banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 464 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2009, 00:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Odavno nista dosadnije nisam pogledao

Nemogu da razumijem onaj Portugal,kako nikad nemaju napadaca za koga se moze reci:"a jest dobar igrac"

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
U subotu ujutro uhvatim nekakvu stanicu Kalman radio iz Sarajeva i sada javljaju se slušaoci i prognoziraju rezultat utakmice Portugal-BiH i javi se žena iz Zenice i kaže da će biti 3-0 ali za Portugal jer je i za utakmicu protiv Španije "prognozirala" da će Španci uvaliti 5 komada.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 02:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Samo jedno pitanje zbog cega je moj komentar izbrisan ??? A samo sam objasnio zbog cega ce vecina veceras navijati za Portugal a ne za BiH. Nisan neko zakeralo ali mislim da je moj post obrisan iz cisto nekih razloga da bi se drugima koji velicaju politiku na sportu izaslo u susret.
Ako je taj moj komentar izazvao politicko prepucavanje onda stvarno...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 02:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Eh da je neko Bosni ponudio 1-0 prije tekme uzeli bi objerucke, ovako nikako nemogu biti zadovoljni rezultatom, jer kako biti zadovoljan pored onoliko propustenih sansi (2precke i 1 stativa).
Ibisevic je bio kljucni igrac utakmice, jer je imao kolosalne sanse i nije realizovao i ne samo to 2 puta zasmetao Muslimovicu kada ga je lopta pogodila na putu ka golu. Od toga ona zadnja kada je Muslimovic nakon precke Dzeke pucao i lopta pogodila u ovoj tekmi nesretnog Ibisevica i nakon toga udarila u stativu.

1-0 vrlo nezgodan rezlutat i slovenci imaju puno aktivniji rezultat, jer BiH ako primi gol kuci pusi. Tesko je vjerovati da im onda mogu strpati 3 komada. Vidjeli smo da Portugal ima dobre kontre, ali i losu defanzivu. Bih samo da je vise pritisla i bila ofanzivnija zabila bi sigurno a i ovako je imala bolje prilike nego Portugal i ako nista nisu se obrukali pokazali da mogu pobjediti ne bas uvjerljive Portugalce. To sam govorio i prije ove tekme da Portugalci nisu nesto jer da jesu obezbjedili bi ranije baraz ili 1,mjesto u grupi a ne tek u zadnjem kolu. Imali su dosta kikseva. Ono sto su dobro uradili u ovoj tekmi je da su igrali flastera na Dzeki i Misimovicu pa su manje dolazili do izrazaja nego inace, pogotovo Misimovic koji je kreator igre(pored njega su uvijek bila dvojica, 1 ispred drugi iza ga napadao, tako da normalno da nije pruzio dobru partiju). Po meni kljucna Cirina greska je ta sto je Muslimovica koji pruza bolje partije za BiH nego Ibisevic ostavio na klupi. Ibisevic jeste zvucnije ime ali nikada nije zabio neki kljucni gol za BiH poput Dzeke, Salihovica i sl. i uvijek se dobro namasi dok dadne. Ima sindrom zvani Salihamidzic :lol: u Njemackoj busi mreze ovdje ne moze ni lijepo da primi loptu.

Sve u svemu Portugalci vise mogu biti zadovoljni ovim rezultatom nego BiH, jer kada se uzmu u obzir sve prilike Bosna je ta koja je imala bolje sanse za gol i onu zadnju 100% priliku za gol.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 02:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Na stranu ovo brisanje mog komentara :D stalno cu ga ponavljati dok mi neko ne objasni razlog brisanja.

BiH ima velicanstven rezultat samo ako ga bude znala iskoristiti ako se zatvori a to Ciro nece dati BiH ima velike sanse da ode u Afriku i ja im to od srca zelim.
Cisto iz razloga da je u cetvrt finalu bolje imati neiskusnu BiH nego veliki Portugal mnogi to jos ne mogu shvatiti al doce iz guzce u glavu.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 02:31 
Stara kuka
Stara kuka

Meni jedino žao što Rusi ne potopiše Janeze. Ovako Janezi imaju šansu u revanšu.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 02:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slovenci su cak imali sansu da zavrse sa 2-2, ali mora i Akinfejev nesto odbraniti. Ja uvijek navijam za selekcije iz bivse juge, ipak su to Sloveni :lol:
Francuzi su sretno dosli do pobjede, Irci su imali bolje sanse. Francuzi uvalili neki gol iz odbijanca.
Veliku sansu za prolaz imaju i Ukrajinci odradili su veliki posao sa x-om u gostima mada jos je sve daleko od rijesenog i ni jedna repka nije sigurna nakon ovog prvog meca sve je jos uvijek otovoreno

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 03:22 
Stara kuka
Stara kuka

I Rusi su Sloveni! I Hrvati su!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 03:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Bosna u sustini jos nista nije napravila, a i rezultat je zajeban...ali kako su najavljivali utakmicu, ispadalo je da ce Bosna da se naguzi a Portugal trpa...a ipak na kraju domaci mogu biti sretniji sa ovim rezultatom...da se igraci jos nisu onoliko isprepadali, pitanje je sta bi bilo...ovako, jos ima nade...prepuno Bilino Polje, malo vise trcanja i preciznosti, a jos i onaj teren sigurno nece odgovarati za portugalsku brzu pas igru...ali, ako portugalci prvi povedu, onda ce, mislim, stvar biti zavrsena...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Није истина да би Босна прије утакмице објеручке прихватила овај резултат. Нити је овај повољан. Зна Ћиро да су ово обични павијани а не репрезентација (Португал), зато је напао пред сам крај и умало да му се то исплати. Ни једни ни други нису у стању да се бране, односно, играју добро само кад је лопта код њих у ногама. Лично мислим да Босна има предност кад напада, и да ће ту Мисимовић доћи до изражаја. Они нису велика репрезентација, и хвата их паника. Ако Ћирини не изгоре у жељи, прогнозирам 3:1.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Ako Bosna zabije gol u prvom poluvremenu imaće veoma velike šanse da završi 2:0 na kraju...ne navijam za Bosnu ali bih volio da izbace one derpere :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
neugodan rezultat, ako prime go, bice jako tesko.
imao sam sinoc osjecaj da se samo dzeko nije uplasio vaznosti utakmice, nisam pogledao citavu, ali veci dio jesam. i onaj malo sto je usao na kraju, cini mi se pjanic, odigrao dobro tih par minuta.
Bosna kao ekipa ima potencijal, malo koja reprezentacija ima dobar napadacki tandem kao sto su dzeko-ibisevic, pogotovo dzeko. naci jos jednog-dvojicu defanzivaca i eto ekipe za respekt.
i dalje mislim da nemaju neke velike sanse, pogotovo zbog ova tri kartona. u svakom slucaju bice senzacija ako prodju dalje. samo da sudije ne dobiju specijalan zadatak da malo pomognu portugal.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka

Valjalo bi da se BiH plasira na SP. Jedan ozbiljniji protivnik manje na SP. Mada ni Portugal nije ono što je bio.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Vuk_samotnjak je napisao:
Samo jedno pitanje zbog cega je moj komentar izbrisan ??? A samo sam objasnio zbog cega ce vecina veceras navijati za Portugal a ne za BiH. Nisan neko zakeralo ali mislim da je moj post obrisan iz cisto nekih razloga da bi se drugima koji velicaju politiku na sportu izaslo u susret.
Ako je taj moj komentar izazvao politicko prepucavanje onda stvarno...
Ništa se nemoj čuditi,mi pišemo oni brišu zato im je i forum katastrofa 5-6 aktivnih članova i to je to.Užas

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:

kaze se Slaveni, a mislio sam na juzne Slavene :lol: ali dobro

Da pa i navijam za iste kada igraju protiv nekih trecih, opet blizi su mi oni nego tamo neki iz Lihtenstajna i sl. Znam da je rat ucinio da se dosta izmedju sebe zamrzimo, ali ja ne mrzim nikoga tako da opet nam je na kraju zivjeti s komsijama i vise dodira imamo sa njima nego sa nekim koji su tamo na kraj svijeta.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citao sam neke natpise na webu u stranim medijima i vidim da su svi i pored dosada prikazane dobre igre BiH dosta iznenadjeni igrom Bosne i nadali su se da to Portugal glat dobije, tako da je za fudbalsku evropu svojevrstan sok i iznenadjenje cinjenica da je BiH imala 2 precke i stativu na ovoj utakmici i da je vrlo lako mogao biti remi.

Slazem se sa misljenjem Bigmana i mislim da ako BiH u 1. poluvremenu zabije, a neprimi gol sve je moguce te da ce u tom slucaju imati psiholosku prednost za prolaz dalje. Samo da zaigra Muslimovic otprve, od Ibisevica nema vajde :lol: samo izbacuje lopte iz gola.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 15:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
hercegovac27 je napisao:
Valjalo bi da se BiH plasira na SP. Jedan ozbiljniji protivnik manje na SP. Mada ni Portugal nije ono što je bio.

ne sluti jebote ko će ih slušat svaki dan, i ovako su mi dokurčili svaki dan i oni i tuđmanov general ćiro maltene ko da su svjetski prvaci, a ne igraju jebeni baraž.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka

BL Boy je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Da pa i navijam za iste kada igraju protiv nekih trecih, opet blizi su mi oni nego tamo neki iz Lihtenstajna i sl. Znam da je rat ucinio da se dosta izmedju sebe zamrzimo, ali ja ne mrzim nikoga tako da opet nam je na kraju zivjeti s komsijama i vise dodira imamo sa njima nego sa nekim koji su tamo na kraj svijeta.

Sloveni i Slaveni je jedno te isto. Lako je to govoriti u Banja Luci. Da živiš u Mostaru pjevao bi drugu pjesmu. Ne mogu sebe nikako natjerati da ikada navijam za Hrvatsku. Ne volim kada pobjede jer onda prave nerede po gradu i provociraju istočni dio grada tj. Bošnjake. Kada izgube opet divljaju ali u mnogo manjoj mjeri. U slučaju kada igraju protiv nekog Lihtenštajna ne navijam ni za koga. Ali lično drago mi je svaki put kada od nekoga popuše. Najviše prija kada to dožive od Srbije.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
hercegovac27 je napisao:

ne sluti jebote ko će ih slušat svaki dan, i ovako su mi dokurčili svaki dan i oni i tuđmanov general ćiro maltene ko da su svjetski prvaci, a ne igraju jebeni baraž.

sta je tu cudno, nikad nisu bili blize dolasku na SP, nadomak najveceg uspijeha u fudbal.istoriji zemlje normalno je da ce praviti euforiju, kao i u svim zemljama sto se to radi u iscekivanju velikog uspijeha ili poslije velikog uspijeha. ako te to nervira prebaci kanal bar je to lako.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
BL Boy je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Sloveni i Slaveni je jedno te isto. Lako je to govoriti u Banja Luci. Da živiš u Mostaru pjevao bi drugu pjesmu. Ne mogu sebe nikako natjerati da ikada navijam za Hrvatsku. Ne volim kada pobjede jer onda prave nerede po gradu i provociraju istočni dio grada tj. Bošnjake. Kada izgube opet divljaju ali u mnogo manjoj mjeri. U slučaju kada igraju protiv nekog Lihtenštajna ne navijam ni za koga. Ali lično drago mi je svaki put kada od nekoga popuše. Najviše prija kada to dožive od Srbije.

I sta sa zato sto ima neka sacica budala sto divlja i provocira sve okolo ja treba da mrzim nekog ili/i navijam protiv tog za koga oni navijaju. Kakvu poruku saljem onda drugima, da sam isti ko i oni. Nema veze gdje zivis, sve je u glavi kod nas obicno ljudi su takvi da kada druga strana radi nesto negativno onda i ovaj prvi to uradi iz revansa "po principu i oni bi isto meni". Nisam zagovornik te politike, jer mrznja nije nikad i nikome nista dobro donijela. Ne kaze se dzaba da zlo radja zlo, pri tome ne moj misliti da tebe poredim sa njima samo kazem da ja zbog ponasanja nekolicine drugih nikada ne bih mjenjao svoje stavove o cijelom narodu i sl. Malo po malo odosmo u politiku, da se vratimo na sport gdje smo ono stali...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 464 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]