banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 816  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: off topic
PostPoslato: 21 Nov 2009, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Najgora je napisao:
V@nja je napisao:
jednu za nepostovanje pjesaka

Prije neki dan 50KM, jedina do sad :D

Meni tu nisu naplatili jer je prije toga 30 pjesaka preslo na crveno, a pandur ni prstom nije makeo pa sam ja pobudalio .. i opstio policajcu sa zenskim roditeljom (MOZDA se on i u jednom momentu uhvatio za pistolj, ali nisam 100% siguran :lol: ) :oops:

Citiraj:
Samo ona 2 slucaja sto je Vanja spomenuo.. Vozacku bi dobio sad nekad a jos bi se financijski oporavljao.

Ne bi je dobio do pred kraj sledece godine, posto bih sakupio taman toliko bodova da mi ju otmu cim mi je vrate zbog ove dvije kazne.

Eh da .. platio sam jednu kaznu za nenosenje pojasa .. ali tu zaista nisam bio kriv (puno) .. pokvario se bio onaj patent za kacenje pojasa :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
E, a kako dole fercera kad napravis prekrsaj npr, autom? Jel uzimaju sve kategorije ili samo za isto ? Ovdje uzimaju sve, tako da mi kolega skoro bio na prinudnom godisnjem 2 mjeseca, zbog brze voznje autom.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
V@nja je napisao:

Ne bi je dobio do pred kraj sledece godine, posto bih sakupio taman toliko bodova da mi ju otmu cim mi je vrate zbog ove dvije kazne.

Da, u pravu si. Ne bi ju dobio dozivotno jer si pregazio pandura koji te pokusao zaustaviti :lol: :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda samo malo :oops: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
ERROR je napisao:
E, a kako dole fercera kad napravis prekrsaj npr, autom? Jel uzimaju sve kategorije ili samo za isto ? Ovdje uzimaju sve, tako da mi kolega skoro bio na prinudnom godisnjem 2 mjeseca, zbog brze voznje autom.

Oduzmu samo za onu kaegoriju u kojoj si uhvacen, npr za B, a ako imas i ostale polozene onda ti izdaju novu vozacku sa zabranom za B a ostale mozes da koristis

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sa mnom, na idioten testu je bio momcic, kojeg su uhvatili kako pijan vozi bicikl i oduzeli mu vozacku :roll: Drugom liku su uzeli vozacku na 8 mjeseci, jer je u svadji na parkingu udario covjeka. Sta god da uradis.. ode ti vozacka :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jbte pa kad bi ove nashe zakone dole uveli, zarasle bi ceste od voznje ovih sto bi zadrzali svoje vozacke. A s autoputevima nek i ne pocinju :roll:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ERROR, nisu zakoni ovdje toliki problem koliko nesprovodjenje istih. Pitanje je kad bi mene negdje na zapadu presretac pustio na 'lijepe oci' nakon sto sam vozio blizu 100km/h iznad ogranicenja :oops:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Na to i kontam.....

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zadnjih godina napravim 1 ili 2 kazne godisnje. Ili cak ni jednu.
Ranije kako sam krenuo na put tako sam zastekao 10-20 maraka... U jednom danu su me od SA do BL zaustavili oko 4-5 puta. Na zadnjeg sam krenuo da rezim :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 20:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam jednom od od BL do Mostara i nazad naplacao kazni toliko da mi je isplatnije taxijem da sam isao... Na kraju nisam imao para nego mi dali priznanicu da uplatim u roku od 7 dana :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni na tom pravcu uvalise samo jednom priznanicu... :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 20:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Meni na tom pravcu uvalise samo jednom priznanicu... :lol:

Pojma ti nemas :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Amater :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad zadnji put kad sam isao u Bugojnu me zaustavise, al taman vade tronozac da postave radar i mase on ko lud, ja stanem... kaze policajac: znas li koliko je ogranicenje,
reko znam 60Km/h...
P: nije nego 40Km/h...
Ja: Joj umalo da pogodim...
P:isao si ti i preko 60Km/h
Ja: Ma nisam, bas pratim propise, jos sam sa roditeljima pa mama stalno prigovara
i kako nije imao dokaze pusti me i kaze: Ajde mlad si uci, nemoj da mama placa kazne :D :D :D
Brzina je inace bila nesto malo preko 80Km/h :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Hertzog je napisao:
Ja sam jednom od od BL do Mostara i nazad naplacao kazni toliko da mi je isplatnije taxijem da sam isao... Na kraju nisam imao para nego mi dali priznanicu da uplatim u roku od 7 dana :lol: :lol: :lol:

:lol: pa ti ko i ja......2005 usao u Gradisku i odma me odera cenera,poslije u K.Varosu 20km,kad se spustis niz Borije 15km,u Nemiloj 20km,na izlazu iz Zenice cener,u Konjicu 35km(ebiga ja kroz ono malo jada od grada 90km/h a on izleti pred mene ko tajfun,zamalo ga nisam pregazio....nesto ko v@nja :wink: ) u kanjonu kod Salakovca 15km i naravno dole u Mostarskom Holivudu(citaj Vrapcicima :wink: ) 20km...........pa vidi kako me je te godine krenulo pljunuo sam vise na kazne nego na cugu :D
Par puta u SA su mi htjeli uzet vozacku,slat kod sudije za prekrsaj,prijetili zatvorom itd itd al od tog nije bilo nista 8) prodjem pola Juropa i ne platim kazne al cim zagazim u BiH odma me po djepu udaraju!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
Hertzog je napisao:
Sad zadnji put kad sam isao u Bugojnu me zaustavise, al taman vade tronozac da postave radar i mase on ko lud, ja stanem... kaze policajac: znas li koliko je ogranicenje,
reko znam 60Km/h...
Ja: Ma nisam, bas pratim propise, jos sam sa roditeljima pa mama stalno prigovara
i kako nije imao dokaze pusti me i kaze: Ajde mlad si uci, nemoj da mama placa kazne :D :D :D

:D drugi put ih pitaj za popravni, da prođeš ponovo, nekad takve šale pale onda se vratiš 500m i ponovo naiđeš pored njih kako treba i mahneš im i oni tebi :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 00:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
kim deal je napisao:
Hertzog je napisao:
reko znam 60Km/h...

:D drugi put ih pitaj za popravni, da prođeš ponovo, nekad takve šale pale onda se vratiš 500m i ponovo naiđeš pored njih kako treba i mahneš im i oni tebi :lol:

Da nije poslije onog groblja, mene uvatise na 86, al nisam kriv :lol: . Zora, nema zive duse, jedino u blizini groblje pa razmisljam nece niko izletiti na cestu, kad oni iza hrasta :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:
Nije kod groblja, te sam uspesno eskivirao, znam da stoje tamo i u ili posle kruznog toka... ali ovi su me neprijatno iznenadili, krivina je na levo i oni odmah iza nje bili... Inace od Donjeg vakufa-Bugojna-gornjeg Vakufa bilo 5 patrola, a sve zajedno 50Km razdaljina

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sinoc kod Zitopeke stajalo njih 4-5 .. za pijane vozace potop .. za 4-5 pandura finansijski raj :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 816  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]