info_elta2 je napisao:
suncana je napisao:
Ima li iko problema sa Elta kablovskom televizijom ili sam ja jedini baksuz. Ne znam kako je kod drugih, ali ja još ni jedan film nisam pogledala na nekom od hrvatskih ili srbijanskih kanala a da nije zaledila slika bar po nekoliko puta u toku filma ili bilo koje druge emisije...
Danas sam ih konačno nazvala i rekli su mi da oni znaju da je to tako, ali da ne postoji mogućnost poboljšanja. I reče mi "vrli inžinjer" da se često niko ne javlja na telefon jer imaju mnogo posla a "samo" ih je 30 zaposlenih u BL i da mogu raskinuti ugovor ako mi se ne sviđa kvalitet !!? Ni sama sebi još ne vjerujem da sam to čula! Nevjerovatno! Kakva drskost, uzimati redovnu mjesečnu pretplatu za pokvaren sistem, a da pri tome korisnik nema mogućnost da izabere drugor operatera...
Ima li još neko ovakvih problema? Ako nas ima dovoljno, onda ćemo možda lakše riješiti problem - poslati žalbu Regulatornoj agenciji za komunikacije i Elta bi mogla ostati bez dozvole za emitovanje...
Pozdrav svima!
Dovoljno je da otvoris jedan nick a ne 3, ako zelis da kazes nesto. Prijavu RAK-u mozes sam napisati, zasto se skrivati iza grupe korisnika? Svejedno cemo provjeriti o kakvom slucaju se radi, imamo sve razgovore snimano, pa cemo proveriti dali je to rezultat vise sile ili ljudskog faktora.
Poštovani,
Ovo je prvi put da sam ja učesnik na nekom forumu i na bilo koju temu, a inače internet ne koristim u ove svrhe, jer mi ga je previše na poslu. Slobodno vrijeme radije provodim uz TV, pa iz tog razloga sam i odlučila da pokušam na ovaj način da privučem pažnju. Nemam pojma o kakva 3 nick-a govorite, možda i jesam zbog neiskustva u ovome nešto pogrešno "utipkala".
Što se tiče prijave RAK-u, nisam slučajno pitala ima li još neko sa ovim problemima. To nije skrivanje iza grupe, a Vi to vrlo dobro znate ako uopšte poznajete procedure. Mnogi korisnici ne znaju svoja prava i postupak žalbe, ali nisu svi neinformisani...
Ja jesam već napisala žalbu RAK-u, jer mi je dosta ove improvizacije. Ili radite kako treba ili se sklonite. I kako bih uopšte mogla da se krijem kad sam prijavila ime i prezime, tačnu adresu i broj ugovora sa kablovskim operaterom koji ne ispunjava ugovorene obaveze.
Nemam ništa lično protiv vas, zato sam pitala je li moj slučaj usamljen, jer ako samo ja imam problem onda vi možda i niste odgovorni. Ali sam, evo, čak i na forumu dobila drzak odgovor, što potvrđuje moje sumnje u vašu profesionalnost. Umjesto izvinjenja i pitanja kako da se problem ispravi, vi se ponašate kao "uvrijeđena mlada" i provocirate korisnika, baš kao što ste regovali na telefon (nakon bezbroj pokušaja da vas uopšte dobijem). Ja sam vaš korisnik, kao i ostali koji svaki mjesec izmiruju obaveze od kojih vi primate platu i hranite porodicu. Prema tome, malo ljubaznosti i poštovanja prema onima zbog kojih postojite, ne bi bilo na odmet. Mi imamo pravo na drskost, ali vi - ne, sve dok vas mi plaćamo.
Postavljam hipotetičko pitanje vama i svim ostalim korisnicima:
Kako bi ste reagovali da svaki put u prodavnici kupite robu za koju ustanovite da je pokvarena, a platite je kao robu 1. klase? Sledeći put se desi isto, pa opet isto, a vi i dalje plaćate punu cijenu za robu koju bacite kad dođete kući, nadajući se da će sledeći put ipak biti ispravna? Vi ne bi bili ljuti, poniženi, ogorčeni... i ne bi ste tužili tog prodavača? Ne morate ni odgovoriti, svima je odgovor očigledan, samo razmislite o tome...
Ja se ovdje više neću oglašavati, vrlo je ponižavajuće što sam dozvolila da mi se tako obraćate na javnom mediju i da se ova priča svede na "razgovor dvije ljute nepismene komšinice". Htjela sam samo ljudski pokušati dobiti informacije, ali očigledno na pogrešnoj adresi...
Ljubazno vas pozdravljam i želim vam malo više iskustva i znanja, kako u elektronskoj, tako i u ljudskoj komunikaciji.
"Nekad je bolje suvislo ćutati nego nesuvislo govoriti..."