borisdj je napisao:
anastasija je napisao:
Hvala za pravilnik
To da se može konkurisati za više stipendija jeste tačno ali da se može izabrati jedna je dezinformacija
UPRAVO SAM ZVALA MINISTARSTVO I REKLI SU DA MOŽEMO KONKURISATI GDJE GOD HOĆEMO ALI KADA NJIMA DOĐU OPŠTINSKI SPISKOVI, AUTOMATSKI NAS BRIŠU SA LISTE AKO SMO NA OBE...PROVJERENO 100%!
Provjerite sami
Onda nekog od nas lazu...il neko u ministarstvu nije upucen...
Jer su i meni upravo iz ministarstva rekli da ce se moci birati...
Tako je isto bilo i prosle godine...a i glupo je da uslovljavaju da ne moze jer onda neki ne konkurisu na opstinsku i npr budu 610 ovdje pa ne dobiju nista...s druge strane oni koji bi prosli na obe bi rado izabrali ministarstva jer je veca a ako bi bili tu odbijeni onda bi morali uzeti opstinsku koja je manja...
Ako se moze birati...onda se konkurise na obe...obicno oni sa prosjekom izmedju 8.5 i 9.0, jer ovi iznad sigurno dobijaju, pa koji prodju ministarstva otkazu opstinsku a koji ne prodju imaju opstinsku.
Ja sam zvao ministarstvo (onaj broj sa sajta) i neki zenski glas mi je rekao da me, ako dobijem opstinsku, oni automatski izbacuju kad njima stigne spisak opstine.
Konkurs za opstinsku je jos otvoren i sad sam u dilemi.
Ako konkurišem za opstinsku sigurno cu je i dobiti i, ako opstina posalje spisak prije nego sto izadju rezultati ministarstva, gubim njihovu. S druge strane, ako ne konkurisem za opstinsku moze se desiti da ne dobijem ni ovu ministarstva.
Ovdje imam 18 bodova, kategorija: uspjesni studenti.
Gore pomenuti zenski glas je prvo rekao da bi trebalo da dobijem njihovu, a kasnije da konkurisem za opstinsku jer je steta da sa takvim prosjekom ostanem bez obje.
Ima li neko savjet ili slican problem?