodno pitanje, sta je drugacije:
2000-2005 agenti, zeka i bjeka
2009 alkatraz, zeka i djuric
Mislite o tome

Ja cu sledecu utakmicu da budem na istoku, kao i svaku predhodnu, mislim da svako ovde treba da razmisli gde ce on biti

Mi vas cekamo na istoku, nismo ujedinjeni, nemamo zastave ni bunjeve,nemamo lepe frizure ni koreografije, cujemo se i bez ozvucenja, nismo nikada navijali za drugi klub, ne zanima nas brankica i ostala sranja, zanima nas samo partizan

То је вероватно са форума партизан.нет а уписник је из НС-а претпостављам. Не читам тамо форум а и на сајт ретко залазим па могу само да претпостављам.
Има ту истине у упису али ако је дотични заиста како каже био члан ЈФ-а онда му се сигурно не би десило да лупи овакву глупост:
Citiraj:
I sto je najbitnije sustinu te grupe nisu cinili ljudi koji su formalno organizovani po raznim grupicama vec obicni anonimni zaludjenici partizanom koji su odrasli na starom dobrom engleskom fudbalu i koji su zarazeni ludackim grobarskim duhom osamdesetih.

Значи слагао је за медаљу. Какав енглески стил и 80-те? Па већина људи која је основала ЈФ и била носилац истог су били млађи Гробари односно младе снаге које се нису мириле са тадашњим понашањем тзв. "агената". А ово да ЈФ нису чиниле групице већ појединци је исто лаж, довољно је погледати само једну слику из тог периода па да се виде заставе јанг бојса, вандала, компаније, демиџа... ЈФ је био организован по групицама. Чињеница је да онај ЈФ и овај данас имају јако мало тога заједничко, та нека основна ЈФ идеја је умрла а умрла је јер је била утопистичка и никада није ни мофла да заживи. Стари ЈФ је сигурно имао више шмека и другарства, овај данас можда тога има мање али је много организованији и у навијачкој бранши цењенији.
Ово око алцз бих се донекле и сложио, ни ја их не волим али је чињеница да је једна таква група неопходна на Југу из простог разлога да држи контролу (Гробарима је увек била карактеристика да се деле) и Југ на окупу али и због тога што без њих Гробари у БГ-у не би имали шансе да се носе са циганима јер екипе и људи који воде север су сличне конфигурације. Овако се анулирамо.
Ово за исток му је исто небулоза јер би по њему сви требали да пређемо на исток, седимо и грицкамо семенке.
Ово за карте за ЛШ му је најјаче, па није ваљда очекивао да му их неко да џаба?

Citiraj:
Ајмо мало о фудбалу. Како ствари стоје у овом прелазном року нас изгледа напуштају Љајић и Дијара + можда Раћа уколико стигне "добра" понуда. Од потенцијалних појчања спомињу се Радовић(играо прије пар сезона у Партизану), Саша Илић(велико можда) и највјероватније пар играча из Србије.

За бившег ђавола Љају даје Рубин 6,5 милиона (званично), а изгледа да ће и Брана Илић у Кореју (то драстично повећава шансе да се Сале Илић врати у ПФЦ). Петровић би требао да остане. Стевановић је дао управи списак са 4 имена из домаће лиге које каже треба. Радовић чисто сумњам да ће Легија да га пусти.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da vas nesto pitam, nikako mi nije jasno?... Jel sad podrzavate novog-starog predsjednika ili ne? Kad su vec predstavnici grobara glasali za njega...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 15:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Da vas nesto pitam, nikako mi nije jasno?... Jel sad podrzavate novog-starog predsjednika ili ne? Kad su vec predstavnici grobara glasali za njega...

Скева вође су се изјасниле тако, али то није став већине. Што значи да ту нешто не штима.

Урбани, шта мислиш да ли ће доћи поново до подјеле југа?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
skeva je napisao:

Скева вође су се изјасниле тако, али то није став већине. Што значи да ту нешто не штима.

Урбани, шта мислиш да ли ће доћи поново до подјеле југа?

Нема никакве поделе. Због чега би и било?
Гробари су сада први пут подржали неку управу још од бојкота из простог разлога због ситуације. Ја знам да су обични симпатизери били за Саву као бившег играча и против Ђурћа као човека који нема везе са спортом а и резултати у протеклом периоду му нису сјајни међутим није ми јасно шта је то Партизан изгубио због тога што Саво није изабран. Све што сам ја од њега чуо су класичне досовске приче типа: милиони чекају само ме изаберите, имам 50 играча и 10 тренера. Па шта је он мислио да прави нови клуб?
Није ми јасна ни екипа која га је подржала, ту пре свега мислим на Томића и Мирковића. Знали су обојица да Саво нема апсолутно никакву шансу да буде подржан од стране Југа као и што су знали да би нпр. Мирковић био подржан одмах у старту. Што се није Мирковић кандидовао? На крају крајева нису само представници Гробара гласали за Ђурића већ и сви бивши играчи Партизана укључукући легенде попут Нађа и Вукотића чија је љубав према Партизану неупитна. Ако је Саво толики Партизановац и поштењан нека доведе те спонзоре у Партизан, јер не може фотеља ваљда да меру његову љубав.
Подршка Ђурићу је плод тешке ситуације у којој се Гробари сада налазе. Обични симпатизери немају појма кроз какве потешкоће сада пролазе виђенији људи са Југа (не вође већ уопште виђенији људи) од оног несрећног убиства. И онда имате избор да подржите Ђурића, који евентуално можда може и да помогне да се та хајка колико толико смири и имате Саву ДС-овца који је представник актуелног режима и који се аквтно залаже за разбијање Југа. Ја мислим да ту избор није био тежак. Избор Ђурића је производ нужде а не воље. Додао бих још да од старог састава ЈФ-а неки људи (који додуше одавно више нису активни) данас седе на сасвим значајним позицијама у актуелном режиму али да им шиште јаја букваклно да помогну људима који су нпр. сада ухапшени а такође су били део ЈФ или су и сада. Ђурђевић нпр. је поштен дечко , добар ко леб и частан официр српске војске без иједне мрље у каријери како војној тако и животној. Да би остварили неке своје циљеве овај режим ће том дечку сада да упропасти и војну каријеру и живот.
Једну ствар треба коначно да схватите, Гробари и цигани су одавно превазишли појам навијачка група и прерасли у веома битне друштвене групације. Проблем тих друштвених групација је у томе што актуелни режим није успео да их стави под своју контролу (иако нпр. на северу ДС има јак утицај и своје утицајне људе, зато нпр. цигани сада ћуте и кулирају), те се исте супростављају стварима попут ЕУ, НАТО, геј параде и сл. а те ствари су јако битне за ову власт. Узмимо нпр. ту геј параду која је отказана а највише заслуга зато имају Гробари. Још од тада су Гробари мета власти, чекао се само погређан корак (Брис Татон) да се крене у разбијање Гробара, а кад се заврши са њима доће и остали на ред. Свако онај ко мисли да је ово борба власти против хулигана, тај се опасно вара. Ово је борба "демократског режима" да се угасе све оне групације и сви они појединци који представљају или могу да представљају потенцијалну опасност за њихове фотеље. Слобин режим је за ове био мало дете.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Проблем тих друштвених групација је у томе што актуелни режим није успео да их стави под своју контролу (иако нпр. на северу ДС има јак утицај и своје утицајне људе, зато нпр. цигани сада ћуте и кулирају), те се исте супростављају стварима попут ЕУ, НАТО, геј параде и сл. а те ствари су јако битне за ову власт. Узмимо нпр. ту геј параду која је отказана а највише заслуга зато имају Гробари. Још од тада су Гробари мета власти, чекао се само погређан корак (Брис Татон) да се крене у разбијање Гробара, а кад се заврши са њима доће и остали на ред. Свако онај ко мисли да је ово борба власти против хулигана, тај се опасно вара. Ово је борба "демократског режима" да се угасе све оне групације и сви они појединци који представљају или могу да представљају потенцијалну опасност за њихове фотеље. Слобин режим је за ове био мало дете.

Ово подвучено, напросто, није тачно. Ето да не буде да ја сад причам другу крајност, Јунајтед, Цигани и Гробари су у најмању руку имали једнаке заслуге.
Друго, за убиство Француза, једнако би било и за Цигане, невезано за повезаност са ДС-ом. "Жртве" се морају принијети. А суштина је у систему, у пријеко потребном закону и његовом провођењу. Ово што си навео за повезаност са ДС-ом и јесте тачно, али да су имали неке значајне "бенефиције" од тога, тешко...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Проблем тих друштвених групација је у томе што актуелни режим није успео да их стави под своју контролу (иако нпр. на северу ДС има јак утицај и своје утицајне људе, зато нпр. цигани сада ћуте и кулирају), те се исте супростављају стварима попут ЕУ, НАТО, геј параде и сл. а те ствари су јако битне за ову власт. Узмимо нпр. ту геј параду која је отказана а највише заслуга зато имају Гробари. Још од тада су Гробари мета власти, чекао се само погређан корак (Брис Татон) да се крене у разбијање Гробара, а кад се заврши са њима доће и остали на ред. Свако онај ко мисли да је ово борба власти против хулигана, тај се опасно вара. Ово је борба "демократског режима" да се угасе све оне групације и сви они појединци који представљају или могу да представљају потенцијалну опасност за њихове фотеље. Слобин режим је за ове био мало дете.

Ово подвучено, напросто, није тачно. Ето да не буде да ја сад причам другу крајност, Јунајтед, Цигани и Гробари су у најмању руку имали једнаке заслуге.
Друго, за убиство Француза, једнако би било и за Цигане, невезано за повезаност са ДС-ом. "Жртве" се морају принијети. А суштина је у систему, у пријеко потребном закону и његовом провођењу. Ово што си навео за повезаност са ДС-ом и јесте тачно, али да су имали неке значајне "бенефиције" од тога, тешко...

Итекако је тачно. 95% графита по Београду, који су обележени као претња геј паради су исписани од стране Гробара. Не доводим ја у питање да би учешће на контра-митингу узели сви, то се подразумева али чињеница је да су и тада као и сада ћутали и цигани и форси а и остали. Циганци су додуше имали једну паролу контра параде, била је сасвим ок парола али је чињеница да се кроз медије провлачило искључиво име Гробара уз Образ и Национални Строј (ове су извукли негде из нафталина).
Што се тиче веза ДС и ДС то је итекако тачно али и бенифиције су постојале за неке људе из врха северне трибине. Мада стоји да су цигани и форси (као групе које су помињане у том фамозном) инсајдеру одиграли можда паметно сада што су искулирали али питање је велико да ли ће та ћутња да им се обије о главу, јер је сада терет спао искључиво само на Гробаре али оно у шта сам сигуран је да тај терет на Гробарима сигурно неће да остане. Пренеће се и на друге а онда ће за кукњаву бити касно.

Прелазни период у Партизану

http://www.mondo.rs/s156491/Fudbal/Part ... _Ilic.html

Ово је по мени неки црни сценаријо. Леђеа :confused2:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Kakav klub, takva i oprema ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 17:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Заболи ме шта ће писати на дресовима, ако су понудили највише зашто одбити, може и Свила Челинац само дај паре. :D

Што се тиче тима, распродаја је почела а како ће завршити и са каквим тимом ћемо ући у други дио сезоне остаје да се види. Титулу можемо заборавити...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Једну ствар треба коначно да схватите, Гробари и цигани су одавно превазишли појам навијачка група и прерасли у веома битне друштвене групације.

ovo je apsolutno tacno. i s tim nema nikakvih problema. do trenutka dok se ta drustvena grupacija ne osili toliko da preuzme zakon u svoje ruke, i pocne da odredjuje sta u toj drzavi moze, a sta ne moze da se odrzava. i sta je moralno, a sta nije, sta smije da se prica na televiziji, a sta ne. u tom trenutku svaka normalna drzava, ili makar ona koja to pretenduje da bude, mora da reaguje, jer ako se tim drustvenim grupacijama dopusti da provode silu, prijete novinarima, sprjecavaju javne skupove, pa makar to bila i dekadentna i odvratna gej parada, onda ce sve da ode u p.m.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2009, 09:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tomić oprostio Partizanu pola miliona evra!

Tomić je još jednom pokazao da je svoj posao obavljao iz ljubavi prema Partizanu, a ne iz koristi...

http://www.sportal.rs/news.php?id=17418

Свака част!

Citiraj:
Vojislav Stanković novi član Partizana

Prva akvizicija crno-belih u zimskom prelaznom roku postao je danas Vojislav Stanković, dosadašnji štoper OFK Beograda.

Stanković je rođen 22. septembra 1987. godine, visok je 190cm, težak 84 kilograma, a za OFK Beograd je odigrao 25 prvenstvenih utakmica - deset u prolećnom delu sezone 2008/2009 i svih 15 ove jeseni. U OFK Beograd je prešao prošlog januara iz vranjskog Dinama.

Citiraj:
Mijić i zvanično crno-beli

Posle jučerašnjeg parafa Vojislava Stankovića, danas su crno-beli dobili i drugo pojačanje, a dolazi iz subotičke Spartak Zlatibor vode – Mijić Predrag. Momak je rođen 5.11.1984. (visok 179cm, težak 75kg) i igra na mestu klasičnog špica. Ugovor je potpisan na 4 godine.

Za Spartak Zlatibor vodu je odigrao oko 113 mečeva i postigao 33 gola. Posrednik prilikom dovođenja u Partizan bio je njegov menadžer Perica Savanović.

Овог задњег смо наводно отели Циганима. Ја немам појма ко су ови момци? Надам се да ће Калуђеровић из Рада ускоро потписати...

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2010, 12:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Aleksandar Davidov novi član Partizana

Davidov je rođen u Novom sadu 7.10.1983. (175cm, 70kg), a karijeru je počeo u Omladincu iz Deronja, kasnije je nastupao za Tekstilac iz Odžaka, a 1998. godine dolazi u Hajduk iz Kule kao kadet. Tu je prošao sve selekcije do prvog tima, a igrao je i za omladinsku i mladu reprezentaciju (15 mečeva).

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=s ... ikaz1=2009

Овај би се можда и могао назвати појачањем... :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2010, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Englezi i Turci u Beogradu

Delegacije Birmingema i turskih klubova stižu u ponedeljak u Beograd na završne pregovore oko transfera Radosava Petrovića i Lamina Dijare.

Branilac titule Partizan ostaće u novoj 2010.godini po svemu sudeći bez nekoliko važnih igrača. Kako saznaje B92, predstavnici Birmingema u ponedeljak dolaze u Beograd na pregovore sa crno-belima, oko transfera Radosava Petrovića, dok u glavni grad Srbije u ponedeljak stiže i turska delegacija oko finalizacije transfera Lamina Diare.

Kao nezvanično saznajemo, Adem Ljajić gotovo sigurno napušta Partizan tokom ovog prelaznog roka, dok je Miloš Bogunović pozajmljen španskom drugoligašu Kadizu do kraja sezone.

Interesovanje Birmingema za Petrovića nije tajna, procenjuje se da bi transfer u ovaj klub mogao da donese između 2-3 miliona funti. Za Dijaru je u poslednjoj nedelji stare 2009.godine pokazivao Gazijantep, ali je posao propao jer turski klub nije mogao da pruži bankarske garancije oko isplate novca za Senegalca. Navodno nešto kasnije, u igru se umešao Trabzon, ali za sada nije poznato da li se predstavnici Gazaintepa vraćaju u Beograd sa poboljšanom ponudom, ili stiže delegacija šestoplasiranog tima turskog prvenstva Trabzona.

Adema Ljajića žele za sada Rubin i Fiorentina, ostaje da se vidi da li je u "trku" ušao još neki klub. Rubin je navodno ponudio 6,5 miliona evra, beogradski mediji pisali su krajem 2009.godine da bi čelni ljudi Partizana svog najtalentovanijeg igrača prodali za 7 miliona evra...

Trener Goran Stevanović okupiće igrače 15.januara, 21.januara sledi put u Tursku gde će biti nastavljene pripreme za prolećni deo sezone.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2010, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
bogunoviću srećan put...došao je kao extra pojačanje a nije pokazao ništa ni kod jokanovića ni kod stevanovića...ostaje nam Cleo i još nekoga da nađemo biće opet ok.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]