banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Sep 2009, 01:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Aca Petrović...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
dace Bog, da stvari krenu nabolje, zbog dobrobiti Zvezde, a i srpske kosarke

Poslednji put menjao Jode dana 24 Sep 2009, 15:25, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Jode je napisao:
Zvezda danas predstavlja novog trenera

Košarkaški klub Crvena zvezda predstaviće danas novog trenera Acu Petrovića koji će na toj funkciji naslediti Svetislava Pešića.

Kako je saopštio klub, Petrović će biti predstavljen danas u 12 sati na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

On je već bio u stručnom štabu crveno-belih i to 19998. godine kao pomoćni trener.

Usledio je prelazak u FMP iz Železnika, u kome je proveo punih pet sezona. Jednu sezonu, Petrović je proveo i u Hemofarmu iz Vršca, posle čega je usledila selidba u Rusiju. Prvi inostrani klub bila je Lokomotiva iz Rostova, sa kojom je igrao finalwe FIBa Evro kupa 2005. godine.
Vrhunac karijere bio je dolazak u Uniks iz Kazanja, u to vreme jedan do najbogatijih klubova u Evropi. Sa Uniksom je stigao do Kupa Rusije, trećeg mesta u šampionatu i Fajnal-ejt turnira ULEB kupa. Što se tiče reprezentativnog staža, Petrović i tu ima iskustva.
Bio je pomoćnik Svetislavu Pešiću na putu ka svetskom zlatu u Indijanapolisu 2002. godine. Od prošle sezone je ponovo aktivan u reprezentaciji Srbije, pošto je imenovan za pomoćnika selektora Dušana Ivkovića.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 19:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vratio se Vuk Radivojević...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Citiraj:
Amerikanac Moris Bejli stigao je u Beograd, gde će u petak i zvanično biti promovisan u novog člana Crvene zvezde.

Iskusni plejmejker (28 godina, visok 183 cm), bio je raspoložen po dolasku u prestonicu Srbije, za koju je čuo mnogo pozitivnih stvari.

Prvi utisci po dolasku na Mali Kalemegdan bili su, takođe zadovoljavajući.

"Prvi put sam u Crvenoj zvezdi, ali o timu sam i ranije dosta znao. Reputacija kluba je velika i mislim da ću se brzo uklopiti. U Rusiji sam radio sa trenerom Acom Petrovićem i mogu da kažem da mi je veliko zadovoljstvo što se opet srećemo. Takođe, igrao sam i sa Filipom Videnovim tako da period uklapanja u novu sredinu neće predstavljati problem. Sada ostaje da pokažem zašto me je Crvena zvezda dovela u svoje redove", rekao je Moris Bejli.

U karijeri Bejli je nastupao za francuske timove Nansi i Brest, ruske ekipe Lokomotivu Rostov i Spartak, dok je sa Olimpijom bio šampion Slovenije.

Dogovoreno je da Amerikanac naredne sezone nosi dres sa brojem 21, nakon što zvanično parafira ugovor na jednu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mile Ilić ipak u Zvezdi?

Mile Ilić potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom ukoliko prođe lekarske preglede u sredu, piše 'Sport'.

Nekadašnji centar FMP Železnika, Nju Džersija, Bilbaa i Kahasola je u finišu prošle sezone već potpisao ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana, ali tada papiri nisu stigli na vreme i iz administrativnih razloga ugovor nije aktiviran.
U međuvremenu Crvena zvezda se okrenula drugim opcijama, ali konačan izbor je ipak 216 centimetara visoki Ilić, ukoliko naravno prođe lekarske preglede.

Zvezda je ove sezone na poziciji pet dovela Dvejna Džounsa koji je posle samo nekoliko dana u klubu otpušten pod nerazjašnjenim okolnostima.

Mile Ilić je prošle sezone za španski Kahasol prosečno beležio 5,5 poena i 2,9 skokova na osam utakmica.

Poslednji put menjao Jode dana 29 Okt 2009, 20:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 14:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakav dominator pod košem :roll: Od ovog Amera sam se nadao nečemu, a on slučaj za psihijatriju, na bensedinu godinama...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 14:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zvezda vec odavno lici na jedan veliki cirkus u kojem se ne zna ni ko pije ni ko placa.... Na pocetku sezone obecavaju, hvale se pojacanjima kao da su doveli Kobija i Ajversona, i onda kad ispuse sve redom uhvate se , sada vec cuvene, "sledece sezone" ...
Partizan je ranjiviji nego prosle godine, i to mnoogo, ali po svemu sudeci ni ovaj put to necemo iskoristiti...
Sve ovo ide u pogresnom smjeru, i pitanje je kad ce se stvari popravaiti :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 20:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Crveno svetlo" za Ilića

I pored velike želje obe strane, i Mileta Ilića i Crvene zvezde, da 217 centimetara visoki centar obuče crveno-beli dres, do toga, ipak neće doći. Lekarski testovi pokazali su da nekadašnji reprezentativac nije fizički spreman i da je to razlog zašto neće pojačati reket tima sa Malog Kalemegdana.

"Razumem odluku Crvene zvezde i trenera Petrovića. Zvezdi je u ovom trenutku potreban igrač koji može fizički da odgovori zahtevima i NLB lige i Evrokupa koji počinje. Veliki sam zvezdaš i normalno da mi je krivo što neću obući dres kluba za koji navijam, ali sam uvek uz crveno-bele. Razgovorao sam sa trenerom Petrovićem i objasnio mi je da Zvezdi treba igrač koji odmah može da odgovori najvišim zahtevima. Nema nikakve ljutnje, ja sam i dalje veliki zvezdaš", rekao je Mile Ilić.

ама, ко овде кога за*ебава!?!?! :angry4: :angry4: :angry4:

Poslednji put menjao Jode dana 29 Okt 2009, 20:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 20:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zvezda u drugom šeširu

Pred žreb koji je na programu u petak od 13 časova u Barseloni, određena su četiri šešira u kojima će se naći 32 tima. Kriterijum za raspored timova biće uspeh koji su klubovi ostvarili u Evroligi, Evrokupu I nacionalnim prvenstvima tokom protekle sezone.

U prvom šeširu biće dva tima koja su ispala u kvalifikacijama za Evroligu, dok će ostala mesta zauzeti ekipe koje su prošle godine bile najbolje plasirane na tabeli Evrolige. Sastav prvog šešira je sledeći:
Alba (Nemačka), Aris(Grčka), Beneton (Italija), Ventspils (Letonija), Spirou Šarlroa(Belgija), Huventud (Španija), Nansi (Francuska), Le Man (Francuska).

Drugi i treći šešir činiće timovi koji su učestvovali u Evrokupu prethodne sezone, a redosled će odrediti njihov ukupan učinak tokom tog perioda. Crveno-beli su u drugom šeširu, u kojem su još: Hemofarm (Srbija), Zadar (Hrvatska), Uniks (Rusija), Azovmaš (Ukrajina), Turk Telekom (Turska), Gran Kanaria 2014 (Španija), Nimbruk (Češka).

Mogući protivnici iz trećeg šešira su: Turov (Poljska), Spartak SB (Rusija), Šole Basket (Francuska), Telekom basket Bon (Nemačka), Lauretana (Italija), Šiauliai(Litvanija), Trijumf (Rusija), Galatasaraj (Turska).

Poslednji, četvrti šešir rezervisan je za ekipe koje prošle godine nisu igrali ni Evroligu ni Evrokup. U poslednjem bubnju biće smešteni timovi koji još nisu odigrali svoj kvalifikacioni meč, Bilbao Basket i Donjeck.
Osim pobednika ovog duela, potencijalni gosti u Pioniru su:
Dinamo (Rusija), Valensija (Španija), Panelinios (Grčka), Bešiktaš (Turska), Brose baskets (Nemačka), Teramo (Italija), Hapoel (Izrael).

Timovi iz iste zemlje ne mogu se naći u istoj grupi i zbog toga pobednik kvalifikacionog para neće biti u grupama gde se već nalaze španski i ukrajinski klubovi.
Raspored mečeva je već određen tako da će nosilac grupe u prvom kolu čekati ekipu iz trećeg šešira, dok će tim iz drugog ugostiti protivnika iz četvrtog šešira.

Raspored svih mečeva:
1 kolo: 1-3, 2-4
2.kolo: 4-1, 3-2
3.kolo: 3-4, 1-2
4.kolo: 4-3, 2-1
5.kolo: 3-1, 4-2
6.kolo: 1-4, 2-3

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 15:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Crvena Zvezda u grupi F sa Benetonom (Italija), Šoleom (Francuska) i Dinamom iz Moskve (Rusija).

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Каква ће то кантажа да буде :)

Дефинитивно нећу пратити кошарку док онај Опачић не оде из клуба...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Да им Пешић није оставио овакав костур екипе, губили би од свих редом! Овако се баш неће свугдје срамотити....
Показало се колико су способни у довођењу појачања... тј. недовођењу :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
A. Petrović: Cilj je druga faza

Posle žreba za prvu fazu takmičenja u Evrokupu trener košarkaša Crvene zvezde Aco Petrović istakao je da je cilj njegovog tima plasman u drugu fazu.

„Sigurno je da smo upali u jednu od jačih grupa. Kao trener, drago mi je što ćemo igrati sa klubovima koji imaju takav renome. Benetonu je malo nedostajalo da bude Evroligaš, Dinamo je tim sa velikom tradicijom, dok Šole ne poznajem dovoljno, ali sigurno da je protivnik koji mora da se poštuje. Neće biti lako, ali nema bele zastave. Naš cilj je da zauzmemo jedno od prva dva mesta i verujem da moji momci to mogu“, rekao Petrović.

Za razliku od prethodnih sezona kada se igrao Fajnal ejt, ove će se igrati Fajnal for. Posle prvog i drugog kruga, po grupama, igraće se dve utakmice u kojima će za plasman dalje odlučivati koš razlika, a potom sledi završni turnir.

„Ono što je dobro za ekipu, izbegli smo dugačka putovanja. Organizacija u Barseloni bila je na vrhunskom nivou i moram da kažem, Evrokup mi se, kao takmičenje, više dopada nego Evroliga. U Evroligi imate bogate timove i one ostale, dok je u ovom takmičenju ta razlika smanjena. Mnogo je više mladih igrača i mladih trenera i iznenađenja su moguća“, istakao je Božidar Maljković, koji je, zajedno sa Milanom Opačićem predstavljao crveno-bele u Barseloni.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Sondri je napisao:
Crvena Zvezda u grupi F sa Benetonom (Italija), Šoleom (Francuska) i Dinamom iz Moskve (Rusija).

Volio bih da griješim, ali očekujem da debakliramo ko Cibona.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Pobedi vas Radnicki u Pioniru 101-100

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 21:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jebote oboriše me na tiketu, stavio da mogu odigrati onu super ponudu, falile mi 2 utakimce i ubacim njih i Serenu...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 21:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Pobedi vas Radnicki u Pioniru 101-100

А мајко мила на шта је Звезда спала. . . да прима у сред БГД-а "шамарчине" од Радничког ...
Брука и срамота нису довољне ријечи... и опет ће да серу како им нема кључних играча, како ово, како оно....
:( :confused2:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Sondri je napisao:
Aca Petrović...

Хахахахах, прочитајте извјештај са Монда, ја га не могу овде качити, срамота ме! Ко прочита знаће зашто сам цитирао Сондри-ја!

Пу је*ем ти сељачку политику, Радничи ееееееееееее :-?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 08:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Moskovljani u Pioniru na premijeri

Ni žreb ali ni raspored za grupnu fazu Evrokupa nije preterano išao na ruku crveno-belima. Rapored je želeo da u Pionir prvo dođe Dinamo iz Moskve i to 24. novembra. Sedam dana kasnije (1. decembra) tim sa Malog Kalemegdana putuje u Trevizo na duel sa Benetonom. Nakon toga, 8. decembra u Beograd će doputovati francuski Šole. Dva tima, Šole i Crvena zvezda, sastaće se ponovo sedam dana kasnije. Sledi pauza do 5. januara, kada naš tim putuje u Moskvu. Ako odluka bude padala u poslednjem kolu to će biti u Pioniru, a rival 12. januara biće Beneton.

Crvena zvezda-Dinamo 24.11.
Beneton-Crvena zvezda 1.12.
Crvena zvezda-Šole 8.12.
Šole-Crvena zvezda 15.12.
Dinamo-Crvena zvezda 5.1.
Crvena zvezda-Beneton 12.1.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]