@Industrium:
Naravno se ne ljutim ali nema potrebe za sarkazmom drugar.
Napravio sam gresku jer nisam napomenuo da ne mislim na rad sa plocama (onima koji rade na njima divim se do imbecilnosti). Prevashodno sam mislio na rad na racunaru... Onda ide stara prica da to nije dj-ing. O tome necu raspravljam jer je sama rasprava preglupa i ne vodi nicemu, sve je stvar licnog misljenja. Moje je da treba da iskoristis ono sto ti olaksava posao...
Da bi usavrsio tehniku sigurno da su potrebne godine teskog rada, ali je opet lakse nego nauciti da sviras npr. klasicnu muziku za koju ti treba mnogo vise talenta i sluha...
Vezano za matematiku, u potpunosti si u pravu, ne moze se porediti. Samo se ne slazem sta je teze(jbg. nismo svi predodredjeni za iste stvari u zivotu). Jedino ako me ubjedis da razvaljujes visestruke integrale npr., a da se nisi nesto pretjerano trudio da ih svatis, onda skidam kapu...
Koji je eminentni dj je potpuno nebitno. Uzeo bi mi pare da mi objasni fore tipa beatmatching, doubledrop....(puna usta kad se prica)
Skinuo sa neta, procitao, shvatio. Dalje je stvar rada, rada i samo rada. Onoga sto moras sam...
Da bi postao nesto na svakom pocetku moras da budes "boranija" i to carsijska.
Uostalom, ne zelim da se topic pretvori u suvo prepucavanje. Decko je trazio savjet, ja sam mu ponudio svoje misljenje, a njegova licna stvar da li ce da prihvati ili ne. Pored svog tvog "gledam sa visine" stava, necu ti reci da nemas pojma i slicno. Postujem tvoje i svacije misljenje(i negativno je bolje no ikakvo). Ako neko ne postuje moje, to vec nije moj problem...
P.S. Ako hoces da ti posaljem svoj amaterski uradak da preslusas(ne 3pujem se da sam DJ da se razumjemo), rado bih ti prebacio link i veoma bi cijenio cak i negativne komentare.