Citiraj:
Pogledajte sarajevske gradjane odnosno "mudzahedine i teroriste" kako ih naziva @filozof s vrbasa. Dobro ih pogledajte, narocito ti @zaoka.
...vidio, pa sta...vidjao sam i mnoge druge...naoruzane koji su pucali na mene...ovde sam poceo da govorim o komsicu i njegovim herojskim delima...uvredio je svedjane, osramotio ovo malo jada i cemera ovde...
a evo malo i sta nam pisu "napaceni"...
Citiraj:
Otrov Srbizma je bolest koja ce se lijeciti nakon velike katarze nazalost,Koliko sludenih i zavedenih pacijenata ,gdje ovo sve vodi zasigurno ne na dobro.......

:run:
I jos jedno malo slozenije pitanje - ako su svi Srbi koji, i nakon njenog pokajanja, vole Plavsicku - cetnici i ako su oni Srbi koji je, zbog istog tog pokajanja, mrze - takodje Cetnici, sa kojim to onda Srbima mi treba da gradimo zajednicku drzavu ?
Budite uvjereni da drugih Srba, osim ove dvije kategorije, NEMA.
Ovo bi trebalo biti jutarnje stivo za sve bosnjake, onako da se nabrzinu razbude!
Ali izgleda djaba balvanima ponavljati, jedino kad ih po usima mlatis oni se probude.
Ne zaboravite, cetnici pipaju puls i ispituju gdje je najtanje. strpljen spasen ali spreman treba docekati.
Srbi ce kao i 92 zapoceti jer njima je udarila krv u glavu i n emogu cekati, zapocet ce na ruski nacin kao u zakavkazju
...i milion drugih natpisa po forumima komsijske federacije...
...i o cemu ti onda solis nekom pamet... ili ovde ima nekog ko prica o ratu...baci se malo na "tolerantni, suzivotni i multikulturalni" sa-x i prestani nam drzati slovo...