jellyfish je napisao:
Vjerovatno zbog tvog landaranja jezikom je mislila da si clan neke nacionalisticke stranke, a takvi u ovim rezimima imaju para.
A da makar JEDNU temu zaobidjete sa pricom ko je nacionalista a ko ne?

Tema je zabavnog karaktera, nacionalisticka prepucavanja i optuzbe nece biti ni najmanje tolerisane.
filozof je napisao:
neću imati za reprizu i reprizu reprize. A opet u meni se probudio isti onaj osjećaj kao kad sam čekao novi milenijum i milenijumsku bubu.
goci je napisao:
Nikad vise para i manje zelje da slavim.
Et' goci .. znas sta ces sa viskom novca koji imas
Citiraj:
I uvijek se potrošim više pred Novu nego to veče (odjeća, obuća - em za taj izlazak, em što inače u to doba uvijek kupujem ono što mi treba). Ove godine neću, kriza je.
Bez uvrede .. al' ja sam se ovih izjava tol'ko naslusao u poslednje vrijeme da sam na iste postao poprilicno alergican

Kakva kriza kod nas? Oni koji su imali i dalje imaju, oni koji nisu, i dalje nemaju. Kako se ta kriza kod nas tako drasticno reflektovala na neki srednji stalez?

Sto rekose u jednom clanku .. jedini cesci izraz u Srbiji od "recesija" je "brate"
Taj docek je jedan dan u godini, pa ako mi vec nesto znaci, 'stiskacu' se na drugim mjestima, ne bas tada. Druga stvar je, ako na to gledas na kao svaki drugi izlazak, onda se gubi poenta ne samo povecanog trosenja u kafani/mjestu doceka, nego i u nabavci nove odjece/obuce (makar to, makar kada su muskarci u pitanju, uvijek bude trajnija investicija).