Popokatepetl je napisao:
'Ajd sve da ti i priznam, al' po cemu je to LL ''najsvjezija i najorIginalnija muzicka pojava u BiH"? Zato sto je Zele tako rekao? Oni su po mom misljenju prilicno limitiran bend. Slusao sam njihovu autorsku mjuzu, i nije pretjerano impresivna. Ovo sto su radili u RB je klimavo. O kvalitetima njihovog vokala je bilo rijeci, dijeli mjesto najlosijeg sa likom iz Atlantide. Gitarista mi je takodje zanimljiva pojava, momak je vidno tehnicki nabrijan, i to je dobro. Medjutim, moj utisak je da nema svoje gitarsko "ja". Zele ga je jednom, dvaput klepio po usima sto pila skale u solazi, i covjek se toliko prepao, da je zadnji put sve vrijeme vrtio glavnu vokalnu temu u solu. Bar sam ja stekao takav utisak, da je bio sav u fazonu "sta ce sad Zele rec', 'ocel' valjat'". Tako da, ne bih se slozio po pitanju "sjajnosti" LL.
kao da si iscupao misli iz moje glave! hahahah (osim dijela da se gitarista prepao, mislim da je ok sto je poslusao savjet, al i dalje je baaas dobar!) a dodajem da mislim da je pjevac pokritican da ne vidim nijedan razlog da oni pobjede i nije mi jasno zasto se zele lozi (osim zbog gitariste valjda al nije gitarista cijeli bend/??)
moj komentar u vezi bendova ukupno:
bb (iako su ispali-da ih ne zaobidjem)- najveci problem pjevacica, neoriginalna od prve do zadnje, glas tonalitet tj apsolutno sve u svakoj pjesmi joj je isto// i mislim da su da kazem nekako stvarno 'osramotili bl' pojedinim izvedbama a i izjavama...bezveze
scripta- po meni vrlo kvalitetno, ljudi imaju i neki pravac koji ganjaju, vidi se da im bas to sve lezi i da uzivaju, onaj pjevac je frik na momente i bas mu stoji to, prirodno.
nasty mishelle-- bubnjar jako zestoko udara za obrade kakve oni sviraju to mi se mnogo svidja! svi su solidni a pjevac je bas lik, odlicno pjeva moze pjevati sta i kako god hoce, a ono sto me posebno odusevljava kako zvuci to sto oni odsviraju jer taj neki fazon na koji se oni loze budimo iskreni vuce teski rizik da ispadnes smijesan i presmjesan! da je to sve samo sekundicu losije bila bi komedija teska ovako je bas super!
aaa
klinci--- definitivno trebaju pobjediti! zasto?
najmladji su a toliko su iznad 'prosjeka' i 'solidnog' tj i da ima tona slike nema opet bih mislila isto!
ono sto je naociglednije kod njih da uopste nisu nikakva razmazena djecica s napucanim instrumentima nego da su skroz ok, vidis da nisu DJECA uopste, nego su nekako normalni i pametni

rad disciplina cvrstina I sigurnost neka izbijaju iz njih a to se ne moze ni odglumiti ni sakriti! (kao sto je npr za pjevaca atlantide jasno kao dan da je bas sve gore opisano u negativnom smislu brr) SVAKA CAST za klince!
o ostalima nemam nikakvo posebno misljenje..
a inace, cula sam neke price da je sve namjesteno da se unapred zna ko ispada ko pobjedjuje, ne znam sta da mislim, jbg ne bi bilo prvi put al opet se nadam da nije. (/?)
u svakom slucaju bas mi je drago sto postoji ovakva emisija koja popunjava toliko televizijskog vremena, ako odvrate jednog tinejdzera od glupanizama i cajki - uspjeh!