banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 15:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2009, 11:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Okt 2009, 13:27
Radovan Karadžić spada u 10 najvećih ZLIKOVACA SVIJETA.Taj monstrum od čovjeka je bio izvođač radova odnosno dželat koji je pokušao praktično sprovesti plan arhitekte "VELIKE SRBIJE" i inspiratora svih zločina na Balkanu još monstruoznijeg bolesnika DOBRICE ĆOSIĆA.
To da je Karadžić monstrum i zlikovac nije činjenica koju znaju i potvrđuju svi na prostoru Balkana već čitav svijet.
Dobio je čak i zasluženo mjesto među 10 najvećih ZLIKOVACA SVIJETA u knjizi engleza Nigela Cawthorne 'The World's Ten Most Evil Men'!
Jedino što je poraznije od te činjenice jeste to da i dalje postoje bolesnici koji brane lik i nedjelo ovog đavla u ljudskom obliku!

http://www.sarajevo-x.com/kultura/clanak/091027041

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Naravno da je strasni zlikovac, ne znam samo sto se nerviras @BOSANSKI_NOVI ?

Svako malo na FB nikne grupa "Noz, zic, Srebrenica" ili "Gazi, gazi balije" i to nakon toliko godina od oruzanog sukoba. Psihopate postoje u bosanskom drustvu, postoje u svakom drustvu. Tragedija bosanskog drustva je sto su najteze psihopate u jednom trenutku dosli na vlast, i nikako da sjasu. Ja se Boga mi vise nemam namjeru nervirati zbog toga. Nakon dugogodisnjeg posmatranja situacije ne vjerujem da ce se nesto u dogledno vrijeme izmijeniti.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

contador je napisao:
bosanski_novi:sad mi je tek žao što vas nije sve pobio pa da vam ispuni želju o genocidu i etničkom čišćenju :angry4: :angry4:

Hehehe...kao sto rekoh...

p.s. Nije da nije pokusao svim sredstvima.
:wink:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Босански нови, Енглеска - земља-агресор. Њихова пропагандна није важна.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Схватила сам да ставила сам синоћ није оно што је Даст рекао.
Али видимо тамо да jе Караџић желео мир и циљ је био да спасе српски народ.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 12:03 
Pripravnik
Pripravnik

contador je napisao:
bosanski_novi:sad mi je tek žao što vas nije sve pobio pa da vam ispuni želju o genocidu i etničkom čišćenju :angry4: :angry4:

Znam da ti je žao!
-Takvima kao što si ti je žao što postoji država Bosna i Hercegovina i što nastavlja svoj tusućljetni državopravni kontinuitet,
-takvima je žao što su u državi Bosni i Hercegovini najmnogobrojniji Bošnjaci koji su spremni do zadnjeg izginuti prije nego što bi dozvolili da se od BiH oduzme i 1 m2 njenog teritorija,
-takvima je žao što ti isti Bošnjaci govore bosanski jezik koji im je bio od takvih kao ti dugo vremena uskraćen,
-takvima kao ti je žao što su Bošnjaci autohtoni domicjelni narod koji ima bogatu kulturu,tradiciju iako su takvi kao ti 1992 prvo zapalili staru vijećnicu u Sarajevu u kojoj je bila državna biblioteka BiH s ciljem da uništite kulturno-historijsko pamćenje bošnjačkog naroda ali su takvi kao ti i srušili oko 1000 džamija i drugih islamskih objekata s ciljem da zatrete dokaze postojanja bošnjaka na ovim prostorima,
-i na kraju takvima kao što si ti je najviše žao što se ideja o VELIKOJ SRBIJI može objesiti mačku od rep!

a ovakvima kao meni je drago što postoji Bosna i Hercegovina koja je komotna za sve koji su dobronamjerni :) :)

p.s.Japanese_Rose:otkud ti to da se nerviram??Ne dozvoljavam je svakom kretenu da mi upravlja emocijama :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
što su Bošnjaci autohtoni domicjelni narod

Молим те...Читаj документи http://cafehome.tripod.com/cirilica.htm#Pregled

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 12:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
BOSANSKI_NOVI je napisao:
contador je napisao:

Znam da ti je žao!
-Takvima kao što si ti je žao što postoji država Bosna i Hercegovina i što nastavlja svoj tusućljetni državopravni kontinuitet,
Tisućljetni........al' malo sutra,Bosna kao država je bila svoja svega 200-300 godina......
-takvima je žao što su u državi Bosni i Hercegovini najmnogobrojniji Bošnjaci koji su spremni do zadnjeg izginuti prije nego što bi dozvolili da se od BiH oduzme i 1 m2 njenog teritorija,
Takvima kao ti je žao što u toj istoj Bosni žive i Srbi i Hrvati koji neće dozvoliti da im većina ukrade njihovo pravo na ovu zemlju...
-takvima je žao što ti isti Bošnjaci govore bosanski jezik koji im je bio od takvih kao ti dugo vremena uskraćen,
Takvima kao ti nije jasno da bosanski jezik ne postoji.To što ti nazivaš "bosanski"jezikom je moj srpski jezik koji si ti "obogatio" turcizmima i pokojim kroatizmom....
-takvima kao ti je žao što su Bošnjaci autohtoni domicjelni narod koji ima bogatu kulturu,tradiciju
Takvima kao ti nije jasno da su i Srbi iHrvati ovde domicilni narod,koji ima svoju kulturu i tradiciju,koja je btw,nekako ipak starija od kulture i tradicije "domicjelnog" naroda...
-i na kraju takvima kao što si ti je najviše žao što se ideja o VELIKOJ SRBIJI može objesiti mačku od rep!
J3be mi se za Veliku Srbiju....

a ovakvima kao meni je drago što postoji Bosna i Hercegovina koja je komotna za sve koji su dobronamjerni :) :)

Nije ti drago.....ne laži,nije pristojno...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik

zoka,

čudno da nisi reagirao na fašističku izjavu "contadora"!!!!Očekivao sam to od tebe.

Bez obzira,sve čestite Bosance i Hercegovce častim sa jednom finom pjesmom:

http://www.youtube.com/watch?v=aN9VqPxC ... re=related

:wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 12:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Na njegovu izjavu je već reagovano.......Nažalost ja ne uređujem ovaj podforum da bi je mogao obrisati.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
Ryja tackice znace pauza...kucam sa jednim prstom..

Имала сам у виду оно што Banjalucki_Behar jе ставио:

Citiraj:
... Ko je.. Izetbegovića, mi ćemo preuzeti vlast, ako ne, poslat ću ja svoje tigrove... Evropi ćemo reći neka se je.. i da se ne vraćaju dok mi ne završimo posao...

viewtopic.php?f=27&t=45682&start=0

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Takvima kao ti je žao što u toj istoj Bosni žive i Srbi i Hrvati koji neće dozvoliti da im većina ukrade njihovo pravo na ovu zemlju...

A onima koji su podijelili narod, kako je tek njima drago i koliko dugo.

Po milioniti put - Da je u BiH bilo vise Bosanaca, a manje Srba, Bosnjaka i Hrvata, rata nikad ne bi ni bilo. Prosto k'o pasulj. Ali...propaganda ne samo sto je odradila posao nego se gotovo zavukla u genetski kod.

Citiraj:
Takvima kao ti nije jasno da bosanski jezik ne postoji.To što ti nazivaš "bosanski"jezikom je moj srpski jezik koji si ti "obogatio" turcizmima i pokojim kroatizmom....

A to sto ti nazivas srpskim je najslicnije bugarskom, ima dodirne tacke sa ceskim i poljskim, da ne idemo dalje. Turcizmi su podjednako, ako ne i vise zastupljeni u srpskoj nego u bosanskoj verziji. Hrvati su s druge strane u silnoj zelji da budu drugaciji od "Balkan tribes" napravili smijuriju od jezika po mom misljenju.

Postoji i american english iako je u sustini jednak britanskom. Samo sto se oni ne ubijaju zbog toga.

@BOSANSKI_NOVI, ne bih se zaklela u to sto pises. Da se nedaj Boze ponovo desi neki oruzani konflikt ( nedaj Boze po milion puta ), opet bi ginula sirotinja. Dosta je Bosni ratovanja za narednih 500 godina. Kome se ratuje, neka zakoraci negdje drugdje. Ima jos potencijalnih kota na svakom koraku.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:27 
Pripravnik
Pripravnik

Draga Rose,

Bosanci i Hercegovci nemaju hegemonističke pretenzije prema teritoriju neke druge susjedne države ali ako neko pokuša da ugrozi i poremeti tisućljetni državopravni kontinuitet i terotorijalni integritet države Bosne i Hercegovine neka računa na žestoku reakciju bosansko-hercegovačkih sinova.Ima nas mašallaaaah :wink:

Maksuz za tebe Rose:

http://www.youtube.com/watch?v=6glaCqxTZKc

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:46 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Руjа je napisao:
spavac je napisao:
Ryja tackice znace pauza...kucam sa jednim prstom..

Имала сам у виду оно што Banjalucki_Behar jе ставио:

Citiraj:
... Ko je.. Izetbegovića, mi ćemo preuzeti vlast, ako ne, poslat ću ja svoje tigrove... Evropi ćemo reći neka se je.. i da se ne vraćaju dok mi ne završimo posao...

viewtopic.php?f=27&t=45682&start=0

http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=52&t=43391&start=80

'ebe se Hamiltonu .. on sada i nema sta da radi nego da potpisuje autograme .. kad mu voznja vec ove sezone ne ide od ruke

bice na kraju da smo behar, Vanja i ja iste osobe... :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Radovan Karadžić spada u 10 najvećih ZLIKOVACA SVIJETA.Taj monstrum od čovjeka je bio izvođač radova odnosno dželat koji je pokušao praktično sprovesti plan arhitekte "VELIKE SRBIJE" i inspiratora svih zločina na Balkanu još monstruoznijeg bolesnika DOBRICE ĆOSIĆA.
To da je Karadžić monstrum i zlikovac nije činjenica koju znaju i potvrđuju svi na prostoru Balkana već čitav svijet.
Dobio je čak i zasluženo mjesto među 10 najvećih ZLIKOVACA SVIJETA u knjizi engleza Nigela Cawthorne 'The World's Ten Most Evil Men'!
Jedino što je poraznije od te činjenice jeste to da i dalje postoje bolesnici koji brane lik i nedjelo ovog đavla u ljudskom obliku!

http://www.sarajevo-x.com/kultura/clanak/091027041

:lol:

Važno je da su krvoloci Tuđman i Izetbegović good guys. Kada ćete vi Bošnjaci shvatiti, da nas Srbe boli qrac šta Zapad misli o nama.

Koji kontinuitet?
BiH su guzili Turci, Austrougari, Tito, a vi Bošnjaci ste bili svakom okupatoru vjerni podanici.

Vi trebate da ginete za ono što se zove Federacija BiH, bez hrvatskog etničkog prostora.

Jezik skovan 1993. kada i nacija ne može imati poštovanje ostalih naroda.
-takvima kao ti je žao što su Bošnjaci autohtoni domicjelni narod koji ima bogatu kulturu,tradiciju iako su takvi kao ti 1992 prvo zapalili staru vijećnicu u Sarajevu u kojoj je bila državna biblioteka BiH s ciljem da uništite kulturno-historijsko pamćenje bošnjačkog naroda ali su takvi kao ti i srušili oko 1000 džamija i drugih islamskih objekata s ciljem da zatrete dokaze postojanja bošnjaka na ovim prostorima,

Nacijo od 1993. i vi ste ubijali i rušili kulturna blaga ove države još od pada Bosne 1463. Da bi se pod Titom malo emancipovali, a pod Alijom ponovo vratili svojoj mongolskoj prirodi.

Znaj jedno dok god postoji Republika Srpska i Srbija i u njoj makar jedan Srbin, to je za mene Velika Srbija.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
spavac .. zaboravio si zaoku

:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:51 
staromodan
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:
Naravno da je strasni zlikovac, ne znam samo sto se nerviras @BOSANSKI_NOVI ?

Svako malo na FB nikne grupa "Noz, zic, Srebrenica" ili "Gazi, gazi balije" i to nakon toliko godina od oruzanog sukoba. Psihopate postoje u bosanskom drustvu, postoje u svakom drustvu. Tragedija bosanskog drustva je sto su najteze psihopate u jednom trenutku dosli na vlast, i nikako da sjasu. Ja se Boga mi vise nemam namjeru nervirati zbog toga. Nakon dugogodisnjeg posmatranja situacije ne vjerujem da ce se nesto u dogledno vrijeme izmijeniti.

pogleda li one druge poruke na FB...

u sustini tema se moze i zatvoriti, covjek je pitao ima li link vezano za tu izjavu..dobio je odgovore..a tema opet ide u stranu ko je prvi poceo..

Bosanski Novi, nemoj prijatelju pricati nista o engleskom postenju, ok..malo prouci njihovu istoriju.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:52 
staromodan
Korisnikov avatar

aaaa zar i zaoka koristi pauze...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Znaj jedno dok god postoji Republika Srpska i Srbija i u njoj makar jedan Srbin, to je za mene Velika Srbija.

Kad bi se barem taj nacionalni ponos mogao jesti. Pogledati pod GDP BiH i komsija/susjeda, pa onda pogledati gdje su ekonomski jaka drustva. Zatim pogledati stopu nataliteta i uporediti je sa stopom mortaliteta. Pogledati pod standard obicnog gradjanina. Samo zato sto je u toru toplo, ne znaci da je i dobro ( tu mislim na sve torove ). Ono sto je BiH cinilo kvalitetnom je bila nacionalna nehomogenost i takmicarski duh. Sve nacionalno homogene sredine su zacaurene i nazadne, sva otvorena drustva su progresivna, kako tehnoloski tako i duhovno.

Ciao.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spavac je napisao:

pogleda li one druge poruke na FB...

Jedno vuce drugo. Imam isti stav prema svim nacionalistima.

Citiraj:
Bosanski Novi, nemoj prijatelju pricati nista o engleskom postenju, ok..malo prouci njihovu istoriju.

Heh... :D

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]