Upravo tako....Uostalom kako je LA malo propao...više ne rade avanture a ni njihove SW igre nisu nešto specijalno...najbolje im je da se vrate ramake-u starieh hitova
Usput, to da neće biti novih avantura u epizodama...not so fast there little kid... TT games koji je do sad radio (i to osrednje) nove dijelove LA avantura ima možda na umu da to ponovi s nekim gore navedenim igrama
anketa dole desno sve govori...
Usput nabasah na netu na ovo pa rekoh sebi da je zanimljivo podjeliti s drugima
Citiraj:
Assassins Creed 2 sadrži sodomiju, prostituciju i silovanja
Ubisoft se očito ne šali sa nadolazećim Assassins Creedom 2, s obzirom da je US rating board ESRB naznačio kako igra sadrži dosta seksualnih scena i psovki, te sadržaja koji, u svakom slučaju, nije za mlađu populaciju. „Igra sadrži mnoštvo seksualnih ideja, od mini-igara zavođenja, u kojima igrači mogu ženama skidati haljine, preko scena u bordelima, preko naratora koji objašnjava kako je mnoštvo povijesnih ličnosti bilo povezano sa sodomijom, prostitucijom te silovanjem. Kupce bi mogla zanimati i činjenica da igra obiluje psovkama, na Engleskom i Talijanskom jeziku, a posebno treba istaknuti scenu kada čovjek u igri objašnjava svoju viziju: U operi sam. Sopran je prelijep. U krevetu sam s njom i ona plače dok je *ebem.“
Malo me počinje nervirati što sad svaka druga igra ima psovanje i seksualne scene...nije da mi smetaju ali poplava istih u igrama nekako nema više onaj "WOW" efekat koji su nekad imale, kao u "Max Payne 2", već jednostavno služe da si naprave reklamu...DOLE S LAŽNIM NEMORALOM...vratimo psovkama i nasilju značenje!!!