banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2009, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Avinoam1 je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Ja Izrael ne mrzim ali mi smeta izraelsko nasilničko ponašanje i još se naprave blesavi kada ih neko opomene a u najgorem slučaju pozivaju se na holokaust. Bolje reći ikorištavaju vlastite žrtve za svoje sadašnje ciljeve. Zašto jednostavno te ljude ne ostave na miru!
Baš se pitam hoće li neko spomenuti kako su Rotšildi još za vrijeme britanske vladavine Palestinom kupovali zemlju za novu jevrejsku državu još tada.

Ja sam verbalno napadao Izrael uglavnom zbog Aarona i njegovih bezbrojnih napada i na Srbe i na Srbiju a da prethodno ne pogleda u vlastito dvorište. Već sam rekao da meni Izrael uglavnom ne smeta sve dok svojim interesima ne štete Srbiji i ne rade protiv nje. Mislim na Izrael a ne na američke Jevreje poput Medlin Olbrajt.
Međutim ono što mi smeta je što dok gruhaju po Gazi i po Palestincima istovremeno pjevaju pjesme o miru i pominju holokaust. Takođe mi smeta što na svaku kritiku Izraela čovjeka proglase anti-semitom? To nema veze sa zdravim mozgom. Ako nešto ne radiš u skladu sa nekim normama normalno je da ćeš popiti kritiku. Takođe možda im niko nije rekao ali i Arapi su semiti.

Na ovom forumu treba malo i objektivnosti.

Ja recimo američku spoljnu politiku najblaže rečeno mrzim ali obične Amere ne mrzim.

Slazem se sa ovim djelom u svakom slucaju i jasna je stvar da su neki Jevreji od holokausta napravili holivud. Jedina stvar sto me smeta kod tvojih postova je da si jednostran i da do sada nisam procitao nikakve rijeci kritike na racun palestinskih Arapa nego svu krivicu bacas na Izrael (koji se ponasaju onako kako bi se i mi ponasali na Kosovu, samo da nas puste). Sto se tice toga ja sam na strani Izraela 100%.

Jasno je da mi smetaju i arapski nacionalistički pokreti koji najčešće prvi i provociraju.

Ja sam rekao zbog koga sam se obrušio i zbog čega.

Ja bih lično volio da Izrael nikada ne prizna nezavisnost Kosova. Albanci se pozivaju na spašavanje Jevreja u Drugom Svjetskom ratu. Toga je bilo ali u Albaniji a ne na Kosovu.

Jevrejska opština Prištine je 1999. izmještena u Beograd i još joj je sjedište tamo.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka

kim deal je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Ja Izrael ne mrzim ali mi smeta izraelsko nasilničko ponašanje i još se naprave blesavi kada ih neko opomene a u najgorem slučaju pozivaju se na holokaust. Bolje reći ikorištavaju vlastite žrtve za svoje sadašnje ciljeve. Zašto jednostavno te ljude ne ostave na miru!
Baš se pitam hoće li neko spomenuti kako su Rotšildi još za vrijeme britanske vladavine Palestinom kupovali zemlju za novu jevrejsku državu još tada.

Ja sam verbalno napadao Izrael uglavnom zbog Aarona i njegovih bezbrojnih napada i na Srbe i na Srbiju a da prethodno ne pogleda u vlastito dvorište. Već sam rekao da meni Izrael uglavnom ne smeta sve dok svojim interesima ne štete Srbiji i ne rade protiv nje. Mislim na Izrael a ne na američke Jevreje poput Medlin Olbrajt.
Međutim ono što mi smeta je što dok gruhaju po Gazi i po Palestincima istovremeno pjevaju pjesme o miru i pominju holokaust. Takođe mi smeta što na svaku kritiku Izraela čovjeka proglase anti-semitom? To nema veze sa zdravim mozgom. Ako nešto ne radiš u skladu sa nekim normama normalno je da ćeš popiti kritiku. Takođe možda im niko nije rekao ali i Arapi su semiti.

Na ovom forumu treba malo i objektivnosti.

Ja recimo američku spoljnu politiku najblaže rečeno mrzim ali obične Amere ne mrzim.

:pottytrain5: a tebi stalo do palestinaca u pičku materinu, pa šta treba da radi izrael da pusti tu bagru da divljaju, zapitaš li se ikad od čega ti palestinci žive, kad ništa ne rade nego po vas dan bacaju kamenje i pale gume, naravno to rade djeca, a oni kao šatro nevini i nenaoružani ma daj jebote hercegovac priča ti je kurac i ti si se zapleo od početka i sad se vadiš glupostima o nekim tamo faking palestincima zajebi to stari moj 8)

Ne znam koliko imaš godina ali činjenica je da o mnogim stvarima nemaš pojma. Kada samo vidim pisaniju o sukobu Hrvata i Bošnjaka u Mostaru i još mene ubjeđuješ o nečemu a ja iz Mostara.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 03:48 
Stara kuka
Stara kuka

Samo bih dodao da se Srbi malo manje uvlače u dupe Izraelu. Izrael nije zainteresovan ni za kakva prijateljstva osim ako od toga nema koristi kao i svaka normalna zemlja a samo mi posmatramo to kroz neku prizmu bratstva što je suludo. Nema prijateljstava nego interesa. Bratstvo i jedinstvo je u SFRJ najbolje prolazilo upravo među Srbima a Tito je to očigledno dobro prokljuvio.

Meni ni Izraelci, niti Rusi, Kinezi, a ni Grci nisu braća. Braćom mogu nazvati Srbe iz Srbije, Crne Gore i bilo gdje oni živjeli.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
hercegovac27, историјско, Руси и Срби су jедан народ.
Citiraj:
U Veneciji, i u ta srednjevekovna vremena živeo je narod, koji su drugi narodi nazivali "veneti" ili "vendi". No sam sebe taj narod je nazivao "RasSeni" kako u tom periodu, tako i u periodu do Rimske imperije, kada su RasSene (RasSijane) drugi narodi zvali - Etrusskie. Oni su se nazival veneti, ili vendi. Vladalo je mišljenje da to potiče od slovenskog božanstva Vida i slovenskom mirovozrenjiju - pogledu na svet, koje je bilo objedinjeno u "slavenskim" Vedama (vvedenjiju - uvodu u znanje). Osnov tog mirovozzrenjija bila je AzBoukeVid (odakle i potiče reč Bog) - Poslanica (koja veliča dohrišćansko slovensko božanstvo Vida kojeg nam daruje Sunce) u vidu akrostiha, prva slova, kojeg su i tada i danas činila azbuku koja oličava početak početka njihovog - našeg jezika, odakle je takav pogled na svet i dobio naziv "jezičestvo":

Citiraj:
Centralni deo serbske sredenjevekovne države imao je naziv Raška (Raska - ruska, kako nas ispravno uči Sv. Nikolaj Velimirović).

Citiraj:
Serbija - to nije samo naziv države, to je najstarija zakletva svih russa «serb i ja» (Srbin sam i ja), a i svih Srba, koja otkriva antičku istoriju Rusije.

http://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=6739

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 11:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
hercegovac27 je napisao:
Samo bih dodao da se Srbi malo manje uvlače u dupe Izraelu. Izrael nije zainteresovan ni za kakva prijateljstva osim ako od toga nema koristi kao i svaka normalna zemlja a samo mi posmatramo to kroz neku prizmu bratstva što je suludo. Nema prijateljstava nego interesa. Bratstvo i jedinstvo je u SFRJ najbolje prolazilo upravo među Srbima a Tito je to očigledno dobro prokljuvio.

Meni ni Izraelci, niti Rusi, Kinezi, a ni Grci nisu braća. Braćom mogu nazvati Srbe iz Srbije, Crne Gore i bilo gdje oni živjeli.

nisu ti ni oni braća, vjeruj mi, taj narod se opoganio ni gospoda se ne boji više, opsjednuti su holivudskim mitom, a kosovski mit je postao tariguz, dobro je to kusturica primjetio! taj mit o bratu je takodje ugašen, sve više porodica u zavadi, zloj krvi (nekidan kreten ubi brata zbog 4 STRUNJAČE)... šta reći dalje i koga bratom nazvati?

što se tiče ovih ljudi, u zadnje vrijeme primjećujem sve veći broj ljudi kojima smeta ta vjekovna nepravda, da čim nešto napišeš istinito proglase te antisemitom, zar je moguće da ljudi još uvijek puše falcifikovanje istorije? jevreji su prvo hrista razapeli, potom su svoj narod pobili i na krvlju svog naroda dnevno zaradjuju po nekoliko miliona dolara! ništa manje nisu stradali slaveni, u prvom redu rusi kojih je 25 miliona poginulo u WWII, dobro je rudanova primjetila ključno pitanje kada će jevreji prestati biti jevreji i postati ljudi? ono što je dodik pogrešno uradio, dao je svu arhivsku gradju jevrejima i za 100godina u jasenovcu će biti samo jevrejske žrtve, a srbi se neće spominjati zapamtite to!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_FZftieRvTI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 11:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
[quote="budjav_lebac"]jevreji su prvo hrista razapeli, potom su svoj narod pobili i na krvlju svog naroda dnevno zaradjuju po nekoliko miliona dolara! ništa manje nisu stradali slaveni, u prvom redu rusi kojih je 25 miliona poginulo u WWII,
quote]
1.Hrist je bio Jevrej....
2.Nisu Jevreji ubijali sami sebe,Nijemci su ubijali Jevreje..
3.Rusa je više ubijeno nakon WW II nego tokom istog..
4.Vedrana Rudan je jedna vulgarna kobila....!!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 12:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
budjav_lebac je napisao:
jevreji su prvo hrista razapeli, potom su svoj narod pobili i na krvlju svog naroda dnevno zaradjuju po nekoliko miliona dolara! ništa manje nisu stradali slaveni, u prvom redu rusi kojih je 25 miliona poginulo u WWII,
quote]

1.jest bio jevrej koji se odrekao talmuda i uspostavio novu religiju, koja promoviše vječnost, praštanje, i odricanje od svega što je materijalno, krstio se, pa je zato je bio kažnjen, ubijen!
2.ne znaš da je hitler bio finansiran od strane jevreja, rotšilda, pogledaj film pijanist romana polanskog, i vidjećeš ko je odredjivao -jevrejska policija, koji jevreji idu na strjeljanje a koji ne...
3.jest, ali to ne mijenja činjenicu da je rusa tokom rata stradalo 5x više nego jevreja, i da je njihova žrtva minimizirana, nihilisana, a u zadnje vrijeme pokušava se da se rusi predstave kao okupatori - "bad boys", dok su jevrejske žrtve postale sastavni dio holivudske produkcije, gdje god se film snimi jevrej i zvijezda davidova iz njega viri.
4.govoreći o drugima, najviše kažeš o sebi, mislim da nisi dostojan ni ti ni ja, niti bilo ko na ovom svijetu da okarakterišemo i klasifikujemo nekog, da je ovakav je ili onakav...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
budjav_lebac je napisao:
_zoka je napisao:
budjav_lebac je napisao:
jevreji su prvo hrista razapeli, potom su svoj narod pobili i na krvlju svog naroda dnevno zaradjuju po nekoliko miliona dolara! ništa manje nisu stradali slaveni, u prvom redu rusi kojih je 25 miliona poginulo u WWII,
quote]

1.jest bio jevrej koji se odrekao talmuda i uspostavio novu religiju, koja promoviše vječnost, praštanje, i odricanje od svega što je materijalno, krstio se, pa je zato je bio kažnjen, ubijen!
2.ne znaš da je hitler bio finansiran od strane jevreja, rotšilda, pogledaj film pijanist romana polanskog, i vidjećeš ko je odredjivao -jevrejska policija, koji jevreji idu na strjeljanje a koji ne...
3.jest, ali to ne mijenja činjenicu da je rusa tokom rata stradalo 5x više nego jevreja, i da je njihova žrtva minimizirana, nihilisana, a u zadnje vrijeme pokušava se da se rusi predstave kao okupatori - "bad boys", dok su jevrejske žrtve postale sastavni dio holivudske produkcije, gdje god se film snimi jevrej i zvijezda davidova iz njega viri.
4.govoreći o drugima, najviše kažeš o sebi, mislim da nisi dostojan ni ti ni ja, niti bilo ko na ovom svijetu da okarakterišemo i klasifikujemo nekog, da je ovakav je ili onakav...

1. nije se odrekao ničeg,samo je prokazao licemjerstvo,i dao nove smjernice.
2.film ti je izvor i dokaz u pičku materinu :lol:
3.jevreji su ubijani jer su jevreji i nisu imali svoju državu da ih zaštiti,bili su osuđeni na istrebljenje, dok je s rusima bila drugačija situacija, a o onom gruzijskom zlikovcu staljinu suvišno je govorit
4.ona je obični senzacionalistički pisac, i nije vrijedna pomena ni u kom kontekstu osim u književnom.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

zaista nemam namjeru se raspravljati sa tobom, ti nisi u stanju pogledati istini u oči, sve prihvataš zdravo za gotovo, a da te pitam jel' normalno da jevreji jedini polažu pravo na žrtvu?! dosta je laži i dosta je obmana! u palestini preko noći se granica pomjeri na uštreb palestinaca, i to je za tebe normalno?! po tebi je izgleda normalno da izraelske ubice, satanisti mogu ubijati nedužnu djecu i da imaju pravo na sve, da im niko ne smije prigovoriti ništa jer pobugu oni su ugnjetavana rasa, a onaj ko se drzne reći da je dosta, biva sankcionisan, obilježen da je antisemita, ovakav ili onakav! ta jevrejska ujudurma pod plaštom svjetske žrtve razotkriva se... dosta je bilo laži i prevara!

ko su jevreji najbolje je pokazao onaj pokojni rabin atijas, kada se skidao go u studiju hajata, ne sjecams e cija je bila emisija i pokazivao guzicu svim ljudima, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost!

Poslednji put menjao budjav_lebac dana 17 Nov 2009, 14:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
kim deal je napisao:

3.jevreji su ubijani jer su jevreji i nisu imali svoju državu da ih zaštiti,bili su osuđeni na istrebljenje

Ako su Jevreji ubijani zato sto nisu imali drzavu i zastiti sta ce mo onda sa Romima zasto i oni nisu "dobili" komad zemlje na ovoj planeti pa da sebi stvaraju drzavu. Znam da su Romi ubijeni u manjem broju al su ih isto tako ubijali gdje god su stigli

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Зато што је јеврејски лоби најјачи на свијету.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 15:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Nov 2009, 19:22
hercegovac27 je napisao:

blago tebi kolika familija, ja imam samo jednog brata i znam gdje živi.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 16:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
Vuk_samotnjak je napisao:
kim deal je napisao:

3.jevreji su ubijani jer su jevreji i nisu imali svoju državu da ih zaštiti,bili su osuđeni na istrebljenje

Ako su Jevreji ubijani zato sto nisu imali drzavu i zastiti sta ce mo onda sa Romima zasto i oni nisu "dobili" komad zemlje na ovoj planeti pa da sebi stvaraju drzavu. Znam da su Romi ubijeni u manjem broju al su ih isto tako ubijali gdje god su stigli

pa naravno da su i romi bili od istog tog režima osuđeni na istrebljenje.
romi nikad nisu ni imali neku esenciju za stvaranje države, za razliku od židova koji su najstarij državotvorni narod na svijetu i koji su pokazali volju, želju i dali žrtvu za ponovo stvaranje države.
romi nisu državotvorni narod i nikad nisu pokazali ni želju ni volju za stvaranje države, a kao rasa imaju indiju i pakistan i još neke zemlje tog regiona.
btv
nisam ni mislio da su ubijani jer nisu imali države, već sam naglasio da nisu imali zaštitu u tom smislu, za razliku od rusa, kojih je opet komunistički staljinov režim pobio više od hitlera.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 17:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vuk_samotnjak je napisao:
kim deal je napisao:

Bez uvrede za Rome ali oni ne mogu da se smire u jednom gradu,a kamoli državu da naprave....

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
SAD ljute zbog jevrejskih naselja
17. novembar 2009. | 22:29 | Izvor: Tanjug
Tel Aviv -- Bela kuća reagovala je ljutito na najnoviji plan Izraela da izgradi 900 novih stambenih jedinica u jednom kvartu u istočnom Jerusalim, prenose izraelski mediji.

Portparol Bele kuće Robert Gibs je u saopštenju izrazio razočarenje "odlukom jerusalimskog komiteta za planiranje da odobri širenje kvarta Gilo u Jerusalimu".Ranije u toku dana je objavljeno da je odobrena izgradnja, iako su se SAD posebno usprotivile baš tom planu.

"U vreme kada mi radimo na obnovi pregovora, takve akcije otežavaju naše napore da uspemo. Ni jedna strana ne sme ulagati napore ili preduzimati akcije koje mogu jednostrano da predodrede pregovore," rekao je portparol Bele kuće.

Istovremeno je izraženo protivljenje zbog drugih akcija Izraela u Jerusalimu, uključujući iseljavanje Palestinaca i rušenje palestinskih kuća.

"Naša pozcija je jasna- status Jerusalima je pitanje konačnog statusa koje mora da se reši kroz pregovore između dve strane," rekao je Gibs.

Kako nazvati ovakvo ponašanje?

Mene jako podsjeća na ponašanje jednog balkanskog naroda koji to isto radi Srbima samo sva sreća pa nemaju ovoliku moć kao Izrael.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 23:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Polako, smiriće se Vašington, a izgradnja naselja biće nastavljena... Ne brini ti bajo za nas.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka

osa je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Zanimljivo! Na sa-x-u drugu pjesmu pjevaš. Tamo si veliki Hrvat a ovdje nešto sasvim drugo.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 18 Nov 2009, 19:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 07:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Nov 2009, 19:22
hercegovac27 je napisao:
osa je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Zanimljivo! Na sa-x-u drugu pjesmu pjevaš. Tamo si veliki Hrvat a ovdje sasvim nešto sasvim drugo.

nisam nešto velik hrvat, 180 cm, ali to što sam hrvat ne znači da su mi svi hrvati braća, ej, ima među njima svakakvog šljama, kao i u svakom drugom narodu.

Poslednji put menjao osa dana 18 Nov 2009, 10:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
budjav_lebac je napisao:
Citiraj:

Jevreji ga finansirali? Sto? Da bi ih tamanio?

I to sa "jevrejskom policijom"...pa isto tako su i Srbi ubijali samo sebe. Npr. u Kragujevcu su ucestvovali Ljoticevci.

Citiraj:

Covjek je rekao za Vedranu Rudan da je budala i gdje je pogrijesio?

Vidis li ti uopste koliko si kontradiktoran? Nismo dostojni da okarakterisemo ikog na ovom svijetu, a malo ranije pljunes po Jevrejima.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 15:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ja ću uvjek pljuvati po varalicama, sotonistima tj. ubicama nedužne djece, ma kome pripadali...

a po čemu je rudanova budala? to što se pita kako je moguće da POTOMCI jevreja koji su pobijeni u WWII danas zaradjuju ogromne novce, i što se predstavljaju kao vječne žrtve! nemam ništa protiv jevreja, ali jednom istinu moramo glasno i jasno reći, a ona glasi da je jevrejska mafija na čelu sa rotšildima i rokfelerima kreirala hitlera, finansirala ga, pobili svoju sirotinju i na krvlju te sirotinje danas dnevno zaradjuju po nekoliko miliona dolara! po tebi i tebi sličnim to nije istina?! takodje nije istina da jevreji predvodjeni jevrejskom mafijom, pobiše palestince, da preko noći pomjere granicu i kažu ovo je sada teritorija države izrael?!
ako to nije tačno, ja onda mogu sutra da se pozovem na gospoda,kako stoji u ustavu države izrael, da mi je on rekao da dodjem kod tebe kući i uzmem ti kupatilo, kuhinju i jednu sobu, pritom svoju teritoriju TVOG STANA opasam bodljikavom žicom i postavim neke snagatore da kada god naidje neko od tvoje porodice da mu udare šamar...

medju jevreijma ima jako finog i čestitog naroda, ljekara prije svih ali nažalost ta jevrejska mafija svojim mutnim poslovima ciljano stigmatizuje svoj narod, kako bi mogli i dalje zaradjivati na njemu!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]