Ispiti dolaze, prolaze, mimoilaze nas... Kako god, uvek su tu i prate nas kao sena.
Nekad smo postignutim rezultatima zadovoljni, nekad ne. Vreme neumoljivo prolazi i čini nam se da nekad jednostavno nemamo vremena za učenje. A evo i zašto....
Citiraj:
Godina ima 365 dana. Nakon što oduzmemo 52 subote, ostane 313 dana. Leto ima 50 dana u kojima je previše vruće da bi se bilo šta radilo, a kamoli učilo, tako za učenje ostaje 263 dana.
Spavamo 8 sati dnevno. U godini na spavanje potrošimo 122 dana, tako da ostane 141 slobodan dan.
Ako ništa ne radimo 1 sat dnevno, to je 15 dana manje, preostane nam 126 dana.
U toku jednog dana na jelo potrošimo 2 sata, a za godinu dana to je 30 dana. Sada na raspolaganju imamo 96 dana. Potrošimo 1 sat dnevno pričajući s prijateljima i familijom. To nam uzima 15 dana u godini i ostaje nam 81 dan za učenje.
Ispiti i testovi traju najmanje 35 dana u godini, dakle, sada imamo samo 46 dana na raspolaganju. Godišnji odmor nam uzima 40 dana, te na raspolaganju imamo samo 6 dana. Recimo da smo bolesni minimum 3 dana... ostatak: tri dana za učenje!
Da u godini na izlaske potrošimo samo dva dana... samo jedan slobodan dan za učenje!!!
ALI TAJ JE DAN NAŠ ROĐENDAN!
Stari fazon, ali imam zadatak za vas. Ja sam našao jednu grešku u tekstu. Tj. računica je loša. Kada uzmeš digitron u ruke mi imamo
xxx dana godišnje za učenje. Zna li iko gdje je greška?

edit: boldovan tekst sam dodao (tekst koji sam kopirao sa nekog bloga nije imao taj red), ali nisam mislio na tu grešku.