banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Dec 2009, 17:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Niko ne spori da je Rafa los trener ali brate koliko mu sansi treba pruziti. Problem je sto sad nema neku adekvatnu zamjenu svaki iole dobar strucnjak je vezan za dobar klub a Rafino otpustanje bi dovelo do jos vece novcane krize u Liverpulu.
Valjda ce i njih neki Arapi da kupe.

Ove Bozicne i Novogodisnje utakmice ce mnogo toga da rijese tu te il ima il nema

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
"Navijači Čelsija su razmaženi!"

Bivši engleski fudbaler Jan Rajt u kolumni u "Sanu" oštro kritikovao "fensi" navijače Čelsija koji zvižde timu posle remija..."Ugledajte se na navijače Liverpula", poručuje.
Legenda engleskog fudbala Jan Rajt ocrnio navijače sa Stamford bridža

Fudbalski navijači se često ponašaju iracionalno i razmaženo, a pravi primer za to su navijači londonskog Čelsija.

Legenda engleskog fudbala, bivši igrač Arsenala Jan Rajt u kolumni u britanskom "Sanu" (The Sun) oštro je kritikovao navijače Čelsija, koji su, prema njegovom mišljenju, razmaženi i uopšte ne razumeju fudbal.

Povod za njegov najnoviji tekst je remi Čelsija protiv Evertona (3:3) u poslednjem kolu Premijer lige, posle kojeg su navijači kluba sa Stamford bridža ispratili ljubimce zvižducima.

"Uprkos, zaista, sjajnim rezultatima Čelsija u svim takmičenjima, nije me iznenadilo to što su im navijači zviždali posle remija sa Evertonom protekle subote. Ti navijači koji su zviždali i negodovali su apsolutna sramota! Možda su puni para, ali, u fudbalskom smislu, nemaju ni gram stila. Oni su ili zaboravili šta je sve njihov kloub uradio proteklih godina ili ne znaju za probleme sa kojima se klub suočavao proteklih godina", piše Rajt.

Nekadašnji fudbaler Arsenala, čiji se sin Šon Rajt-Filips jedno vreme igrao za Čelsi, kaže da je stara garda navijača Čelsija zgrožena novom generacijom fanova koji dolaze na stadion.

"Neki moji dobri prijatelji navijaju za Čelsi i sramota ih je kako mlađe generacije sada 'bodre' klub i igrače...Oni nemaju nikakav osećaj za igru i zahtevaju pobedu svake nedelje. Mnogi od tih navijača žive u eksluzivnim naseljima, imaju skupocena odela i fensi cipele, piju kvalitetan šampanjac i verovatno misle da su previše dobri za sendviče i hot-dog. Mnogi ljudi mrze Čelsi jer misle da je klub kupio uspeh i, moram da priznam, pojedini njegovi navijači uopšte ne doprinose reputaciji kluba kakav ima Čelsi", ocenio je Jan Rajt.

"Ima navijača drugih klubova koji čelsijevcima pevaju: 'Gde ste bili kad ste bili sra***?'. Nikada pre taj slogan nije imao više smisla nego sada", ističe Rajt i dodaje da ne pije vodu tvrdnje pojedinih navijača Čelsija da su uvek bili uz klub i kad mu nije išlo dobro i kad nije bilo Romana Abramoviča da "dreši kesu".

Rajt je naveo nekoliko primera kad je Stamford brdiž zvrjao prazan.

"Na premijerligaškom meču, maja 1994. godine, protiv Koventrija na stadionu je bilo manje od 9.000 navijača Čelsija. Ali, desetak dana kasnije, oni su ispunili Vembli kada je Čelsi igrao finale FA Kupa protiv Mančester junajteda...", piše Rajt.

Potom se još jednom osvrnuo na remi Čelsija protiv Evertona.

"Da, taj rezultat nije sjajan, ali Čelsi nije izgubio. Golman Petr Čeh nije imao svoj dan, ali koliko puta je do sada 'vadio' ekipu i zbog toga nije zaslužio nijednu kritiku. Navijači Čelsija treba da budu uz tim i kad mu ne ide. Razumem da su navijači dali dobre pare da budu na stadionu, ali moraju da budu dovoljno inteligentni da shvate da konstantno gunđanje ne doprinosi nikome. Londonci bi mogli mnogo da nauče od navijača Liverpula. Kad se pogledaju rezultati Liverpula ove sezone, njegovi navijači imaju sva prava da budu ljuti i da zviže Rafi Benitezu, ali ne. Oni su uvek uz tim", zaključio je Rajt.

Golman Čelsija Petr Čeh bio je takođe neprijatno iznenađen reakcijom navijača posle remija sa Evertonom.

"To nam je prvi remi na našem terenu u sezoni, a oni su nam zviždali. Bio sam prilično iznenađen. Ne razumem ih", rekao je Čeh.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sta drugo ocekivati, 90% tih "navijaca" nisu ni znali za Celzi dok nije Abramovic dosao..

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2009, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Citiraj:
Reds set to swoop for Serbian starlet
Manchester United are targeting young Serbian central defender Uros Cosic - seen by his club CSKA Moscow as potentially a bigger talent than Nemanja Vidic. The 17-year-old may move to Old Trafford next year, despite CSKA’s desire to keep him, admitted club president Yevgeni Giner. So highly is he rated that the Moscow outfit has enlisted the help of Kremlin president Dmitry Medvedev in a bid to grant him Russian citizenship. “I must stress that we would like to keep Cosic”, said Giner. "We even offered him Russian citizenship. It now depends upon the Presdent Medvedev whether it is granted or not. I have not seen such a great central defender before, not to mention that he is only 17. But Manchester United would also love to have him. They have already made several attempts to approach me about him, asking if I was ready to negotiate. They can see - the boy is going to grow into a bigger star than Vidic.”
Mirror, Sports staff

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Luzerpul nastavlja sa tradicijom dobrih rezultata :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Hertzog je napisao:
Luzerpul nastavlja sa tradicijom dobrih rezultata :D :D :D

Evo bas gledam drugo poluvrijeme i nemogu da vjerujem da su ovako losi,bez ikakve ideje igraju.

Za mene najveci panj ove ekipe je Lukas,ja u tom igracu ama bas nista do sada nisam vidio.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E ako sad ne otjeraju Rafu nece nikad..

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A tu je i mocni Manchester :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma Manchester ima grdnih problema al su ih dobre vile nosale veci dio sezone pa su jos uvijek kao u borbi za titulu....

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 17:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bio na slavi, upalio TV, a tamo 3:0 za Fulham... :oops:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
I bolje što nisi gledao :lol: :lol: :lol:

btw ja sam uživao u utakmici da ne bude zabune :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Na jednom tiketu Liverpool na drugom Manchester...o kukala mi majka!
Rafu sutnut' a Manchesterovce sve poslat' kod one nase doktorke u Srbiju :D
U stvari neka jos, dok Chelsea ne uzme Premiership, neka trckara 2 postava jos malo.
E moj Tosicu pa ako sad nisi zaigrao neces nikad!

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
a mancestera, sad vidim na skysports, player ratings http://www.skysports.com/football/match ... 01,00.html
skols najlosiji, a onaj kuscak najbolje ocijenjeni njihovo igrac, sto znaci da je moglo i gore.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hughes ipak odletio: "Sadašnjost se zove Roberto Mancini"

SLUŽBENA potvrda stigla je na internetskoj stranici kluba - došlo je do promjene trenera na klupi Manchester Cityja. Mark Hughes je prošlost, sadašnjost se zove Roberto Mancini. Očekivan rasplet, Hughes je morao odletiti s radara šeika Mansoura, koji smatra da šesto mjesto ljestvice i dvije pobjede u 11 utakmica nisu dovoljne.

"Uložili smo sredstva, popravili infrastrukturu, napravili smo sve. A ne vidimo da su naši ciljevi ispunjeni ni da će se to uskoro promijeniti" službeno su se očitovali.

Niti 4:3 pobjeda protiv Sunderlanda u subotnjoj utakmici 18. kola engleskog nogometnog prvenstva nije mu spasila posao. Hughes nije ni obavio službenu dužnost odlaska na press-konferenciju nakon utakmice. Obavio je zato odlazak na centar igrališta i mahanjem poručio da odlazi s funkcije koju je obnašao od 2008. godine i odlaska Sven-Görana Erikssona.

"Građani" su ove sezone odigrali sedamnaest prvenstvenih utakmica, a u njima upisali samo dva poraza, najmanje u Premiershipu. Ono što im je odnosilo bodove su susreti bez pobjednika, a takvih su, uz sedam pobjeda, sakupili osam. Sve u posljednjih prvenstvenih utakmica.

Omjer Hughesove uspješnosti u 15 mjeseci na klupi Cityja iznosi 36 pobjeda, 16 remija i 25 poraza.

Mancini, trostruki prvak s Interom, koji je utakmicu odgledao s tribina Gradskog stadiona, će po pisanju talijanskog Corriere dello Sporta i britanskog GUardiana potpisati troipolgodišnji ugovor sa Cityjem, a prosječno će po sezoni primati 3.5 milijuna eura.

Predsjednik kluba Khaldoon Al-Mubarak je za službene stranice kluba potvrdio Mancinijevo preuzimanje klupe:

"Roberto je iskusan menadžer s znanjem osvajanja trofeja. Njegovi učinci govore sami za sebe, a sposoban je podići Manchester City na najvišu razinu. Nadam se da će ga i navijači doći pozdraviti."

Mancini nije obnašao trenersku dužnost od odlaska s klupe milanskog Intera kojeg je doveo do tri uzastopna naslova talijanskih prvaka, prije no što je taj posao uručen Joseu Mourinhu.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ocekivano da je odletio, samo sam ocekivao da ce seici dovesti neko zvucnije ime na klupu i za mnogo vise para. kriza izgleda.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Seca je pocela, bas me zanima da li ce Rafa da je prezivi

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2009, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
I prosle godine su za Ramosa govorili da nece nigdje iz Tottenhama zbog jakog ugovora pa opet dobio nogu.....tako da je za Rafu sve moguce....

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2009, 00:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Ma bilo bi i vrijeme da ga se rijese....

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2009, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
http://www.mondo.rs/s155940/Sport/Fudbal/Aršavin%20vs%20Liverpul

Znači umro sam od smijeha :lol: :lol: :lol:

btw ako je već bilo brišite....

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2009, 16:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
:lol: :lol: :lol: :lol: Dobra dobra
Jos jedan ovakav filmic je bio ali su kao plesali igraci arsenala.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]