I ne samo to, evo i Hasagic dematuje jednu Cirinu izjavu, a sto se tice Misimovica on je logicno postupio kao i dosta Srba iz BiH, ako ne mogu igrati za Srbiju onda igraju za BiH jer im cijena skace. Strance prilikom kupovine igraca ne interesuju ove nase zavrzlame, vec samo da li ti igras za reprezent. ako ne ti si za njih los igrac, tj. tesko im je dokazati da si kvalitetan ako ne igras u reprezentaciji. To je iskustvo i mog skolskog kolege Vuleta Trivunovica koji je isto jedno vrijeme igrao za BiH ne zato sto je nesto narocito zeljeo vec iz vlastitog interesa.
Citiraj:
Hasagić: Nisam doživio živčani slom, niti lupao glavom u zid
ĆIRIN prvi vratar tvrdi da nije doživio živčani slom kako su nakon poraza protiv Portugala objavili svi BiH mediji. Informacija da je Kenan Hasagić "puknuo" potekla je od samog izbornika Blaževića.
"Prije svega želim demantirati glasine da sam doživio živčani slom, kao i to da sam udarao glavom u svlačionici. Ljudi mogu pomisliti da je to istina, a nije. I neki strani mediji su ovo prenijeli. To su krupne riječi, koji su izgovorene odmah nakon dvoboja s Portugalcima. Naravno da sam bio potresen nakon eliminacije. Zar sam se trebao
radovati? Iz trećeg puta nisam uspio. Sve mi je teško palo, a naročito pogrešna poruka koja je otišla u javnost. Zar sam ovo zaslužio nakon svega što sam dao za BiH", izjavio je Hasagić za Sarajevo X.
Prvi reprezentativni vratar BiH osim nogometnih imao je i privatne brige koje su ga mučile tijekom ogleda protiv Portugala.
"Kada smo nakon zagrijavanja krenuli prema travnjaku iza ograde, u prvom redu, ugledao sam svoje dijete koje je trebalo biti u svečanoj loži. To me dodatno uznemirilo. Znao sam da nije bilo mjesta od pojedinaca koji su dospjeli na neki način gore. Čitavu utakmicu sam razmišljao što će se desiti ako postignemo pogodak? Strahovao sam za sigurnost", objašnjava Hasagić i dodaje par riječi o samoj utakmici:
"Svoju šansu propustili smo u Lisabonu. Mislim da smo odigrali dobro, ali nas je sreća zaobišla. Mnogo bi bilo lakše u uzvratu da smo poentirali, ali nismo. U Zenici smo bili hendikepirani neigranjem četvorice prvotimaca i to se osjetilo. Poslije gola, nismo se mogli vratiti. Portugal zasluženo putuje na jug Afrike. Ispali smo, ali život ide dalje. Mi igrači smo se često znali zezati i govorili da FIFA zna u kakvim smo uvjetima došli do ovog rezultata drugačije bi gledala prema nama."