OSTAĆE MU TRENERKA ZA USPOMENU... Ljajić dok je „bio" član Mančestera
Citiraj:
OVAKO SU PRIČALI...
Ovo je veliki dan za srpski fudbal. Istovremeno, ovo je veliki dan za Partizan. Komšije mogu da prodaju ceo tim i pola stadiona i ponovo ne bi uzeli novac koji smo mi dobili za Tošića i Ljajića. Dragan Đurić, predsednik Partizana - januar 2009.
Zadovoljan sam epilogom. Partizan mi je mnogo dao, a ja mu još nisam vratio na odgovarajući način, zbog čega ću se potruditi da dobrim igrama i golovima obezbedim trofeje. To će biti moj način da se odužim klubu koji volim. Impresioniran sam... Dosta toga mi se desilo prethodne godine da verovatno svega još nisam ni svestan.
Adem Ljajić, nesuđeni fudbaler Mančester junajteda - januar 2009.
Doveli smo kvalitetnog igrača koji će nam se pridružiti za godinu dana.
Aleks Ferguson, menadžer Mančester junajteda - januar 2009.
Citiraj:
Tomić: Mančester se grdno prevario
Niko od članova delegacije Partizana u Tuluzu nije bio upućen u dešavanja oko Adema Ljajića, već su svi vidno iznenađeni reagovali na vest koju je za „Gardijan" potvrdio portparol Mančester junajteda. Tako je bilo i sa sportskim direktorom Ivanom Tomićem, kojeg smo najpre upoznali s izjavom Ostrvljana, a onda je usledio odgovor...
- Ako je tako, onda je to promena koju je napravio Mančester junajted, i u to se ne bih mešao. S jedne strane, biće veliki finansijski udarac za nas, ali ja nisam zadužen za finansije pa ne bih da govorim o tom aspektu. S druge strane, dobili smo fantastičnog igrača, o kome imam izuzetno visoko mišljenje. Odluka je na Mančester junajtedu, ali mislim da su se grdno prevarili - rekao je Tomić. (V. T.)
PRESS